עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitrotem,

המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?

2. מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  3. יש לי מחשב שלא דלק במשך כחודשיים, לאחר החודשיים הדלקתי אותו והוא עלה בא-י-ט-י-ו-ת, ואני בכוונה מדגיש כי לקח לווינדוס משהו כמו 30 דקות לעלות וגם אחרי זה כל פעולה נמשכה נצח... למחרת אחרי שלא הצלחתי לזהות את מקור הבעיה (ניסיתי להוציא סטיקים של RAM ולבדוק תקינות חיבורים), השארתי אותו דולק במשך הלילה וכשקמתי הכל חזר לקדמותו ונראה שהוא חזר לחיים מתוך סקרנות אבל הנושא מאוד מטריד אותי, מה יכולה להיות הבעיה? בעבר התעסקתי בתחום החומרה ומעולם לא נתקלתי בתקלה כזו... מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 8GB RAM MEDION Radeon HD 4850 Samsung SSD 840 EVO 250GB SAMSUNG HD753LJ 750GB

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. Started by ינון ליפר,

הי. יש לי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV לאחרונה קורה לי במשחקי מחשב שלפעמים הגרפיקה נהיית מטושטשת ובניינים ובתים לדוגמא נעלמים מה כדאי לשנות במפרט של המחשב כדי לשפר את הבעיה הזו? במחשב יש: כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 1650 מעבד: i5 10th gen מסך: מריץ ב 60p זיכרון פנימי: (8GB (RAM

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by .AloN,

אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by amitrotem,

יש לי לוח אם X58A-UD3R אך שהביוס עולה (שאני לוחץ על DEL כדי לעלות אותו) הוא נתקע במסך הראשון שמופיע בביוס של גיגבייט מישהו נתקל בדבר כזה..? אך אפשר לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by assaf972,

שלום רציתי לדעת אך קוראים לפקודה שאני מריץ ב cmd שאני יכול לראות אתרי אינטרנט שגלשתי בהם?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה ואני צריך ליפתוןר אותה כמה שיותר מהר היה לי מחשב P2 64 SD RAM של 366Mhz עם הרד דיסק 20 גיגה של SEGATE 7200 RPM והחלפתי את זה לP3 866 עם 256 RAM כשכל שאר הרכיבים נישארו והבעיה היא שזה פשוט קיפא ליפעמים בלי להיות איטי בלי שום דבר דסם ככה קופא בפעם האחרונה שפתחתי אותו אני זוכר שהפין של ההרד דיסק (יש תמיד אחד חסר או שאין חור על הכבל ) ניכנס קצת פנימה וזאת ביגלל שפעם שמתי כבל חדש ושמתי את זה בצד ההפוך וזה דחף את זה קצת. מה לדעתכם אני צריך לעשות(כבר הוצאתי את זה קצת עים משהו כמו תופסן פינצטה. צריך עזרה דחוף ד.א זה מהמארזים שהספק כוח מעל למעבד

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  9. אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  10. ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by Cahiml,

במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. Started by The-Devil,

שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by EliranB,

ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  14. יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  15. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by ruli yeret,
    • 0 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by ron56,

ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .

18. Started by dor21600,

יש לי geforce 9500gt וברגע שאני מתקין את הדרייבר בגירסת 64 ביט יש לי מסך כחול בצד השמאלי של המסך הוא מופיע בשולחן עבודה במשחקים סרטים בהכול אי אפשר ליהפטר ממנו עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  19. במשך זמן ממושך המחשב היה נכבה פתאום או מפעיל מחדש בעת השימוש בו. לפני כמה ימים המסך פשוט נכבה ומאז אפשר רק להדליק את המחשב ואין תמונה במסך ובנוסף יש צפצוף מתמשך בעת שהוא דולק. עכשיו מה שאני שואל מה אפשר לעשות? להערכתי הבעיה בספק הכוח או בלוח אם שגרמה להריסת כרטיס המסך. חשבתי ללכת למקום שיבדקו לי מה זה ולהעריך כמה יעלה התיקון (באותו מקום עולה 50 לבדיקה או בדיקה חינם+תיקון) אבל אני לא רוצה שיעבדו עלי במחיר מה גם שהמחשב לא הכי חדש. כל הצעה תעזור, לא משנה מה תעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by smolick,

הבעיה חוזרת על עצמה כמה פעמים ביום אם אני משחק ולפעמים לא חוזרת שבוע או יותר הבעיה בעצם שבאמצע משחק המסך ניהיה שחור ויש רעש משונה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק שוב גם שמתי לב שזה קרה בטעינה של CRYCIS השני אבל פה זה התחיל לעשות רעש ואז שהטעינה הסתיימה המסך ניהיה שחור אבל הייתי צריך פשוט לצאת וזהו בלי לכבות יש לי 9800GTX 512 E7400 4GוW7 הבעייה חוזרת רק בCOD והיה את זה כמו שתיארתי בCRYCIS שיחקתי משחקים כמו ME2 GTA IV ורק ב COD זה קרה תודה מראש למי שעוזר

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  21. היי היום קיבלתי ADSL אבל אכשיו אני לא מצליח להוריד שום דבר אם מנהלי הורדה וEMULE לא פועל :'( אני מצליח להוריד אם המוריד של WIN אבל הוא דפוק בFLASHGET זה אומר לי שהתרשה SOKET ERROR=XXXXX (המספר שונה בכל הורדה) ולא מוריד ובEMULE זה לא רוצה להתחבר לשרתים ואומר שהתרחשה FATEL ERROR מה לעשות אני משתגע!!! תעזרו לי בבקשה.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Master Boo,

שלום לכולם! אני עובד עם מחשב GA-K8NF-9 AMD 3000+ Venice 64Bit Seagate HD 80 GB S.ATA OCZ 512MB כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית. הביוס מעודכן לF10. חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה? תודה סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  23. שלום החלפתי לספק CORSAIR TX750 (פעם ראשונה שניסיתי להחליף ספק לבד) דאגתי לחבר את כל החיבורים : גדול כזה ללוח האם ועוד אחד עם 4 חורים שאני חושב שהוא של הCPU וכמובן PCI E לכרטיס המסך והרגילים לצורב ולהארדיסק עכשיו המחשב נדלק והמאווררים פועלים אבל לא קורה כלום מעבר לזה.. והמסכים במצב STANDBY האם שכחתי לעשות משהו חשוב ?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  24. שלום חברים וחברות, אתמול בערב משהו נורא קרה! אני נכנס לחדר.. ופתאום מרגיש שקט.. המחשב פתאום לא עבד! פתאום נכבה! אני מדליק אותו, הוא נדלק לשניונת ונכבה.. רואים את המאווררים מתחילים לעבוד לשניה ואז הוא נכבה... מה עושים?!? ניתקתי הכל מהלוח אם, השארתי רק תמעבד ותספק.. עדיין לא עבד.. הוצאתי תבטריה של הביוס.. כלום.. ניסיתי להדליק אותו דבר הג'מפרים ולא דרך כפתור ההדלקה.. כלום... ניסיתי את הספק לבד (ירוק + שחור) עובד מצוין.. מה זה יכול להיות?!?! הלוח אם או המעבד? ואם כן, מה אני עושה בנידון? (קצת בעיתי לי לשלוח תלוח אם לתיקון ) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים