עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Galit17,

היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  2. Started by aviy62,

שלום, התקנתי דיסק קשיח 3TB של סיגייט חדש בתוך מגירה נשלפת, במחשב שיש בו עוד 3 דיסקים פנימיים. לאחר כתיבה וגיבוי, העברתי את הדיסק למחשב אחר גם כן בתוך מגירה. להפתעתי המחשב לא יכל לקרוא את החומר בדיסק והציע לפרמט אותו. כשהחזרתי אותו לשרת שהיה בו לראשונה, גם שם לא היתה אפשרות קריאה ושוב המחשב הציע לפרמט. אני מבקש לציין שהתקלה חזרה מספר פעמים עם דיסקים אחרים באותו נפח. מעקכת ההפעלה היא win-7 ,usv

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .

5. שום קובץ גם פלאגינים :-\

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by VENUM,

היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.

7. Started by Jules Winnfield,

לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by danieltrt,

שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  9. יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. SATA, הוא בן שנתיים, והוא מרעיש כאשר מכניסים אליו דיסק והוא מנסה לקרוא אותו מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by sedjonns,

שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  12. המחשב מקפיץ את החלון הזה של מה לעשות כעת (לפתוח MEDIA PLAYER, להציג את תוכן הכונן, לפתוח תוכנה כזאת או אחרת..) אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי... אם למשל אני עושה הצגה של תוכן הכונן, אז נפתחת לי תיקיה (נגיד H) שמציגה את תוכן הכונן H, אבל אין לי שום דרך אחרת להגיע אליה אם אני סוגר אותה בטעות או משהו, משום שהיא לא מופיעה במחשב שלי, ולכן הדרך היחידה היא לנתק את הUSB, ולחבר מחדש בשביל שהחלון המדובר ייקפוץ שוב... מישהו יודע מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  13. Started by TrYdEnT,

יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by NetSpider,

יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by ITAMAI,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן cdrw של liteon ואין לו דרייברים אז הוא לא יכול לצרוב אז מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לדרייבר או להגיד לי איפו לחפש

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. יש כפתור כלשהוא, הכפתור שמפעיל את ה"התחל" שברצוני להסיר את תפקודו, הכוונה, שכשאלחץ עליו, מה שהוא אמור להפעיל לא יגיב, זאת אומרת ה"התחל" לא ייפתח, משום שאני נוגע בכפתור זה לפעמים בטעות באמצע משחק וזה יוצא לי מהמשחק וזה מציק מאוד..... מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by Mr.Angel,

אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים

21. אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה

22. Started by Oren Azaria,

שלום, יש לי דל-ווסטרו כבר שנים ואני מאד מרוצה. מרוב פתיחה וסגירת המכסה (LID) מסגרת הפלסטיק סביב שקע HDMI נפתחה. איך ועם מה כדאי להדביק?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …

24. Started by onetwo,

שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!

25. הי,, יש לי דיסק קשיח חיצוני שמחובר ב USB. הדיסק עובר למצב שינה לאחר 10 דקות ללא גישה אליו (פיצ'ר של הדיסק). הוא היה מחובר לחלונות 7 ולא התעורר אם לא ניגשתי אליו. שידרגתי לחלונות 10 ומאז הדיסק מתעורר מספר פעמים ביום (גם אם אני משתמש במחשב וגם אם לא) ביטלתי דברים שאולי עשויים להעיר אותו כמו איחוי וסריקת וירוסים - לא עזר האם יש אפשרות לדעת מה מעיר אותו? או אילו SERVICES או SCHEDULED TASKS לבטל או לשנות כדי שלא יתעורר? תודה.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.