תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הי! אני משתמשת בWindows 7 professional. כשאני מנסה להתחבר לנקודת וויפיי (נקודה חמה מהטלפון הנייד) הוא לא מתחבר. לעומת זאת, חיבר ישיר של נטסטיק, כן מתחבר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
Slot PCI שלי לא עובד איך מתקנים אותו? כל כרטיס שאני מכניס ל HARDWER המחשב פשוט לא מזהה. בדקתי וזה בגלל הSlot PCI איך מתקנים את זה ? זה פתאום הפסיק לעבוד... :-[
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
תופעה מוזרה. חיברתי אתמול במקביל (באותו הזמן) שני דיסקים חיצוניים למחשב - PASSPORT של WD, ו-SEAGATE של 3 TB. המערכת זיהתה את ה-PASSPORT אבל מאותו רגע נתקע ה -EXPLORER בכל נסיון גישה ל-SEAGATE. הדרך היחידה לצאת מהתקיעה הזאת היא RESET (חלונות 8, 64 ביט, עדיין לא יודעים להתמודד עם בעיות כאלה). מאז, גם אם אני מחשב את ה-SEAGATE לבד, המערכת מזהה אותו (בבדיקה דרך ההתקנים אני רואה שהוא חושב שהוא ה-WD - יש לו את השם של ה-PASSPORT והיצרן WD....) וכמובן לא ניתן לגשת אליו כלל. במחשבים אחרים הוא עובד בצורה תקינה. מישהו יכול לשפוך אור... מה קרה פה ואיך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הי, בשבועיים האחרונים אני שם לב שאני הולך למנהל המשימות ואז לביצועים אז הוא מראה שהשימוש ב=cpu הוא מעל 50 אחוז קבוע..וזה מאט את המחשב.. אני לא יודע למה זה אם אפשר בבקשה עזרה.. (זה קורה גם אם אני לא מפעיל משחקים או תוכנות) יש לי 2 ג'יגה זיכרון ודואל קור 1.86 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שווה לקנות בטריה שהיא רק תואמת או שזה לא שווה כלום? מדובר במחשב נייד שהוא משני, ז"א, השימוש בו לא קבוע בכלל, אבל הבטריה שלו גמורה לגמרי וא"א להפעיל בלי שקע. ראיתי בזאפ, מוכרים תואם ב280 שקלים. בAMAZON, ויש לי מישהו עכשיו באמריקה, מוכרים ב30$. שווה או לא כדאי להשקיע? מדובר בבטריה הזו: http://www.amazon.com/gp/product/B00DH604HI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1P7ZD34BXVY66 תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
OK יש לי לוח NF7-SL של ABIT הלוח מצויין עד עכשיו עבד עם 512MB של TWINMOS הבאתי זיכרונות חדשים של 2*512 של קרוסייר והתקנתי ... והופה לא שורד חצי דקה ב S&M ב PRIME גם מתקלות שגיעות וגם ב SUPER-PI אין בעיה אמרתי לעצמי ובדקתי כל סטיק בנפרד (בשביל לראות מי מהם דפוק) וככל שבדקתי יותר... יותר השתגעתי- שניהם עובדים מצויין בנפרד החלטתי להתחכם שמתי כל פעם סטיק אחד מהחדשים עם הזכרון הישן ... וזה עבד עדכון מהיום: שמתי את שני הזכרונות אצל אח שלי (יש לו בדיוק אותו לוח אם) והכל עובד מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ? *איך אני מסדר ששניהם יעבדו אצלי כמו שצריך....* תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה כבר המון זמן ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. כבר הרבה זמן בזמן משחקים המשחק קורס חזרה לווינדוז. עדכנתי דרייברים, הרצתי memtest, ואפילו בנצ'מארקים של שעות, הכל ללא בעיה, אבל כשנכנסים למשחק הוא קורס חזרה לווינדוז לאחר כרבע שעה, לעיתים פחות. לא הצלחתי למצוא פתרון ודיי ויתרתי מהנושא. בשבוע שעבר המחשב לא עלה לי, השאלתי משכן ספק והמחשב נדלק ונכבה ללא הפסקה. הוצאתי את הכרטיס מסך ועדיין לא עלה. החזרתי לספק שלי והמחשב עלה (ללא הכרטיס מסך). השאלתי מחבר כרטיס מסך וגם עם שלו היו לי קריסות. נתתי לחבר את הכרטיס שלי ואצלו אין בעיות. ככה שהבעיה לא בכרטיס. ההשערה היא ספק או לוח אם. …
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש עם המפרט הבא core i5 750 2.66 לוח intel DP55WB זיכרון kingston 4 gb 1333 (2xgb) כרטיס מסך geforce gts 250 HD 500 GB SATA 2 הבעיה היא כזאת בעת התקנת מערכת ההפעלה בשלב העתקבת הקבצים מקבל מסך כחול ונתקע ניסיתי כמה פעמים זב קורה בשלב הרחבת קבצים כל פעם באחוז אחר פעם אחת הגעתי גם ל 97 אחוז והמחשב נתקע ראוי לציין הדיסק של ההתקנה תקין התקנתי לפני יומיים על מחשב אחר (windows 7 86x) ועשיתי FDISK תקין NTFS דרך ההתקנה יכול להיות שהגרסא לא מתאימה לCORE I 5 אולי צריך 64 ביט ? מה עוד יכול לגרום לבעיות אלו ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: nvidia 570gtx i5 2500k 8gb ram asus ksonar וספק כח של 670 הבעיה מופיעה אח ורק שאני מפעיל יישומי פלש או משחקי פלש ואפילו סירטוני יוטיוב. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר ובנוסף התקנת דרייברים חדשים של פלש ושל הכ. מסך, הטמפרטורה של המחשב ממש נמוכה היא עומדת על 20-30 מעלות את זה גם לא הבעיה וגם אין OC לשום רכיב חוץ מכ. מסך אבל הוא ממש קליל וגם אם אני עושה DOWN CLOCK זה עושה את אותן בעיות. שחכתי לרשום WINDOWS 7 X64 אשמח מאוד לעזרה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה פחות מחודש, המאורר פועל הרבה לאחרונה, הורדתי תוכנה SPEEDFAN אני מצרף צילום מסך בנתונים של התוכנה שהורדתי כתוב TEMP1 60 TEMP2 30 לגבי ה GPU וכן לגבי המעבדים החום הממוצע הוא 57 מה זה אומר? מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
קודם כל מפרטי הנ"ל: GIGABYTE Z77X-D3H sapphire hd 7950 x2 cfx i5 2500k seaconic 750w gold NZXT LEXA 4GB of ram אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים הסקייפ שלי: Mika01922 חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-