תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
תרחיש: בדיקה של 3dmark2003 רצה. לפתע לפני עליית מבחן אחד זה עוצר באמצע הטעינה שאיזושהיא סיבה (אולי חום).. מעשה: לחיצה על כפתור ריסט במחשב כי שום דבר לא הגיב. תוצאה: הדיסק הקשיח אתחיל להיות יותר רועש.. מה זה יכול להיות להיות? האם אני צריך לדאוג?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את הקירור שיש לי על המעבד. הקירור שקיים כרגע הוא הקירור stock שהגיע עם המעבד עצמו מהחנות. לפני שאני קונה היטסינק חדש החלטתי לנסות ולראות אם אני מצליח להבין איך לפרק את ההיטסינק הקיים. הבנתי שבשלב הראשון אני צריך להרים את ידית הפלסטיק הנמצאת בצד התושבת. בשלב השני הבנתי שצריך לפרק את הקליפסים המתכתיים שמחזיקים את ההיטסינק משני צדדיו וכאן נתקלתי בבעיה, לא ממש הצלחתי להבין איך אני משחרר את הקלפיסים ומשחרר את ההיטסינק מאחיזתם. קצת חששתי לעשות ניסויים. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה אמורים לעשות בשלב הזה אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בעת מעבר בין כתובות בתוכנת הדיבור vent או מיזוער או עלית משחק כמו cs יש רעשים חזקים במקום דיבור חשוב לציון בכרטיס המובנה אין רעשים. אז הנה הפירוט הלוח אם שלי הוא:Intel Glen Ridge D915PGN המעבד שלי הוא:Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz הכרטיס קול המובנה שלי הוא Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller והכרטיס קול שקניתי הוא sound blaster audigy value 24 bit יש לי רמקולים 5.1 של logitech ואוזנית עם מיקרופון(חיבור הסאונד מפוזל ל2 אחד לרמקולים ואחד לאוזניות). ככה התקנתי את הכרטיס: השבתתי את המובנה מהביוס ומחקתי את הדריברים שלו. כבתי את המחשב והכנסתי את הכרטיס לחריץ pci ריק הדלתקי והתקנתי דבירים שבאו עם הדיסק בדקתי והבעיה קימית בש…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ואני צריך ליפתוןר אותה כמה שיותר מהר היה לי מחשב P2 64 SD RAM של 366Mhz עם הרד דיסק 20 גיגה של SEGATE 7200 RPM והחלפתי את זה לP3 866 עם 256 RAM כשכל שאר הרכיבים נישארו והבעיה היא שזה פשוט קיפא ליפעמים בלי להיות איטי בלי שום דבר דסם ככה קופא בפעם האחרונה שפתחתי אותו אני זוכר שהפין של ההרד דיסק (יש תמיד אחד חסר או שאין חור על הכבל ) ניכנס קצת פנימה וזאת ביגלל שפעם שמתי כבל חדש ושמתי את זה בצד ההפוך וזה דחף את זה קצת. מה לדעתכם אני צריך לעשות(כבר הוצאתי את זה קצת עים משהו כמו תופסן פינצטה. צריך עזרה דחוף ד.א זה מהמארזים שהספק כוח מעל למעבד
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב גרוטאה שהתקנתי עליו XP , ההתקנה הייתהדיי צולעת , אבל יש BSOD בלי סוף. אחד הבנתי של RALINK זה דונגל USB של WIRELESS. אודה לקבל את עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם (IS7-E) מהמארז, כשפירקתי, הוצאתי רק את הכבלי חשמל, כרטיסי הרחבה ואת הקירור (XP 120), הזיכרונות והמעבד (פנטיום 4, נורטווד) נשארו מחוברים. כשחיברתי שוב, הרחתי ריח של שרוף, הריח הגיע מאיזור הכרטיס מסך (R9550), כשחיברתי אותו למחשב אחר קיבלתי ציפצופים -> כנראה נשרף איךשהוא השגתי כרטיס חלופי, 9200SE, ניקיתי שוב את הלוח (בלי לפרק, רק עם לחץ אוויר) חיברתי את הכרטיס ושוב ... ריח שרוף, פה כבר התיאשתי והשארתי את הכל כמו שהוא לכמה ימים, אחרי כמה ימים אני בא להדליק ו... כלום, הנורה הירוקה של הלוח עובדת וכשלוחצים על הכפתור הפעלה המאוררים מסתובבים והנורה האדומה נקלדת , עד לרגע שאני עוזב את הכפתור ואז המחשב מתכבה (כשאני לוחץ על הכפתור בעצם אין כלום על…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים. כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה). בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח. בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא על…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של WD250GB אבל לצערי המחשב מזהה לי רק 130 GB גם לאחר שפרמטי ושננתי בפרטישיין רק דיסק אחד[C] הוא עדיין נשאר באותו הנפח .החלפתי אותו כי חשבתי שזו בעיה בדיסק עצמו , אבל גם בחדש יש לי אותה הבעיה. אם למישהו יש רעיון מהזה יכול להיות אני מודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של SEAGATE 1.5TB שאני שמתי לב שעובד לפחות 50% לאט. אילו תוכנות טובות יכולות לעשות לי דיאגנוסטיקה כמו למשל איזה מהירות כתיבה/ קריאה הוא מציג...ובכללי לתקלות (בעיקר לביצועי עבודה ולא בהכרח BAD SECTORS)
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב בן כמה ימים ושמתי לב שבשימוש רגיל ולא חריג הסוללה מתרוקנת דיי מהר של בערך 3 שעות. האם זה הגיוני ומה אפשר לעשות או לבדוק כדיי לוודא שהסוללה תקינה?? זה המחשב : https://www.gigabyte.com/Laptop/AERO-16--Intel-12th-Gen/sp#sp תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה לפני חודש וחצי המחשב שלי התחמם הרבה אבל עוד איך שהוא יכולתי לגלוש באינטרנט... מסתבר שהבעיה הייתה המאווררים שמעלים המעבד, קניתי לאחר מכן חדש והוא עבדתי ועדיין עובד כבר חודש וחצי מצויים. אבל אתמול חזרתי הבעיה של הקרבות רק ברמה מטורפת יותר ובדקתי ואכן כל המאווררים עובדים. המחשב בן 3 שנים אז אם זה אומר משהו אז.... מצטער אם יש שגיאות כתיב או טעויות פשוט אני עם הפלאפון וזה לא נוח לכתוב ככה, תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט IntelliMouse Explorer 2 ופתאום בזמן עבודה הוא הפסיק להגיב ולעבוד ניסיתי לכבות את המחשב לנתק את העכבר להוציא את הסוללות לחבר ליציאת USB שום דבר לא עזר יש למישהו אולי הצעה מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף אותו יש לי אותו סה"כ 3 חודשים
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי צורב dvd חדש של LG אבל כל פעם שאני מנסה להתחיל צריבה הוא נכשל וכותב לי את הבעיה הבאה: DMA-drvier error, CRC error D: HL-ST DVD-RAM GSA-H54N תודה מראש למי שיוכל לעזור... נ.ב. שמרתי באחד הנסיונות גם את קובץ ה-log אז הנה הוא: 5C80001080100000000247825696 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.1.2 Internal Version: 7, 0, 1, 2 Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N>Version: 1.00 - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) ->…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO N500 ויש לי בעיה: היה לי ווינדוס ויסטה מותקן עליו. רציתי לשדרג לווינדוס 7 אז עשיתי ריסטרט אבל עם הדיסק של ווינדוס 7 בכונן והעלתי את המחשב דרך הכונן. נכנסתי למקום של השדרוג (שהחומר הישן לא יימחק מהמחשב) והוא רשם לי הודעה שבשיל לשדרג ווינדוס קיים צריך להיכנס לווינדוס ואז רק להכניס את הדיסק ולהתחיל את תהליך השדרוג ולכן יש לעשות ריסטרט ולהפעיל את המחשב דרך הויסטה. לחצתי על כפתור האיקס ועשיתי ריסטרט ומה שקורה זה כזה דבר: המחשב מראה לי את המסך של הביוס (ואומר לי ללחוץ על כפתור אם אני רוצה להיכנס להגדרות הביוס ) ואחרי שניה הוא פשוט מראה לי מסך שחור, בלי סמן מהבהב בפינה בלי כלום - פשוט מסך שחור (במקום שיופיע הלוגו של הווינדוס..). ניסיתי לשנות בהגד…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משהו יודע באיזה באס אמור המעבד לעבוד??? יש לי אחד ונראה לי שהלוח מוריד לו את הבאס יש מצב כזה???
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה? *יש לציין שהספק ג'נרי. אקדים תודה, pM…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי את הwindows7 שלי כרגע, וככל הנראה לא הגדרתי נכון את אחד הדיסקים(של 755 גיגה), והוא לא מופיע על המחשב. כרגע מופיע לי רק דיסק אחד של Local Disk(C:) שבו יש 175 גיגה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שזה מה שצריך לעשות: "קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה." האם זה נכון? ואיך בדיוק עושים את זה? והאם יש דרך אחרת לעשות זאת? עריכה: חשוב לציין שאין לי כלום על הדיסקים, ושזוהי ההרצה הראשונה שלי של המחשב הזה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-