עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shmulik509,

אני מנסה להתקין דיסק של סמסונג HD103UJ במחשב עם לוח אם gigabye ga-p35-ds4. כאשר אני מסתכל בbios על נתוני הדיסק הוא מראה גודל של 33 מגה בלבד. באתר של gigabyte יש גירסא של bios שלכאורה מתקנת בעיה דומה אך גם אחרי התקנת הגירסא עדיין נתוני הדיסק שגויים. האם הבעיה פתירה או עלי להחליף לדיסק אחר (נפח יותר קטן/יצרן שונה)?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by oneel2,

קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by rb024,

ב- laptop שלי (eMachines M6805) מופיע לי כמו קווים מקוטעים וורטיקלים בכל המסך שבגינם אני לא מסוגל לראות שום דבר. זה מרגיש כמו לנסות להציץ דרך תריסים שלושת רבעי סגורים. הפסים האלה מסתירים הכל חוץ מאת הסמן של העכבר! עוד תופעה היא כשאני גורר חלון ממקום למקום הוא הופך למין ריבוע עם ריצודים בצבע ירוק. יש עוד כמה תופעות מהסוג הזה... למי שיש רעיון איך לפתור את העניין עם המגבלות הנ"ל אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by omery000,

הגיע אליי המארז (Fractal Design Node 304) והייתי צריך להוציא כמה ברגים בשביל לשלוף את מחזיקי הכוננים הקשיחים, רק שהברגים האלה היו ממש מוברגים חזק ואני ברוב חוכמתי ניסיתי להבריג אותם עם מברג שטיפה קטן מהבורג בקיצור שני ברגים הצלחתי להוציא ואחד נשאר תקוע.. במצב שחוק כמעט לגמרי מרוב הנסיונות להוציא אותו.. מה עליי לעשות? הנה כמה תמונות להמחשה מזירת התאונה:

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. Started by gshhar,

שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד. המפרט: DFI LANPARTY DK X48-T2RS ספייר 4870 Q9450 ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ CORSAIRT HX620W AUDIGY 2 ZS ויסטה 64 ביט. לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות. כל הדרייברים מעודכנים. צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS אשמח לעזרה. אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ? איך אני בודק את הטמפ' שלו ? עריכה: עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב,מאז שבוע שעבר יש לי בעיה מוזרה במחשב - הוא יכול לקפוא בפתאומיות ולא להגיב יותר. הדבר היחידי שעוזר לו לחזור לפעול זה restart.אם זה חשוב, בזמן הקפאון של המחשב,האור האדום החיצוני (שנמצא מתחת לאור הכחול אצלי שמסמל שהמחשב פועל) לא מהבהב יותר.אם מישהו יכול להסביר לי את מקור הבעיה, אני אשמח. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by RonenIL,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של ג'יגה בייט 945P PRO משום מה בזמן האחרון יש לי מן ירידות ועליות בסאונד כשאני שומע MP3. משהו מוזר מאוד קורה לי במחשב כי גם מהירות ההורדה שלי ירדה פלאים, לדוגמא בIRC לא הייתי מוריד פחות מ-50-60 ועכשי ואני לא עובר את ה- 10 יש לציין כי אין לי ראוטר , יש לי מודם רשת כחול של בזק הרגיל, פיירוול של ווינדוס רגיל עם קרספסקי וזה הכל. אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי פתרון לבעיות.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by motie,

שלום לכולם קניתי לפני חודשיים לפטופ חדש של לנובו. המחשב הגיע כבר עם ווינדוז 10 מותקן עליו (אין במחשב כונן CD) שכחתי את הסיסמא לווינדוז ואני לא יכול לפתוח את המחשב. איך אני יכול לפרמט את הלפטופ ולהתקין מחדש את הווינדוז ? אין לי הרי דיסק התקנה... תודה רבה

11. אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שלום, קניתי נייד של דל שבקושי זז בפעולות הכי בסיסיות - ללחוץ על כפתור ההתחל (!), לפתוח וורד או כרום או מנהל קבצים וכדומה. עשיתי את כל הדברים האפשריים שאפשר לעשות - העפתי תוכנות, בדקתי כמה פעמים שאין וירוסים, העפתי מהסטארטאפ, העפתי אנימציות וכו' וכו'. אני בטוח שהחומרה של המחשב אמורה להריץ כאלו דברים בסיסיים בגלל שדל בן 10 שנים שלי מריץ את הדברים האלו בלי למצמץ עם חומרה שהייתה לפני 10 שנים. אני חושב שהסיבה לכך היא פשוט כי יש ווינדוס 10 64 ביט ואילו בדל הישן שלי יש ווינדוס 7 32 ביט. השאלה שלי האם אני צודק ואיך אני עושה כזה דבר - איך אני מתקין ווינדוס 7 על הלפטופ שבתוכו מותקן ווינדוס 10? האם אני צריך טכנאי מ…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Myt0s,

חבר שלי עכשיו קנה מחשב חדש....... לאחר חיבור הוא שמע רעש שנשמע כמו רעש סטטי חזק מאוד...... הוא בדק את כול החיבורים ואת כול המאוווררים החדשים, אבל הכול תקין.... האם זה יכול להיות מהלוח M או....אם לא אז בבקשה תעזרו לי .... תודה,דן

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by tal212,

שלום קנית מחשב לפני שבוע בדיוק מ IVORY שמתי עלי WINDOWD 7 32BIT גריסה סופית ככה לפחות טוענים. כל משחק שהתקנתי עלוי כמו FAR CRY 2 Call of Duty: World at War ועוד כמה.. אני מפעיל הכל על פול גרפיקה עובד מצוין כמה דקות ופשוט ניתקע כל המחשב לא רק המשחק פשוט תוקע את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסט... המפרט שלי: intel core 2 quad q9550 Gigabyte EP45-UD3L ULTRA DBT GEIL DDR 2 4G 800 HZ CMPSU 750ATX 750W CORSAIR GIGABYTE GTX 295 אשמח מאוד לעזרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  17. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

18. Started by Dante_9,

משום מה במסך ה- POST מופיעות שתי השורות הראשונות בתמונה המצורפת (השורה עם התאריך והשורה עם ה- MEMORY INFO) למשך זמן של קצת יותר מ- 30 שניות (!) ורק לאחר מכן רשימת ההתקנים ממשיכה לעלות. מה יכול לגרום לבעיה? תודה לעוזרים! http://img430.imageshack.us/img430/617/dscf0805jr5.jpg

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שלום .. יש לי מחשב - AMD 3400+ עבד בצורה תקינה עד שניתקתי אותו מהחשמל העברתי אותו לחדר אחר בבית ומאז הוא נידלק ואין תמונה ... עשיתי בדיקות שכללו: 1. החלפתי זיכרונות 2. החלפת כרטיס מסך 3. החלפת מסך אחרי כל הבדיקות הבנתי שהבעיה היא לא בחלקים האלו והבנתי שזה לוח אם ... החלפתי גם לוח אם ועדיין יש לי את אותה הבעיה ... מוזר מאוד אני לא מצליח לעלות על התקלה ... אם יש למישהו רעיון ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד ... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by the kon,

אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by Yoram Lev,

ה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hagaym,

שלום יש לי בעייה בזמן שאני מקבל אימל לדואר אלקטרוני. אני שומע צפצוף בתוך המארז מה הסיבה ומה צריך לבצע . תודה ???

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by shalabi,

שלום רב, לפני כשבוע בניתי מחשב לקרוב משפחה,אבל אחרי כמה ימים,התקשר אלי קרוב המשפחה ובישר לי שבזמן העבודה במחשב.הוא שמע קול חזק של קצר מתוך המארז, וראה ניצוץ בוקע מהמאורר שבדופן המארז,שגרם לנפילת רשת החשמל בחדר. ומאז המחשב לא נדלק. רציתי לשאול , מה יכול להיות קרה שגרם לקצר הזה. המפרט הוא: לוחASUSP4P800SE זכרונות 256MBX2 400MHZ ג'נריים ספק כח ג'נרי 400W כרטיס מסך RADEON9800PRO מעבד P3.0GHZ512 דיסק קשיח 160GB SATA WD

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום ניסיתי להכניס היום דיסק לצורב והוא לא קורא אותו ניסיתי בכונן דיסקים הרגיל וגם הוא לא קורא אותו מישהו יודע מה לעשות זה די דחוףף ואני דיי מושבט ככה אסמך אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.