עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  2. הדיסק קשיח הישן WD SATA2 8MB 160GB מפרט המחשב החדש: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata אני רוצה לחבר את הקשיח של המחשב הישן על מנת להעביר קבצים שלא גיביתי. איך אני עושה זאת והאם צריך לקנות מתאם ללוח אם החדש?

3. מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. לאחרונה כל פעם שאני פותח סרט במחשב רואים הכל בצבע אפור מוזר כזה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס מסך ועלי להחליף אותו או שניתן לסדר את זה עם הגדרות יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 4 440mx. תודה מראש דור

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  5. מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  6. יש לי כונן קשיח של SEAGATE 1.5TB שאני שמתי לב שעובד לפחות 50% לאט. אילו תוכנות טובות יכולות לעשות לי דיאגנוסטיקה כמו למשל איזה מהירות כתיבה/ קריאה הוא מציג...ובכללי לתקלות (בעיקר לביצועי עבודה ולא בהכרח BAD SECTORS)

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by shaiv,

פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן והתקנתי XP וגיליתי שהוא לא זיהה לי את הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול זה MPU-401 Compatible MIDI device תודה רבה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי !! ניתן לימצוא אותי באייסיקיו: 285912732

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  8. לדוגמא: אני משחק במשחק ואז אחרי חצי שעה המשחק עושה שגיאת באגים ואז מסך כחול (פירמטתי את המחשב זה לא עזר) הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כל פעם תודה לעוזרים :-\

9. Started by alonku84,

שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by CrazyWolf,

אז ככה הבעיה שלי התחילה לפני בערך כמעט 4 חודשים הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא: Radeon HD 4670 1GB PCIE 2.0 DDR3 של חברת SAPPHIRE ויש לו קירור של מאורר עכשיו הבעיה שלי היא כזו בזמן מאמץ הוא מתחמם ממש אני רואה את החום שלו דרך הדרייבר שלו הוא מגיע ל 108C ואז המחשב עושה ריסט ואני נסיתי כבר הכול משחה טרמית ניקוי בלחץ אויר אני נסיתי הכול לפני שפניתי לפה. אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בלי שהוא יעשה לי צוואר בקבוק למעבד זו החומרה של המחשב שלי. המחירים שאני יכול זה מי 200 עד 1000 והייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות? ואיזה קירור יותר מומלץ מאוור או צלעות קירור? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by Yaniv,

בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by arikr,

שלום רב, איכשהו פתאום (נראה לי) המחשב הפסיק לזהות את ה - hard disk שבו מותקנת מערכת ההפעלה. כשהמחשב עולה אני רואה ההודעה שאומרת שהוא capable but disabled. כשאני נכנס ל -bios אני רואה אותו ב - hard disk drivers אבל בתפריט של ה - boot device priority הוא לא נמצא (ה- hard disk השני דווקא כן שם). כרגע הרדך היחידה שלי להעלות את המחשב היא כאשר אני לוחץ F11 בעלייה של המחשב ובוחר ידנית ה - hard disk. תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by dante12,

לפני כשבוע המחשב עבד לי יופי וככה כבר כשנה ,פתאום חזרתי מהצבא מדליק את המחשב ואחרי הטעינה של וינדוס 7 פשות נכבה לי המסך והכפתור מתחיל להבהב , התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר ואז נכנסתי דרך SAFE MODE ומחקתי את הדרייבר של כרטיס המסך ואז עלה לי הוינדוס , עכשיו כל פעם שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך קוראת אותה הבעיה לא משנה איזה גרסה הדרייבר, בלי הדרייבר המחשב עובד לי על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם וזה מגביל אותי מבחינה גדולה בשימוש במחשב . מפרט: לוח אם : ASUS P8H67-M PRO מעבד: INTEL I5 2500 כרטיס מסך: ASUS GFORCE 450GTS זיכרון: 2*2048 KINGSTON 1333HRZ דיסק קשיח: 500GB SATA2 תודה לכל העוזרים !!!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  14. שלום היו לי בזמן האחרון בעיות במשחק שפתאום לאחר שעמה-שעתיים של משחק המסך ניכנס למצב "שניה". ואז התי עושה ריסט וזה היה ניפט היום זה קרא לי שוב(אחרי איזה 5 פעמים בעבר) ועכשיו הוא לא מצג תמונה בכלל אבל המסך עובד! המסך הוא LCD וראים שהוא מפעיל את התאורה האחורית שלו וגם התוח בקרה שלו עובד כמו שצריך... אז חשבתי אולי הוא התחממם נתתי לו כמה דקות להתקרר ואז בדקתי שוב ואותו הדבר אבל עכשיו אחרי כמה שניות קיבלתי תמונה מוזרה של צבעים בנקודות בלי שום קשר למה שצריך להיות... מה יכולה להיות הבעיה? זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהכרטיס מסך? נ.ב במסך אחר גם אין תמונה.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by m.l,

שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב esprimo mobile דגם v5355. הגיע עם ויסטה. לאחר התקפת וירוס עליו התקנתי עליו XP. ניסיתי להתקין את כרטיס הקול מהאתר של fujitsu (http://support.ts.fujitsu.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=25510) אך עדיין אני לא מצליח להתקין משהו שיעזור לי. מה עוד ניתן לעשות? אם צריך עוד פרטים אני אתן. תודה ויום טוב, אמסטי

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by look-GOD,

אז ככה אני כבר שבוע מחפש באיטרנט תשובה לשאלה שחשבתי שנורא פשוטה אבל מסתבר שזה סוד מדיני של NVIDIA... ??? איזה מזל שנזכרתי שיש את הפורום באתר הזה עם כול הגאונים שיודעים הכול האם אפשר לחבר שתי כרטיסי מסך שונים ב SLI בואו נגיד דור של 8800 עם 6800? או אם אני יכול לחבר 8800 עם 8600...? או אם אני יכול לחבר 8800 320MB עם 8800 640MB|??? כי אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש או ישן ואז לחבר אילו את הדור הבא של NVIDIA שיצא אלוהים יודע מתי... תודה מראש אני.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  18. יש לי אותו כבר חצי שנה וכמה חודשים... לא נגעתי בו הרבה מאוד זמן!!! ניסיתי להדליק אותו והוא לא עבד על הבטריה אז חיברתי אותו ישירות לחשמל שיעבוד ישירות דרך החשמל. אז עבדתי איתו דרך החשמל והוא תוך כדי עבודה אמור להטעין לי אותו. כיביתי אותו ונתתי לו להטעין אותו כמה שעות. טוב כעבור שעתיים אני בא להדליק אותו בלי שהוא מחובר לחשמל והוא לא נידלק!!! אני לא מבין למה הוצאתי את הבטריה והכל מצויין החזרתי אותה ניכנס לצריכת חשמל ורשום לי שם שהוא בטעינה ועל הבטריה יש קו אדום שכזה. אין לי מושג מה זה. מה לעשות בן אדם רוצה לקנות אותו אני לא יודע מה להגיד לו... :s05: ??? :s05:

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by Davidavid6,

עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by mx-3,

קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by r11,

שלום יש לי ווינדוס 7 , ועם המחשב הגיע לי SYMANTEC מותקן. לאחרונה אני מקבל נוטיפיקיישן כל 5 דק' מהסימנטק שאומר לי: Traffic has been blocked from this application: (svchost.exe) ניסיתי לעקוב אחרי הוראות שמצאתי באינטרנט אך ללא הצלחה, סריקון במחשב לא העלו דבר ( גם בAVG ). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by talns,

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by ofcourse,

משהו מאד מוזר קורה למחשב שלא הופעל במשך חודשיים. הוא מנסה להעלות את האיכספי ומתרסק אחרי כמה שניות.נשמע כאילו ה HD שלו נכבה. יש רעיונות מאיפה זה יכול לנבוע ? תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by spooky,

הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by YMK,

היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים