עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. היה לי הפסקת חשמל וכשאני מדליק את המחשב ממש עוד בהתחלה לפני ספירת הזיכרון המסך תקוע ומציג את ההודעה הבאה: הוא כותב שהוא מזהה את המעבד.. main processor amd athlon 3200... ופה השורה המוזרה (cpuid : 0ff0 patch ID:003A) זהו..שום דבר לא מגיב ..למשהו יש מושג מה זה ?! הקיצור פתחתי תמחשב ניקיתי הכל.. הוצאתי ת'בטרייה הזו אבל עדיין ההודעה קיימת.. מפרט: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 *המקלדת לא מגיבה לא ניתן להכנס לביוס.נסיתי 2 מקלדות. *טוב נראה לי הבנתי משהו.. לפי דעת הלוח הלך למה? בגלל שאפילו המקלדת לא פועלת..מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי, הייתה אצלי הפסקת חשמל, ומאז אני חושב שהמחשב שלי לא מזהה את ההארד דיסק, האמת שאני לא בטוח אם זאת באמת הבעיה, כי אמנם אני לא רואה ב BIOS את ההארד דיסק, אבל מצד שני זה כונן SATA ככה שאני לא בטוח אם ה BIOS יכל היה אי פעם לזהות אותו. בכל אופן מה שקורה זה שהמחשב מוכן לנסות לטעון רק מה CD ולא מההארד דיסק את הווינדוס כמו תמיד. יש לי גם משהו שנקרא RAID SET שאני יכול לנסות לכוון, אבל שיחקתי עם זה ולא יצא מזה שום דבר... החלקים שיש לי הם: לוח אם: gigabyte ga-k8n ultra-9 nforce socket 939 הארד דיסק: seagate 160GB 7200RPM 8mb buffer NCQ SATA מעבד: AMD athlon 64 3200 939 מישהו מצליח להבין מה הבעיה, ומאיפה מתחילים לפתור אותה? האם יכול להיות שנגרם נזק לחומרה, או שאולי פשוט התאפסו לי …

3. שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by SPONER,

רוצה להפסיק תהלכים בווינדוס , כנראה זה מה שביא לי את בעיות האיטיות המצעבנות .(מקווה שזה זה ) אבל אין לי מושג אילו תהליכים אסור לי לבטל . למשל האנטיווירוס . אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה (סתם מעצבן לחכות תמונה מסומנת עם התהלכים שאני לא יודע לגביהם: http://www.fastup.co.il/images/33065958.png תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. ביצעתי OC לכרטיס מסך מסוג 9600XT בעזרת ATITOOL, את הכרטיס מקרר הsilencer של Arctic-cooling ומבחינת הטמפ' הכל בסדר. הבעיה היא שבהתחלה הכל עבד כמו שצריך אבל לאחרונה הופיעו מס' ארטיפקטים חשבתי שפשוט אימצתי את הכרטיס יותר מדי והורדתי מה OC אך הארטיפקטים נשארו. החלטתי להפסיק לחלוטין את ה OC אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו, הסרתי את ATITOOL ואת הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש של ATI 6.1 (ולא התקנתי שוב את ATITOOL) אך גם זה לא עזר והארטיפקטים נשארו. מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות, האם יכול להיות שATITOOL גורם לשינויי מתח קבועים בBIOS או האם יכול להיות שאני רק חושב שהפסקתי עם ה OC ובעצם הוא ממשיך בצורה כלשהיא? אם מישהו נתקל בתופעה דומה ויוכל לעזור אני אודה לו…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by gilad peles,

יש לי מחשב אסוס ישן עם HARD DISK חדש אני לא מצליח להפעיל מחדש את המחשב, הוא רק נכבה ואז צריך ידנית להפעיל אותו אשמח לדעת למה זה קורה ואם אפשר לתקן את זה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by avi1134,

יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…

10. אהלן! אשמח לדעת איך מומלץ להפעיל מחשב נייד (dell) פעם ראשונה. להטעין מספר שעות? אשמח באופן כללי לשמוע טיפים לשמירה על הסוללה וכו'. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. שלום יש לי webcam מלפני כמה שנים והיא פעלה מצויין על win98, עכשיו מאז החלפתי מערכות הפעלה וכרגע אני על win2k pro, הבעיה היא שהחברה המפגרת של המצלמה לא מכינה יותר דרייברים והגרסא למערכת הפעלה הכי חדשה היא לwin98....(החברה: kensington) האם יש דרך כלשהי להפעיל את הדרייברים על win2kpro ? או שגורלה של המצלמה נחרץ? תודה מראש. ושנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב מסוג HP Pavilion Dv6 3125ej עם מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 גרסה 64 ביט. יש לי תקלה שנמשכת כבר המון זמן ואני לא מוצא לה פיתרון. כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, אני מגיע למסך שחור ולא קורה שום דבר. רק לאחר שאני עושה הארד ריסט, המערכת הפעלה עולה. מישהו נתקל בזה? אגב בדקתי את גרסת BIOS, והיא הכי מעודכנת (F.29)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by berner,

חברי חג שמח החלפתי מחשב ואני נדרש להפעיל 2 מערכות הפעלה לצרכים שונים מ2 HD שונים איך אני מבצע את זה אשמח לסיוע דחוף :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HaimTS,

אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by adizarko,

לפני שבועיים הייתה לי בעייה באחד מהסטיקים של הזכרונות - Twinmos 512. מימשתי את האחריות ואכן הסטיק הוחלף והכול עובד יופי - אבל משום מה לפני התקלה הביוס היה מזהה את הזיכרון שעובד ב - dual channel ועכשיו הוא מזהה אותו כ - 1T channel. אני יודע שעבודה בדואל יותר טובה ונותנת יותר ביצועים - לכן רציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפעיל את זה בביוס או שפשוט להחזיר את הזיכרון? לפי sandra שני הסטיקים זהים - לפי תמונה 2 אבל מה שמוזר לי זה תמונה מס 1 שנראה כאילו יש 3 סטיקים של זיכרון - 2 של 256 ו-1 של 512. פתיחה של המארז מגלה שיש רק שני סטיקים..... יש למישהו רעיונות? לוח האם שלי נמצא במפרט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by enkil,

יש לי גרסת WINDOWS 10 ששודרגה מגירסא 7 ULTIMATE. הצלחתי לחבר את המירקאסט כך שכאשר עושים קליק ימני על סרטון, אפשר לנגן אותו על המירקאסט אבל בכל הנסיונות שלי לעשות PROJECTION לרבות CONNECT מה ACTION CENTER, מערכת ההפעלה טוענת שהמחשב שלי לא תומך ב MIRACAST. קראתי שזה יכול לקרות במערכות ששודרגו מ WINDOWS 7 אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון לבעיה. אשמח לעזרה. עריכה: כפי הנראה, הפרוטוקול דורש תמיכה בכרטיס ה WIFI. החלפתי את הכרטיס מימי הביניים בכרטיס מודרני והכל עבד.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ferrari,

שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by Oranl,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. התלבטתי בינו לבין פורום "אמצעי אחסון". ברשותי מחשב Dell Inspiron 14z שהגיע עם חלונות 8. פירמטתי והתקנתי חלונות 7, העניין הוא שעכשיו אין לי איך להפעיל את ה-Cache בכונן ה-SSD. הדרייבר של ה-Intel Rapid Storage לא תאם ואת ההתקנה ביצעתי על AHCI mode בכלל. ניסיתי לטעון את הדרייבר במהלך ההתקנה וגם זה לא צלח. יש איזושהי אפשרות להפעיל את ה-SSD במחשב הזה למטרתו המקורית תחת חלונות 7?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by tomerk25,

שבת שלום, בשבוע החולף רכשתי לפטופ מדגם Lenovo thinkpad edge e330 שהגיע ללא דיסק דרייברים. אחרי מכשולים בהתקנת הווינדוס לבסוף הצלחתי. כמו כן הורדתי את כל הדרייברים באתר אשר שימושיים למחשב והתקנתי אותם בנייד. המכשול העיקרי שמולו אני ניצב כעת הוא אי יכולת לגלישה באינטרנט ( לא מוגדר לו חיבור) ראיתי שהדרייבר Realtek מותקן, אך אני לא מצליח לגרום לאינטרנט לפעול(מסומן X אדום על חיבור הרשת בקצה הימני של המסך) יש דרייבר ספציפי שלא התקנתי? אולי משהו בהגדרות הרשת שיש לבצע? אשמח לעזרה ממכם! נ.ב. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by uppercut,

שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by EddieZavlunov,

קניתי מחשב חדש מאייבורי ו2 מסכים על מנת שאוכל לעבוד עם 2 מסכים במקביל. החבר'ה שם אמרו לי שאני צריך מפצל VGA שאוכל לעבוד עם 2 מסכים. מה שזה עשה זה גרם ששני המסכים יראו בדיוק את אותה תמונה. אז רכשתי מאיביי hdmi to vga cable והיום קיבלתי אותו. אני מחבר אותו ושום דבר לא עובד, האם אני צריך לבצע פעולה מסויימת על מנת להפעיל את המסך השני?(הראשון מחובר דרך חיבור VGA בלוח האם) או שהכבל שקניתי תקול? תודה רבה!

• 44 תגובות
    • 8k צפיות
  23. יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם מישהו יענה על זה, זה התחיל ככה: התקנתי טריל של קאפקאסי, סורק את המחשב, מחשב נתקע באמצע, נזכרתי שקודם שמלפני כמה ימים במקום 1GB RAM המחשב מוצא רק 764, כיביתי את המחשב, ניקיתי בפנים (ראבק כמה אבק מחשב אחד יכול לצבור), התחלתי להוציא את הזיכרונות ומצאתי חתיכת אבק בתוך החיבור (איך היא הגיעה לתוך החיבור? אין לי מושג), הוצאתי את המודם פקס, אבל על זה אחר כך. הפעלתי מחדש, בדקתי בביוס, 1 GB זיכרון, יופי, ווינדוס עולה... ומסך כחול: בעית תאימות ל HDs (היתה לי בעיה דומה לפני כחודש, בזמנו חשבתי שהלך הכבל אז החלפתי אותו, הפעם פשוט ניתקתי וחיברתי וזה עבד). הפעלתי מחשב בsafe mode, מחשב עולה בלי בעיות, ביטלתי את הקאפקסי, ריסטארט, אותה בעיה, נתקתי דברים לא ח…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by z1x2c3,

אהלן חבריה, יש לי מחשב של אייסר, בן 3 במשב שני כרטיסי מסך, הראשון גנרי של אינטל והשני גיפורס של נבידיה. משום מה הוא משתמש אך ורק בכרטיס מסך הגנרי ואני לא מצליח לגרום לו להשתמש בגיפורס הדרייברים שלו מעודכנים, מצרף צילומי מסך של כל מני דברים... חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי פיתרון לבעיה. כמו שתיראו ה CPU Z לא רואה אותו, ובלוח בקרה של נבידיה אני לא מצליח להעביר אותו ממשולב ליחיד בשימוש בכרום בתכלס זה מה אני מחפש לעשות http://gyazo.com/025ac6d2ba72e2b3d7959a881334548a http://gyazo.com/78560c88caa41496e48773ec28f63bbb http://gyazo.com/2090d19749a5769ad36f94915db0bc98 http://gyazo.com/35a9e701b335f61dd0003babfff8c0ad http://gyazo.com/89eb6385b90ff495ff23d3aeb421715a אם יש עוד נת…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by Anonymous1,

חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?

• 11 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.