עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by assaf990,

מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGA BYTE 965P DS3P, חדש. שמתי לב שהתקני USB כמו מצלמה, מפצל USB וכו' ממשיכים לעבוד גם אחרי שהמחשב כבוי. ביטלתי כל קשר להדלקה של המערכת ע"י מקלדת או עכבר בהגדרות ה- BIOS. הערך של ACPI Suspend Type נמצא על S1. נגמרו לי כל הרעיונות... אשמח לשמוע ייעוץ מכם.... תודה.

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by HWmaniak,

כל פעם שאני מחבר התקן אחד האחר מתנתק בעצמו והווינדוס טוען שהוא לא מחובר למחשב כביכול. דוגמא: אני מחבר את המדפסת למחשב ופתאום אין אינטרנט כי ה WIFI מתנתק ואני צריך להוציא ולהכניס את המודם מהUSB שיחזור לפעולה. יש מצב שזו בעיה חשמלית כלשהי? יש לי ווינדוס 8.1 ואולי הוא הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת! כאשר עושים הפעלה מחדש למחשב כול ההתקנים שמחוברים ב USB לא מזוהים! רק לאחר שאני מוציא אותם מה USB ומחזיר בחזרה ,הם שוב חוזרים לעבוד. בהגדרות USB שיניתי לכך שהמחשב לא יחסוך בצריכת חשמל וינתק התקנים. מישהו יודע מה הבעיה? בתודה משה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by Crash5,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]

7. שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ykg,

היי, יש לי דיסק bootable של וינדוס אקס פי שאני מנסה להכין ממנו bootable usb. ניסתי להשתמש ב-rafus ו-WinFromUsb ובשינהם אני מקבל מסך כחול ממש בתחילת ההתקנה, כשעולים מהusb. יש לציין שכשעולים מהדיסק הכל בסדר. אני מפרמט את הusb כ-ntfs מהסיבה שהכלים הללו לא מצליחים לפרמט אותו כ-fat32. יש למשהו אולי הצעה לכלי אחר שידע להכין לי את זה? ניסיתי גם את הכלי של מיקרוסופט שמקבל iso ומכין bootable usb, אבל הוא סירב לעבוד עם הiso שהכנתי מהדיסק אקס פי המקורי שלי..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by asvg,

שלום אני רוצה להתקין מערכת הפעלה ווינדוס 7 על מחשב נייד חדש מסוג ASUS X540L [הוא בא ללא מערכת הפעלה] , ומשום מה ההתקנה לא עולה , כשאני מנסה להתקין ווינדוס 10 ההתקנה עולה בלי בעיות גם דרך DVD וגם דרך דיסק און קיי , בווינדוס 7 פשוט תוכנת ההתקנה לא עולה לא דרך DVD ולא דרך דיסק און קיי אני רוצה להתקין את 7 לא 10 , מה הסיבה ומה הפתרון ?? תודה רבה לעוזרים

10. Started by NafSap,

על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. הי, קראתי כל מיני דעות על אופן ההתקנה המומלץ לביצועים מיטביים בהתקנת 2 דיסקים קשיחים ושני כונני CD/DVD. מה מומלץ? שני הדיסקים הקשיחים על אותו כבל IDE, ושני הכוננים האופטיים על הכבל המשני? דיסק+כונן על כל כבל IDE? אנא הסבירו , תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by KA-52,

שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by aXe,

(זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשם את ההודעה, אם לא, סלחו לי) יש לי מחשב ישן (פנטיום 1) שאני רוצה קצת להתנסות עליו בכל מיני דברים... פירמטתי אותו ובאתי להתקין לינוקס מהCDRom. ומה אני מגלה? אין כונן סידירום מזוהה! הפירמוט פשוט מחק את הדרייברים או משהו... מישהו יכול להסביר לי (בעברית פשוטה) איך אני מתקין את הסידירום דרך הדוס? חיפשתי כל מיני מדריכים, אבל כולם באנגלית ולא ברורים לי לחלוטין. תודה מראש אקס

16. שלום לכולם האם ניתן להתקין DDR4 על לפטופ Hp n-209ej בן שנתיים? האם הלוח יידע לפעול איתו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by עקיבא חפץ,

קיבלתי הודעה שגוגל דרייב יפסיק לעבוד ושאני צריך להתקין Drive File Stream הורדתי ובציעתי התקנה עד כאן ה כל בסדר אבל כשאני מנסה להיכנס זו ההודעה שאני מקבל (תמונה) מישהו נתקל? יכול לעזור?

18. שלום לפורום התקנתי XP מחדש במחשב עם לוח ASUS 5PGD1-VM הכל תקין מלבד כרטיס קול שלא מצליח להתקין הורדתי דריבר מהאתר של ASUS ולאחר התקנה המחשב נתקע ועושה ריסט רק ב- LAST GOOD הוא עולה התקנתי גם את kb835221.exe שמגיע עם הדריבר ללא הועיל יש למישהו רעיון איך פותרים ?????????? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by belarc,

מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by ניסן מזרחי,

שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Overkiller,

שלום חברים; אז קודם כל אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסם בו את ההודעה, ואם לא אז אני מתנצל מראש. וכעת לענייננו, סוף סוף הגיע העשירי לחודש---> יום המשכורת, וחלק מהשדרוג שלו אני כבר מחכה זמן רב הוא קירור למעבד; עכשיו שאלתי בת'רד נפרד והמליצו לי על הפריזר, שאותו אני מתכננן לקנות ביומיים הקרובים, והשאלה שלי היא כזו: האם צריך ידע קודם בהתקנת הקירור הנ"ל? מה צריך לעשות כשמתקינים אותו (מן הסתם לכבות את המחשב, אך מה עוד?)איזושיהם דגשים שכדאי לשים אליהם לב? האם צריך, בדומה לטייפון הראשון, לחבר מצד אחד של הלוח תמיכה לקירור? ועוד דבר, שאני בכלל לא בטוח שצריך- האם צריך לרענן את המשחה הטרמית על המעבד? והאם באה משחה עם הקירור? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by Dror Lederman,

אהלן כרטיס GPU חדש (RTX 2080). אם אני מחבר את המסך ליציאה הסטנדרטית- רואים את המסך. אבל כשאני מחשב ליציאת ה- GPU, אין שום תגובה על המסך. רעיונות איך ל"דבג"? האם מדובר בבעיית ספק? ואיך אני בכלל יכול לדעת שה- GPU מותקן היטב ומגיב? תודה וחג שמח דרור

24. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/538301-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%A7%D7%98%D7%94-%D7%9B%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-HAF-XB?p=4833699&viewfull=1#post4833699 במעבדה התקינו את ה-H80i אבל בכל פעם שמחברים את כבל ה-USB של הקירור (בתמונה מימין) תהליך ה-BOOT של המחשב אורך 30-45 שניות יותר. מסך ה-SPLASH של הלוח עולה ישר אבל עוברות 30-40 שניות עד שיש ציפצוף וה-BOOT ממשיך. אשמח לעצה - מעט דחוף... תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, נתקלתי בבעייה ואשמח עם מישהו יודע לעזור לי בתחום זה. יש לי לוח אם - gigabyte - 8sg667 שאינו תומך ב- SATA. קניתי כרטיס RAID שנותן לי 2 PORT-ים של SATA, ו - HARD DISK SATA. אני רוצה להפוך אותו ל - MAIN שלי, בעליית המחשב ישנו זיהוי של כרטיס ה- RAID, אך מכיוון שה - BIOS אינו תומך ב- RAID כזה - (לא הצלחתי למצוא UPGRADE ל - BIOS) רק נותן אופציה של עלייה מ - SCSI, שלא עבדה שניסיתי, והלוח אם שלי אינו מובנה עם SATA הרי שהמחשב לא מזהה את ה - HARD DISK. נוסיף את העובדה המצויינת שאין לי FLOPPY, ניסיתי להתקין את ה- HARDDISK עם ה - RAID על מחשב אחר עם FLOPPY ואז להעביר אותו למחשב שלי אבל זה לא ממש עבד. יש למישהו פתרון לבעייה זאת? תודה רבה חן

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.