עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blackwolf,

שלום במחשב שלי נשרף הספק כנראה בגלל שהמאורר של הספק נתקע. אני צריך המלצה לספק כוח מה שהיה לי במחשב היה 300W ג'נרי המפרט שלי : P4 2.4GHZ 512 DDR RADEON 9250 את כל השאר אני לא זוכר מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2839 יתאים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by pelo911,

אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  3. כל איזה חצי שעה שעה יש לי ריסט ואני לא מצליח להבין ממה זה, בהתחלה חשבתי שזה ביגלל הדואל, אפילו פתחתי על זה תארד ליפני כמו חודשים כשרק קניתי את המחשב הזה . שם נאמר לעדכן ביוס אך גם עידכון ביוס לא פתר את הבעיה.. :'( ע"י הוצאה של סטיק אחד הבעיה המשיכה אבל לעיתים רחוקות יותר בממוצע של כשעה ... אבל יכול להיות מיקרים של פחות מ 10 דקות אפילו.. ועכשיו לחלק המוזר של הבעיה ... מעולם לא היה ריסט כשהמחשב בעומס.. לדוגמה שעות של NFS MW ו HL2 אתמול, או במהלך תוכנת אימוץ כל שהיא אלא לפעמים בזמן גלישה ברשת (אפילו סתם כשאני לא נוגע בכלום אלא קורא משהו..) או בשיטות בתיקיות המחשב או צפיה בסרט... ובעיקר כאני לא קרוב למחשב .. למשל אם אני מפעיל תוכנת שיטוף כל שהיא אין מצב שאני אבוא בב…

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  4. היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by bartes,

שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by ORrrr,

Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by roma,

שלום רב! אני מנסה להדליק את המחשב של אמא שלי, הוא נדלק אבל המסך עדיין נמצא במצב חצי כבוי(מצב של חסכון בחשמל). אני רוצה לציין שלפני ה הכל היה בסדר. חשבתי אול הבעיה במסך, אז חיברתי למחשב הראשי, ממנו אני כותב והוא עובד. הערכתי שהבעיה אולי בכרטיס מסך שהוא ONBOARD, אז חיברתי כרטיס מסך PCI למחשב ואותו סיפור, המחשב נדלק ההרדיסק מהבהב הכל נראה רגיל אבל המסך לא נדלק... חבר'ה מה אני עושה??? אני ממש מתוסכל מזה... תודה מראש! ד"א הוצאתי את הסוללה של המחשב והכנסתי אותה שוב, לא עוזר...

11. שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  12. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by naoriko,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מדליק את המחשב אז איפה שכתוב מה שהמחשב מזהה הרדיסק צורב וכל זה(למרות שלא כתוב כלום)...אז שם הוא נתקע וכתוב your comuter case had been opend.... ולא כתוב כלום חוץ מזה ויש כזה רעש טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כזה ארוך ואז הוא עושה ריסט ושוב פעם כל הזמן ושאני רוצה להיכנס להגדרות וללחוץ על DELETE לא קורה כלום הוא בכלל לא מגיב לשום דבר וממשיך לעשות ריסטים לעצמו מה עושים?? בבקשה עזזזרררהההה

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Blanky,

טוב אז ככה אני רק רוצה לומר שעשיתי פירמוט וניסיתי הכל גם בWINDOWS 7 גם ויסטה וגם XP. טוב אז ככה הכל עבד טוב שנתיים עד שפתאום כששיחקתי המחשב קפא וקיבלתי BSOD. עכשיו זה קרה לי עוד פעם ועוד פעם בזמן משחק אחרי כמה דקות קיבלתי BSOD ועשיתי ריסטרט אבל תמיד המחשב טען את הוינדוס והכל פעל טוב כל עוד לא נכנסתי למשחקים עד שפעם אחת איך שהמחשב טען את הוינדוס קיבלתי BSOD שדרכו הבנתי שיש בעיה בNV4_DISP, נכנסתי לסייף מוד מחקתי את הדרייבר והמחשב פועל אבל איך שאני מתקין את הדרייבר אני מקבל BSOD אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס, אני רוצה גם לומר שכשזה טוען את הווינדוס XP הלוגו של הווינדוס מכוער מלא בנקודות שחורות. ותפריט BIOS מלא בנקודות בצבא תכלת. מה עושים? ד"א ניסיתי הרבה דרייברים גם ישני…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  15. אוקי, הכול התחיל כשחבר שלי ביקש ממני שאני אצרוב לו משחקים.. :\ הדיסק הקשיח שלו היה בפורמט FAT32, אז לא הייתה לי אפשרות לשים לו קבצים מעל 4 ג'יגה. ניסיתי להביא את הדיסק הקשיח שלי אליו [500GB של WD, בפורמט NTFS] אחרי שחיברתי את הכונן, המחשב נתקע [ישר אחרי שהוא נדלק, שזה רושם PENTIUM INSIDE] טוב, לקחתי את הכונן שלו, פירמטתי לו את D מ FAT32 ל NTFS, שמתי לו משחקים, החזרתי לו את הדיסק, והמחשב שוב נתקע [רק עם הכונן שלו] הכונן מחובר ב S.ATA, ומותקן Win XP על המחשב שלו.. מה אני יכול לעשות? לא נעים לי ממנו =[

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by Talbnas,

אהלן, בבית שלי יש עמדת מחשב גדולה ע"ג שולחן עץ שמעליו זכוכית ובעמדה יש מספר מכשירים כמו מחשב, מדפסת, ראוטר, מודם וכו' (רובם מחוברים למפצל חשמל של 8 יציאות) המחשב הקודם שלי כל הזמן העביר חשמל סטטי אך חשבתי שהבעיה היא בגלל המחשב וגילו - לפני כחודש החלפתי מחשב מסך וכל היוצא בזה אך הבעיה עדיין נשארה. המחשב ולפעמים גם רכיבים אחרים מעבירים חשמל סטטי. מישהו מבין בבעיה ויש לו תובנות? פתרון אולי?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. שלום קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 7850 ולפני זה היה לי GTX260 , שאני מזיז את העכבר יש רעשים מוזרים, כאילו זמזומים גבוהים ומציקים. העוצמה שלהם משתנה לסירוגין תלוי באיזה אתר אני נמצא, אם האתר עמוס בגרפיקה ואנימציות אז הזמזומים נהיים גבוהים יותר. זה לא קורה רק באתרים, זה קורה גם בסירטנים ביטיוב ובמשחקי מחשב. אני באמת צריך את עזתכם - חרשתי על גוגל עד כמה שיכולתי. וניסיתי עוד כמה דברים אבל לא הצלחתי לפתור את התקלה. מפרט טכני: וינדוס 7 ספק כח: Huntkey Green Star 550W LW-6550GH כרטיס קול: ESI JULI@ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 1GB לוח אם: GigaByte - B75M d3h זכרון: Kingston HyperX Blu 4X4 -16GB מעבד: i5 -3750 הרד דיסק: 2TB של סיגייט דגם בסיסי ולא מיוחד. דברים שניסיתי ל…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by ad112,

שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  20. פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  22. Started by swan,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד וכונן קשיח חדש 60 ג'יגה, בצעתי fdisk והכל הלך חלק, יצרתי מחיצה וגם "הפעלתי" אותה בסוף הוא מבקש ללחוץ esc ושאני לוחץ אני מקבל את ההודעה הבאה: write protect error writing fixed disk ניסיתי כמה פעמים אך ללא הצלחה. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלוום, אני בא להתקין windows ובקושי גם הכונן תקליטורים זיהה אותו .. קיצור הגעתי לשלבי ההתקנה ונתקעתי ברגע שהיה רשום The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed (דרוש הקובץ Asms בתקליטור Windows XP Professional). הקלד את הנתיב בו ממוקם הקובץ ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. וזה לא מוצא לי , לא משנה כמה החלפתי דיסקים של התקנה זה לא מצא, ניסיתי לעשות לפי המדריך של מיקרוסופט מחקתי את הסקריפטים שביקשו כאן [SIZE=1][FONT=arial][RIGHT][COLOR=#FFFFFF] "[/COLOR][/RIGHT] [/FONT][/SIZE][B]אזהרה שימוש לא נכון בעורך הרישום עלול לגרום בעיות חמורות שכתוצאה מהן יהיה עליך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. Microsoft אינה יכולה להבטיח שיהיה באפשרותך לפתור בעיות הנגרמות כת…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 (מעבד טוריון 64 X2) ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 התוכנה מציינת את הליבה 2 כ: "חמה" במצב idle. האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  25. Started by e-d-a,

יש לי מידי פעם (רחוקים) את המסך הכחול ומיד אחריו ריסט ככה שאני לא מספיק לקרוא מה הבעיה. אז השאלה שלי איך לבטל את הריסט? זאת אומרת שישאר על המסך הכחול בשביל שאני יספיק לקרוא את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים