עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם במחשב של אבא שלי יש בעיה. כאשר מחברים אותו להתקן שהוא לא אוזניות [לדוגמה מערכת וכו'] יש הפרעות חזקות מאוד. חשוב לציין: אני מחבר אותו בעזרת אותם החיבורים שאני מחבר למחשב שלי ועובד כמו שצריך. מה נראת לכם הבעיה? חשבתי לכיוון של כרטיס קול... אז לפני שאני קונה אחד חדש אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי כרטיס קול SB LIVE 5.1 וכאשר אני שומע שירים או משחק במשחקים (ספציפים, לא בכולם זה קורה) אני שומע מין ציקצוקים שכאלה .....מין "אחחחן" קטנטן כמו חריקה של דלת. זה קורה גם ב98 אבל יותר בXP, ולא משתנה גם אחרי עידכון דרייברים הבעיה אינה ברמקולים מפני שזה קורה גם באוזניות למישהו יש רעיון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ברק2000,

כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי בעיה הבאה: קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2 לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה. המפרט שלי: כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN מעבד: P4 2.8 והלינק לבעיה שהייתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0 אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוט עזרו לי לגלות את מקור הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  8. אין לי אפילו איך לתאר את הסאונד, אבל זה כאילו שיש עומס רגעי על המחשב והסאונד פשוט נמרח\מגרגר\מקרטע לכמה שניות (יכול לקרות פעם בכמה דקות, פעם בכמה שעות, לא משהו קבוע). קורה בכמה תוכנות מולטימדיה ככה שזה לא מצד התוכנה. יש לי 2 כרטיסי קול (מובנה ובחריץ PCIE) - זה קורה בשניהם ככה שזה לא הכרטיס ולא הדרייבר. יש לי וינדוס ויסטה שמותקן ועובד ברצף כבר כמעט שנה, עד היום לא היו בעיות כאלה. בזמן ההפרעות אני מסתכל במנהל המשימות ואין שום זכר לעומס (לא זיכרון ולא מעבד). בהתחלה חשבתי שזה קורה בעומס הורדות בביטורנט אבל סגרתי אותו והתחלתי להוריד באימיול, גם שם זה קורה. אני לא יכול לדעת ממש אם זה קורה גם בלי שיהיו בכלל הורדות כי זה לא קורה ממש אצלי, רוב הזמן ההרדיסק בעבודת כתיבה - להגנתו אנ…

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. לפני יומיים ביצעתי שינוי "קטנטן" למפרט הפנטיום שלי. החלפתי את הבורד, את הזכרונות ואת המעבד. לפרטים נוספים, תעיפו מבט במפרט המחשב. לבינתיים הכל רץ בצורה יציבה וחלקה (בהשוואה לפנטיום 733 לשעבר...), יש רק בעיה קטנה אחת וקצת מעצבנת - הפרעות סטטיות בתצוגה. הכוונה לקו או שניים אופקיים מרצדים המופיעים למשך מאית השניה באיזור כלשהו במסך. כל פעם באיזור שונה. בערך כמו שמתקבלת שיחה לפלאפון הנמצא ליד המסך והמסך מתחיל לרצד, אותו דבר גם כאן, רק בצורה הרבה פחות חריפה, אבל עדיין נראית לעין. חשוב לציין, זה מתרחש מדי פעם, בכל פעם שאני משחק (בהפרשים של כ20-30 שניות בין ריצוד לריצוד). הדבר המעניין הוא שהתופעה מורגשת בעיקר בשעת משחק, היא גם קיימת בחלונות, אבל בקושי מצליחים להבחין בה (גם כאן מ…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4ghz עם OC ל 3.0GHZ GIGABYTE P35-DS3L 4GB DDR2-SDRAM Sapphire Radeon HD 7770 1GB (ללא OC) קניתי את הכרטיס לפני חודש בערך. הבעיה - כשאני משחק במשחקים (כמו Mass Effect 3), מופיע לפעמים קו משובש לרוחב המסך, שנע למעלה) זה קורה גם כשאני רואה סרטים. לקו אין צבע מסויים - הוא מכיל צבעים דומים לצבעים הנמצאים באותה תמונה. למישהו יש מושג איפה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yosef13,

בס"ד כמו שאתם רואים בתמונה למטה יש לי הפרש של 15 מעלות בין הליבות ורציתי לדעת איך מתקנים את הבעיה הזאת? נ.ב. מה זה aux [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by RayZ,

יש לי כמה שאלות. 1) איפה יושב הצ'יפסט בלוח האם? 2) על איזה פעולות הוא אחראי? 3) מה הצ'יפסט הטוב ביותר? 4) מה הצ'יפסט הגרוע ביותר? לי יש SIS .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 והצבע של המחשב כאילו מרוח על המסך והאייקונים עצמם מתושטשים. וזה לו קשור למסך כי יש לי כמה מערכות הפעלה על המחשב שזה לו ככה ושאני פותח את ההגדרות ברזולוציה הוא נותן לי רק 3 אפשרויות להקטין ולהגדיל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לא משנה אפשר למחוק את האשכול

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. ככה, זה קורה כל הזמן, קבוע ככה שזה מתחיל לעצבן... אני משחק ELASTO-MANIA משחק ממכר עצבני ביותר אבל לא משנה... משחק עם גרפיקה פשוטה מאוד... בכל פעם שאני יוצא מהמשחק הצבעים במסך מתחרפנים ואני צריך לעשות Lof OFF כדי להתחיל מחדש במצב נורמלי ת'מחשב... צירפתי תמונה שתראו, מקווה שתעזרו לי... בכל מקרה, תודה!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני סוחב כבר כמה חודשים ולמרות ניסיונות שונים לא הצלחתי לפתור עדיין. מפרט המחשב שלי הוא: Pentium 3 550Mhz 256 Sdram אינטרנט בכבלים (החלפתי גם דרייבר כי חשבתי שאולי יעזור) היה לי Voodoo 3 3000 לפני כמה חודשים קניתי GeForce 4 MX 440. התקנתי אותו אחרי פירמוט (בלי קשר, יצא במקרה) והתקנה מחדש של Win98 SE לא הצלחתי לעבוד איתו כי היו לי מריחות צבע חזקות של שולחן העבודה. החלפתי ל - Radeon 9000, לא הצלחתי להתקין וגם טכנאי מחשבים אצלי בעבודה לא הצליח, גם אחרי שהחליף לי ל - XP (לא הצלחנו להפטר מסימן קריאה ב Device Manager). בקיצור מאז החלפתי חזרה ל - 98 נקי (עשיתי Ghost אחרי ההתקנה מחדש) והחלפתי כרטיס ל Nvidia GeForce2 MX 400 (יצא סיפור ארוך). הסרתי את ה - V…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. המחשב הוא lenovo ideapad slim 3 (שוב תודה על העזרה, @A-10) . רואים את זה בעיקר כשהמסך שחור אך "דולק", למשל בעדכונים למיניהם. כשיש צבעים, כלומר למשל בהתקנת ווינדווז עצמה וסתם כשווינדווז פועל, זה לא מאוד משמעותי, אבל מניח שזה גם תלוי בסיטואציה על המסך, אני לא באמת יודע, אני סה"כ שעתיים עם המחשב הזה ועוד לא עברתי את מגוון התרחישים האפשריים למתי רואים את זה ומתי פחות. צילמתי את העניין כשבדיוק היו עדכונים ואפשר לראות את התאורה הלא ברורה מ4 הצדדים שלו, כאילו מישהו מאיר שם בפנס מהצדדים השונים של המסך: https://photos.app.goo.gl/derfdAbsrWWUpEA68 האם זה תקין? זה ככה בכל הצגים של לנובו? אולי רק מהסדרה הזו? אגב בוידאו אפשר לראות לקראת סופו כ…

21. שלום לכולם יש לי מסך 17 אינץ' מדגם LG FLATRON 795FT PLUS. עד עכשיו הוא עבד לי בסדר גמור, אבל היום ניתקתי את המחשב ואז שבאתי לחבר אותו מחדש ראיתי שבכבל של המסך(שמתחבר לכרטיס מסך) חסר פין אחד. אחרי שחיברתי את הכבל והדלקתי את המחשב זה עבד, אבל הצבעים היו צהובים מדי, לדעתי זה בגלל הפין החסר הזה. מה לדעתכם כדאי לעשות? לקחת למעבדה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. יש ברשותי מחשב נייח ללא צג. מה הדרך היעילה להציג את המחשב נייח על צג המחשב נייד? תודה! יש בנייד חיבור HDMI ועוד חיבור שמצורף בתמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.