עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שלוש שנים לערך , הוא מעולם לא הצליח לעשות אתחול כמו שצריך. כלומר בהנחה שהמחשב עובד ובמקום כיבוי אני לוחץ בסטארט על אופציה של אתחול למחשב: המחשב כביכול סוגר את כל התכניות מעלה את המסך הכחול של הכיבוי אבל נתקע בשלב של SAVING YOUR SATTEINGS. בשנה הראשונה לקיום המחשב חשבתי שמדובר בתקלת שקשורה בהתקנה של מערכת ההפעלה (לכן לא פניתי לתיקון באחריות). אך לא כך, לאחר התקנה מחודשת של וינדוס XP הבעיה נשארה כפי שהיתה. כנ"ל לגבי מצב STANDBY שהמחשב מוכן להכנס אליו אך למעשה לא מוכן לצאת ממנו (למעשה בזמן "המתנה" המחשב רק מכבה את המסך אך המאוורר עובד בעוצמה רגילה וןלא נראה כי יש שינוי מיוחד במחשב). דבר נוסף שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים של…

2. יש כפתור כלשהוא, הכפתור שמפעיל את ה"התחל" שברצוני להסיר את תפקודו, הכוונה, שכשאלחץ עליו, מה שהוא אמור להפעיל לא יגיב, זאת אומרת ה"התחל" לא ייפתח, משום שאני נוגע בכפתור זה לפעמים בטעות באמצע משחק וזה יוצא לי מהמשחק וזה מציק מאוד..... מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by yochy,

התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שמעתי משהו על גימפור זה נכון ואם לא יש דרך אחרת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by eeeey7,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN 7 64BIT ובזמנים אקראיים הוא מוציא לי את השגיאה הזאת גם בזמן גלישה סתמית באינטרנט יש שגיאה חדשה תעזרו לי בבקשה!!! Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Tue 9/28/2010 6:34:27 AM your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFFFFFFFFFFF4, 0x0, 0xFFFFF800030040F3, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Dump file: C:\Windows\Minidump\092810-14648-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. היי כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה פיקס כאשר אני מפעיל תוכנות כמו למשל BS PLAYER וכדו'הוא עובד ב5 עד 10% אבל כאשר אני מפעיל את האינרנט אקספולרר הוא קופץ ל100% ולא עוצר עזרתכים נדרשת בבקשה

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by WhateverX,

שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by dbx22,

אהלן היום בלילה התחילו להשמע סירנות מהרמקול של המארז. סירנות שדומות למשטרה בסרטים ישנים. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by kabesar,

שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  11. יש לי 2 הארדיסקים כל אחד מהם הוא 250 GB. חילקתי 1 מהם, ל3 כוננים, בינהם זה הSYSTEM. אחרי שכבר אני משתמש במחשב למעלה משנה, אני רוצה לקחת 10 GB מכונן , ולשים במקום, בSYSTEM, איך אני יכול לעשות את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by nir_gr23,

הרכבתי מחשב חדש והוא לא מגיע ל POST יש צפצוף חלש ארוך שלא מפסיק ברגע ההדלקה המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב רק אחרי שתי שניות מהדלקת המחשב בבקשה אני חייב עזרה ניסיתי כבר כמה פעמים להרכיב ולחבר כל הזמן אותו בעיה הנתונים הם מעבד I7 3770S לוח אם אינטל DH77DF זיכרון 8GB CORSAIR

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by sedjonns,

שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by udi80,

יש לי לוח של gigabyte ud9 יש לי בעיה אם usb 3 כל פעם שאני מתקין אוות הוא לא מצליח לתקין אוות וזה מה שהוא מראה לי מה אני צריך לעשות הוסרתי ותקנתי מחדש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום ברצוני לעדכן את הביוס שלי לגירסא חדשה שאמורה לתקן את הבעיות של USB 2 ומסכים כחולים במחשב שלי אין פלופי דיסק, איך אני יכול לעדכן את הביוס בלי לעשות BOOT מפלופי דיסק? איך אני נכנס ל-DOSS בלי פלופי דיסק.... תודה!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  18. אני וחבר ביצענו באחד המחשבים ניסוי (במחשב של אחי :-\) עשינו אובר קלוקינג ובזמן שביקשתי מחבר להעלות לאט לאט הוא העלה הרבה במכה אחת והמחשב נפל מאז הוא נידלק והמסך לא מגיב כיאילו הוא מכובה \ אפילו אין ציפצוף של התחלה מה אפשר לעשות , האם אפשר לעשות ריסטרט להגדרות? מבלי להדליקו , דרך הלוח אם יש לו לוח אם של פוקסכנון מעבד אינטל דול קור די ישן

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by spike77707,

שלום אתמול רכשתי מסך Samsung S24a350h - 24 אינץ יש לו חיבור אנלוגי למחשב וHDMI קניתי איתו גם כבל והכבל גם נראה איכותי כשאני מחבר את הHDMI - בזמן סרטים המסך מרצד, יש מין גל דק כזה שעובר על צד אחד של המסך מלמטה למעלה. כשאני מחבר את החיבור האנלוגי - זה לא קורה. עידכנתי לדרייברים הכי חדשים גם למסך עצמו וגם לכרטיס. הוצאתי וחיברתי את הכבל, הזזתי מכשירים אלקטרונים יש לציין שזה קורה רק בצפייה בוידאו בHDMI ובשאר הזמן הראות תקינה יש מצב שזו בעיה במסך או שזו כנראה בעיה בכבל? תודה מראש, יניב.

20. Started by Wile E Coyote,

לא ידעתי אם לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה. בכל מקרה העניין הוא כזה: אני משתמש בתוכנות שונות (כדוגמת SpeedFan) למעקב אחר טמפרטורות המעבדים במחשב. אחד הערכים שהכי מעניינים אותי הוא ערך הטמפרטורה של מעבד כרטיס המסך. לאחרונה קורה דבר מוזר: כשאני מפעיל את המחשב ואת תוכנת הניטור, החיישן (סנסור) של טמפרטורת המעבד של כרטיס המסך בלבד אינו עובד, וכתוצאה מכך אינו מופיע בתוכנה כלל. מה שמצחיק הוא שהחיישן הזה עובד לסירוגין - לפעמים כן ולפעמים לא. אם החיישן לא עובד בהפעלה מסוימת של המחשב, אתחול המחשב בדרך כלל פותר את הבעיה. חשוב לציין שתי עובדות: 1. בדקתי את העניין עם תוכנות ניטור נוספות, וגם שם התופעה חוזרת על עצמה. במילים אחרות - זה לא נראה כמו בעיה של תוכנה. 2. אני זוכר שבאותה תקו…

21. Started by renton,

אחרי שעשיתי FLASH ל BIOS לגרסת 1.30 משום מה , יציאת USB אחת בלוח לא עובדת...... יש למישהו מושג? :-\

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. אורח א.
    Started by אורח א.,

שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!

23. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by ezx,

יש לי בעייה שהמחשב חושב על טיפה עומס המוזיקה ניתקעת והוא עושה רעשים כאילו הוא ניתפס במשהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by yair d,

שלום, מה הסיבה שכרטיס זכרון (microsd ( vevrbatim לא מנגן את כל קבצי הוידאו (חלק כן וחלק לא). וגם קובץ תקין שהועתק אליו ולא ניגן אותו , כשמעבירים חזרה לכנון C או לכרטיס אחר הוא כבר לא עובד. בדקתי בכטיס אחר (toshiba) ושם הוא כן מנגן את הקבצים.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.