עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי כרטיס זכרון של מצלמה עם תמונות הכנסתי את הכרטיס למחשב ואחרי דקה שהוצאתי והחזרתי אני לא רואה שום תמונה בכרטיס והמחשב מראה לי שהכרטיס הצלחתי לראות את הקבצים אבל אני לא יכול לפתוח אותם אוטומטית אני צריך לעשות כל אחד פתח באמצעות יש דרך יותר פשוטה לעשות את זה ...עשיתי הצג קבצים מוסתרים והצג קבצי מערכת מוגנים ויש שם תיקיה עם כל התמונות בקבצים כאלה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by CyberBot,

הבאתי את הG.SKILL 2x4 והוא לא פועלך לי על 1333 אלא על 667 לפי CPU-Z או שאני מפספס משהו? תמונה: מפרט בצד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה הסיבה שהייתי בפורום בזמן הקלדה בפורום לפתע הדפדפן סוג של קפא ,לא היה אפשר לגלול למטה עם העכבר ,המלבן הארוך בצד העמוד שאיתו יורדים בעמוד , גם הוא לא הגיב .(העכבר לא התשנתה לסימן יד ) ולא היה ניתן להקליד. אבל מעבר בין כרטיסיות עבד חלק , לפתע כעבור דקה בערך או קצת פחות הדפדפן חזר להגיב בצורה מלאה. דפדפן כרום עם 20 כרטיסיות פתוחות (אחת יוטיוב) יש 8 GB ראם הטמפרטורה של המחשב היתה 38 בערך והכל היה נראה תקין המחשב הגיב. ושמתי לב שהגלישה במהלך היום ניהיתה איטית יותר בפורום תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BloodyW,

היי, לפני כשבוע המחשב לא הצליח להכנס לווינדוס 7 ועשה מסך כחול ממש מהיר של שבריר שנייה, לא הספקתי לקרוא ואז הציג בפני 2 אפשרויות, לעשות ריפייר שלעולם לא נגמר או להפעיל את המחשב רגיל, מה שלא עוזר כי המחשב נתקע בלופים. אז פירמטתי, והיום שוב הבעייה חזרה. התקנתי את הווינדוס 7 בכונן בן שנתיים של סיגייט ובו 2 מחיצות, אחת למערכת ההפעלה והשנייה לקבצים. האם מצב שינה גורם לבעיות מסוג זה? כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ובעבר קרה לכונן אחר של ווסטרן דיגיטל שפשוט נהייה איטי עם הזמן. הם נוטים להתפגר אחרי מספר שנות שימוש? אני משתמש במצב שינה תמיד. אני לא מעוניין פרמט את הכונן הראשי שלי ולמחוק את המחיצות בו. עדיף בכלל לעבור לכונן SSD?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. עושה רושם שאין לבעיה קשר ישיר לזהות הטאבים הפתוחים או לכמותם - אני יכול להיות עם 3 טאבים של אתרים שאינם עמוסים בפלאש באופן חריג ברקע, וקצב הפריימים במשחקים יורד בחצי בערך - ובפעם אחרת אני יכול להיות עם 15 טאבים פתוחים (אפילו אם 3 מתוכם הם אותם האתרים מהמקרה הקודם) מבלי שהבעיה תופיע. כשאני סוגר את פיירפוקס וחוזר למשחק, הבעיה נעלמת. למישהו יש רעיון במה מדובר? מה הסיכוי שיש פרצה בפיירפוקס שמאפשרת כריית ביטקוין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yarin153,

יש לי HD של 500 GB כשהחלוקה של הזכרון היא 50 לC והשאר בD אחרי זמן מה נגמר לי הזכרון בC (אני עומד על ג'יגה כרגע ) אבל מבדיקה על כל התיקיות בC כולל קבצי הפעלה מוסתרים נראה שצריך להיות 10 ג'יגה פנוי בכונן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zivgev,

אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 00Amir,

יש לי מחשב כבר 4-5 שנים שעובד תקין כמו שצריך, פתאום לפני כמה זמן התחילו פריזים במערכת פעם או פעמיים ביום .. המחשב פשוט קופא עד שאני עושה לו ריסטרט. כל מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט (לא יותר מ 4 טאבים) איך אני יכול להבדוק ולאבחן איפה הבעיה? האם למערכת ההפעלה יש קובץ תיעוד תקלות? ( win7 pro x64) יש לי I7 עם 12GB זיכרון , כרטיס מסך GTX460 , מערכת ההפעלה יושבת על 2 SSD ברייד0.. אשמח לעצות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eden6600,

המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, כאשר אני מפעיל 2 מסכים במצב הרחבה ובמסך שלא משתמש בראשי (בחיבור HDMI) יש וידאו אז במסך הראשי (בחיבור DVI) יש ריצודים בתחתית המסך כלומר בהתחל .. יש לי כרטיס מסך ATI 7970 ויש לי את הדריבר הכי מעודכן שלו , בנוסף יש לי וינדוס 8 . תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shahar91,

שלום, אתמול המחשב שלי התחיל לתפקד מוזר הוא נכבה לי כל הזמן - לפני שהוא מעלה את הווינדוס, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס, כשאני נמצא בbios או בsafe mode. אני שם לב שכאשר הוא עוד מצליח לשרוד כמה שניות בעליה של הווינדוס 7 אז הוא תקוע לגמרי. רציתי לדעת יש מצב שזה וירוס? או שיכול להיות שהספק לא מתפקד כמו שצריך? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום. חיברתי כבל HDMI לטלויזיה. הכל עובד מעולה, הבת שלי רואה סרטים על הטלויזיה ולי יש זמן פנוי לשחק במחשב. הבעיה שכל הקול הולך או דרך אוזניות מחשב או דרך טלויזיה. האם יש דרך כלשהי לגרום לקול של סרט לצאת מהטלויזיה וקול של משהו אחר דרך אוזניות של מחשב? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by fain4gaming,

יש לי בעיה במחשב. כול פעם שאני רואה סירטון\לפעמיים משחק אז המסך נהייה שחור ואז יש הודעה למטה שאומרת משהו כזה : graphic card has been failed and success recoverd. ואחרי שזה קורא כמה פעמים המשחק נהיה על "פרייז" ואז אני חייב לעשות reset . עשיתי עדכון גירסא וזה לא עזר . הכרטיס שלי הוא : nvidia gtx 550ti . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liav_n,

שלום לכולם, עדכנתי את השעון (לדוגמה) לשעה 13:30 כשאני מפעיל את הwindows לאחר העדכון, עולה המערכת והשעון מציג את השעה הנכונה. בהפעלה מחדש נוספת או לאחר זמן מה, הwindows מתחיל את ספירת הזמן שוב מהשעה 13:30 והbios בשלו.. עומד... לוח האם בשימוש פחות מחודש וה bios שומר את שאר ההגדרות בצורה טובה (תאריך, סדר boot וכו'..) כך שאני בספק אם זו בעית סוללה, מפרט: מעבד intel i7 4770k לוח אם: Asus maximus vi gene זכרונות: corsair 2x4GB DDR3 אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomy669,

שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Motix,

כנראה לחצתי על משהו ופתאום העכבר והמקלדת לא עובדים לי. מחוברים לי שני עכברים אלחוטיים למחשב ומקלדת אלחוטית. אף אחד מנם לא עובד כרגע. יש לי גם עכבר דרך wifi מהסמארטפון. הוא עובד אבל לא רואים בכלל את החץ. אבל אפשר להבין איפה הוא כי כשעוברים ליד משהו הוא מדגיש את זה. Windows 8.1 64 bit יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה? ניסיתי להפעיל מחדש ולחבר מחדש את העכברים והמקלדת וכלום. יש לי שליטה מלאה על המחשב דרך אפליקציה של שליטה מרחוק אז אם צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו כזה אני אוכל להגיע לזה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by moshehlp,

יש לי קבצים שנמצאים המצב הסתר. אני נכנס להגדרות והתיבה של המוסתר נמצא במצב שאי אפשר לשנות אותו. מה אפשר לעשות במקרה כזה??? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, קיבלתי היום מחשב חדש של lenovo שהזמנתי (סתם לידע כללי, הזמנתי דרך ניידנייד וחייב לציין שהשירות שלהם מעולה. ממליץ). כמה שאלות : 1. אני מנסה לסנכרן את הכרום שלי עם המחשב הקודם והסלולרי שלי, אבל למרות שאני מחובר למשתמש גוגל שלי הוא מבקש בנוסף את ה passpahrse שלי. אני לא זוכר בכלל מתי הגדרתי סיסמה כזאת, ובכל מקרה אני לא מצליח לשחזר אותה .. קריטי לי לסנכרן את המחשב עם הנייד, מה עושים? 2. המחשב הגיע עם אנטי וירוס של מקאפי. כדאי להחליף? ממה שאני מכיר הוא לא להיט. 3. הרצתי עדכון לווינדוס, יש איזשהי תוכנה שבודקת איזה דרייברים בדיוק אני צריך להתקין? עם המחשב לא קיבלתי שום דיסק.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי אחריות אליו ואני רוצה לדעת לפני שאני שולח שלא יהיה סתם הבעיה היא שאחרי שהכרטיס עובד במאמץ כמה שעות (שעתיים שלוש בערך) הוא מפסיק להגיב, התצוגה במחשב וקורסת ולפעמיים גם אני מקבל את המסך הכחול של הקריסה חשבתי שאולי משהו בתוכנה דפוק אז פירמטתי את המחשב ואבל הבעיה ממשיכה אז אני די בטוח שזה משהו בכרטיס מסך עצמו עכשיו שמעתי שיש תוכנות שבודקות את הפעולה של הכרטיס מסך עצמו בזמן מאמץ אז הייתי רוצה לבדוק אז זה כדי להיות בטוח שזה באמת בעיה בכרטיס עצמו או שאולי אתם מכירים דרך יותר טובה לבדוק את זה אני אשמח מפרט המחשב: Win7 64 Bit 4GM RAM Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost Intel 3470 Quad Core i5 Gigabyte GA-B75M-D2V Retail Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Seasonic PSU 500W Activ…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  23. שלום לכם, צפיתי במדריכים, בסירטונים או כתובים... אני חושב שאני עושה אותו דבר - אבל בסופו של דבר מקבל אנשי קשר רייקים לגמרי באאוטלוק. יש לי קובץ CSV שיצרתי מ GMail אבל שאני עושה יבוא - אני מקבל אנשי קשר ללא תוכן. אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. יש לי אופיס 2010 וגם 2003 אם צריך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by saarxee,

היה לי קודם לכן WINDOWS 7 מאז שרכשתי את המחשב ומלפני יומיים בערך התקנתי WIN8.1 64BIT, כעקרון הוא עובד טוב אבל לא ממש מהר כמו שאמור לעבוד.. מישה יודע למה? מפרט: I3 2100 4GB RAM זה מוזר האמת, המחשב נקי, התקנתי בינתיים רק כמה תוכנות בודדות ו-2 משחקים והוא לא הכי מהיר בפעולתו הכללית.. קצת מזייף לפעמים. אולי צריך לשדרג זכרון ראם? למרות שבמנהל המשימות הזכרון לא חנוק וגם המעבד לא.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. אני צריך לפרק מאוורר של כרטיס מסך ולשמן אותו אבל לא יודע איך מפרקים. ראו תמונות למטה: 1. עליון של מאוורר 2. תחתון של מאוורר אני רוצה להדגיש שכרטיס מסך עדיין פעיל אבל מאוורר שלו לא כי מחשב נמצא כל הזמן בבית של משתמש שמעשן. היה הרבה לכלוך עקב זה ועדיין יש בתוך המאוורר. אני עשיתי טעות שהשתמשתי בספריי לשימון רב תכליתי ובסוף המצב התחלתי חזר. אחרי שאני אפרק ואנקה, אקנה שמן מכונות ואשמן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.