תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות של משחק במשחקים כבדים (SUPREM COMMANDER, DEVIL MAY CRY 4) אני מקבל את הודעת השגיאה הנוראה מכולם...המסך הכחול אני לא חושב שזה בעייה של התחממות של איזשהו רכיב בגלל שיש לי תוכניות ניטור לכרטיס הגרפי ובנוסף לכך נראה כי הבעיה מתרחשת בין אם 42 בדירה מעלות או בין אם המזגן עובד על 16 מעלות ופינגונים מחליטים לבנות איגלו בחדר שלי. קיוותי שאולי יהיה לכם הצעות איך להעלות על הבעיה? בינתייםמישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה שיכולה לאתר את הבעיה כגון תוכנה שמבצעת בדיקתBENCHMARKING לרכיבים השונים מבחינת המתח והטמפרטורה אני אשמח אולי כדי להוסיף שלפני כחודשיים הוספתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב שלא הסכימו לעבוד לי עד אשר העלתי את המתח דרך הביוס לזכרון בקצת מה שגרם להם לעבוד בצור…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה. גלשתי לי לתומי באינטרנט כשלפתע נכבה המסך. לא לגמרי. כאילו שרק המחשב נכבה למרות שכל המאווררים והנורות נשארו דלוקים. המסך עבר למצב המתנה. איתחול לא עזר. המחשב מופעל אבל המסך נשאר בהמתנה. החלפת מסכים וחיבור ליציאה אחרת לא עזרו. התקנתי לפני יומיים שני סטיקים חדשים של ג'י סקיל, לפני התקרית. הצלבה בסטיקים הקודמים והשמתם בסלוטים אחרים לא עזרו. הוצאתם לגמרי לא גרמה להשמעת צפצוצים באיתחול למרות שהספיקר עובד. הוצאת כל אביזרי היו אס בי לא עזרה. אני נאלץ לעצור על הכ.מסך.. או על הלוח אם עצמו... מה אני עושה? לשלוח למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי הארד דיסק חדש, 500 ג'יגה, חיבור SATA, במטרה להרחיב את כמות האיכסון הקיימת. במילים אחרות, לחבר אותו כ-slave. חיברתי אותו בחיבור sata slave והפעלתי את המחשב. נכנסתי ישירות לbios- ובדקתי, ואכן המחשב זיהה אותו כהארד דיסק משני. כאשר הווינדואוז (winXP pro 32bit sp2) התחיל לעלות, נפתח חלון עם רקע כחול של XP והתחיל להריץ שורות (מבנה אחיד, עם סיומת מספרים בני 5 ספרות במבנה רץ) במשך חצי שעה-שעה (מעבד quad core). אח"כ עלה המחשב, זיהיתי את הכונן החדש, אבל כהארד דיסק עם רק 48 ג'יגה (זהה למחיצה הראשונה מתוך 2 הקיימת בהארד דיסק הראשי), כאשר 20 ג'יגה בשימוש (מכיל מידע מאותה מחיצה ראשונה). בדקתי טוב את החיבורים, והם לא מחוברים ב-raid (בדקתי בחוברת של הלוח אם). שבדק…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק.. מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש =] דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב.. מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסלולארי שלי - nokia n73 הפסיק לתקשר עם המחשב/המחשב הפסיק לתקשר איתו. בעקרון אחרי התקנת הPCSUITE הכל עבד נורמלי, עד שניסיתי להתקין את התוכנת עדכונים למכשיר, ומאז המחשב הפסיק לזהות את המכשיר. הסרתי את התוכנה, הסרתי גם את הPCSUITE והתקנתי מחדש, כלום לא עוזר. בנוסף, המחשב לא מתקשר כמו שצריך עם העכבר החדש שקניתי (logitech MX 400). לאחר התקנת התוכנה של העכבר (setpoint) גיליתי שהעכבר לא מופיע בתוכנה ולכן אין אפשרות לתכנת את המקשים שלו. ניסיתי את מה שאמרו באתר של לוגיטק - הם הסבירו שאם העכבר מופיע בDEVICE MANAGER לא בתור לוגיטק אז צריך לעדכן את הדרייבירים. ניסיתי לעדכן עם הדרייבירים שהם ציינו והמחשב לא מוכן לעדכן. מה אפשר לעשות? האם יש דרך כלשהיא לאפס את כל מה שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה שכמעט בטוח שהיא בחומרה.. אבל אני לא יודע מה הבעיה בידיוק.. שלחתי את המחשב למעבדה בגלל שאחרי שניסיתי לעשות עוד מחיצה בכונן קשיח המחשב ריסט את עצמו ומעז המערכת לא עולה... אז ניסיתי להתקין ווינדוס מחדש דרך הבוט ובסיום ההתקנה הופיע לי הבעיה הזאת: 0X0000007B. דרך אגב... הטכנאי שבא אלי לפני שהוא לקח למעבדה את המחשב הוא ניסה לעשות REPAIR ועוד מלא דברים.. אני לא בידיוק זוכר.. בגלל זה אני אומר שזה כמעט בטוח בעיית חומרה, אני צודק? לאחר חיפוש בגוגל על הבעיה היא הצביעה על בעיה במחיצות... אז אין לי כמעט מה לעשות פה... שלחתי את המחשב למעבדה כמו שאמרתי ואמרו לי בהתחלה שזה בעיה בקובץ SYSTEM בכונן קשיח וצריך להחליף, אחרי כמה זמן הודיעו לי שלא בטוח שזה הכונן ק…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכולם שנכנסו ואני מעריך מאוד את העזרה שלכם אז ככה, במשך הרבה זמן היה לי ריסטרטים במחשב, במשך כמה שנים כמעט מאז שקניתי תמחשב, ולפני איזה חצי שנה התעצבנתי ולא מצאתי שום פתרון פתחתי מלא נושאים והעלתי קבצי דמפ של המסכים הכחולים ולא מצאתי כלום, התעצבנתי והתחלתי לשחק בהגדרות של המחשב בDELETE ולא זוכר מה קרה בידיוק המחשב איתחל את עצמו ופתאום היה לי הודעה של הFAN ERROR של המעבד ושצריך ללחוץ F1 כדי להמשיך, ומאז שהופיעה ההודעה המחשב לא התכבה לי, כאילו זה פעל מעולה ועכשיו היה לי וירוס פירמטתי כי היה לי בלאגן ואיכשהו הF1 בהתחלה לא מופיע לי, והריסטרטים חזרו, קראתי על הבעיה הזאת של הFAN ERROR ועל הF1 וראיתי שאצל כולם זה לרעה אבל משום מה אצלי זה עשה משהו, עכשיו רציתי לדע…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחרונה רק זה קרה ב4 דיסקים האחרונים והחלפתי גם גרסאות ולא עוזר והדיסק יוצא טוב נצרב טוב אבל באמצע הבדיקה של הדיסק בנרו המחשב מפעיל את עצמו מחדש מה זה אומר כי זה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה. מסיבה לא ברורה מידי פעם הוא נופל באופן אקראי ומבצע ריסט. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו במחשבים קודמים (ישנים וחלשים יותר). אופן השימוש במחשב סטנדרטי (ללא OC) וללא פעילויות מיוחדות שמאמצות אותו. מעבד אינטל Q6600 עם גוף קירור ומאוורר מקוריים מצורף קובץ של המפרט המלא. מה זה יכול להיות??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הכרטיס בOC כבר חצי שנה פעם ראשונה שהבעיה מופיעה אך אין כל השלכות נראות לעין... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דיי חדש,מפרט בצד(מחשב 1). הבעיה בו שהוא נתקע לי לפעמים, נגיד אני באמצע משחק ואז הוא נתקע והתמונה קופאת או שהוא מציג לי כל מיני קשקושים של צבעים ואז נתקע, ואז אין מה לעשות חוץ מריסט (פעם אחת הוא הראה לי בעיה משהו עם NV4 אבל רק פעם אחת). פעם גם כשלא שיחקתי וסתם היתעסקתי במחשב (גולש וזה) הוא היה נתקע לי לכמה שניות ווחוזר לעבוד ואז עוד פעם נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד (ככה חוזר על עצמו בלופים). את הבעיה השניה הוא כבר לא עושה לי. הדרייברים מעודכנים. ניסתי גם להתקין אותם מחדש. איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל, מבקש את עזרתכם בהתקנה, הכרטיס הנ"ל מגיע עם כבל שצד אחד מתחבר לכרטיס וממינו יוציאם 2 צמות חוטים שבקצה של כול אחד יש חיבור נקבה שמתאים לחיבור זכר של הספק השאלה האם לחבר את 2 הצמות לספק כוח
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-