עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, ברשותי מחשב נייד: Lenovo Legion Y730-17ICH-81HG כונן SSD של 1 ג'יגה זיכרון: 32.0 GB מערכת הפעלה: Windows 10 x64 מעודכנת עד העדכון האחרון. כל הדרייברים מותקנים בצורה תקינה ואין שום סימן של בעיה על אחד ההתקנים ב "מנהל ההתקנים" של ווינדוס. המחשב ברשותי כבר כמעט 3 שנים. ומהיום הראשון שהמחשב יצא מהקופסא כחדש והופעל בפעם הראשונה אז כל פעם שעושים פעולה קצת "כבדה" במחשב (כגון העלאה של קבצים גדולים לענן של DRIVE או שבעליית המחשב הוא סורק את כל הקבצים לבדוק אם צריך סנכרון, או שמעבירים קבצים גדולים מהכונן C לכונן D) המאווררים של המחשב מתחילים להיכנס לפעולת אמוק ועושים רעש חזק מאוד שממש מפריע לעבו…

2. הבקשה בכותרת... תודות.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by שניצל,

שלום המחשב של אבא שלי לא מזהה את הכוננים יותר. במחשב יש שלושה כוננים - HD ו-CD שמחוברים ב-SATA, וכונן דיסקטים. למחשב לוקח הרבה זמן לעבור את המסך של זיהוי הכוננים (שבסופו הוא נכשל כאמור), ואח"כ מופיעה הודעה של disk boot failure כמובן. אני לא יודע בדיוק אם כונן הדיסקים לא עובד, כי הוא כן עושה קולות כאילו הוא עובד, אבל אין לי שום boot disk פרט לדיסקט ישן של windows 98 שאני לא יודע אם הוא עוד תקין. ניסיתי לנתק את כל החיבורים ולחבר מחדש, לא עזר. מעבר לזה אני אובד עצות. לוח האם הוא Gigabyte GA-K8NS. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים התקנתי את וינדוס ויסטה בגירסת ה32 ביט הכול עבד מצויין עד שאתמול ניסיתי להתקין את התוכנה deamon tool אחרי סיום ההתקנה הופיעה מסך כחול עם הרבה כיתובים תכניים על כל המסך ולאחר מכן המחשב נפל מאז ולא משנה אם אני מנסה להעלות את מערכת ההפעלה על "מצב בטוח" או כל מצב אחר המחשב עולה לכמה שניות ואז שוב מסך כחול עם כתוביות טכניות לשנייה ושוב נופל.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  6. אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by ElaDLeeV,

החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח. עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים ר…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333

9. שלום, יש אצלי מחשב עם ווינדוס אקס פי. המחשב עבד טוב עד לא מזמן ופתאום התחיל לעשות בעיות. כפי שכתבתי בכותרת התופעות הן: אייקונים בשולחן העבודה נעלמים תוכנות לעיתים נראות מוזר או משונה. לא עולות לגמרי מבחינה גרפית. הייתי אומר שזה ארטיפקטים אבל לא בדיוק המחשב עושה ריסטרים ללא התרעה באופן עצמאי המאווררים עובדים כהלכה והטמפ' נראות בסדר. בדיקת מאמץ עוברת בהצלחה גם כן. בבדיקה שטחית של ההארד דיסק הכל תקין אך בבדיקה מעמיקה של הסקטורים יש סקטור אחד פגום. אני כמובן חושד שזו הבעיה אך תוהה האם יש טעם לבדוק עוד משהו? הכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הספק על הנייר עובד. אני לא יודע אם יש טעם לרוץ להחליף סתם. מעבר להארד דיסק אני תוהה אם יש טעם לבדוק את הזכרונות? או אולי יש לכם רעיונות אחרים?…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. נעלמו לי קבצים ותקיות ממש חשובות מהדיסק און קי , אבל בפועל הם עדיין תופסים מקום , מצורפת תמונה , אודה מאוד אם מישהו יעזור לי.. :'( * אין תיקיות מוסתרות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by isuzuki,

אם הנושא הזה לא קשור לפה, תעביר ואת זה למקום שלשם זה קשור שלום, יש לי ווינדוס אקספי ויש לי את הבעיה הבאה: כל פעם כשאני מדליק את המחשב זה מופיע: נראה לי לפני איזה חודש במנהל המשימות הפסקתי את התהליך הזה בטעות ועכשיו כל פעם זה מופיע לי, איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by NuXeR,

שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by pakariel,

יש לי במחשב מקלדת ועכבר אלחוטי שהחלק שמחובר למחשב מחובר דרך USB וכאשר המחשב פעיל זמן מסוים בלי שאני נוגע (לרוב מספר שעות) כשאני בא שוב להזיז את העכבר אין תגובה מהמחשב כאילו העכבר והמקלדת לא מחוברים. תופעה נוספת: כאשר אני מחבר הארד דיסק נייד בUSB לרוב לא קורה שום דבר במחשב (כאילו לא מזהה את החיבור) וגם לאחר שאני כבר כן מצליח לחבר ומנתק ומנסה שוב כעבור זמן מסוים אז שוב המחשב כאילו לא מזהה חיבור, הבעיה היא לא בהארד דיסק כי אותה תופעה קוראת לי עם שני הארדיסקים שונים לגמרי בשני המקרים לרוב אתחול מחשב פותר את הבעיה הלוח אם שלי : GA-945P-S3 , הסתכלתי באתר של ג'יגבייט ולא מצאתי עדכון שקשור לUSB מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by airforce,

שלום רב, בכל אתחול אני מקבל מסך שחור שבו מתבצע הליך הDisk check ובמהלכו נמחקים לי קבצים של מערכת ההפעלה. בדיקות למציאת וירוסים סוסים טרוינים רוגלות וכו לא העלו דבר. לפעמים בעת הפעלת המחשב מופיע לי מסך כחול ואחריי זה מסך שחור שבו כתוב Startup fix (או משהו כזה). עד כה פרמטתי את המחשב מעל 12 פעמים (כולל דיסקים שונים ומקוריים של Windows 7) והבעיה חוזרת ללא הרף. לאחרונה איני מצליח להתקין את המערכת ההפעלה בעת הכנסת הדיסק לCDROM אין Boot הCDROM כן עובד וקורא דיסקים, (במצב שבו מערכת ההפעלה עובדת), אך בעת האתחול הוא אינו קורא דיסקים. כששוחחתי עם הטכנאי הוא אמר לי לנתק את הHard disk המשני ולעבוד רק עם אחד אך זה לא עזר. וכעת לטענתו מדובר בזיכרונות. ושאלתי היא: האם החלפת הזיכרון תפט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by e.m,

יש לי מחשב שמחובר בשני מסכים, משום מה לאחרונה המסך המשני נדלק בהפעלת מחשב רק לאחר איזה רבע שעה. זה קורה רק בהדלקת מחשב, התקנתי גרסא מחדש של הוינדוס ועדיין אותה בעיה... יש לציין שהמחשב מזהה את המסך אבל רואים שחור בדקתי את המסך והוא תקין, מה יכולה להיות הבעיה ?

18. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by ilanfrm,

היום ניקיתי את המחשב ניקיון יסודי, ניקיתי את המארז ואת כל המאווררים הוצאתי את הלוח אם, החלפתי משחה למעבד והחזרתי הכל למקום סגרתי את הקופסא והדלקתי את המחשב ופתאום אני מריח משהו נשרף בדקתי וראיתי שההארד דיסק העלה עשן סמיך!! ניתקתי את ההארד דיסק והמחשב עולה רגיל.. בלי מערכת הפעלה כמובן... ההארד דיסק היה בסדר גמור עד עכשיו בלי שום בעיות, מה יכול היה לגרום לקצר? אפשר לשחזר את הנתונים מההארד דיסק?? צירפתי פה תמונה - מישהו שמבין באלקטרוניקה שיגיד לי מה קיצר [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. היי אנשים !!! היה לי כרטיס מסך 6200 והוא נישרף. החלפתי לכרטיס מסך 7600GS. מאז, המשחקים נראים הרבה יותר טוב אבל יש בעיה אחרת, אחרי חצי שעה של משחק המחשב מתחיל לצפצף ברמקול של הPC SPEAKER ציפצו כמו של אמבולנס. כשאני סוגר את המשחק וחוזר לשולחן עבודה של הווינדוס הציפצוף מייד מפסיק. בדקתי טמפרטורות ואת המאוורר של הכרטיס מסך נראה שהכל תקין מבחינת התחממות הכרטיס. ניסיתי להחליף את הסלוטים של הכרטיסי זיכרון הבעיה חלפה וחזרה אחרי יומיים. בחנות אמרו לי שהכרטיס הזה לוקח יותר חשמל מהכרטיס הקודם ולכן אם אני אחליף ספק כוח אז תיפתר הבעיה. יש לי ספק כוח של אנרמקס 350W. ודרך אגב מהכרטיס יוצאות שתי יציאות של חיבורי חשמל מולקס אם אני מחבר לשניהם חשמל אז המחשב לא רוצה בכלל לעלות, אם אני מחבר…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by EliranC,

שלום, יש לי מחשב בן 5-6 של amd עם לוח של אסוס a8n5x הוא כבר חצי שנה עושה לי בעיות עם ההדלקה פעם מעלה תווינדוס ופעם לא. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות יותר בעיות וממש נתקע איך שאני מדליק אותו לקחתי אותו. לטכנאי ושם לי כרטיס זיכרון חדש ואמר שהמחשב עובד טוב ושוב כמובן שאצלי בבית לא עובד כמו שצריך יש מצב שהלוח אם הלך , גם ממזמן המאוורר הקטן ששמה לא עובד עליו .. הוא גם חטף איזה מכת ברק והחלפתי לו ספק... יש למישהו רעיון למה הוא נתקע ככה במסך שהוא אומר לי ללחוץdel כדי להיכנס לsetup?? ואם זה הלוח הלך יש פה מישהו שמוכר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by Shadowman,

שאני מפעיל את המחשב בוא מגיע עד ללוגו של הווינדוס... הפס רץ כמה פעמים.. עד לכאן הכל רגיל... כשהוא בה לעלות לווינדוס יש משך שחור!!! העלתי את המחשב במצב בטוח, הסרתי את הדריברים של כרטיס המסך.. עשיתי רסטרט אז הווידוס עלה נורמלי. כשניסיתי להתקין שוב את הדריברים של הכרטיס מסך עשיתי רסרט ניתקלתי באותה בעיה!! מה זה?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Zinger777,

היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי לוח אם: gigabyte k8nf 9 וקניתי לפני כחצי שנה הארד דיסק נוסף: wdc wd2500ks בחיבור של הארד דיסק והשימוש בו עד לפני כמה ימים לא היה שום בעיה. לפני כמה ימים עשיתי ריסט למחשב וכשהמחשב עלה הוא רשם שיש איזה שגיאה בCMOS ועשיתי ריסט נוסף. כשהפעלתי את המחשב, המחשב היה בתאריך ושעה אחרים ממה שצריך (התאריך של היצור של הלוח אם עד כמה שהבנתי). אמרו לי שהסוללה שלי נגמרה ואם אנ ייעשה ריסט נוסף והמצב יחזור על עצמו אז צריך להחליף. עשיתי ריסט נוסף והכול עלה כרגיל, אבל היה חסר לי הארד דיסק החדש, של ה250. המחשב זיהה את זה כהתקן של אחסון חיצוני אך לא הארד דיסק. כשעשיתי ריסט זה כתב שצריך ללחוץ על F10 ולהתקין את הכונן ככונן RAID. אני לא יודע בידיוק להסביר מה הלך שם אבל יש לי את הבעיה הזאת ו…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.