תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. אני סיימתי הסמכות MCSE ואני צריך עזרה ושיעורים פרטיים . למי שמעונין נא ליצור קשר במייל ofer018@gmail.com. תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זיכרון חדש 4Gb KVR13N9S8/4 של kingston חיברתי אותו במקום לזיכרון ה kingston שלי 2GB KVR133303/2G על לוח אם של GIGABYTE GA-H55M-D2H יש לי מעבד של אינטל core i3 2.93GHz כאשר חיברתי רק את הזיכרון של ה2 המקורי המחשב עןלה ללא שום בעיות כאשר חיברתי רק את ה4 המחשב לא עולה כלומר נתקע בחלק של Memory Testing כמה שניות ולאחר מכן מופעל מחדש. אני כבר מעביר יומיים שלמים בניסיונות מה לא בסדר. במחשב מותקנת מערכת הפעלה של WINDOWS 64X ניסיתי לחבר את הכרטיס של ה 4GB בנפרד הוא נתקע במצב הזה- תודה מראש אמיתי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
להסמכה הבינלאומית או סתם לידע וכו' ? העדפה לספרים של מיקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אוורסט אולטימייט, ובדקתי טמפ'. צירפתי תמונה של מה שאני רואה בsidebar. יש לי מעבד 4 ליבות Q9450, ויסטה 64, 4 גיגה זכרון. אני לא מבין מה ההבדל בין מה שהוא רושם עבור CPU, לבין מה שהוא רושם עבור כל 4 הCPU האחרים. עבור CPU הוא רושם 34 מעלות. עבור האחרים כמעט כפול. מה הקובע? הרי יש לי 4 מעבדים, אז מה זה המעבד הבודד שהוא רושם? זה לא יכול להיות ממוצע של הטמפ'... האם להתחיל לדאוג? אנא הסבירו.... תודה! רועי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי WIN 10 ' , silverlight מותקן משתמש עם IE לוחץ על - RUN FREE VERSION ומקבל את הדף המצ"ב. האם מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה אך הוא עובד לי באיטיות בטעינה וגם במשחק עצמו יש לי דיליי יש לי amd 1.5xp וכרטיס מסך גיפורס 64 עשיתי את העדכון החדש לכרטיס מסך מישהו יודע מה צריך לעשות או אולי הכרטיס חלש מידי למשחק? יש לציין שהורדתי למינימום גרפיקה של המחשחק ולמינימום אפקטים וכו... וזה השפיע במעט
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הודעות השגיאה SYSTEM HALTED משהו כזה לא זוכר בדיוק את השם שלה. הופיעה לי במחשב לפני כחודש. והיא הופיעה לי בתדירות מאוד גבוהה. אז פשוט הוצאתי את הכרטיס קול שהיה מותקן אצלי כי חשדתי בו והבעיה נפתרה. אחרי כשבוע הבעיה חזרה לי עוד הפעם. אבל הפעם זה קרה לי רק אחרי שהמחשב נח אחרי הרבה זמן כיום שלם ואז אני מכבה ומדליק אותו מחדש והמחשב עולה חלק. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 4 5 שעות אני לא רואה את הודעת השגיאה. הודעת שגיאה מופיעה בשלב לפני טעינת הווינדוס. ולפני ההודעה אני רואה מסך כחול. יש לי לוח של אינטל מלפני כשלוש שנים. עם זיכרון RDRAM. מה יכול להיות הפתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צהריים טובים. רקע: הגעתי למחשב שלי לאחר שקרוב משפחה שיחק בו ואמר שהוא "לא נדלק". בפועל, המחשב היה מבצע ריסטארט אחת ל4 שניות בערך, כך ששום דבר אפילו לא הופיע על המסך. פעם אחת הוא הצליח לצאת מהלופ הזה וכתב שהווינדוס פגום ועליי להכניס דיסק כדי לתקן אותו (windows 7 64bit). כשהכנסתי ועשיתי ריסטארט זה חזר ללופ אתחולים כל מס' שניות. חיברתי את הHDD למחשב אחר ותיקנתי את הווינדוס דרך startup repair בדיסק ההתקנה. כשהוא עלה דרייבר כ. המסך נמחק( שולי, אך אני מנסה למסור תמונה כוללת). יש במחשב HDD (נוסף) של 2TB שהיה מחולק למחיצה של 100GB המוגדרת כI ומחיצה של כל השאר המוגדרת כJ. כעת, רק I מופיע ב"מחשב שלי", אך לא ניתן לגשת לנתונים כלל וקופצת הודעה שצריך לאתחל את הדיסק, J שזו המחיצה העיקר…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהרכבתי אצלי בבית , וכרגע עושה לי המון בעיות, המחשב מורכב מלוח אם : AsusA8n-SLI Premium Revision1009 CPU: Athlon 64 3200 הבעיות שכרגע צצות הם: בעליית המשב עולה שגיאה: CMOS checksum error - Defaults loaded ויש לי אפשרות לSETUP עם DEL או להמשיך עם F1 במקרה שאני נכנס לSETUP בתפריט הBIOS עולה לי השגיאה הבאה: Message confirmation The system intruded' chassis opened or tempered before please check the system ברגע שאני בוחר לא להעלות את הBIOS עולה לי ה ווינדואוס , וישר קורס (אני לא יודע אם הסיבה לכך היא שאני משתמש בגרסאת 32 ביט, אבל בכל מקרה אני הולך עכשיו להביא גרסאת 64 ביט בשביל המחשב, וגם כמו שאני זוכר הוא עבד עד עכשיו עם 32 ביט) מה עלי לעשות (נסית…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-