תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לא בטוח אם הלוח שרוף או שצריך לקצר משו בו כדי שיתחיל לעבוד. דגם: Abit KN9S\ULTRA קצת עובדות.: הלוח אם לא נדלק כשאני לוחץ על לחצן הפעלה וגם לא ע"י קיצור פינים של ה- PWR START . הלוח אם מקבל מתח - נורה אדומה נדלקת בעת חיבור מתח) מיד לאחר חיבור מתח ניתן לראות נורה ירוקה נדלקת למאית השנייה ובו זמנית כ להמאווררים של המארז נדלקים - משמע - מקבלים מתח. כאשר אני מקצר את החיבורי USB (את הג'אמפר שנמצא לידם לא את החיבור USB עצמו - הלוח אם סוגר מעגל או שאני לא מבין מה קורה שם בדיוק ונדלק פשוט כל המאווררים דולקים עד שאני מפסיק את הקצר, ואז הוא שוב כמו "מת".
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם מחשב ישן P3 800MGHZ עם לוח של אסוס לא נראה לי שהסוג המדוייק הכרחי אם כן אני ירשום אותו. הבעיה היא כזאת: אני מפעיל את המחשב הכל עולה סבבה אם אני ממשיך לעליית הוינדוס הוא עולה עד קטע מסויים(לא לפי זמן קצוב סתם באופן אקראי) המקלדת מפסיקה לעבוד וכל כפתור שאני לוחץ משמיע צפצוף מוזר מהביפר של המחשב אתם יודעים הפנימי. רק עכשיו בזמן האחרון אני נכנס לביוס מספיק להיות שם 4-5 שניות והמחשב פשוט קופא. ניסיתי אלף זכרונות כל דבר שיש לי בבית וגם זיכרון יחסית גדול של 256 שעבד במחשב עד לא מזמן ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה. יכול להיות שהלוח סיים את חיו? או שמוקדם מידי להחליט?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי מוציא תמונה בגוון צהוב למסך, ניסיתי להחליף מסך וזה עדיין אותו הדבר, ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס ועדיין לא עזר, עדיין הכל בגוון צהוב, והבעיה מתחילה מהמסך של הביוס, מה שאומר שזה לא בעיית דרייברים.. השאלה שלי האם יש איזו דרך לסדר את זה בלי לקנות כרטיס חדש, תודה מראש. יש לציין שהכרטיס הוא GEFORCE 5200, שיושב על AGP X8
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כבר בפורום קירור ומודינג אבל זאת הייתה עם בעיה אחרת אז פה נראה לי יבינו יותר... לפני כשבוע ניתקתי את המאוורר מארז בשביל לנקות אותו, אחר כך החזרתי ושהדלקתי את ספק הכוח יש רעש מוזר, (לא צפצוף ביוס) שלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב לא מגיב בכלל, לא נדלק ושום נורה או חלק אחר לא נדלק... בדקתי זכרונות,כרטיס מסך,מעבד,וגם את כל שאר החיבורים וביניהם את החיבורים של ההדלקה והנורות. אם אני לא טועה הרעש מגיע מלוח האם אז יכול להיות שהלך לי הלוח אם? כי גם שני מחזיקים של חלקים אחרים כבר נשברו (לא שנראה לי שזה קריטי זה פשוט מחזיק את זה פחות חזק למרות שזה עדיין מחוזק יפה)..
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אז ככה: החלטתי שה- P4 הגרוטאה שלי חייב ניקוי די רציני של ההיטסינק, וכן החלפת משחה טרמית (עברו משהו כמו 4 שנים מאז עבר ניקוי באזור זה). זו פעם ראשונה שיוצא לי לנקות את חלק מחשב זה, לכן השתמשתי במדריכים הנמצאים באתר וכן, במדריכים הנמצאים באתר של Arctic Silver, להחלפה יעילה של המשחה. ניתקתי את כבל החמשל שמגיע לספק, ניתקתי את כל הרכיבים המחוברים ללוח האם (זיכרונות, כ.מסך), ניתקתי את כל הכבלים וניגשתי לעבודה. לאחר מלחמה לא פשוטה עם התושבת המעצבנת של ה- P4 (קליפסים מכל צד אפשרי) הצלחתי לגשת למעבד, ניקיתי אותו בעדינות מירבית, וכן את היטסינק, מרחתי את המחשה הטרמית והחזרתי למקום. עכשיו צצה לי בעיה קטנה, נכון יש את הכבלים שבאים מקדמת המארז? להדלקה, ריסט, הרמקול המובנה, כבלי ה-U…
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000 לוח אם GIGABYTE WINDOWS VISTA מעודכן כרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישים קיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי... התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים... המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאת ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום וברכה, ברשותי מחשב נייח בעל חומרה ברמה גבוהה (מעבד i5 , כרטיס מסך GTX 650ׁ) שנמצא במצב מצויין, מוגן מפני וירוסים על-ידי תוכנת NOD32 עדכנית ומתוחזק על-ידי תוכנת תחזוקה באופן סדיר, מערכת ההפעלה היא WIN 7 64Bit. ברשותי מודם-ראוטר משולב מבית TP-LINK דגם TD-W8951ND והוא גם עובד מצויין. אני משתמש במתאם רשת אלחוטית בתקן USB מסוג TP-LINK WN722N במשך שנתיים ועד לפני חצי שנה הכל היה בסדר. בחצי השנה האחרונה אני חווה באופן יוםיומי בחלק מהזמן חוסר יכולת לגלוש ו\או איטיות נוראית בגלישה (-בכל הדפדפנים) והדבר אינו נפתר אלא עד שאני מפעיל את המחשב מחדש או מוציא את כרטיס הרשת ומכניס אותו ליציאת USB אחרת וגם זה לא תמיד עוזר. חשוב לציין שגם בשעה שהבעיה קיימת זה מראה קליטה מלאה ולעתים רח…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
צהריים טובים. לפני שבוע תם התוקף של האנטי וירוס שהיה ברשותי, וממש סמוך למועד התקנתי אנטי וירוס אחר. מאז המחשב אינו קורא שום כונן גם לא את החיצוני. ניסיתי לשחזר את המערכת אך עדיין כלום. מישהו נתקל בעבר בדבר זה? או כל כיוון.?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, המחשב הוא Dell vostro 3450 . ולחיצה על שני הכפתורים ב touchpad מתנהג כמו לחיצה על הגלגלת אז לדוגמא גלישה בynet ולחיצה על אחד הלינקים כדי לפתוח ב TAB חדש מבצע את הפעולה אבל גם מקפיץ אותי לראש העמוד באתר. אבל זה קורה רק כשאני לוחץ על לינק ולא על כל לחיצה על שני כפתורים. זה קורה גם בפייקפוקס וגם בכרום. יש לי את המחשב כבר למעלה משנתיים ועד עכשיו זה לא קרה לי. האם מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://db.tt/T7LQiel5 מצורפת תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
החומרה כוללת: מעבד I7 3770K, לוח GA-Z77X-UP5TH, זיכרון 16 ג"ב, SSD 120 של אינטל בתצורת MSATA 2 כוננים של WD של 2 ט' כ"א, ו-3 כונני סמסונג של 1 ט' כ"א. 4 כוננים מחוברים ללוח באופן רגיל ואחד כסקזי מע' ההפעלה WIN 8 PRO 64 מידי פעם נעלם מה"מחשב שלי" אחד מהכוננים של סמסונג (אותו אחד) וחוזר לתצוגה לאחר ריסטרט. אבחנה מבדלת: 1. בעיה בתוכנת אינטל להגדרת הכוננים 2. בעיה בביוס בהגדרת הכוננים (האם להגדיר כIDE או כACHI ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
גם לכם יש בעיה בנייד של asus? כנסו והשפיעו! שלום חברים, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאולי מוכרת לכם ואולי לא: במחשבים הניידים של אסוס יש בעיה ברגע שמעדכנים לווינדוס 8.1. הבעיה מפורטת בפוסט שהעלתי על גבי העמוד של אסוס ישראל בפייסבוק. לכל האנשים שיש את הבעיה נא להגיב ולשתף על מנת שאסוס יעשו צעד ונוביל לשינוי אצלהם, כי כרגע למרות שהבעיה מוכרת באינטרנט הם לא מכירים בה ואין להם מושג איך לטפל(מבחינתם להחליף לוח אם). הפתרון הוא אינו צודק שכן לא לכולם יש אחריות וברור שהוא אינו פותר מהומה, אלא להפך, רק גורם לסיבוכים מיותרים. ככה זה כשאין אנשים מקצועיים ובראש פתוח. שוב אני חוזר ומבקש חברים - שתגיבו!!! או לפחות תעשו לייק על מנת שנוכל לגרום לענק להתעורר ולהבין שהוא אחראי לכלל לקוחותיו.…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מעוניין להוריד למחשב הקלטה ממיר הוט. חיברתי את הHD בSATA לUSB כולל מתח SATA חיצוני, מסתבר שהמחשב מזהה חיבור כונן אך לא פותח ספרייה. איך ניתן לעקוף ? (הכבל נבדק על HD נוספים ועבד) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אתמול נדפק לי המסך וכשהחלפתי למסך אחר כל התצוגה ממש כהה במסך של המחשב הצלחתי לסדר את הצבעים אבל ב TVOUT הצבעים ממש כהים ואי אפשר להביר דרך הטלויזיה מספיק הכרטיס מסך הוא RADEON 9500PRO מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח אותו לתיקון (האחריות נגמרה) אגב המסך שהחלפתי תקין וגם הכבל בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-