עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nirhillel,

שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  2. יש לי במחשב הארד דיסק של 30 גיגה, אז חיברתי עוד הארד דיסק של 40 גיגה במקום הכונן דיסקים( בגלל שלא היה עוד מקום וזה היה או הכונן דיסקים או הצורב) אחרי שהכנסתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב התחיל להישמע שונה( אבל זה לא כל כך משנה לי רק רציתי לציין את זה, למקרה שזה לא טוב תגידו לי בבקשה) כשהמחשב נכנס לוינדוס הווא לא הראה שחיברתי עודד הארד דיסק במחשב שלי מה לעשות כדי שהוא יראה אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by Or ei,

חיברתי הארדיסק שכנראה היה עליו איזה ווירוס שנכנס לביוס ודפק לי אותו עכשיו כל הארדיסק שאני מחבר עושה בעיות ההארדיסק שלי עם המערכת הפעלה לא מזוהה בכלל ואם הביוס מזהה אותו בכלל עם שם בג'יבריש במקום השם דגם (זה לא בעיות ג'מפור) יש תוכנה שבודקת את הביוס אם הוא נגוע בווירוס ? גם שמתי לב לריבועים שחורים אפורים בביוס ובמסך הראשון של הזיהוי חומרה

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  4. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה במחשב. היא מופיע אך ורק במקרה שמכבים את המחשב לכמה דקות ויותר. מה שקורה הוא בהדלקה המחשב מתחיל לעלות ומרסט את עצמו לפני שהוא מגיע בכלל לPOST ולפני שהמסך מגיב בכלל ככה שמבחינת תצוגה אין כל אינדיקציה. הבעיה מופיע כמו שאמרתי אך ורק בהדלקה אחרי כיבוי, במקרה ועושים למחשב ריסט, הוא עולה תקין. ניסיתי להוציא את הסטיקים של הזכרונות-אין שינוי כרטיס מסך-אין שינוי הארד דיסק-אין שינוי איפוס CMOS-כרגע חזר לעבוד, אבל עדיין ביצעתי את זה לפני כן, הוא חזר לעבוד אבל אחרי הכיבוי השני או השלישי הבעיה חזרה האם נראה לכם שהבעיה בלוח? מחשב: Intel I-5 3450 3.2GHZ GIGABYTE H-77 D3H rev1.1 G-Skill ares 4X4GB 1600MHZ ddr3 GIGABYTE GTX650 2GB OC SEAGATE 1TB sata3 …

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by עינב,

אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  6. היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by WarNet,

נעלם לי הכונן וגם אם אני מכניס דיסק אז המחשב לא קורא אותו נראה לי זה בגלל שנכנסתי קודם ל-bios ובחרתי load optimized defulte כי מאז הוא לא מופיע,במקומו הופיע כונן A(של דיסקטים) ולא קיים לי כונן כזה,אז נכנסתי לביוס וכיביתי אותו אבל לא מצאתי איך להחזיר בחזרה את הכונן של הצורב איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:35:34 הצלחתי לפתור את הבעייה ע"י הוצאת הבטרייה של הביוס האם הפתרון יעיל או שהיה דרך אחרת?[br]פורסם בתאריך: 14.08.2009 בשעה 15:44:50 איך אני מעדכן את הביוס?כי בדקתי והביוס הוא של 2007

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  8. אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by RoCKeR121,

היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by Dmoney,

מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  15. Started by Yakir001,

אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים זהים שנרכשו ב KSP לפני מספר חודשים. באחד המחשבים הופיעה בעיית תקשורת. הרשת מחוברת למחשב ומראה שליחת וקבלת נתונים, אבל אין תקשורת אינטרנט (פינגים לאתרים, שליחת מייל, גלישה. כל זאת לא באופן קבוע). המחשב הזהה השני שמחובר לרשת לא מראה כל בעיה. מאחר ומותקנת על המחשב הסורר גם מערכת לינוקס (בנוסף ל XP) בדקתי גם אותה, וגם שם אין תקשורת (בעבר היתה) - מה ששולל את אופציית "בעיית תוכנה". הבאתי את המחשב ל KSP, הבדיקה היתה ניתוק הכונן הקשיח (SATA), חיבור כונן אחר (חיבור IDE) והצגה ש"הנה, יש לך אינטרנט". שאלתי: ככה אתם בודקים? "אסור לנו לחבר את המחשב עם הכונן שלך לרשת" נאמר לי. "הבעיה אצליך בהגדרות/תוכנה". הסברתי להם שלפעמים זה עובד ולפעמים לא. לאחר ש…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  17. Started by Invisible_Warrior,

היי אתמול בזמן מאמץ(משחק) המחשב נכבה באופן פתאומי ומאז לא נדלק בכלל מה כבר ניסיתי: להחליף לשקע אחר בקיר, להחליף כבל חשמל אחר, לנתק את הכבל חשמל וללחוץ על הכפתור הדלקה מספר פעמים ולחבר שוב ולנסות להדליק כלום לא עזר הכפתור פשוט לא עושה טריגר לכלום אין אורות אין צפצופים רוב הרכיבים עדיין באחריות

18. אני מנסה לעדכן את ה-BIOS באמצעות התוכנה ללוחות אם מהסוג הזה - AFUDOS. בכל פעם שאני מריץ את מה שאמור לעדכן את ה-BIOS (במקרה שלי זה <afudos /i<p4p81008.ami), אני מקבל הודעת "File creation error". ניסיתי כבר כמה דיסקטים שונים ואפילו מערכות שונות (DRDOS / גרסה מקוצצת של Win 98 boot disk), וזה עדיין לא עובד. ניסיתי לבדוק באתר של ASUS, אבל לצערי הוא לא זמין (כבר יום שלם ). יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by alonku84,

שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Yaniv,

בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by yotamavi,

שמתי לב שבמחשב שלי יש בעיית איטיות.. המחשב חדש בן כמה שבועות...והחומרה ממש לא חלשה כך שאי אפשר להאשים אותה (מפרט בצד) זה מתבטא באיטיות בתפריטים ובתקיעות במשחקים כמו MOST WANTED

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by orpa,

יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  23. הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

זה התחיל אתמול בערב, אני מדליק את המחשב - המאווררים והכוננים מתחילים להרעיש כהרגלים, הלדים של POWER וHD נדלקים והכל נראה כשורה. אממה - המסך לא מקבל סיגנל והקולט של הסט האלחוטי שלי לא נדלק גם כן. כמה ריסטים, כמה פריקות מתח(אני מנתק את הכבל חשמל, "מפעיל" את המחשב והוא באמת "נדלק" לשנייה ואז מחזיר את הכבל חשמל) וזה בסוף הסתדר. היום בבוקר זה שוב קרה, ולא הצלחתי לסדר את זה לפני שהייתי צריך לצאת. שאחזור, אני רוצה אולי לגשת לזה מכיוון שונה ודיאגנוסטי יותר... למישהו יש הצעות? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO N500 ויש לי בעיה: היה לי ווינדוס ויסטה מותקן עליו. רציתי לשדרג לווינדוס 7 אז עשיתי ריסטרט אבל עם הדיסק של ווינדוס 7 בכונן והעלתי את המחשב דרך הכונן. נכנסתי למקום של השדרוג (שהחומר הישן לא יימחק מהמחשב) והוא רשם לי הודעה שבשיל לשדרג ווינדוס קיים צריך להיכנס לווינדוס ואז רק להכניס את הדיסק ולהתחיל את תהליך השדרוג ולכן יש לעשות ריסטרט ולהפעיל את המחשב דרך הויסטה. לחצתי על כפתור האיקס ועשיתי ריסטרט ומה שקורה זה כזה דבר: המחשב מראה לי את המסך של הביוס (ואומר לי ללחוץ על כפתור אם אני רוצה להיכנס להגדרות הביוס ) ואחרי שניה הוא פשוט מראה לי מסך שחור, בלי סמן מהבהב בפינה בלי כלום - פשוט מסך שחור (במקום שיופיע הלוגו של הווינדוס..). ניסיתי לשנות בהגד…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים