עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoni_h,

שיחקתי מקודם ב-MW2, עשיתי פאוס והלכתי לכמה זמן. כשחזרתי המחשב היה מכובה, כנראה קרס. עכשיו הדלקתי את המחשב, בדקתי טמפרטורה של כ.מסך, והיא היתה 58, אחרי כמה דק' 60 ועכשיו זה 64, למה זה עולה כל הזמן?! זה ממש חם לא? מה עושים? =/ עריכה- עכשיו זה קרה לי שוב באמצע ששיחקתי במשחק, המחשב קרס בלי מסך כחול! מה עושיםם

2. שלום המחשב שלי כרגע מושבת אני לא יודע איך ליפתור תתקלה הזאת אז ככה.. הכל התחיל כשהכנסתי דיסק יום אחד לפני חודש אז המחשב עשה ריסט ומאז אני לא שם דיסקים בכונן ממש כל דיסק שנאי מכניס ברגע שהוא ניכנס המחשב מיתכבה ועושה הפעלה מחדש ואני לא יודע מה הבעיה.... ואחר כך היום זה הגיע לסוף .. כשאני מדליק המחשב מגיע למסך שחור או כחול ואוטומטית עושה ריסט וככה שוב ושוב ואפילו יש פעמים שלא נידלק. ניסיתי דרך הביוס לתקן ניסיתי גם לאפס תבטריה של הביוס ואני לא מצליח אולי זה לא קשור תוכנתית . אני אולי 99 אחוז מהמר שזה בעיה חומרתית כניראה אולי זה ספק הכוח? אין לי מושג .. אם יש לכם פיתרון אודה לכם מאוד . תודה. :'(

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by RayZ,

יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by buldozer,

יש לי שאלה לכולכם. יש לי בעיה שאת הסרטונים והסרטים שיש לי במחשב המחשב מסמן בסמל של וינאמפ ולא של וינדוס מדיה פלייר איך אפשר לשנות את זה??? אצפה לתגובה. דחוף!!!!!!!!!!!1

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by azki,

מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  6. כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by assaf972,

שלום אחרי שהווינדוס עולה אני מגיע למצב שאני צריך לכתוב את הקוד של המחשב אבל לא העכבר ולא המקלדת לא מגיבים..בדקתי סוללות וחיבורים והכול נראה בסדר יש לציין להמקלדת והעכבר אלחוטיים..

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  9. שלום, מחשב חדש של אינטל (E5500, G31) שהיה אמור להיות במהירות 2.8 GHz מציג מהירויות שונות, תלוי מי המדווח. עם אתחול המחשב מופיעה מהירות 1.8 ג"ה. במערכת חלונות XP מופיע 2.8 ג"ה. בתוכנת האבחון אברסט מופיע שוב 1.8 וב- CPUz בכלל המהירות משתנה כל כמה שניות, המכפלה מתחלפת בין 6 ל-9 וכך מתקבלות שתי מהירויות 1.2 ו-1.8 ג"ה בהתאמה. כפי שציינתי, המחשב חדש לגמרי. יש איזשהו הסבר לכל זה ומהי המהירות האמיתית? האם לשקול החזרת המחשב? בתודה מראש על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by tavlins,

שלום לכולם.. יש לי בעיה... כשאני פותח את הdevice manager לא מופיעה לי אף רשימה של חומרה.. פשוט ריק.... והכל תקין (כך לפחות זה נראה..) הקטע הוא שגם כרגע אני לא יכול להקים רשת כי אינ לא יכול להגדיר את האיי פי בכרטיס רשת כי כאילו הוא לא מוזהה....... בתודה מראש לכל העוזרים כי ניסיתי כל מיני שיטות שמצאתי ברשת וכלום לא עזר.. תודה לתותחים שימצאו פתרון... שי

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by WarNet,

היי, יש לי את הבעיה הזו:http://hwzone.co.il/community/threads/533499-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-AMD-955-%D7%94%D7%90%D7%9D-Noctua-NH-U12S-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%98%D7%95%D7%91 כשהייתי מייצב את המדחף ע"י לחיצה במרכז שלו, אז הוא לא הוא היה נתקע בגוף קירור למשך דקות או אפילו שעות. כשהוא היה נתקע אז, המחשב היה נתקע או מפעיל את עצמו מחדש. ואז שוב הייתי מייצב את המדחף כדי להמשיך לעבוד במחשב. אתמול לאחר שהמדחף נתקע בגוף קירור אז המחשב הפעיל את עצמו מחדש אבל לא עלה. בדקתי שוב היום, אותו דבר-המחשב נדלק אבל לא עולה. זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות אבל לא מצליח ואז מנסה שוב ושוב. אין שום צפצוף שיכול לציין מהו מקור התקלה. מה י…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by lir@n,

שלום כולם ! יש לי מסך LG75FT ולאחרונה קורה דבר מוזר כל מידי פעם הוא פשוט 'ממצמץ' הוא כיאלו מסגר לחלקיק שניה והתמונה חוזרת, זה מעולם לא קרה לי לפני זה, האם זה מעיד על גסיסות המסך? המסך אגב מחובר לראדון 9700, אם תזדקקו לעוד מידע אל תתביישו לשאול. בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  14. שלום, קניתי את הכרטיס המדובר (x1950pro 512mb של diamond) על מנת לחבר את ה19" LCD שלי ואת ה32" LCD ביחד באותו הזמן, וששני המסכים יהייו מחוברים בDVI. לפני כן חיברתי את ה32" שלי בVGA וזה פעל טוב אך לא טוב כמו שאני רוצה. ולכן קניתי את הכרטיס, ועכשיו אני מחבר את המסך הקטן עם DVI והגדול עם DVI TO HDMI. על מנת שיפעל בHD של 720P. אחרי התקנות בלתי נגמרות של דרייברים שעשו לי בעיות, ניסיתי את כל הדרייברים הנתמכים לכרטיס, כולם עבדו, אך ללא הקונסולה catalyst control center, אי אפשר להשתמש בכרטיס כמו שצריך,וכאן אנחנו מגיעים לבעיות. הקונסולה עצמה איטית מאוד, ועולה לאט כשהמחשב עולה, עם בעיות של איטיות אני עוד יכול להתמודד אבל ישנם שתי בעיות חמורות שלהן אני צריך עזרה: 1. בLCD 32" שמחוברת …

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  15. אני חדש פה בפורום. יש לי מחשב בן שנה וחצי ומאז שקניתי אותו יש לי את הבעיה הבאה: כל כמה ימים כשאני מפעיל את המחשב הוא עוצר במסך טעינה של וינדוס (יש לי וינדוס XP) ומתאחל את עצמו. וזה לא מסתדר עד שאני עושה סריקה פיסית להארד דיסק שמגלה שיש לי bad sector (כל פעם בערך באותו מקום) ורק אחרי זה הוינדוס עולה והכל בסדר. וכמה ימים אחרי זה קורה שוב. בחנות שקניתי בה הייתי הרבה פעמים ולא פתרו את הבעיה (החלפתי HD וזה לא עזר). רק לאחרונה אמרו לי שזו בעיה ידועה עם הלוח אם שיש לי והארד-דיסקים של SATA. אמרו לי שהפתרון הוא להחליף לHD שעובד עם IDE. הלוח אם שלי הוא MSI pt880 neo-lsr ויש לי HD SATA של WD בנפח 80 גיגה. מישהו כאן מכיר או שמע אי פעם על בעיה כזאת?! זה ממש מציק לעשות סריקה כל…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by kdani,

לוח אם של Gigabyte (GA-P35-DS3L ספק תקין (התקלה שוחזרה עם עוד 2 ספקים) במצב רגיל - מחברים ספק למתח, לוחצים על ה-POWER, לא קורה כלום. אם אני מקצר את הפינים 16 (power-on) ו-17 (אדמה) בחיבור הספק ללוח האם, הלוח מקבל מתח, אחרי זה אני מוריד את הקצר, ולוחץ על ה-POWER הכל עובד פיקס, ימשיך לעבוד עד שאנתק את הספק מהחשמל, ואז צריך לחזור על הסיפור מחדש. למשהו יש מושג מה קורה פה ? אני יכול לבנות פתרון קבוע (מזכיר קצת את הגנרטור שהיה לי בצבא) על בסיס השיטה הזאת, אבל הייתי שמח להבין את מקור התקלה ולסדר אותה כמו שצריך.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  17. כיצד אפשר לדעת במחשב ישן את הדגם המדוייק של המעבד, לוח-אם, וזכרון (איזה דגם, כמה DDR, כמה MHz וכו')? כמובן ע"י תוכנה, ללא פתיחת המארז. תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by rez21379,

סוף שבוע נעים לכולם אתמול בצהריים אחרי הפסקת חשמל אני לא מצליח להגיע לקבצים שלי במכשיר nas promise ns4600 כשנכנסתי לניהול אני רק מקבל שיש שגיאה במערכת הקבצים ויש להריץ את הבדיקה שלהם (הרצתי כמה פעמים) יש לי בפנים 4 דיסקים בRAID 5 והמערך והדיסקים תקינים , בבדיקה ליצור VOLUME נוסף אני רואה שיש לי 0 מקום כלומר לדעתי זה אומר שכל הקבצים שלי שם האם למישהוא יש רעיון נוסף ???

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by SpaceWrecker,

המפרט הוא : לוח אם : Motherboard Name Intel Guardfish DQ965GF מעבד : dualcore E6420 2.13GHz כרטיס מסך : Geforce 7600gs זכרון : 2G ddr2 kingston בבקשה זה דחוף המעבד שלי על 85 מעלות

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. מזה כמה חודשים בכל פעם שאני מעלה את המחשב המאורר האחורי מרעיש מאוד עד לבערך השלב שבו כל התכניות שבהפעלה עולות ששם הוא חוזר להיות שקט. כשהוא מרעיש הוא מרעיד את כל המארז ונשמע קצת כמו מנוע.. תיפופים על האזור לא כדאיים למרות שהם משקיטים אותו לפעמים עד לעלייה הבאה וזה לא פתרון לטווח הארוך ולא כדאי לעשות אותו ולכן אני מוותר עליו. ניסיתי לפתוח את המארז ולראות אם משהו שבור במאוורר אך הוא לא שבור. ניסיתי גם לבדוק איך לשמן אותו כמו שיש באחד המדריכים באתר אבל אין לו איזה פתח קטן לשימון כמתואר במדריך אלא רק אזור קטן שרואים את הסליל שם ולא ידעתי אם לשמן או לא ובסוף לא שימנתי כדי לא סתם לפגוע במשהו. מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by V-rs,

רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  23. עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…

24. Started by ronmar,

חזרתי לבית והמחשב פתאום לא נדלק לי הוא רושם במסך השחור לפני הווינדוס INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Boy,

5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.