עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב נתחיל ממידע לגבי המערכת, מחשב חדש לפני שלוש חודש Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10) Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message GIGABYTE GA-EP45-DS5 F5 DMI BIOS Version F5 GIGABYTE 4850 GV-R484ZL-512H 450W EZCOOL 2GB KIT DDR2 800MZ CORSAIR Q6600 @ 2.4GHZ 320GB SATA 2 WD ************** SYSTEM SUMMARY ************** Windows XP Professional Service Pack 3 build 2600 (32-bit), 1 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 485…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  2. טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  3. בזמן האחרון התחילה בעיה שבו המחשב לא מתעורר ממצב שינה. לרוב אני מכניס אותו לHybrid Sleep, ומעיר אותו באמצעות כפתור ההפעלה, המקלדת או העכבר. עד לאחרונה זה עבד כמו שעון, ואילו עכשיו ברוב המקרים (משהו כמו 70-80% מהמקרים), המחשב "מתעורר" אך נשאר תקוע עם מסך שחור והדרך היחידה לצאת מזה היא reset (שאחריו הוא עולה מhibernate בצורה תקינה). לא זכור לי שעדכנתי דרייברים, הוספתי חומרה חדשה או ביצעתי שינויים בBIOS לאחרונה, לכן אני חושד בבעיית חומרה. מחיפוש קצר מצאתי מישהו שהייתה לו בעיה דומה והסתבר שהיה זיוף רציני במתח ה5V Standby, כך שהזכרון למעשה לא החזיק במצב שינה. במקרה ההוא הבעיה הייתה ספק, אך ייתכן שזה יכול להיות גם הלוח. האם יש דרך לבדוק בלי להשיג ספק אחר? נראה שאין לי בלוח (P5Q…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. אספר בקצרה עד כמה שאפשר. היו לי שלושה HD במחשב. שניים בחיבור SATA בגדלים של 500GB , 320GB כשמערכת ההפעלה על ה 500GB ועוד הארד דיסק ישן של 80GB בחיבור IDE. ההארד דיסק של ה 500GB הפסיק לעבוד וקניתי חדש של 2TB, התקנתי עליו וינדוס והכל היה בסדר. היום רציתי לנתק את ה HD של ה 80GB כי חבל על החשמל שהוא לוקח וגם כי יש לי הארד דיסק גדול יותר בחיבור SATA שיושב בצד. ניתקתי אותו מהמחשב ולהפתעתי קיבלתי מסך של Boot Failure והוינדוס לא עלה. ניסיתי לנתק גם את ההארד דיסק של ה 320GB ועדיין המחשב בשלו - boot failure . ניסיתי גם לנתק את כל הכבלים של כל ההארדיסקים האחרים וגם של כונן ה DVD! כלומר, מה שנשאר מחובר זה כבל חשמל אחד מהספק אל ה HD של ה 2TB וכבל SATA אחד מה HD של ה 2TB ללוח האם.…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by Shoshan,

מחפש תוכנה אחרת לבדיקת HDD Diagnostic Hardisk Maxtor זה הHardisk ואני מחפש תוכנה אחרת לבדיקת בעיות חוץ מהתוכנה שלהם בקיצור תוכנה של חברה אחרת או כל תוכנה אבל שתעבוד והאם זה ימצא באדסקטור זה אומר שHardisk הלך...?

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by udi,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  7. לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי במחשב לוח אם מדגם GA-P55-UD3L של חברת ג'יגבייט. על המחשב מורכבים כבר 2 סטיקים של 2GB כל אחד מדגם : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211440 אני רוצה להרכיב עכשיו עוד סטיק אחד שקניתי של חברת Ceon בנפח 4GB על הסטיק רשום : ddr3 1333 4GB CL9 ולפי מה שהיה רשום למוכר באייבורי זה בדיוק אותו הטיימינג כמו של הסטיקים שיש לי עכשיו. ברגע שאני מחבר אותו לאחד מ 2 הסלוטים הפנויים המחשב מסרב לעלות ומשמיע צפצוף ארוך וממושך. לדעתי יכול להיות שזו בעיה של קונפיגורציה בלוח אם כיוון שהיה לי את אותו הצפצוף בדיוק כשניסיתי פעם להתקין את 2 הכרטיסים על סלוטים 1 ו 3 במקום על 2 ו 4 (כרגע הם מותקנים על 2 ו 4) אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by Assaf L,

שלום, במהלך משחקים כמו NFS MW המשחק לא רץ חלק, יש תקיעות קטנות בין הפריימים, למרות שהכרטיס חזק והגרפיקה מכוונת על בינוני פלוס זה קורה בכמה משחקים בעיקר של מכוניות כמו TOCA 2 המפרט הוא XIN XP SP2 AMD 2400+ KV7 768MB RAM 333 6600GT 128RAM 128BIT עם קיט קירור של זלמן המחשב ללא OC איפה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by Master Boo,

שלום לכולם! אני עובד עם מחשב GA-K8NF-9 AMD 3000+ Venice 64Bit Seagate HD 80 GB S.ATA OCZ 512MB כאשר אני מנסה להתקין על המחשב SP2 המחשב לא מתאתחל. ההתקנה "עוברת בהצלחה" (לטענת ווינדוס), אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב הוא נכנס ל"לואת אתחולים" אינסופית. הביוס מעודכן לF10. חרשתי על גוגל ולא מצאתי תשובה... למישהו יש רעיונות למקור הבעיה? תודה סליחה, לא קראתי את החוקים שזה לא פורום לתמיכה בין השאר. אבקש להעביר את ההודעה לפורום המתאים... שוב תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום, אז זה לוח האם שלי: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI MOBO: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp ויש לי 2X2GB RAM שיושבים בחריצים האלו: (בחריצים הכחולים) אז מאחר וכל אחד מכרטיסי הזכרון הוא בנפח של 2GB, אני שואלת *אם אוכל להוסיף עוד כרטיס אחד של 1X4GB או 1X8GB? *האם החריצים הלבנים הם אידיאלים או אצטרך לשנות את מערך כרטיסי הזיכרון (מאחר והנפח או החברה יהיו שונים?) - (לשנות המערך מתכוונת לסדר בו הם נמצאים כרגע) *בהנחה שהתדר של התוספת (8GB או 4GB) יהיה אותו דבר כמו הזכרונות הקיימים (1600MHZ), האם יש חסרונות לכך שהכרטיסים שונים בנפח שלהם? ועוד שאלה חשובה: מאחר ובמפרט הלוח כתוב: "Dual channel memory arc…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by izir,

שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?

15. Started by אורי216,

ש לי שני מחשבים זהים לחלוטין אחד מפורמט והשני קצת ישן , אני רוצה להביא דיסק קשיח חדש והשאלה היא האם ניתן להעתיק את הכונן במחשב המפורמט במדויק לכונן החדש כדי שהכל יעלה במחשב השני ? אני לא מדבר על IMAGE אלא על שכפול הכונן המפורמט האם ניתן ואיך ? מצאתי את הפיתרון שמצורף למטה כאן בפורום והוא מ 2012 , האם הוא רלוונטי ? 1. חבר את הדיסק ה"אחר" שמיועד להישאר במחשב הישן למחשב הישן בחיבור SATA ללוח האם יחד עם כונן ה-SSD הנוכחי. 2. תתקין EASEUS PARTITION MASTER בגירסה החינמית מפה: http://www.partition-tool.com/personal.htm 3. תפעיל בתוכנה את DISK CLONE WIZARD ותעקוב אחרי ההוראות (אחרי ההעתקה תנתק את ה-SSD ותשאיר את ה-דיסק ה"אחר" מחובר).

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp

17. Started by shlomo1441,

שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870

18. שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  19. אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי. באחד המחשבים אני פתאום לא מצליח לגלוש באינטרנט. דיברתי עם בזק בינלאומי, עשינו בדיקות ויש לי באמת חיבור. פורט 80 פתוח. עשינו ריסט (netsh משהו כזה) דרך הCMD וזה עדין לא עוזר. ניסיתי לחבר אנטנה שקולטת WIFI למחשב, וגם היא מחברת את המחשב לאינטרנט ובכל זאת אין גלישה ואין כלום. איך אני פותר את הבעיה? (יש לי וינדוס XP)

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by yehmer,

ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  21. Started by A.S computers,

מהם 3 תכונות שניתן לכוון ב setup??

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  22. יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.

23. כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  24. http://img688.imageshack.us/i/24072010075.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/24072010076.jpg/ http://img651.imageshack.us/i/24072010077.jpg/ התקנתי לאחרונה הארד דיסק חדש ומאז מופיעות הבעיות האלה, שמתי לב גם שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 70 מעלות שזה קורה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  25. ברשותי SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB הכונן מרעיש מידי פעם וזה בדוק שהרחשים באים ממנו יש חריקות קלות, צליל מאמץ מתכתי מסויים. טיקים כאלה. גם בעת גלישה, גם בעת משחק או מאמץ קטן. אני חושד שמשהו בכונן לא תקין על איזה תוכנה אתם ממליצים שניתן לבדוק איתה את ביצועי ה HDD ? מאחר ואם יש פגם, אז אחזיר לחנות. תודה.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.