תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק במשחקים ישנים יחסית בגלל שיש להם רזולוציה נמוכה - המסך קטן! מצאתי שהדרך היחידה להגדיל את המסך היא להוסיף וי במאפייני תאימות באפשרות של הפעלת המשחק ברזולוציית מסך 640 על 480... אבל מה שקורה (רק) כשהמשחק רץ ברזולוצייה הזאת המסך מרצד! האם יש דרך לסדר את זה???
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
א- זה אפשרי לעשות GHOST לHD עם סקטורים פגומים?... כי עם NORTON GHOST הוא לא נתן לי ב- אם התוכנה לתיקון (או ביטול גישה ל) סקטורים פגומים בHD, דורשת פירמוט?....
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אז ככה- יש לי בעיה בכרטיס מסך. הכרטיס הוא GeForce6600 Agp של Sparkle. הכרטיס מסך עד כה עבד טוב, עד שהפסקתי את פעולת ה- FastWrite שהיתה מוגדרת ב- Bios כ-Enable ושבוע לאחר מכן הכרטיס חדל לעבוד. (ד"א- הפסקתי את פעולה זו כדי למנוע את תופעת ה- Artifacts אשר נפוצה בכרטיסי GeForce 6600 AGP שמופעלים בצ'יפסט של Sis). כמו כן, כשהכרטיס מחובר למחשב הוא אינו מציג תמונה על המסך, אך המאוורר שלו עובד כרגיל. האם יש איזושהי דרך לסדר את הבעיה? :-\
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?..
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
הבאתי מחבר כרטיס טלויזיה של חברת life view ואין לו את הדרייבר עכשיו אני לא יודע את הדגם של הכרטיס איך אפשר לדעת את הדגם של הכרטיס טלויזיה? ונכנסתי לאתר של life view הורדתי את כל הדרייברים ואף דרייבר לא מתאים יכול להיות שהורדתי דרייברים לא מתאימים נ.ב הכרטיס עצמו בצבע כתום כזה חום כזה זה לא כרטיס חדש! ואיי מי שעוזר לי גדוללללל !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב נייד Compaq evo n600c עם מעבד mobile intel pentium 3 1200mhz המכפלה אמורה להיות 133*9 אבל הcpu-z ו -everest אומרים שהמהירות הוא 797 והמכפלה רק 6 *133 רציתי להכנס לביוס לשנות אבל זה ביוס כזה מסכן שאין כמעט אפשריות לכלום מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בקשה אני חייב לדעת מה הבעיה...המחשב חדש והכל בסדר וזה. שני המינידאמפים הראשוינם בעקרון קראו שנסיתי להתקין את הדרייבר החדש של ATI עם CCC הכרטיס מסך שלי הוא GTO2 מערכת הפעלה XP PRO בקשה ו2 המינידאםמים האחרונים הם גם חשובים אני חייב לדעת מה הבעיה ואיך לתקן אותה. http://rapidshare.de/files/11638661/Minidump.rar.html אני מאוד העריך אם יעזרו לי בקשה בקשה!!! תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יכול לקרות עם מאפסים את ה BIOS אם יכול להגרם נזק? ומה צריך לעשות האחרי האיפוס אם צריך לכתוב נתונים או שאחרי שאני מרכיב את הבטריה אני מדליק את המחשב בלי לכתוב כלום והוא עולה רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב... אני לא מצליח להבין מה קורה.. אז ככה.. אחרי שהמחשב עובד כמה זמן רצוף.. למשל יום(כולל לילה) הוא פתאום נתקע לי לגמרי כאילו העכבר לא זז שום כפתור לא מגיב שום דבר לא עושה כלום.. אפילו הכפתורים של ה num lock וכל אלה לא משתנים.. ואז אני מפעיל תמחשב מחדש.. ואז יש תטעינה הזו שהוא מריץ תפס הזה הכחול שיש תלוגו של הוינדוס אז זה לא מראה לי טעינה כמו שצריך.. זה מראה לי צבעים נמרחים כאלה.. ואז שהוא עובר תמסך הזה ונכנס לוינדוס המסך מתכבה לי ונתקע שם.. ואם אני נכנס במצב בטוח כל הצבעים נמרחים ולא רואים כלום רואים הכל מפוקסל.. אז איך אפשר לסדר? אולי יש לכם תוכנות שאתם יכולים לתת לי שאני יפעיל ויבדוק איפה הבעיה אם אתם רוצים עוד מידע אז…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום , לפני כמה שבועות המחשב התחיל לצייץ ולהשמיע רעשים מוזרים אבל התעלמתי ממנו ולאחר כמה ימים הספק כוח פשוט התפוצץ והשאיר אחריו הפסקת חשמל וריח מסריח (ספק ASUS 300W). קניתי ספק כוח חדש (400W) וחיברתי אותו למחשב. המחשב עבד כמה שעות כמו שצריך וכשקמתי למחרת בבוקר המחשב היה מכובה משום מה , ולא הסכים לפעול יותר (אני אוסיף שכל הזמן שהמחשב עבד היה ריח מסריח מכיוון הספק כוח החדש , אני חשבתי שזה בגלל שהוא חדש). כשכבל החשמל מחובר לספק ישנה נורה מסוימת שדולקת על הלוח אם כלומר שיש מתח אבל כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הנורה מהבהבת לרגע וזהו. האם למישהו יש מושג או רעיון מה קרה שם ? תודה , עידן
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סורק Umax Astra 2500... אכשיו הבעיה היא כזאת... כשאני סורק (אני סורק דרך פוטושופ...יותר נוח) אחרי שהסורק סרק לוקח איזה חצי דקה על שהמחשב מקבל את התמונה... בזמן הזה המעבד נמצא על 100% שימוש... חשוב לציין שהקבצים שמתקבלים מהסריקה לא גדולים... לפני חצי שנה זה לא היה ככה... הכל היה בסדר ועבד מצויין.... אולי הסורק התקלקל? או בעיה אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה נירא לי המחשב שלו לא מזהה את הכרטיס מסך נירא יש לו SIS איך הוא בודק איזה כרטיס יש לו?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לחבר את האוזניות למחשב (אני עם מארז TT Suprano) אז אני צריך לשחק עם החיבורים כמה דקות עד ששומעים באוזניות, ובמידה ואני מנסה לחבר מיקרופון לא שומעים אותי בכלל אפילו אם אני מנסה לשחק עם החיבורים. אז רציתי לשאול איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הורדתי משחק שנמצא בשני חלקים וצריך לפתוח אותם ביחד..לקובץ אחד...(lineage 2) ימנתי את 2 החלקים..ולחצתי חלץ פה..זה מתחיל לחלץ אבל באמצע זה נותן לי את ההודעה הזאת לחלק הראשון..ועובר לחלק השני..ואז זה נותן את אותה השגיעה גם בחלק השני.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום ויום טוב, מכיוון שעזרתם לי פעם שעברה אני אנסה עוד פעם : לאחר הפסקת חשמל המחשב רושם את המסך הכחול הזה אחרי ה"סמל טעינה" של WINDOWS, מצב בטוח לא עבד וגם לא LAST KNOWN GOOD CONFIG הנה מה שרשום Unmountable_boot_volume Stop: 0x000000ED(0x80e68D98,0Xc00000006,0x00000000,0x00000000) תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-