תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
וזה לא שמשהו רופף, כי גם עם המחשב נשאר כמו שהוא, אחרי ריסט הוא חוזר לעבוד רגיל, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר, אני לפני פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי HD4870 של ספיר. לוח EP43-DS3L של ג'יגהבייט התקנתי ויסטה אולטימייט 64 כאשר אני מתקין את הדרייברים של כרטיס המסך ההתקנה עוברת חלק... הוא מבקש לעשות ריסט פוסט עובר בסדר גמור מגיע לקטע בעליית הוינדוס שהוא מריץ שטות ירוקה על המסך ואז נעלם האות למסך ומופיע לי NO SIGNAL הוינדוס עולה כרגיל (שומעים את צליל התחלת הוינדוס ברמקולים...) יש למישהו רעיונות מי מו מה ולמה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן הרצתי היום scan באנטי וירוס וזה מה שזה מצא לי מה לעשות למחוק את הקבצים או שהם בכלל לא פגומים.. http://www.siz.co.il/up.php?file=wzkj4izkjzmn.jpg וגם יש לי עוד בעיה נגיד אני סתם רואה סרט או משחק סתם פתאום המשחק נתקע ולא זז אין לי מה לעשות חוץ מרסטרט וזה סתם מעצבן ומן הסתם זה מקלקל... מי שיכול לעזור תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650W http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr אם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים
-
- 10 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד. המפרט: DFI LANPARTY DK X48-T2RS ספייר 4870 Q9450 ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ CORSAIRT HX620W AUDIGY 2 ZS ויסטה 64 ביט. לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות. כל הדרייברים מעודכנים. צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS אשמח לעזרה. אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ? איך אני בודק את הטמפ' שלו ? עריכה: עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכולם שנכנסו ואני מעריך מאוד את העזרה שלכם אז ככה, במשך הרבה זמן היה לי ריסטרטים במחשב, במשך כמה שנים כמעט מאז שקניתי תמחשב, ולפני איזה חצי שנה התעצבנתי ולא מצאתי שום פתרון פתחתי מלא נושאים והעלתי קבצי דמפ של המסכים הכחולים ולא מצאתי כלום, התעצבנתי והתחלתי לשחק בהגדרות של המחשב בDELETE ולא זוכר מה קרה בידיוק המחשב איתחל את עצמו ופתאום היה לי הודעה של הFAN ERROR של המעבד ושצריך ללחוץ F1 כדי להמשיך, ומאז שהופיעה ההודעה המחשב לא התכבה לי, כאילו זה פעל מעולה ועכשיו היה לי וירוס פירמטתי כי היה לי בלאגן ואיכשהו הF1 בהתחלה לא מופיע לי, והריסטרטים חזרו, קראתי על הבעיה הזאת של הFAN ERROR ועל הF1 וראיתי שאצל כולם זה לרעה אבל משום מה אצלי זה עשה משהו, עכשיו רציתי לדע…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: A64 3200+ 2.2GHz Venice core ABIT NV8 2x1GB OCZ DDR SDRAM PC3200 (400MHz)1 הבעיה היא שכאשר אני משחק (בעיקר ב CSS) המחשב פשוט נתקע. לאחר ניסויים שונים, שמתי לב שהבעיה נפתרת כאשר אני מוריד את מהירות הזיכרון ל 333MHz. אז בהתחלה חשדתי בזיכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב עם סטיק אחד בכל פעם (וניסיתי להעביר סלוטים). המחשב המשיך להיתקע גם עם סטיק אחד. תיאורטית יכול להיות שהבעיה היא בשני הסטיקים, אבל זה מאוד לא סביר. אוקיי, בהמשך חשבתי שאולי זה קשור לבקר זיכרון במעבד. ניסיתי להחליף מעבד, וזה קורה גם עם המעבד השני. (והבעיה לא הייתה קיימת איתו פעם) אז גם המעבד נשלל. עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב. האם יכול להיות שהבעיה בלוח האם? האם למישהו יש הצעה לא…
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-