עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ושבוע טוב, אז ככה: לפני כמה ימים לא הצלחנו להתחבר לאינטרנט, ובמקביל כשניסינו לעשות ריסט למחשב, המחשב לא עלה. ניסינו להדליק את המחשב ושום דבר לא זז, המחשב פשוט לא נדלק. אחרי כ-15 דקות המחשב נדלק לבד, מוזר ביותר בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אבל עדיין לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. כל יתר הדברים נראים עובדים. לקחתי את המחשב לחבר שעובד באלקטרוניקה וגילינו שכמה קבלים בתוך הספק התנפחו מאוד, החלפנו את הקבלים והמחשב חזר לעבוד כרגיל עם כיבוי והדלקה, אבל עדיין אין אפשרות להתחבר לאינטרנט. דיברנו עם התמיכה של 013 נטוויזן+הוט הם שלחו טכנאי ואחרי כ-3 ימים של נסיונות הודיעו לנו שעל פי כל הממצאים התקלה מקורה במחשב שלנו. האם ייתכן שהבעייה בספק כוח גרמה בתורה לבעייה בכרטיס רשת? או בל…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  3. כל פעםן שאני מנסה לשמוע קובץ MP3 או משהו דומה יש לי את השגיאה הבאה : BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 HELP .

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by Diman82,

יש לי מקלדת אלחוטית וקורה לעיטים שהיא קצת "משתגעת" (מתחילה לכתוב הכל באותיות גדולות למשל), ובנוסף גם הפונקציות של העכבר נדפקות בחלק מהתוכנות (העכבר לא אלחוטי, לוג'יטק, למשל אי-אפשר לעבור בין חלונות).. האם זה רק בגלל שהסוללות חלשות מדי (המקלדת צורכת 4 סוללות AA רגילות) או יש מצב לעוד סיבה? יש לי מקלדת אלחוטית של GENIUS..

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by buldozer,

יש לי שאלה לכולכם. יש לי בעיה שאת הסרטונים והסרטים שיש לי במחשב המחשב מסמן בסמל של וינאמפ ולא של וינדוס מדיה פלייר איך אפשר לשנות את זה??? אצפה לתגובה. דחוף!!!!!!!!!!!1

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by unknown,

לפני כמה ימים התקנתי את ה-windows מחדש, ומאז משחקים עולים אצלי באיטיות מחרידה, אין שנייה שהתמונה לא נתקעת, והורדתי את האיכות תמונה והרזולוציה אבל זה כמעט לא שינה. לא חשבתי שמשחקים יכולים להתקע בצורה כזאת תחת radeon 9000. ואל תחשבו ששכחתי להתקין את הדרייבר.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by Usagi,

אוקי - חיברתי את כל החוטים מהספק ללוח ולרכיבים שצריך וחיברתי את המאווררים שצריך ללוח אם... וחיברתי הכל כמו שצריך לפי הספר של לוח האם ולפי ההוראות של המארז עם ה-קבל כוח ללחצנים וכו`. אבל שאני באה לחבר את הארז לחשמל - המארז לא רוצה להדלק בכלל ולא מגחב ללחץ ההדלקה שלו- וגם יש רעש קטן כזה של צליל גבוה (שחשמל מגיע למארז אבל המארז לא נדלק בכלל - המארז מנותק מהחשמל כרגע)... מה לעשות? יש לי לוח של ASUS P4P800S-SE ושני כונני CD ודיסק קשיח אחד... מישהו פה בקרבת העיר רמלה יוכל לעזור לי שמבין בהרכבת מחשב (פלא: 058-207481) אני פשוט חייבת ללמוד את הנושא הזה - אני גם הרכבתי הכל טוב (לא מבינה למה לא נדלק)... בבקשה אשמח אם תעזרו

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  8. הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  10. המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by irina20,

שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- ‏HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by thedag,

יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by amitaisch,

היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  14. אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by shaithebest,

שלום לכולם במזל טוב בשמחה ובששון רכשתי את המוצר הכי יפה בעולם כיום ההארד דיסק דרכון 2 וחצי אינץ' אני מפעיל אותו בנייד עם ויסטה ובנייח עם XP PRO יש בתוך ההארד דיסק תוכנה שנקראת: synchronization and encryption software to keep your data current complete and secure for windows only עכשיו אין לי מושג מה זה אומר ואני גם מנסה להתקין את התוכנה והוא מבקש ממני קוד זה לא הגיע עם דיסק התקנה אלא כתיקייה מובנית בתוך ההרד דיסק מה עושיםן במצב כזה? התוכנה מוצעת חינם באריזה מוזר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. מזה כמה חודשים בכל פעם שאני מעלה את המחשב המאורר האחורי מרעיש מאוד עד לבערך השלב שבו כל התכניות שבהפעלה עולות ששם הוא חוזר להיות שקט. כשהוא מרעיש הוא מרעיד את כל המארז ונשמע קצת כמו מנוע.. תיפופים על האזור לא כדאיים למרות שהם משקיטים אותו לפעמים עד לעלייה הבאה וזה לא פתרון לטווח הארוך ולא כדאי לעשות אותו ולכן אני מוותר עליו. ניסיתי לפתוח את המארז ולראות אם משהו שבור במאוורר אך הוא לא שבור. ניסיתי גם לבדוק איך לשמן אותו כמו שיש באחד המדריכים באתר אבל אין לו איזה פתח קטן לשימון כמתואר במדריך אלא רק אזור קטן שרואים את הסליל שם ולא ידעתי אם לשמן או לא ובסוף לא שימנתי כדי לא סתם לפגוע במשהו. מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  18. טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by shimonsky,

שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  20. Started by yaniv1306,

קיים ברשותי לוח אם של חברת ECS אשר יכול לתמוך בכל המעבדים מסדרת P4 The PGA Socket 478 Supports Intel Pentium 4 series CPUs Supports up to 533 MHz Front-Side Bus הבעיה היא שברשותי מעבד P4 2.4 GHZ והלוח אם מזהה אותו כ 1.8 אייך אני פותר את הבעיה הזו בביוס כל האפשרויות שקשורת למעבד נעולות משמעות הלוח אם בוחר אוטומטית,תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  21. שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שלי אני מנסה לצרוב דיסק DL דיול לייר (שני שכבות) ואני לא מצליח הוא רושם לי Could not perform start of Disc-at-once אז ניסתי להחליף דיסק כי חשבתי שאולי הדיסקים שלי לא טובים אבל זאת לא היתה הבעיה ועכשיו אני משתנש בדיסקים האלה: Verbatim DVD+R DL 8X אני משתמש בתוכנה NERO 9 אחרי שהחלפתי מNERO 7 וניסיתי להתשמש גם בIMGBURN וגם שם אותה הבעיה מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה הצורב שלי: HL-DT-ST DVDRAM GSA 4160B וזה הLOG שלי אחרי הצריבה שנכשלת: Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 9.0.9.100 Internal Version: 9, 0, 9, 100 Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B>Version: A306 - HA 1 TA 0 - 9.0.9.100 Adapter driver: <IDE&g…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by noel,

שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  23. שלום, קניתי את הכרטיס המדובר (x1950pro 512mb של diamond) על מנת לחבר את ה19" LCD שלי ואת ה32" LCD ביחד באותו הזמן, וששני המסכים יהייו מחוברים בDVI. לפני כן חיברתי את ה32" שלי בVGA וזה פעל טוב אך לא טוב כמו שאני רוצה. ולכן קניתי את הכרטיס, ועכשיו אני מחבר את המסך הקטן עם DVI והגדול עם DVI TO HDMI. על מנת שיפעל בHD של 720P. אחרי התקנות בלתי נגמרות של דרייברים שעשו לי בעיות, ניסיתי את כל הדרייברים הנתמכים לכרטיס, כולם עבדו, אך ללא הקונסולה catalyst control center, אי אפשר להשתמש בכרטיס כמו שצריך,וכאן אנחנו מגיעים לבעיות. הקונסולה עצמה איטית מאוד, ועולה לאט כשהמחשב עולה, עם בעיות של איטיות אני עוד יכול להתמודד אבל ישנם שתי בעיות חמורות שלהן אני צריך עזרה: 1. בLCD 32" שמחוברת …

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by tomg,

אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  25. שלום יש לי בעיה בעת מעבר בין כתובות בתוכנת הדיבור vent או מיזוער או עלית משחק כמו cs יש רעשים חזקים במקום דיבור חשוב לציון בכרטיס המובנה אין רעשים. אז הנה הפירוט הלוח אם שלי הוא:Intel Glen Ridge D915PGN המעבד שלי הוא:Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz הכרטיס קול המובנה שלי הוא Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller והכרטיס קול שקניתי הוא sound blaster audigy value 24 bit יש לי רמקולים 5.1 של logitech ואוזנית עם מיקרופון(חיבור הסאונד מפוזל ל2 אחד לרמקולים ואחד לאוזניות). ככה התקנתי את הכרטיס: השבתתי את המובנה מהביוס ומחקתי את הדריברים שלו. כבתי את המחשב והכנסתי את הכרטיס לחריץ pci ריק הדלתקי והתקנתי דבירים שבאו עם הדיסק בדקתי והבעיה קימית בש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.