עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by swg,

אז ככה, פתאום באמצע היום(14:00) המחשב התחיל לחרוק כמו טרקטור. ישר שמתי את האוזן כדי לשמוע מאיפה זה בא. תחילה שמתי אוזן על ההרדיסק, וכלום רעש. אחר הלכתי לספק, וכנראה ממנו הגיע הרעש. אולי בגלל ששתי המאווררים שלו היו מפוצצים באבק. יכול להיות שזה בגלל האבק? תודה רבה, וזה ממש מלחיץ הרעש הזה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by edward,

יש לי בעיה של משחקים שקופצים באמצע המשחק ויורדים ל-desktop. הכרטיס לא נמצא ב-OC אבל המעבד כן : GIGABYTE 965P-DS4 3510@ X6800 Intel® Core2 Extreme ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 4x512MB HYNIS pc-6400 800MHZ GIGBYTE ATI Radeon X1900 XTX WD 200GB SATA II(WD2000JS) Thermaltake silent power 430W מישהו כתב על נושא דומה בפורום וענו לו שזה כנראה בגלל OC, יש מצב שהספק שלי עושה בעיות ? יש לי אותו כבר שנה(עם מפרט אחר של AMD3200) ולא הייתה שום בעיה ב-OC עד עכשיו. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KL-xXx,

הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. אני קונה כרטיס קול פשוט למחשב.אני רק צריך להתקין אותו וזהו??,או גם לשנות משהו בביוס יש לי כרטיס קול מובנה כבר בלוח

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by gilloze,

שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…

8. Started by Don_Makaveli,

אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by aryemico,

שלום רב יש לי בעיה לצפות בטלויזיה דרך המחשב. יש לי כ.מסך G.Force 5200, חיברתי אותו מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל S-Video. המחשב לא מזהה את הטלויזיה בשום דרך. ניסיתי להכריח אותו לזהות אבל שום דבר - מת. חשבתי שזה קשור לשיטת שידור - ניסיתי ולא הלך. אני כבר משתגע, ניסיתי לחפור בכל ההגדרות ללא תוצאה. יש לציין כי בעבר, הצלחתי לצפות דרך המחשב עם אותו כ.מסך, כבל וטלויזיה ואז המחשב זיהה את הטליוזיה באופן אוטומטי. יש למישהו פיתרון שיכול לעזור? תודה :s05:

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by mokisho,

המפרט של המחשב שלי הוא מעבד E6600 לוח אם P5W DH ספק ליברטי אנרמקס 500 כרטיס מסך X1900 XT מארז סטאקר 380 הבעיה שלי היא כזו ברגע שאני לוחץ בוינדוס כיבוי המחשב נכבה לשנייה ונדלק שוב ועוד ברגע שאני מכבה את המחשב בעזרת הספק פשוט מכבה אותו אבל ברגע שאני מדליק המחשב נדלק לבד אמרו לי שיכול להיות הגדרה של ביוס זה נכון או שזו בעיה של חומרה ???????

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by rrroonnii,

חיברתי את הכבל מתח של הכרטיס מסך לחוטי חשמל שגם מעבירים חשמל לשאר חלקי המחשב האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by J.allmighty,

שלומות, בעיה שאני לא מצליח לפתור, אם שימוש או בלי שימוש במחשב, לאחר 15 דקות +- הוא קופא לגמרי ורק ריסטרט מחזיר אותו לחיים. המערכת לא מייצרת dump סרקתי וירוסים, רוגלות, נקיון רג'סטרי , hijack this ...וכו אני עובד עצות.

13. Started by -LosNir-,

טוב תשמעו, אני בא להתקין וינדוס, אני עושה BOOT דרך הדיסק, ברגע שהוא טוען את כל הקבצים הוא עושה BSOD ורושם: The bios in this system is not fully ACPI compliant בקיצור הוא טוען שהביוס לא תומך ב ACPI אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר, אני כרגע עם כרטיס מסך Geforce 4 MX 420 ב PCI אם זה קשור.. תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by yotamavi,

אז ככה, בהתחלה קיבלתי את המחשב התקנתי XP והתחלתי ולעבוד..התחילו בעיות כשהתקנתי דרייברים...הרבה מסכים כחולים וכו... היום נזכרתי שיש בעיית תאימות קלה וצריך רק להוסיף קצת מתח דרך הביוס לזכרונות...וזה בדיוק מה שעשיתי..במתח לDDR2 הוספתי 0.1 עכשיו הXP עושה בעיות...בהתחלה הוא היה עולה אבל לאט רצח וגם עובד לאט ..ועכשיו הוא לא עולה בכלל...הוא נתקע במסך של הטעינה...מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by zerocool15,

הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by edeNF,

שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by David_Beckham,

כמה שאני יודע למה המחשבים עושים ריסטרט ... במחשב שלי אין לי מושג הטמפ' של המעבד הכל טוב .. הזיכרון הכל טוב .. וירוסים אין לי יש לי קספרסקי גם אחרי פורמט יש לי את הריסטרט הזה אם ההודעה הכחולה שאני לא יכול לצלם.. ואללה לא יודע מה הבעיה אולי תעזרו לי איכשהו.. אין לי מושג איך זה מגיע בכלל לריסטרט.. בבקשה תעזרו לי .. תראו את המפרט שלי לפני חודש קניתי חלקים חדשים לוח אם + מעבד ..

18. Started by beekiller,

שלום לכולם הבעיה שניתקלתי בה מוזרה מאוד אני לא יודע אם זה 100% בעיה בצורב לכן זקוק לעזרתכם התופעה הינה כזו : לעיתים כשאני בא לצרוב ב IMAGE BURN או DVD DECRYPTER אז לאחר שבחרתי את האימג הצריבה מתחילה אבל מה שקורה השניות עוברות וכאילו הצורב לא מגיב דהיינו נשאר על 0 גם אחריי מסםפר דקות ואז גם לא ניתן לשחרר את הדיסק חייב לעשות ריסטרקט מהכפתור , ולפעמים הצורב כן עובד . בכל הפעמים הללו למרות שכביכול הצורב הוא הבמהירות 0 ולא צרב כלום המעט שנצרב על הדיסק דפק לי הרבה מדיות האם לדעתכם זה מהצורב ? משהוא נתקל במשהוא דומה? יש לי חשש שאולי משהו משגע אותו איזה SERVICE אבל לא סגור על זה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור). כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה. ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית. אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש. מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache Memory: 1024 MB 533 …

21. Started by shat,

אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by zigman,

היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Sorry i am writing english simply no hebrew on this PC. I've made an upgrade into "second hand parts" that i ordered from some one yesterday. the upgraded comp is AMD opteron 165 (dual core 3800+ 2GB DDR400 OCZ XTC GOLD EDITION M/B is Asus A8N Premium SLI Two cards of ASUS Geforce 7900GT 1X WD Raptor SATA 37GB HDD 1X Maxtor IDE 160GB HDD 7500RPM ThermalTake WaterCooler for CPU Now two things, One Question and one Issue. 1) When finished to build the computer i have turned it on and i heared some wierd tiktak noises but not HDD or some thing i was not sure what it is. After approx 15min Computer Frozen.. I didnt rebooted it i left it for few mins to see what happens if it…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by edeNF,

שלום כשפתחתי את המחשב היום ראו הכל בגוון כחול (כולל ההתחלה לפני שהוא נכנס לווינדוס) זה לא בהגדרות של המסך כי בדקתי והכל בסדר אשמח עם תוכלו לעזור לי צירפתי תמונה. תודה http://img252.imageshack.us/img252/858/bluescreenxy0.jpg

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by ZoBy,

יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד של 20 ג'גיה עם הווינדוס עליו ושני עם 80 ג'יגה. במשך כמה שבועות כבר שההארד דיסק השני (80 ג'יגה) עושה לי בעיות, קרה הרבה פעמים שהווינדוס אמר שאחד הכוננים לא מאותחל (הוא מפוצל לשני כוננים) ושצריך לאתחל ואז אחרי יום זה פתאום חזר למצב הרגיל שלו. עכשיו פתאום כל הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אבל הווינדוס עדיין מזהה שהוא קיים (בdevice manager הוא עדיין רשום כקיים). ניסיתי להתקין אותו מחדש וזה לא עזר, ניסיתי לעדכן את הדרייברים שלו אבל לא נמצאים דרייברים חדשים. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.