תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב טוב מאוד למשחקים וזה אבל בעצם המעבד קצת מגביל אותי, יש לי כאמור מעבד 3.2 GHZ של אינטל, 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT, 512 MB. אני מקבל ב - 3DMark05 בערך 7100 אבל אני מאמין שאם נגיד אני אמרח משחה טרמית ואנקה את המעבד ואת הכרטיס מסך אז אני אגיע לסביבות ה - 7500 שזה בעצם המקסימום בגלל שהמעבד "מגביל" את הכרטיס מסך. רציתי לשאול קודם כל על איזו משחה טרמית אתם ממליצים כי מאז שקניתי את המעבד לפני כשנה וחצי לא החלפתי לו משחה טרמית ובנוסף לכך אם אתם ממליצים לי לעשות OC למעבד, אם צריך פרטים נוספים לגבי החומרה וכו' כדי לבדוק אם היא מתאימה ל - OC למעבד אז תגידו ואני אכתוב. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אליו את נגן Cowon D2 שלי, אבל המחשב אינו מזהה אותו ככונן - האפשרויות היחידות שקופצות כשאני מחבר את הנגן למחשב הן Transfer files using windows media player" ו-take no action". אני משתמש ב-windows XP. לוח האם - Asus M2N-VM HDMI, המעבד AMD Athlon 4200 תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב עבד לי יופי וככה כבר כשנה ,פתאום חזרתי מהצבא מדליק את המחשב ואחרי הטעינה של וינדוס 7 פשות נכבה לי המסך והכפתור מתחיל להבהב , התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר ואז נכנסתי דרך SAFE MODE ומחקתי את הדרייבר של כרטיס המסך ואז עלה לי הוינדוס , עכשיו כל פעם שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך קוראת אותה הבעיה לא משנה איזה גרסה הדרייבר, בלי הדרייבר המחשב עובד לי על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם וזה מגביל אותי מבחינה גדולה בשימוש במחשב . מפרט: לוח אם : ASUS P8H67-M PRO מעבד: INTEL I5 2500 כרטיס מסך: ASUS GFORCE 450GTS זיכרון: 2*2048 KINGSTON 1333HRZ דיסק קשיח: 500GB SATA2 תודה לכל העוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מיקרפון וחיברתי אותו למחשב אבל שאני מדבר בו לא שומעים שום דבר עם זה עוזר יש לי XP PRO
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש לי צורב ימאהה x20x10x40 והא הפסיק לצרוב על דיסקים רב פעמיים(CD-RW) , על דיסקים רגילים הוא צורב בלי שום בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ,והאם אפשר לתקנה? בתודה מראש Gritzman
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי כונן 1T של סייגיט , היו איתו בעבר בעיות של סקטורים ולכן תקופה ארוכה הוא משמש ככונן לאחסון בלבד, ללא בעיות. לפני יומיים בעליית הווינדוס המחשב הריץ בדיקה של הכונן , בגלל שחשבתי שזה יקח הרבה זמן ולא הייתה לי אפשרות לעצור את הסריקה כפיתי הפעלה מחדש על המחשב . לאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב והוא שוב ביקש להריץ את הבדיקה , הפעם הוא רשם על כל הקבצים שהם בילתי ניתנים לקריאה ולאחר שסיים את התהליך עדיין לא הייתה לי גישה לדיסק. כרגע המחשב בהרצה של תוכנת hdd regenerator , כל הלילה הוא סיים רק 1 מגה בייט (!!!) וכתב שמצא 971 סקטורים פגומים ותיקן 164 סקטורים. השאלה היא מה אני צריך לעשות עכשיו? הבדיקה יכול להמשך נצח בקצב הזה , האם ברגע שהוא יעבור את הסקטורים הפגומים הוא כבר "ירו…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
לאחר כמה ימים שלא הפעלתי אותו, היום הפעלתי אותו והוא נכבה לאחר כ 4 שניות ואז נדלק ושוב אותו דבר, מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב P4 ישן שלאחרונה התחילו בעיות שהוא "קפא" ואז היה צריך לעשות לו RESTART ידני והוא היה פועל. אז לפני כמה ימים כיביתי אותו ושבאתי להדליק שומעים ורואים שהכל נדלק, אבל אין תמונה במסך ואין אור בעכבר. עכשיו דיברתי עם החנות מחשבים שקניתי ממנה את המחשב החדש שלי ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם ישנים כי אין חלקי חילוף כבר. אז השאלה היא אם יש דרך כלשי לבדוק ולסדר את הבעיה או שאני אקנה בכמה מאות שקלים חלקים וארכיב לבד מחשב?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב. כמו כן כאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם ל…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לאחרונה מקבל תופעה שבה אני גולל את האתר שלי כלפי מטה ותוך כדי נעלם הרקע , הצבע , בקצור עיוות , גם בגוגל כרום וגם במקסטון ??? כיצד ניתן לפתור זאת . (אין לי כרטיס מסך נפרד) תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-