עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 8-Ball,

היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by dor_eli,

המארז שלי התחיל לרעוד אחרי שעשיתי לו חלון בדלת וככל שאני מאמץ את המחשב יותר ככה הוא רועד יותר עד שהוא מגיע למצב שאי אפשר לשמוע אותו יותר מישהו יודע מה גורם לזה??

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Gregorian,

היי.. יש לי לוח אם של ASUS וניסיתי להעביר אותו למארז חדש.. עכשיו כשאני מחבר אותו למארז ומחבר אליו את כל ההתקנים כגון:דיסק קשיח,כרטיס מסך וסידירום... ואז מנסה להדליק אותו הוא מניע את המאווררים את המקלדת את הסידירוםאבל לא את המסך... חשבתי אוליי זה בעיה אם החיבורים של המארז...כי אני לא ממש זוכר איך מחברים את הכבלים של ההדלקה... יש מישהו שיכול להגיד במדויק איך מחברים אותם..? ניסיתי כבר הכל ולא מצליח לי כלום..אוליי מישהו יגיד לי מה זה..? תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  4. כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  5. פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300W מה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by assaf972,

שלום אחרי שהווינדוס עולה אני מגיע למצב שאני צריך לכתוב את הקוד של המחשב אבל לא העכבר ולא המקלדת לא מגיבים..בדקתי סוללות וחיבורים והכול נראה בסדר יש לציין להמקלדת והעכבר אלחוטיים..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  8. המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by tzvikaboom,

מחשב פנטיום 4 מע הפעלה וינדוס 7 המחשב נתקע העבר לא זז מקלדת לא מגיבה אחרי ריסטרט לפעמים תקוע במסך ראשוני של כרטיס המסך החלפתי זכרון ואני מאמין שההארד דיסק לא תקין האם יש אפשרות לבדוק עם כונן נייד ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  10. Started by eliXir,

יש לי לוח אם של ABIT מגרסת ה-NF7 וזכור לי כבר פעם שהייתה לי תקלה כזאת שהמאוורר שעל הלוח פשוט לא עבד, אז הזזתי שם את החוט המחובר בין המאוורר ללוח אם וזה עבד.. אך המחשב משמיע אזעקה לעיתים קרובות מאוד בזמן האחרון, שמתי לב שהמאוורר לא עובד שוב. ישבתי אולי חצי שעה בניסיון להפעיל אותו, לא עבד. מה לדעתכם צריך לעשות לפני שאני מביא את המחשב למעבדה שהוא יהיה תקוע שם שבוע+ בשביל תקלה כזאת קטנה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  11. הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  12. שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שלוש שנים לערך , הוא מעולם לא הצליח לעשות אתחול כמו שצריך. כלומר בהנחה שהמחשב עובד ובמקום כיבוי אני לוחץ בסטארט על אופציה של אתחול למחשב: המחשב כביכול סוגר את כל התכניות מעלה את המסך הכחול של הכיבוי אבל נתקע בשלב של SAVING YOUR SATTEINGS. בשנה הראשונה לקיום המחשב חשבתי שמדובר בתקלת שקשורה בהתקנה של מערכת ההפעלה (לכן לא פניתי לתיקון באחריות). אך לא כך, לאחר התקנה מחודשת של וינדוס XP הבעיה נשארה כפי שהיתה. כנ"ל לגבי מצב STANDBY שהמחשב מוכן להכנס אליו אך למעשה לא מוכן לצאת ממנו (למעשה בזמן "המתנה" המחשב רק מכבה את המסך אך המאוורר עובד בעוצמה רגילה וןלא נראה כי יש שינוי מיוחד במחשב). דבר נוסף שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים של…

13. Started by noamb,

אתמול קרה לי מקרה מוזר , הפעלתי קובץ וידאו כלשהו והמחשב נתקע. לאחת מספר שניות הופיע המסך הכחול הידוע לשמצה של windows ,והתריע על בעיה ב-nv4_disp.dll לאחת שתי שניות המסך איבד signal , ומאז לא חזר לעצמו. חשוב לציין כי המחשב עובר boot תקין וכי המקלדת והעכבר המחוברים דרך usb נראים פעילים. לאור הודעת השגיאה , האם מדובר בבעיית כרטיס מסך? ספק? תודה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  16. קניתי צורב dvd חדש של LG אבל כל פעם שאני מנסה להתחיל צריבה הוא נכשל וכותב לי את הבעיה הבאה: DMA-drvier error, CRC error D: HL-ST DVD-RAM GSA-H54N תודה מראש למי שיוכל לעזור... נ.ב. שמרתי באחד הנסיונות גם את קובץ ה-log אז הנה הוא: 5C80001080100000000247825696 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.1.2 Internal Version: 7, 0, 1, 2 Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N>Version: 1.00 - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) -&gt…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by motir,

הי, חיברתי את אחד הדיסקים שלי כשהמחשב היה דלוק (אני יודע.. אני יודע...) חיברתי בטעות את החשמל הפוך, והיה גץ קטן. עכשיו ה-HD לא נשמע לי "מניע". לא שומעים את הפלטות מסתובבות. הוא כן מתחמם מעט, אבל ממש לא נשמע עובד. :'( :'( הוא עדיין באחריות, אבל אני מוכרח להציל את מה שיש עליו. האם יש דבר כזה "פיוז" ל-HD ? האם יש מה לעשות ? למישהו יש מושג כמה עולה להציל HD בחברה מוסמכת לזה? תודה מראש מוטי

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by ReSt,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by rivki10,

המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]

20. Started by psycho killer,

יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים

21. Started by LifeBoih,

היי לאחרונה קניתי חלקים והרכבתי מחשב באופן עצמאי,ברגע שאני מפעיל את המחשב כל המאווררים פועלים ונראה שהכל נדלק כראוי אבל המחשב לא עושה פוסט לא עולה כלום,ניסיתי להפעיל את המחשב גם ללא כרטיס מסך או ללא ראם בשביל לראות אם הוא יעלה אבל הבעיה שהוא לא צפצף באף אחד מהמקרים

22. Started by neil4,

יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  23. שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by fazaman,

שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by skydiver,

כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???

• 8 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים