תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
המחשב נתקע בעליה בשלב הביוס DETACTING IDE DRIVE ואז הוא נתקע לאחר ניתוק מהחשמל ומנוחה של כמה שעות הדלקתי אותו שוב והוא עלה ולאחר שעתים כיביתי והדלקתי אותו והוא שוב נתקע מה זה יכול להיות לכול הרוחות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bash: :bash: :bash: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב אני קם בבקור לקול תיקתוק חלש אני כזה חושב שזה שעון חח פתאום אני שומע תיקתוק קול מכוון המחשב אני פותח אותו מקשיב טוב יותר ושומע שזה ב הhardisk שלי אני בא לעשות ריסטרט אולי זה יזעזור המחשב נתקע אני עושה ריסט מהכפתור ואז ה windows לא עולה !! רשום no boot device ואני wtf לא גיביתי כלום 1!! כיביתי והדלקתי ו הרעש פסק ו ה windows עולה , לפחות עכשיו מה עושים?!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
please can someone here send my the original 9500 pro bios as i have flashed my card without saving the original. i would really be greatful if someone would post their 9500 pro original bios here. i have the original radeon 9500 pro made by ati with the red PCB thanx in advance!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
אני קם היום בבוקר להדליק את המחשב כרגיל הוא נדלק אבל על המסך לא רואים כלום והווינדוס עולה (שומעים ברמקול) מכך הסקתי שהכרטיס מסך מקולקל החלפתי כרטיס מסך AGP היה קשה להשיג עכשיו הכל טוב ויפה עד שעוד פעם התחילו בעיות רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך החדש והמחשב נתקע באמצע עשיתי ריסטרט המחשב עלה וזה נראה כאילו הדייברים הותקנו עשיתי התחלה מחדש שוב כדי לראות שהכל תקין המחשב עולה אבל עד הווינדוס (החלון של ברוכים הבאים) שם הוא נתקע מראה מסך כחול (לא מסך כחול של שגיאה כחול יותר בהיר של ההתחלה של ווינדוס) ואז המסך נהפך לשחור והנורית של המסך מראה כאילו אין קשר בינה לבין הכרטיס מסך מעין אור כתום וכשזה עובד כשורה זה מראה אור ירוק למצב בטוח זה נכנס כרגיל אבל נתקע באמצע שולחן העבוד…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה ההבדל ביונדוס ומערכת הפעלה?או שזה אותו דבר תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
החומרה הרלוונטית: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Hec 400TRT MEMTEST86+ 2.01 בתצורת 4 סטיקים הביוס מזהה אותם כ-333MHZ ומבחן 5 עובר. כאשר אני מגדיר ידנית 400MHZ ומעלה את התזמונים בהתאמה ל-3-3-3-8(גם את האחרים לערכי ברירת המחדל), הזוג של ה-OCZ מפיק כ-200 שגיאות במבחן והזוג השני עובר. שאר המבחנים עוברים בלי בעייה. כאשר ניסיתי את זוג ה-OCZ כאשר הוא מותקן לבד הוא עבר בלי בעיות. שאר המבחנים עוברים. ניסיתי להעלות את המתח בביוס ל-2.7V ולהעלות תזמונים לערכים גבוהים משמעותית אך הבעיה נותרת בעינה. האם יש פתרון לעניין? תודה.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מחשב נייד dell studio הכפתור מגע של ההוצאת דיסק נתקע וזה משתק לי את כל כפתורי המגע האחרים ששלטים במערכת המולטימדיה מה לעשות ?( בעבר הרחוק קראתי על הבעיה אבל אני לא זוכר מה הפתרון ) תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-