תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כונן S-ATA ומעבד AMD 64 bit. כשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס 64 הוא בכלל לא זיהה את הדיסק, וכשניסיתי להכניס את הדיסק של ווינדוס אקס פי רגיל לקח לו 2 ניסיונות עד שהוא זיהה אותו והתחיל בהתקנה. כשהתחילה ההתקנה, המחשב זיהה שיש לי כונן של 80 ג'יגה, אז פיצלתי את זה ל3 כוננים, 10 ג'יגה ל-C ,ל-D הבאתי 33 וגם לE. כשרציתי להתחיל את ההתקנה בחרתי לפרמט את זה בשיטת הFAT, אבל אחרי כמה שניות זה הביא לי שגיאה שכנראה יש בעיה בכונן (והוא חדש). חשבתי שהבנתי מה הבעיה כי בביקורת של הכונן שלי בפנדה הזכירו את זה "ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל." ניסיתי את זה…
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי לכולם! 8) יש לי מחשב Pentium 4 1.3Ghz GeForce2 32Mb 20GB Hard Disk 128RAM אלה נקודות קצת חלשות במערכת... קניתי את המחשב לפני שנתיים והייתי רוצה לדעת למה הכי כדאי לשדרג אבל לא במחיר הכי גבוה. הכיוון שאליו אני שואף הוא כזה: Pentium 4 2.0Ghz (אם בכלל אפשר לשנות את זה) Geforce4 128Mb TI או Radeon 9700 (מה המחיר הכי זול שאפשר לקבל על רדאון?) אני לא יודע כמה היום זה מקום סטנדרטי שמוכרים בHD וכמה זה עולה, אם מישהו יוכל להגיד לי אני אשמח... אני בעיקרון רוצה משהו כמו 60GB 512RAM - אם זה זול אפילו 768... ואם עוד ישאר לי משהו מכל זה אני רוצה גם עכבר אופטי שאין לי מושג כמה הוא עולה... אם יש לכם עוד הצעות יותר טובות, אני אשמח לקבל אותן ואת המחיר הסופי שלהן ואם לא אז בבקשה תגידו ל…
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב מווינדוס 10 חזרתי לווינדוס 7 הום פרימיום SP1. לאחר כמה ימים שבהם התקנתי את כל הדרייברים של המחשב (מחשב ASUS N75SF נייד) וכמה תוכנות הגנה וניקוי וגם כמה משחקים שמתי לב הרבה פעמים תוכניות קורסות לי עם זה הדפדפן של פיירפוקס או משחקים כמו PATH OF EXILE או KODI פשוט נסע ולא מגיב ואז רושם את ההודעה הרגילה של ווינדוס האם לחפש פתרון מקוון או לא לעשות כלום אין שגיאה מיוחדת. אשמח לעזרה ועצות מה יכולה להיות הבעיה אני כרגע שתי את הווינדוס לחיפוש עדכונים אבל כבר 3 שעות שהוא עדיין מחפש ולא מצא כלום לא יודע עם זה תקוע או סתם.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שאלה בנושא מפצל 3 פינים למאוורר של מעבד GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 יש לי לוח של SEASONIC 620W וספק של אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הקירור של המעבד של SCYTHE MUGEN II מאחר וכל החיבורים אצלי תפוסים רציתי לדעת אם אני ישים מפצל על החיבור של המאוורר זה עלול להוות בעיות כדוגמת זה Akasa AK-FY320 3 Pin Fan cable splitter (AK-FY320) [AK-FY320] תודה רבה אביחי
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300W מה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב טוב מאוד למשחקים וזה אבל בעצם המעבד קצת מגביל אותי, יש לי כאמור מעבד 3.2 GHZ של אינטל, 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT, 512 MB. אני מקבל ב - 3DMark05 בערך 7100 אבל אני מאמין שאם נגיד אני אמרח משחה טרמית ואנקה את המעבד ואת הכרטיס מסך אז אני אגיע לסביבות ה - 7500 שזה בעצם המקסימום בגלל שהמעבד "מגביל" את הכרטיס מסך. רציתי לשאול קודם כל על איזו משחה טרמית אתם ממליצים כי מאז שקניתי את המעבד לפני כשנה וחצי לא החלפתי לו משחה טרמית ובנוסף לכך אם אתם ממליצים לי לעשות OC למעבד, אם צריך פרטים נוספים לגבי החומרה וכו' כדי לבדוק אם היא מתאימה ל - OC למעבד אז תגידו ואני אכתוב. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בקרוב אקבל את חלקי המחשב החדשים שקניתי. לא הרכבתי מחשב בעבר, אך יש לי ידע נרחב בחשמל ואלקטרוניקה. השאלה שלי היא כזו; לאחר שארכיב את כל הרכיבים והכבלים למקומם הראוי ... האם עליי להתעסק ולהתקין בעצמי את ה-BIOS ? או שזה נטען באופן אוטומטי ומזהה את כל הרכיבים וכל מה שנותר לי הוא להתקין מערכת הפעלה ? נ.ב - סליחה אם זה לא כ"כ קשור לפורום הספציפי הזה, פשוט לא ידעתי לאן לשייך את זה ממש. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכתבה הזאת שסוקרת סמארטפון המריץ את מערכת ווינדוס. בשם xpPhone. השאלה שלי מאיפה קונים את זה? האם זה קיים בארץ? http://www.tgspot.co.il/tag/xpphone/
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. כרטיס מסך- 7600gt ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחר כמה ימים שלא הפעלתי אותו, היום הפעלתי אותו והוא נכבה לאחר כ 4 שניות ואז נדלק ושוב אותו דבר, מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה לא דבר חדש אלא זה ממתי שקניתי את המחשב. פשוט יש לי כל הזמן רעשים מכיוון הקופסא ממש ממש חזקים (זה קורא בעיקר כשמכניסים דיסק לכונן), ולא ראיתי שיש כ'זה דבר אצל שום חבר שלי. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-