תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. המחשב שלי עד עכשיו היה מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. אתמול באמצע היום שהייתי בטלפון שמחובר לwifi האינטרנט הפסיק וראיתי שכתוב מחובר ללא אינטרנט. ניכנסתי למחשב וגם שם אותה בעיה. זה מה שמראה לי בראוטר. וזה מה שמראה לי המחשב. מה עושים כדי לתקן את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. נכון כשאתם מכבים את המחשב אז יש רעש כזה ואז הוא נכבה? אז הוא לא נכבה בקיצור, אז אחרי איזה 5 דקות מאז ההפלה של המחשב הוא עושה כאלה רעשים.. הכל מוקפא ואני חייב לעשות ריסטרט.. ואז בהפעלה הוא עושה לי מסך כחול.. קשה לי לעשות משהו. עזרה..
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: מארז וספק של compucase - 6a19 (הספק הוא Hec 300W) כרטיס מסך nvidia 7300GT לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד: amd am2 5600x2 דיסק קשיח 250 ג"ב - sata2 צורב dvd כרטיס טלוויזיה התופעה עם המחשב היא שמידי פעם הוא לא עולה: אני מדליק אותו, מתבצעים בדיקות של ה- bios וממש רגע לפני קבלת התפריט של בחירת מערכת ההפעלה הרצויה (חלונות/לינוקס) המחשב מאתחל את עצמו וחוזרים לשלב ה- bios. שמתי לב שהכונן הקשיח מחובר עם מחבר דמוי sata לספק כח. החלפתי וחיברתי אותו למחבר מולקס שמקורו בצמה אחרת ויש שיפור רב (התופעה חוזרת על עצמה - אבל רק אחת ל- 20 פעם...). שאלות: 1. האם כדאי לחבר את הכונן הקשיח לשני מקורות מתח? (גם מולקס וגם מחבר הספק בצורת sata) - קראתי בזמנו שאסור לבצע חיבו…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Slot PCI שלי לא עובד איך מתקנים אותו? כל כרטיס שאני מכניס ל HARDWER המחשב פשוט לא מזהה. בדקתי וזה בגלל הSlot PCI איך מתקנים את זה ? זה פתאום הפסיק לעבוד... :-[
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ממש הצחקת אותי אם היתה זאת בעיה בקידוד לא הייתי מגיע לכאן בכלל,אינני מכיר את המחשב מהיום בוא נחזור לבעיה לרגע, בקובץ שדיברתי עליו ברגע שאתה פותח אותו אין לך אפשרות לגשת לשום תפריט חיצוני מבלי לסגור את הקובץ, קליק ימני מכניס אותך לתפריט של הקובץ ששם יש אפשרות לשחק עם הזום של התמונה ועוד כמה שטויות קטנות אבל שום קידוד שום אפשרות שפה ושום בטיח, ממש העלבת אותי עם ההצעה לגשת לקידוד, ניסיתי המון אופציות כבר כולל הורדה של ACTIVEX עדכני אבל גם זה לא עזר לי עם הבעיה הזאת לסיום ידידי היקר הואל נא בטובך להחזיר בקשתי הנואשת לעזרה לכאן שמא אולי מישהו נתקל עם זה פעם וידע לעזור,כולי תקווה בכל אופן, תודתי מראש.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ... הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור... יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של "ים סאן" מחשבים. פנטיום 1.7 סלרון. מותקן וינדוס 98 SE באנגלית. רק עכשיו יצא לי להרכיב לו רמקולים (רגילים) כדי לשמוע שם משהו, והנה: הקול לא עובד. למה זה יכול לקרות? האם ההתקנה של הוינדוס לא טובה? האם הכרטיס לא טוב? אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
חיברתי HD חדש למחשב WD 80 כאשר בביוס אני רואה 80 גיגה ואילו לאחר ביצוע FDISK אני מקבל רק 10 גיגה בכל הארד דיסק. מדובר ב HD עם 8 מגה באפר והמחשב הוא בעל לוח גיגה בייט 7VAX והמעבד AMD 2000 למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LGX110 הינה מפרט: מעבד Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache מעבד זיכרון 1GB (DDR2 667MHz, Embedded single channel) זיכרון תצוגה 10" WSVGA LED (Hannstar) סוג Intel® GMA 950 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB (2.5" SATA) דיסק קשיח תקשורת WLAN 802.11 b/g (Azurewave) אלחוטית 10/100MB Ethernet רשת יציאות (SD, MMC, MS, MS pro) קורא זכרונות כרטיס קול SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) כרטיס קול בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים, זה קורה כשאני מפעיל את התוכנה uTorrent זה מה שמופיע לי אחריי שהמחשב עושה ריסטרט חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור:…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכל ותודה מראש, יש ברשותו מחשב AMD Athlon dual 4600+ בן כחודש המבוסס על לוח ASUS M2N-E. אני משתמש בכרטיס הקול המובנה של הלוח ויש לי בעיה נורא מוזרה: לאחר שאני מתקין את הדרייברים ומרגע זה ואליך, בתוך סביבת הווינדוס (Service Pack2() אני מקבל רעש סטטי שבעיקר תואם לזמני "מחשבה" של הכונן הקשיח. הרעש לא נוראי אך מטריד והוא מתגבר כשאני מגביר את העוצמה של השמע, הן דרך בקרת הווינדוס והן דרך הרמקולים עצמם. ניסיתי: -להחליף רמקולים/להשתמש באוזניות -לעדכן את הווינדוס - להתקין מחדש את הדרייברים/להוריד דרייברים חדשים -לפרמט את המחשב. פעמיים! הבעיה לא מראה שום רצון להיעלם, ורק כשאני מסיר את הדרייברים הרעשים נפסקים לחלוטין. האם לוח האם/כ.הקול המובנה פגומים? האם זו בעיית תונכה כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לוח MA78GM-S2H של GIGABYTE אני רוצה לחבר אותו למארז, אבל לא ברור באיז מהברגים (ישנם מספר סוגים). מצ"ב תמונה של הברגים. למה משמש הבורג מפלסטיק (הלבן) וזה שבא אחריו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים זהים שנרכשו ב KSP לפני מספר חודשים. באחד המחשבים הופיעה בעיית תקשורת. הרשת מחוברת למחשב ומראה שליחת וקבלת נתונים, אבל אין תקשורת אינטרנט (פינגים לאתרים, שליחת מייל, גלישה. כל זאת לא באופן קבוע). המחשב הזהה השני שמחובר לרשת לא מראה כל בעיה. מאחר ומותקנת על המחשב הסורר גם מערכת לינוקס (בנוסף ל XP) בדקתי גם אותה, וגם שם אין תקשורת (בעבר היתה) - מה ששולל את אופציית "בעיית תוכנה". הבאתי את המחשב ל KSP, הבדיקה היתה ניתוק הכונן הקשיח (SATA), חיבור כונן אחר (חיבור IDE) והצגה ש"הנה, יש לך אינטרנט". שאלתי: ככה אתם בודקים? "אסור לנו לחבר את המחשב עם הכונן שלך לרשת" נאמר לי. "הבעיה אצליך בהגדרות/תוכנה". הסברתי להם שלפעמים זה עובד ולפעמים לא. לאחר ש…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז. החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד. בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא. כש…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד עם מחשב GA-K8NF-9 AMD 3000+ Venice 64Bit Seagate HD 80 GB S.ATA OCZ 512MB כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית. הביוס מעודכן לF10. חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה? תודה סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, אתמול בערב משהו נורא קרה! אני נכנס לחדר.. ופתאום מרגיש שקט.. המחשב פתאום לא עבד! פתאום נכבה! אני מדליק אותו, הוא נדלק לשניונת ונכבה.. רואים את המאווררים מתחילים לעבוד לשניה ואז הוא נכבה... מה עושים?!? ניתקתי הכל מהלוח אם, השארתי רק תמעבד ותספק.. עדיין לא עבד.. הוצאתי תבטריה של הביוס.. כלום.. ניסיתי להדליק אותו דבר הג'מפרים ולא דרך כפתור ההדלקה.. כלום... ניסיתי את הספק לבד (ירוק + שחור) עובד מצוין.. מה זה יכול להיות?!?! הלוח אם או המעבד? ואם כן, מה אני עושה בנידון? (קצת בעיתי לי לשלוח תלוח אם לתיקון ) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו מאוד מוזר עובר על המחשב שלי. פתאות ללא שום התרעה מוקדמת הוא מחליט להתכבות לבד. בזמן שאני משחק זה קרה בשלוש הפעמים הראשונות והיום זה קרה שוב כאשר צרבתי דיסק. זה כאילו כאשר אני עושה בו שימוש רציני הוא מתכבה אבל זה מאוד מוזר כי המחשב חזק מאוד מבחינת הנתונים שלו. מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אשמח.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-