עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Benny770,

ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tzuki_f,

יש לי מחשב AMD Athlon 64 X2 עם לוח אם GeForce 6100-M9 1.x של biostar שעבד מצוין לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס מסך ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 3850 ומאז מדי פעם המחשב נתקע וקורס בעיקר כשאני רואה ווידיו ב streeming מהאינטרנט או כשאני פותח abode reader עדקנתי דריברים מספר פעמים וזה לא עזר... אם למשהו יש רענין למה זה קורה אשמח לשמוע

3. Started by AGK,

שלום ברשותי מחשב נייד של ACER ללא כרטיס רשת אלוחטי [שקולט WIFI] ויש לי שני כרטיסי רשת שנלקחו ממחשבים אחרים רציתי לדעת האם אחד מהם מתאים להרכבה על המחשב? ובמידה ושניהם תואמים אז איזה מהם עדיף יותר? תודה נ.ב. שימו לב שאת כרטיס רשת 2 צילמתי משני צדדיו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

יש לי לוח של ASUS P4P800 רציתי להחליף את המעבד של 2.6 ל3 פרסקוט והמחשב לא עלה לי יכול להיות שהלוח לא תומך במעבדים האלה?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by TuborgRed,

אוקי זאת שאלה של מתחיל בתחום , ואני לא בטוח ב 100 אחוז שהיא מתאימה לפורום תמיכה טכנית , ואם טעיתי עמכם הסליחה. השאלה היא כאת, אני רוצה להרכיב לי מחשב לקולנוע ביתי , ולבחור בעצמי במארז מעוצב ולוח אם זול שיתאים לצרכי.. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע איך אפשר לדעת מראש אם כל היציאות והכניסות (של החשמל של הכרטיס קול המובנה , של ה USB וכו') מותאמות לחורים של המארז מאחורה... הרי הנתון היחיד הוא הגדול , האם החיבורים מאחורה מסודרים באופן סטנדרטי אצל כולם ? איך זה הולך ? מצטער אם זו שאלה מטומטת .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות יד 2 את המארז הזה. ויש לי לוח אם p5kr של אסוס. ואין לח את דגם המארז.איך אני יכול לדעת אם הלוח מתאים למארז הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. עד לאחרונה כל מאמץ של המחשב גרם למאוורר לפעול חזק יותר, לאחרונה הוא פועל בקצב סטטי. האם זה אומר בהכרח שהחיישן הלך? יש דרך לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by levin,

ניסיתי להתקין ווינדוס וזה כל הזמן הגיע למסך כחול.. דיברתי עם החנות (סקיי.פי.סי) שאמרו שצריך להתאים את הזיכרונות בביאוס. הבנתי מזה שצריך להגדיר את המתחים מחדש... יש לי לוח אם GYGABYTE GA-P55-US3L והזיכרונות הם MUSHKIN DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Essentials מק"ט של המוצר באתר החברה הוא 991586 השאלה שלי היא לכמה לעלות? או בכללי מה לדעתכם כדאי לעשות? האם באמת צריך לשחק עם הVOLTAGE? אני כבר שבוע ככה אשמח לתגובה כמה שיותר מהר לבעיה שלי תודה!!

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אהלן, יש לי שני מסכים מחוברים למחשב ואינם באותו הגודל. רציתי לדעת איך אני מתאים את הצבעים בשניהם שיהיו זהים, כי כרגע הצבעים מעט שונים ביניהם. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Micha Alkoby,

אהלן חברים , אז קניתי מחשב חדש ושאני מחבר אותו למסך הטלווזיה ( sharp) , אני לא מצליח לקבל את הרזולציה המתאימה למסך הטלווזיה. שיחקתי עם כל הרזולציות האפשריות שקיימות במחשב ועדיין אני לא מקבל תמונה מותאמת למסך הטלווזיה . עם המחשב הקודם הספיק לי שינוי קטן ברזולציה והתמונה הותאמה לאותה הטלווזיה בקלות . בגדול יש לי כרטיס מסך של nivdia geforce 1050 אם זה עוזר ...

11. Started by easyuri,

התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. ה - OC של המעבד שמופיע בחתימה כבר התבטל לפני למעלה מחצי שנה והכל עבד מעולה. אתמול בהאזנה לשירים ביוטיוב, פתאום המחשב נפל וביצע ריסט לעצמו... נכנסתי למנהל משימות בלשונית (ביציועים), שם אני רואה שהתדרים של המעבד קופצים בלי קשר 1.22, 3.71, 2.40 וכו'... חשוב לציין שהמעבד במשך כל התקופה היה בפיקוח מבחינת מעלות ולא התגלו דברים חריגים. במנוחה המעבד עומד על 24-28 מעלות לכל הליבוד ובמאמץ סביב ה - 65/70. מקווה שהמעבד לא עומד לסיים...

13. אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אינני יודע אם זה פורסם כבר או לא, אבל לדעתי זה שווה פרסום מחדש גם אם זה כפול. כולנו כבר חכמים גדולים ויודעים שדפדפן IE הוא לא בדיוק פאר היצירה, ולכן רובנו משתמשים בדפדפנים מבוססי Firefox. למרבה הצער, לא כל מפתחי האתרים הפנימו את השינוי הזה, ובוודאי שכל אחד מכם נתקל לא פעם באתר שלא נטען טוב ב Firefox ודורש להיפתח דווקא ב IE. אז נכון, כולנו רצים מהר ל program files ומנסים להפעיל את הענתיקה שנקראת IE ואיכשהו אוכלים את הצפרדע, אבל עדיין זה לא הכי נוח. התוסף הבא - כך לפחות מהתרשמות ראשונית שלי, ישים קץ לסבל הזה ויגרום לנו לשכוח - בתקווה את IE. כל מילה נוספת מיותרת. תיהנו. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ie-tab-2-ff-36/ את הפוסט פתחתי בקטגוריה הזו היות והדבר יפתו…

17. במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אז ככה... יש לי AMD 2000 Athlon XP 1.67 GHz GA-7VAX Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x 512DDR 266MHZ 40GB 7200RPM אני בטוח שהכרטיס מסך לא מנוצל אבל עד כמה? הרבה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by b-nary,

מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.

20. היי יש לי כ.מסך 6600 gt , עשיתי o.c סולידי למעבד (של המחשב לא של הכרטיס) (15%). לפני האוברקלוק קיבלתי כ-10000 נק' בגרסא של 2003, אחרי האוברקלוק ירדתי אל מתחת ל5000. ניסיתי הכל- ריסט לביוס, התקנה מחדש של ה 3D , הוצאתי את הכרטיס והתקנתי אותו מחדש ושום דבר לא עזר- אותה תוצאה בדיוק (אני די בטוח שזה בדיוק חצי מהתוצאה הקודמת) תודה מראש אגב- ה- XP, הEVERST וגם ה 3D מזהים את הכרטיס וגם טוענים שהוא תקין.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. התקנתי windows 10 התקנה חדשה במחשב, יצרתי בנוסף לחשבון הראשי חשבון מקומי אך בכל הפעלה המחשב עולה ישירות לחשבון האדמיניסטרטור (הראשון שהוקם) איך מבטלים כניסה אוטומטית לחשבון וגורמים למחשב להגיע בהפעלה למסך LOGON כדי לבחור איזה משתמש יתחבר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. במידה ורשת הווי-פיי של המחשב שלי (חלונות 10) מפסיקה לעבוד (נעלמת או עדיין קיימת אבל לא באמת מחוברת לאינטרנט) אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת ווי-פי אחרת באופן אוטומטי. איך אני גורם לזה לקרות? תודה

23. Started by lobazain,

יש לי P4 , ADSL, ומודם של אפאצ'י. מ"ה win98 אז למה לוקח לי 2 דקות להתחבר לאנטרנט ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bjnhv,

יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. לא מצליח להתחבר לwindows remote desktop ממחשב המאק שלי הבעיה היא רק ביומיים שלוש האחרונים הבנתי שהיה עידכון גירסא לאפליקציית RDP לפני כמה ימים ועוד משתמשי מאק לא מצליחים להתחבר יש פיתרון למישהו מה עושים? צריך להתחבר לVPN(f5) דרך העבודה ולא מצליח

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.