עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maoros,

קיצר המחשב שלי עבר פירמוט אצל איזה טכנאי ועכשיו אני לא שומע כלום במחשב. למשל כשאני פותח media player הוא כותב לי:Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. מקווה שתעזרו לי.תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by DJZamix,

הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים והמסך שחור לא נידלק לי .. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה לדקה בערך ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' את המחשב אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by elad-k1,

"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Hack,

שלום! לפני חודש , אולי יותר התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד במחשב... כשאני מדליק אותו המחשב נדלק ואני אפילו שומע צלילים של המערכת הפעלה אבל המסך לא נדלק , נשארת נורה כתומה , אני צריך לכבות ולהדליק אותו 3-4 פעמים עד שהמסך גם נדלק ולפני שבוע ככה התחילה לי עוד בעיה כשהמחשב עולה המסך לא מפסיק להבהב , מן ריצוד כזה גם כשאני נכנס לביוס , עושה בוט מסידי , לא משנה מה המסך לא מפסיק להבהב עד שהווינדוס עולה וכשהווינדוס עולה אין הבהוב ,הבנתי שהבעיה הזאת קשורה לקצב רענון... בדקתי את המסך והוא תקין , ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך , החלפתי את הכרטיס עם הכרטיס במחשב של אחי והופ.. המחשב עבד חלק , מה גם שכשבדקתי את הכרטיס מסך שלי על המחשב של אחי הוא עשה את הבעיות שתיארתי למעלה , אז הבנ…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)

8. שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by shashkavil,

יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by ido-nava,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נפעל לכמה שניות ונכבה... הערכתי שהספק כוח אשם אז החלפתי אותו... ועדיין אותה בעיה עכשיו כאשר פתחתי את המחשב ואז הוצאתי את הגוף קירור של המעבד וראיתי אותו עם שכבה לבנה מוזרה כזו שמכסה את כולו .. זו יכולה להיות הבעיה ?? והאם צריך למרוח משחה טרמית או משהו כזה ? המחשב: P4 2.8 HT | ASUS P4P800SE תודה מראש ..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by zehava482,

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Sp0ck,

שלום לכולם. אז ככה ברשותי המחשב חודשיים בידי Intel P4 3.0 64 Bit 2MB GIgabyte Ga-8I915MD-Gv 6600 GT 1024 MB 120 sata II --------- המעבד שלי ביחד עם קירור סטוק ובמחשב יש עוד מאוור שצמוד למארז שמוציא אוויר ומשום מה אני חושב שהמעבד חם? כשבדקתי בביוס בזמן מנוחה הוא היה בין 50-55 מעלות אני לא יודע כמה הוא במאמץ אבל זה ב"מנוחה" וגם המאוור של המעבד מסתובב על 2500 RPM האם זה בסדר ? מה אפשר לעשות כדי לשפר את הטמפרטורה \ להאיץ את המאוורר

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by or_cool,

שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by technionst,

אני מחבר כונן dvd וכונן cdrom למחשב מסוג פנטיום 2 והוא לא מזהה את הכונן dvd. מדוע בקשה?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by aviel1988,

יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by Mitikopt,

שלום רב יש לי מחשב נייד, בטעות הוא נפל, ואחרי הנפילה הוא עושה בעיות אם ההרדסיק, לפעמיים הוא מתחיל להעלות וכותב בג'יבריש או מתחיל להעלות ותמיד מפעיל סורק דיסק ואומר שיש כמה סקטורים פגומים. ההרדיסק של חברת IBM. אני יודע שאפשר להחזיר את ההרדיסק למצב כמו שהוא יצא מהחברה אני רק לא יודע מה התוכנה, אני יודע שהתוחנה בישביל הרדיסק מחברת ואסטון דיגיטל היא: DLGDIAG אם תוכלו להעזור לי בבקשה אני השמח

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by _idank_,

לאחר פורמט במחשב התקנתי דרייבר מהאתר של NVIDIA גירסה 81.98_forceware_winxp2k_international_whq . מאותה התקנה הנגנים לא מצליחים להקרין את הסרט בו זמני במחשב ובTV . אני מקבל בTV מסך עם כתוביות בלבד ללא תמונה בזמן שבמחשב אני רואה את הכל. האם הדרייבר לא מתאים? ואז איזה מתאים ? או מה עוד צריך לשנות בהגדרות ? לפני פורמט לא היתה שום בעיה בצפייה בו זמנית עם הכרטיס הזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. יש לי בעיה שהדיוידי לא קורא את הדיסק של הווינדוס .. וזה מחשב חדש והכל חדש ..ואני לא יודע למה הדיוידי לא קורא את הדיסק אם מישהו יודע בבקשה תעזור לי אני מת לשחק בו ..!!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by jgrab,

המחשב אמור לעלות ? או שזה יעלה ויעשה בעיות? או שבכלל יתכן שזה יעבוד בסדר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  20. אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. יש לי את הכרטיס הזה כבר שנה, והוא לא יושב טוב על המארז! יש כזאת מסילה שהוא אמור לשב עליה (איפה שהיציאות) והוא גדול מדי, אז הוא יושב - רופף! מצאתי לזה פיתרון, אבל כל פעם זו בעיה לעשות כל מיני דברים שאני רוצה.. למישהו כאן יש את הבעיה הזאת?!?? אני מתכנן לקנות את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא יקרה בו!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מסך 17 אינץ' מדגם LG FLATRON 795FT PLUS. עד עכשיו הוא עבד לי בסדר גמור, אבל היום ניתקתי את המחשב ואז שבאתי לחבר אותו מחדש ראיתי שבכבל של המסך(שמתחבר לכרטיס מסך) חסר פין אחד. אחרי שחיברתי את הכבל והדלקתי את המחשב זה עבד, אבל הצבעים היו צהובים מדי, לדעתי זה בגלל הפין החסר הזה. מה לדעתכם כדאי לעשות? לקחת למעבדה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by easyuri,

כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  24. יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה... הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתב בהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים: 1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..) 2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה 3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET 4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESET רק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל. כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעי…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  25. יש לי ווינדוס איקס פי בלי דיסק,איך אפשר להעתיק את המערכת ההפעלה הזו ולהתקין אותה במקרה חירום שהמחשב יקרוס..?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.