תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הרכבתי היום את המחשב החדש E8400 על ג'יגבייט DS3L הכל עבד כמו שצריך עד שהחלטתי משום מה שאאני צריך עדכון BIOS אז הורדתי מהאינטרנט והתקנתי כנראה חודש אחורה או משהו לא מתאים בREVISION , בקיצור המחשב לא עולה לא כלום !!! ....בהתחלה פשוט עשה מאין ראונד לא ניגמר של ריסטרטים עד שהוצאתי את הבטריה לאיפוס הביוס ..ואז הוא רק המשיך לדלוק (לפחות הפסיק עם הריסטארטים בלי הפסקה כל 3 שניות ) ניסיתי את שיטת הג'אמפר ....אותו דבר מחשב דולק אין סיגנל בכלל עם המסך ...כ-ל-ו-ם ! מת ! מה עוד אפשר בכלל לעשות ? אני משתגע כבר שעתיים על זה מחשב חדש ! תמיד אני אומר לאחרים :"לעזזל במחשבים ,אם זה עובד , אל תגעו" הסנדלר הולך ייחף תושיעו אותי ! רק אל תגידו לי שצריך להחליף לוח .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שיחקתי באיזה משחק ובאמצע המשחק המסך היה שחור אבל המחשב המשיך לעבוד רגיל והמסך היה דלוק עשיתי ריסט הכל חזר למצבו הקודם אבל כנראה הדריבר של הכרטיס מסך נמחק שאני מנסה להתקין אותו הוא מתחיל להתקין ובמאצע הוא מפסיק ואומר :"אירעה שגיאה במהלך ההתקנה ההתקן המצורף למערכת אינו פועל" מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש אפשרות שהUSB יעבוד (רק לטעינת נגנים וכאלא...) למרות שהמחשב יהיה כבוי?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב AMD 3000 ג'יגה זיכרון... אני יודע שהמחשב לא כזה חדש / מהיר אבל הוא אמור לסחוב ווינדווז XP בקלות. היה לי 80 ג'יגה דיסק קשיח עד לפני שבוע. סבלתי שמה מאיטיות שהנחתי שבאה כתוצאה מהתנגשות בדרייברים (כי יש לי מקלדת של לוג'יטק מהסט 110, במקום להשתמש בעכבר שלה אני משתמש בMX Revolution) והאמנתי שזאת אחת הסיבות להתנגשות ולהאטה. לא העלתי בדעתי שום חדירת ווירוס, ספייוור וכו' מכיוון שהיו לי כמה הגנות על המחשב (COMODO, AVG, SPYWARE BOOSTER) כל הזמן ניטרו את המחשב ולא איפשרו חדירה. מה עוד, שהשתמשתי עם FF עם תוספת שמבטלת סקריפטים ומדברים בדף לפעול... אז האמנתי שהכל ביחד ימנע ממני חדירה של ווירוסים או ספייוור דרך האינטרנט. החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש של 500 ג'יגה כי נגמר ל…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני פותח פה ט'רד חדש בהקשר לנושא שכבר דנו בו. התבקשתי צריך לשדרג מחשב ישן, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון. לוח האם הוא: Asus P4S533MX התומך במעבדי פנטיום 4 או סלרון ( דור די ישן ). מבחינת זיכרון הוא תומך גם ב - SDRAM וגם ב - DDR ( יש מקום לחבר את שני הסוגים ). בספר המצורך ללוח וגם באינטרנט, ראיתי שהלוח תומך ב - DDR במהירות עד 333. עם זאת, תוכנת PC Wizard 2008 מספרת לי שכרגע יש שני זכרונות בפנים, אחד 333 ואחד 400.... אני חשבתי לשים במקום שני אלה ( כל אחד מהם 256MB ), לשים אחד של 1024MB, או שניים של 512MB. העניין הוא שכיום ניתן לרכוש רק DDR400. שאלתי היא אם כן, האם אפשרי לבצע את השדרוג ? השאלה היא האם כיום, ה - DDR400 אינו פעיל ורק ה - 333 עובד, או ש - DDR400 …
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם זאת רק בעייה של קירור לא טוב, מישחה טרמית, או שמעבד לאחר מספר שנים מיתחמם יותר. המעבד P4 3 GHZ בן 3.5 שנים, הוחלפה מישחה טרמית לפני שנה + הותקנה יחידת קרור טובה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ומעבד E7200 (אני אמור לקבל אותו בתחילת השבוע) באתר של GIGABYTE נמסר כי הלוח תומך במעבד החל מגירסת ביוס מסוימת (החל מגירסא F8e). האם זה אומר שאני צריך לעדכן את הביוס לפני שאני מתקין מערכת הפעלה (אני עומד להתקין XP) ?? או קודם להתקין XP ואז לעשות עדכון ?? אם כן צריך לעדכן לפני התקנת XP..... האם אני יכול/רצוי לבקש מהחנות שתעשה עדכון אם צריך לפני שהם שולחים או שאני יכול לעשות זאת לבד ?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מחשב מסוג פנטיום MMX במהירות 233MHz עם 128 מ"ב זיכרון. החלפתי עכבר לאחר שזה שהיה מותקן התקלקל, מאז כבר חודשים ארוכים יש לי בעיה ממש מוזרה: בכל פעם שמכבים את המחשב או עושים ריסט, בהפעלה הבאה המחשב לא שומר את הגדרות העכבר ולא מזהה אותו בכלל. בדקתי במנהל ההתקנים ותחת הסעיף "עכבר-> חיבור טורי תקני" יש סימן צהוב. כאשר אני מגדיר לו לחפש חומרה חדשה באופן אוטומטי המחשב מודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה, עושה ריסט והעכבר מזוהה. כמו כן גם השעון משתנה ואני צריך לכוון אותו כל פעם מחדש. מערכת הפעלה היא Windows 98, העכבר הוא עכבר פשוט ומחובר ע"י יציאת COM. מה עושים כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני WD my book בגודל 320 GB הדיסק מחובר למחשב באמצעות כבל USB הורדתי למחשב קובץ בגודל 7.6GB בפורמט MKV וניסיתי להעתיק אותו לדיסק החיצוני, אך משום מה, הפעולה לא מצליחה, ומתקבלת ההודעה שאותה אני מעלה לפורום. וזאת למרות שיש כ-280GB פנוי על הדיסק. מן הראוי לציין שכמה דקות קודם לכן, העתקתי לדיסק הזה קובץ דומה בגודל 3.7GB ללא שום בעיה. כמו כן ניסיתי להעתיק (לאחר הנסיון הכושל) קובץ פשוט בפורמט AVI בגודל כ-1GB וגם זה הצלחתי בקלות מה יכולה להיות הסיבה שלא ניתן להעתיק את הקובץ המסוים הזה??? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-