תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי P3 730 עם 320MB 3 סלוטים 1 - 64 2-128 3-128 כולם 133MHZ ביחד 320 קבלתי זיכרון 256MB 100MHZ http://img311.imageshack.us/my.php?image=a2ug.jpg אני לא מצליח לעבוד עם כולם ביחד כאשר ה 256 מורכב המחשב לא מראה את שאר אלה פועל רק איתו מה אפשר לעשות אולי משהו בבאיוס ?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני חש איטיות ממש מורגשת במחשב שלי (i7 7700, 16GB). זה מתבטא בעיקר בגלישה ברשת שפתאום המחשב קופא לכמה שניות וסמן העבר הופך לעגול, העמוד נתקע ולוקח לו כמה שניות לצאת מזה. זה קורה לא מעט במשך היום וזה די מעצבן ומציק. צירפתי להודעה שתי תמונות שאולי יוכלו לעזור במציאת פתרון לבעיה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח Asus P5ND2 SLI מעבד 830D HD - 120GB מחובר ב- SATA כרטיס מסך Gforce 6600GT של Gigabyte אם המחשב נשאר דלוק אז הוא עובד ללא בעיות. הבעיה היא שאם אני מכבה את המחשב, אז כאשר אני מדליק אותו יש בעיות בעלייה. המחשב כל הזמן נתקע בשלבים שונים של העלייה (לפני עליית ה- Windows או בזמן עליית ה- Windows) אבל הוא עולה אחרי כ-3 איתחולים ואז מתחיל לעבוד תקין. מישהו אולי יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק נייד Western Digital My Passport 4TB שקניתי לפני 3 שנים ומאז הוא מחובר קבוע לראוטר ומשמש בתור כונן רשת. לאחר שלא הצלחתי להתחבר אליו בימים האחרונים והראוטר לא זיהה אותו, חיברתי אותו למחשב: למרות שהוא מופיע ב "safetly remove hardware", אני לא רואה אותו ברשימת הכוננים שלי. ב device manager אני רואה אותו ורשום "This device is working properly" Computer Management מייד אומר לי "You must initialize a disk before Logical Disk Manager can access it" ב diskpart אני רואה אני רואה שהדיסק ONLINE בגדול 0B בקיצור, האם הדיסק מת? האם ניתן איכשהו לשחזר את המידע מהדיסק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מחזיק במחשב AMD (אתלון 3000+) עם כרטיס מסך GeForce FX6600GT 256mb ולאחרונה נתקלתי בבעיה: בכל פעם שאני מפעיל משחק מסוים במחשב הוא עולה ורץ נהדר אבל בשלב מסויים ממש לאחר כמה דקות של משחק המסך קופא והמחשב עושה ריסטרט לבד. הורדתי אנטיוירוס חדש כי חשבתי בהתחלה שזהו הבעיה וגם לאחר סריקות שונות ועידכונים והכל אפילו עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia הבעיה חזרה על עצמה... ניסיתי בכמה משחקים וראיתי ששוב קוראת הבעיה כך שלא מדובר במשחק אחד ספציפי בבקשה עיזרו לי ! תודה רבה וחג שמח !
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק תוכנה או מוסיקה ..עולה לי החץ הקטן עם תמונה קטנה של דיסק ..אבל לא פןתח..גם ישירות בכונן לא נפתח כלומר לא מראה שיש דיסק בכלל .. זה חלונות XP כונן די וי די של סוני בן 3 בערך.. מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש צורב DVD של פיוניר X20, הוא לא קורא חלק מהדיסקים הצרובים גם במחשב הקודם שלי היתה לי את הבעיה הזאת, והדיסקים לא דפוקים, מחשב אחר כן קורא אותם בלי בעיה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד חדש אבל כשאני משתמש בו באוזניות (Audio Techinca ATH-M50) יש מין הד ביוטוב, תוכנות דיבור ובעצם בהכל. זה הד שנשמע כאילו יש "הגברה" של הסאונד עם קול עמום כזה. במחשב הנייח האוזניות עובדות פיקס כרגיל אז אני מנחש שזה לא האוזניות. לאחר חיפוש בגוגל ראיתי שאפשר לפתור ע"י ביטול של Hardware Acceleration (מצורפת תמונה של מה שביטלתי) וכשעשיתי את זה - זה עבד, אבל ברגע שעשיתי ריסטרט למחשב זה חזר רק שהאופציה נשארה מבוטלת. ניסיתי כמובן להפעיל אותה מחדש ולבטל שוב אבל זה כבר לא עובד וניסיתי לשחק עם זה אלף פעם. כל החיפושים בגוגל מעלים אותו דבר - לבטל את הדבר הזה. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה, והדלקתי אותו שוב בבוקר, גיליתי שמשהו הסתבך לי במחשב, והרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color quality ירד מ-32bit ל-4bit, בלי אפשרות להחזיר... איתחלתי את המחשב והעברתי לסייף מוד, כשבסייף מוד הרזולוציה והצבעים עובדים בסדר. אחרי ששאלתי בפורום "תצוגה וגרפיקה" על העניין, הציעו לי להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך (Asus Geforce 7300GT) שוב. כאשר איתחלתי את המחשב שוב, כדי להכנס למצב רגיל ולהתקין את הדרייבר (כי הדרייבר מסרב להיות מותקן דרך סייף מוד), מסך בחירת המשתמש לא עלה, ופשוט נשאר מסך שחור. בכל הזמן הזה, הסייף מוד עובד כמו שצריך. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בין שנתיים בערך, בלי שום המהרות משום סוג, ומסך בין 5 בערך. בזמן האחרון המחשב פשוט נסגר בלי שום אזהרה ובלי הודעה.. בהתחלה חשבתי שזה המסך שנכבה, כי המחשב לא נסגר לגמרי, אבל בדקתי אם מסך חדש, והתופעה חוזרת גם עם המסך החדש. יש רעיונות מה יכול לגרום לזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה יש לדוד שלי מחשב חדש amd 64 3000 939 k8ns לוח אם כרטיס מסך giga-byte ati 9250 128 מגה 128 ביט הרדיסק 80 ג'יגה של מקסטור המחשב עשה ריסט אז פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדשאת הווינדוס אם הדרייבירים של מה שהוא קיבל עם המחשב התקנתי אנטי וירוס קרספי ו Sygate Personal Firewall וגם Ad-Watch SE Professional המחשב כמה ימיים עבד טוב ושוב זה עשה תריסט הפעם באמצע משחק אהה עוד דבר חשוב זה שהמחשב עשה את זה ברגעים שונים לא תמיד באמצע משחק הפעם זה היה באמצע משחק העלתי את קבצי הdump אני רוצה לדעת אם זה בעייה בחומרה או תוכנה מישהו יכול להגיד באמצעות קובץ הdump ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב עצמו משמיע קולות צפצופים(גם לאחרונה ניגמר המקום בהארד דיסק)..(זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-