תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכרטיס עצמו (חיבור FireWire) תקין, כי עם המחשב השולחני הוא עובד טוב... אבל כשאני מחבר אותו לנייד אז הנייד לא מזהה אותו (עם כבל 6-4 כמובן) חבר שלי הביא לי כבל ממש ממש קצר, ואיתו זה עבד.... אני חושב שזה בגלל שהנייד מוציא מתח ממש נמוך... הבעיה היא שחבר שלי לקח את הכבל בחזרה, ואני לא מוצא בשום מקום בעולם אפשרות לקנות כבל כזה... יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי כונן D שיש לו 100 גיגה.. תפוס לי 72 גיגה.. וכתוב שפנוי רק 16 גיגה.. חסרים לי 12 גיגה.. עשיתי שיראו תקיות חסרות אולי יש TEMP אבל אין.. מה עוד צריך לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חזרתי היום הביתה מהעבודה והמחשב לא נללק. בדקתי ובדקתי וניראה שהספק שלו הלך. הלכתי קניתי ספק חדש Enermax 405W, חיברתי הכל הדלקתי את המחשב המאוורים התחילו להדלק, הנורית פוור דלקה והכל ניראה טוב ויפה אבל המחשב לא עולה. חשבתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך כי יצא לי לשחק בו, אז חיברתי את הכרטיס שלי למחשב של אחי ווואלה עובד. כרגע שמדליקים את המחשב כל האווררים דולקים, גם של הכרטיס מסך ונשמע שהארדיסק עולה. אבל משום מה ניראה שהלוח אם לא מתפקד. מה גם שהמעבד לא מתפקד, אחרי שהמחשב נשאר דלוק למשך דקה - שתיים המעבד נשאר קר לגמרי ( כן ניסיתי עם ללא מאוורר לראות שאני לא מדמיין). לדעתכם אחד הרכיבים במחשב נדפק או שיש סיכוי שלא חיברתי משהו כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה,כל פעם שאני מתקין משחק ההתקנה רושמת לי שאין לי מספיק מקום בכונן,כשאני בודק כמה מקום נשאר לי אני רואה שיש לי 8 ג'יגה פנויים : אז אני לוחץ "המשך" / retry /מה שזה לא יהיה... וההתקנה לפעמים ממשיכה ולפעמים עוד פעם מופיעה ההודעה הזאת..כשעשיתי ריסט למחשב אז הביוס אמר לי (כן,כן בלוח שלי יש ביוס מדבר 8)) שהוא לא מוצא הארדיסק והמחשב רשם : disk boot failure please insert system disk and press enter אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס (יש לי מילניום) ובחרתי לעשות בוט מההארדיסק, אז הוינדוס עלה והתחיל לעשות סריקת דיסק ונתקע באמצע ??? ובכלל בזמן האחרון אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה בוינדוס (כל המשחקים עובדים מעולה) , למשל לכל חלון דפדפן לוקח 15 שניות להפתח ובזמן הפ…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המחשב מקפיץ את החלון הזה של מה לעשות כעת (לפתוח MEDIA PLAYER, להציג את תוכן הכונן, לפתוח תוכנה כזאת או אחרת..) אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי... אם למשל אני עושה הצגה של תוכן הכונן, אז נפתחת לי תיקיה (נגיד H) שמציגה את תוכן הכונן H, אבל אין לי שום דרך אחרת להגיע אליה אם אני סוגר אותה בטעות או משהו, משום שהיא לא מופיעה במחשב שלי, ולכן הדרך היחידה היא לנתק את הUSB, ולחבר מחדש בשביל שהחלון המדובר ייקפוץ שוב... מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב ווינדוס 10 גרסה ביתית עם רישיון לפני כמה ימים התחילה להופיעה הודעה שתוקף הרישיון עומד לפוג ועליי לשדרג לפרו משיחה שלי עם אנשים זה קרה אצל עוד כמה מוכר למישהו מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו. ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות. בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק. אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל ! מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ? אודה לכם על פיתרון.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק CRYSIS 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - GIGABYTE X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - GIGABYTE 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. כאשר הפעלתי אותו לראשונה קיבלתי הודעה בה כתוב שהמחשב עובד בIDE MODE והאם ברצוני לעבור לSATA MODE. כאשר אישרתי לו לעבור לSATA התחלתי בהתקנת ה (חוקי)XP ומיד אחרי טעינת הקבצים הראשונים קיבלתי את מסך הארור הכחול. ניסיתי שוב והתקלה חזרה בשנית, ובשלישית. לבסוף החלטתי לנסות להשאר בIDE MODE ולראות מה יקרה עם ההתקנה-ההימור הצליח והתקנתי את הXP בצורה חלקה. השאלות שלי: 1. מה זה IDE MODE ומה ההבדל בינו לבין הSATA MODE? 2.האם להשאיר את זה ככה או לעבור לSATA MODE, ואיך לעשות את זה? בעייה נוספת שניתקלתי בה היא שכאשר פתחתי את אייקון הSYSTEM בלוח הבקרה ראיתי שזכרון של המחשב הינו 1.75 GB ולא 2 GB כפי שהיה אמור להיות. זה אומר להיות ככה? נתוני המחשב: מעב…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Hi, I recently started getting VPU Recover errors when playing games. It all started when I tried to play Crysis with some extreme config that was probably to much for my PC. I said OK, let's remove the driver and reinstall, it didn't work. After i got frustrated I formatted my PC and I still got the message. I tried turning ATI Overdrive off and it worked, but the problem is I want to turn it on so I can get better results from my graphics card playing games, and it wasn't like that before, I used overdrive many times before and this message didn't appear until that damn Crysis config.... What should I do? is the card damaged? my pc specs are: Processor: Intel Core 2 QUA…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-