עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ImpZ,

כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  2. היי לכולם!! מהיום הראשון שקניתי את כרטיס המסך שלי (לפני כחודש) הוא התחיל לעשות רעש (Sapphire radeon 9800pro). בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות אבל בימים האחרונים הרעש נהייה ממש חזק וגם כאשר פתחתי את המארז הכרטיס מסך ממש לוהט. רציתי לדעת האם זה קרה גם לאנשים אחרים והאם הכרטיס מסך צריך להיות כזה רותח?? והאם מישהו מכיר פתרון לרעש החזק? תודה מראש לכולם!! Zeltak

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  3. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם מע' הפעלה חלונות XP PRO. המחשב עובד מצויין למעט בעייה מעט מטרידה - הכיבוי. כאשר עושים כיבוי דרך החלונות מופיעה הודעה שכעת המחשב במצב בטוח לכיבוי וכעת אפשר לכבות את המחשב. המחשב לא נכבה אוטומטית כנראה מסיבה אחרת של בעיית חומרה או בעייה של אי תאימות של הספק. אינני יודע מהי הבעיה ומדוע זה לא נכבה אוטומטי אך מה שמוזר - גם הכיבוי הידני דרך כפתור POWER לא עובד! אין בעיה עם הכפתור מכיוון שההדלקה עובדת בסדר גמור. פתרון זמני שמצאתי לבעיה היא ללחוץ RESET ואז מיד תוך שניה ללחוץ על כפתור הכיבוי על מנת "להצליח" לכבות את המחשב וזה עובד בינתיים. למי יש פתרון אחר טוב יותר לבעיה זו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by GALITT2000,

שבוע טוב, יש לי מחשב ניד XP סמסונג מדגם N150 שיחקתי משהו בהגדרות התצוגה וזה החשיך לי את המסך. וגם אם אני מפעילה מחדש זה נהיה שחור מיד אחרי הלוגו של מייקרוסופט. יש דרך לשחזר את ההגדרה הראשונית? אולי מהביוס? תודה. כמו"כ גם כשהמסך הוצג בניד (קודם ששיחקתי בהגדרות), לא הצלחתי לראות את התצוגה במסך הגדול שחיברתי אליו עם הכבל של המסך. אשמח לדעת איך לעשות שאוכל לראות את מה שרואים בקטן שיראו בגדול.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. יש לי 3 שגיאות במהלך החלפת תקיית USER DATA של כרום בגיבוי ישן יותר. עשיתי חיפוש בגוגל על השגיאה: 0x800704c8 והגעתי לכאן : https://wikifixes.com/he/errors/0x/0x800704c8/?gclid=EAIaIQobChMI6sjlgYvT3AIVBbDtCh1-DgyFEAAYASAAEgLRK_D_BwE ואני רואה שחלק אומרים ברשת שהתוכנה היא מזיק . חשבתי לרכוש אותה כדי לתקן את השגיאות הנוספות שיש לי במהלך החלפת הקבצים .

6. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן שלא עובד (לא מתחיל עם ה-BOOT ולא שולח אות למסך). במהלך נסיונותיי לאתר את מקור התקלה צמצמתי את האפשרויות כך שאני יודע שהבעיה היא במעבד או בלוח האם. רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר מה מקור התקלה (אם אין לי מחשב נוסף שבו אני יכול לבדוק את המעבד).

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Blotus,

אני פונה לפה בשאלה מכיוון שקרה לי אותו מקרה פעמיים, אנסה להסביר מהי בדיוק הבעיה שנוצרה. ברשותי ווינדוס XP, אני עובד עם המחשב לצרכיי עבודה, לצורך העניין יש לי ארדיסק של W.D של 160GB. אפשר לומר שהארדיסק מפוצץ כמעט עד אפס מקום, מכל טוב. תוכנות שירים התקנות וכו'... לאחר זמן מה שהמערכת פועלה והכל נראה תקין ויפה, לפתע אני מפעיל את המחשב מחדש, ומופיע לי החלון בדיקה עוד לפני העלאת הווינדוס, כאילו המחשב נכבה לא בצורה מסודרת או שקרה פעולה כלשהי, מה שלא היה מעולם. במהלך הסריקה הקטנה הזאת שנהפכת לארוכה מאוד, אני רואה שהוא רושם שורות רבות ורושם הרבה דברים של index deleted, index recover לפי מה שנראה משם וחבל שאני לא יכול לעשות PRINT SCREEN. הוא מוחק רשומות של INDEX (אידקסים) מהווינדוס…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. היי! לפני חמישה ימים קניתי את המשחק Assassin's Creed: Odyssey. הוא רץ לא רע (לא על המקסימום האפשרי, מבחינת גרפיקה, אבל גם לא על המינימום. Medium-High). כלומר, הוא רץ חלק כל עוד הוא רץ, אבל מדי פעם (לפעמים אחרי חמש דקות, לפעמים אחרי שעתיים, לרוב אחרי 20 דקות בערך) הוא וקרס למסך שחור שהדרך היחידה לצאת ממנו היא לעשות ריסטרט לכל המחשב. זה המפרט שלי (החלקים החשובים, לפחות. אם תרצו פירוט, אני אפרט יותר): מעבד אינטל i5-4590, ארבע ליבות, 3.30 ג'יגה הרץ. 8 ג'יגה זכרון RAM. כרטיס מסך AMD Radeon R9 290 (ארבע ג'יגה זכרון). אלה דרישות המערכת של המשחק, מתוך אתר יוביסופט: Minimum Requirements OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by roadrunner,

כשאני מדליק את המחשב ב 8 פעמים מתוך 10 המסך עובר מstandby להדלקה ואז חוזר מייד לstandby (מודיע שעובר לpower saving mode) בשאר הפעמים המעטות שהוא כן נדלק הוא עובד מצויין, עברתי על החיבורים כמובן ,התופעה ממשיכה. מסך LG1950 כרטיס מסך GECUBE 4850 יש רעיונות? המחשב עצמו עובד בלי בעיה .

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by eidoil32,

אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מידי פעם המסך של המחשב פשוט נהיה שחור כתוב עליו digital power saving mode ואז נהיה שחור כאילו הוא במצב שינה, רק שאי אפשר לעשות כלום כדי שהוא יצא מזה חוץ מריסטרט ולפעמים גם זה לא עובד. החלפתי כבל hdmi וניסיתי לחבר למסך טלויזיה והתופעה עדיין קיימת. המחשב אצלי 3 שנים אם זה אומר משהו. אשמח לעזרה אם מישהו יודע למה זה יכול לקרות ומה כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מחבר ספק ללוח אם ויש לי שאלה כזאת. יש את החיבור הגדול הזה סבבה הוא בפנים אבל מה קורה עם החיבור הקטן (בתומנה באדום) לארבע פינים בלוח, בספק יש רק חיבור של 8 פינים וחיבור לכרטיס מסך (חיבור אדום, כתוב עליו PCI-E), בחוברת של הספק כתוב שהשמונה פינים זה עבור מעבדים של שרתים אבל מה אני אמור לעשות, לחבר רק חצי ממנו או מה??? תודה החיבור המדובר (של השמונה פינים) בתמונה מוקף באדום. הלוח intel dh67cl (דרך אגב זה כולל B3 הלוח הזה או לא?? לא הבנתי אז) הספק enermax naxn 450 תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  14. שלום חברים אני צריך להעביר את ספריות הדואר ממחשב XP שמותקן עליו Office ישן (SBC XP) למחשב חדש עם Win10 במחשב החדש מותקן Thunderbird Mail שאין לו אפשרות לייבוא דוא"ל מקבצי PST מישהו יכול להמליץ על לקוח דוא"ל חינמי שאפשר לייבא אליו קבצי PST ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מדבר עכשיו מהמחשב הישן שלי, אוקיי אז סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט כאן) דבר ראשון רציתי לציין ש SKYPC האלה לא כלכך אמינים כמו שאתם אומרים כל הזמן.. הם הביאו לי מארז כסף במקום שחור (החליפו לי לשחור כשהתלוננתי) ועשו לי הרכבה בלי שביקשתי.. אמרו שהיתה טעות והם מצטערים.. לא משנה היתה אי הבנה אבל העיקר הם חסכו לי הרכבה, והם לא לקחו על כך כסף. עכשיו, לענייננו: חיברתי את המחשב (הם אמרו לי שהם עשו התקנה של Windows ופירמטו כדי לבדוק שהכל עובד טוב.. אין לי מושג איזה windows הם התקינו שם ופירמטו) מה שאני עשיתי זה פשוט נכנסתי לביוס, הגדרתי את הCDROM ב BOOT שהוא יהיה הראשון שיפעל, הכנסתי את הדיסק של ה VISTA 64Bit שלי (לא מקורי אם זה משנה) וחיכיתי, וחיכיתי.. זה טען הרבה זמן…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  16. במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by EddieZavlunov,

קניתי מחשב חדש מאייבורי ו2 מסכים על מנת שאוכל לעבוד עם 2 מסכים במקביל. החבר'ה שם אמרו לי שאני צריך מפצל VGA שאוכל לעבוד עם 2 מסכים. מה שזה עשה זה גרם ששני המסכים יראו בדיוק את אותה תמונה. אז רכשתי מאיביי hdmi to vga cable והיום קיבלתי אותו. אני מחבר אותו ושום דבר לא עובד, האם אני צריך לבצע פעולה מסויימת על מנת להפעיל את המסך השני?(הראשון מחובר דרך חיבור VGA בלוח האם) או שהכבל שקניתי תקול? תודה רבה!

• 44 תגובות
    • 8.1k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב נייד של קומפאק משנת 2002 ("קצת" ישן :), המכיל מעבד (family 6 model 8 stepping 1) כנראה פנטיום 3, ומערכת הפעלה Win-2000 professional. יש לי כניסת USB יחידה מאחור, ואין לי בעיה לחבר אליה זכרון disk-on-key או מודם ADSL. קשה לחיות עם USB אחד, אז חיברתי "מפצל" USB לארבע כניסות (USB HUB). אבל המחשב לא מזהה את ה- HUB , וכל הכניסות אליו לא פעילות כרגע. אם זה יעזור הבקר של ה-USB הוא Intel 82371AB/EP , והדרייבר הוא של מיקרוסופט version: 5.0.2183.1 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה? האם זו בעיה של מערכת הפעלה או דרייבר ל- USB ? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by RONEN1N,

שלום התקנתי את התוכנה Mozilla Thunderbird במקום Windows Live Mail ואחרי שהגדרתי אותה אני לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלי וגם כל הודעה חדשה נכנסת לכמה רגעים ל"דואר נכנס" ואז פשוט נעלמת. מישהו יודע אולי מה הסיבה להעלמות?

20. Started by rb024,

לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by moses_23,

חברה קניתי HD חדש ומותקן שמה כבר ווינדוס XP וכשאני שם את זה במחשב שלי אני רואה את הטפריט של הSAFE MODE וכל אלה ואני עושה START WINDOWS NORMALY והוא מפעיל את המחשב מחדש ואם אני עושה SAFE MODE הוא גם מפעיל מחדש תמחשב מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by just_me,

אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. אהלן, יש לי כבר כשנתיים וחצי: לוח של GIGABYTE Intel Quad Core Q9550 4GB ASUS EN9800GTX+ Windows 7 32bit אני משחק בקביעות ב CoD MW2 MultiPlayer בצורה חלקה וברזולוציה גבוהה ללא שום בעיות. לפני כשבוע, שמתי לב שהמחשב מתחמם מדי בזמן המשחק (כרגע אין מזגן בחדר המחשב) ובעצם מה שגורם להתחממות הוא כרטיס המסך שעלה לטמפרטורה מאוד גבוהה. לפני יומיים החלפתי את המאוורר המקורי של ASUS בArctic Cool Extreme (גוף קירור ענק עם 3 מאווררים), היו לי קצת בעיות מקום (מה שגרם ל"משחק" עם הכרטיס כשהוא באזור הלוח ע"מ שאוכל להכניס אותו לסלוט שלו) אבל בסוף הסתדרתי. הדלקתי את המחשב ואכן ראיתי שהמאוורר עושה את העבודה בצורה מדהימה, שיפור של 20 מעלות בIDLE ושיפור של למעלה מ30 מעלות בעומס. הדבר הראשון ששמתי…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 בתור מערכת משנית במחשב, כשהעיקרית היא 8. גם בגלל שיש לי כמה בעיות ב8. וגם כי הרישיון של ה8 הוא לא פרו, ול7 יש לי אולטימייט. בקיצור אני משתמש ב8 ולדברים שאני לא יכול אני רוצה 7. רציתי לדעת מה המינימום שמומלץ לתת למחיצה של 7. לא כ"כ חסר לי מקום כי יש לי דיסק של טרה בייט, אבל אני לא צריך לאחסן ב7 כמעט כלום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.