עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי את הDOK המוזכר לעיל וכאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים- למחוק הוא פשוט נתקע או פשוט לא נותן לגשת לקבצים. לבצע אתחול הוא לא מאפשר וERROR CHECKING נתקע על ההתחלה כשמתקבלת הודעת שגיאה: WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE DISK CHECK. מה ניתן לעשות, האם הוא אבוד? לעיתים הוא גם מראה שיש 0 MB זמינים ואז לאחר ניתוק וחיבור מחדש חוזר לעצמו. אם יש נתונים אחרים שצריך לתת בשביל לקבל תשובה אני אשמח אם תעדכנו אותי מה נדרש... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by meiry,

א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כל 10 דקות בסביבת האינטרנט הוא נתקע כל החלקם תקינים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by edoson,

עשיתי GHOST על HD WD חדש שקניתי. המחשב מזהה את הארדיסק גם WINDOWS מזהה אותו קבצי הGHOST שפתחתי מופיעים אבל כשאני משנה בביוס את האתחול לWD שעשיתי עליו GHOST רשום לי PRESS A KEY 2 REBOOT למה??? הWD מחובר כSLAVE ובביוס יש לי אפשרות לבחור מאיזה HD לעשות BOOT. מה לעשות? זה דחוף!!

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by yosisharaby,

שולם לכולם כאשר אני שומע מוזיקה באוזניות או רמקולים אני שומע פף פף כזה לא יודע למה! עכשיו זה קורה כאשר אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן! ושהוא מנותק יש צליל נקי בלי הפרעות כאלו או אחרות ברקע. ניסתי לראות אולי הבעיה באוזניות במחשב אחר ושומעים צליל נקי בלי הפרעות מה עושים במצב כזה ? עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול! הלוח אם שלי הוא Intel 965WH win XP proffesional 32BIT מיש שמוצא דרייבר או פתרון שיענה זה דחוף לי אנשים!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ashand,

איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הזזתי את המחשב נקודה ועכשיו כל פעם שאני נוגע מאחורי המארז כדי לנתק או לחבר משהו אז אני מקבל זרם האם זה יכול להזיק לרכיב מסויים במחשב?,בנקודה הקודמת זה לא קרה לי... תודה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by maind,

קודם כל המפרט: ASUS a7v8xAMD Athlon 2000+ A-Data או Kingstone 512MB DDR 400MHZ G-Force 5200fx AGP או כרטיס מסך על הלוח . הבעיה היא שהמחשב לא עולה אחרי הוצאת DVD ממנו :\ הוצאתי ממנו את הDVD כשמחשב היה מכובה בלי בעיה ולמרות זאת המחשב עכשיו לא עולה, חיברתי עליו ספיקר והוא עושה את הציפצופים הבאים: אחרי שניה מאז שמחשב נדלק הוא מצפצף ציפצוף של שניה ואז מחכה איזה חצי שניה ועושה עוד שני ציפצוים מהירים, אחרי זה מחכה כמה שניות ומתחיל רצף של ציפצופים מהירים בלי הפסקה. כל הזמן הזה הBIOS עדיין לא עלה. מכיוון שלמחשב יש כרטיס מסך מובנה אז אפשר להשאיר רק עם לוח, מעבד,זכרון והספק וכך לצמצם את איפה שיכול להיות בעיה. את זכרון בדקתי במחשב אחר והוא פועל, ניסתי לנקות את הזכרון ואת החיבורים שלה…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה התקנתי מדפסת חדשה הכל עובד יופי חוץ מדבר אחד אני לא רואה אותה כשאני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה את ההתקן של הפקס אבל אני לא רואה את ההתקן של המדפס ואז אני לא יכול להגדיר אותה כברירת מחדל המדפסת עובדת במחשבים אחרים וגם דרך האופיס למיניהם אני רואה את המדפסת שם ויכול להדפיס היא פשוט לא הדיפולט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shimon23,

פתחתי מחשב לצורך ניקוי, שאבתי ממנו את הטונות של אבק שהיו בו וניסיתי גם לנקות את הגוף קירור של המעבד, למרות שלא הצלחתי להזיז אותו. לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב שוב, והוא לא עולה. המחשב נדלק,(המאוורר של המעבד עובד) אבל לא רואים כלום על המסך והוא נכבה לאחר כ-10 שניות. בפעמים אחרות פשוט נורת ההדלקה נדלקת באדום במקום בירוק, וגם לאחר זמן רב לא רואים תמונה במסך. האם ייתכן שהמעבד/לוח אם נפגעו למרות שלא נגעתי ישירות במעבד? ד"א אני לא שומע שום צליל מיוחד או צפצופים. המעבד הוא P4 2.8 ולוח האם Asus P4P800-E Deluxe

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. במקור היתה על גוף הקירור מדבקה הסדר היה מעבד, מדבקה, גוף קירור. עכשיו המדבקה נעלמה ויש כתם שחור על המעבד (כנראה נמסה) מה לעשות בהרכבה מחודשת ? כלום ? מדבקה מחודשת? משחה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The-Devil,

משום מה בזמן האחרון הכונן של ה CD נפתח באופן רנדומלי ואין לי ממש רעיונות בנושא... זהו צורב של סמסונג יש לי עוד כונן של DVD והוא לא עושה לי שום בעיה למישהו יש רעיון?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by emil001,

היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by yanushka,

לאחר הופעת מן רעש שורק במארז, החלטתי לבדוק מה מקור הרעש וגיליתי שהמאוורר/החרא הקטן הזה שמוצב על הצ'יפ של של הלוח הוא מקור הרעש. או- ברוב חכמתי הכנסתי לשם מברג (כי אצבע לא נכנסת ) וזהו..המאוורר חדל מלהסתובב וגם מלעשות רעש. הבנתי מחבר שגם לו זה קרה, ושבכלל, זאת בעיה נפוצה בלוחות של ABIT, שאחרי כמה זמן המאווררצ'יק הזה משמיע רעשים וכ'ו. שאלתי היא כזו- האם יכולה להיגרם סכנה בכך שהמאוורר לא פועל? כי לפי התוכנה של ABIT לניטור מעלות הלוח והמעבד (ABIT EQ), הטמפ' ירדה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by pergola,

מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Godmoney,

קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by תומתום,

שלום ותודה מראש על הסבלנות. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה. החיבור עבד יומיים ומשום מה הפסיק לעבוד. כשעבד החיבור, אופציה אחת ויחידה של רזולוציה היתה מתאימה, עכשיו משום מה גם היא לא עובדת . אין מסך שלא הייתי בו או רזולוציה שלא בחרתי בה. בזמן החלפת רזולוציות במחשב, הLCD מקפץ ומקבל אות מהמחשב אך לאחר מכן טוען שהוא לא תומך בפורמט הוידאו. (Unsuported video format) כרטיס המסך - GeForce 8800GT הטלויזיה - Toshiba Regza RV733 37inch הכבל הוא HDMI ל-HDMI שבצד אחד מתחבר למתאם DVI (יציאה שנייה בגי' פורס) ובצד שני לממיר אות דיגיטלי לאנלוגי - משם כבל VGA ל VGA שמתחבר לLCD. עזרתכם בבקשה, תומתום

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by mrraz,

יש לי מחשב שמשמש כ-HTPC עם לוח אם אזוס M4A785D-M PRO ומוחבר לטלויזיה פתאום שמתי לב שהוא נתקע, האור של המארז דולק אבל אין תצוגת מסך לחצתי על לחצן ההדלקה במשך כמה שניות והמחשב נכבה לחצתי מחדש, האור נדלק, מאווררים עובדים אבל אין בוט ואין תצוגת מסך הדבר היחידי שהוא מגיב אליו זה לחיצה ארוכה על לחצן ההדלקה, מכבה ומדליק. כאמור אין שום תצוגת מסך ואין אור של פעילות דיסקים ניסיתי לאפס ביוס עם ג'מפר, ללא תוצאות. מישהו יכול לנחש היכן הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by lion03,

יש לי בעיה הCD (שכנרא שבק חיים לגמרי) והצורב לא מזההים דיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.