עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להעמיק כמה שיותר את הידע שלי במחשבים - בעיקר תוכנה (פרמוט, עריכת סרטים, מצגות, OCR, חלוקת קבצי PDF ואולי אפילו שפות תכנות). רציתי לדעת אם יש מדריך צעד אחר צעד בדברים האלו... הכרה של ווינדוס וכו' - אפשרי ואולי אף רצוי שהמדריך יהיה באנגלית. במילים אחרות, מניין הידע שלכם בנושא ומה הדרך המומלצת לרכוש אותו (אני מעדיף חינמי אבל אם ש קורסים/לימודים בתשלום גם אפשרי)

4. Started by taly bron,

שלום, ארצה לבדוק כמה GB (או TB) תוכן אני צורך בגלישה במרשתת כל חודש במחשב PC בבית. יש לי ספק מרשתת: תשתית +תוכן, פרטנר 012 במהירות 100 MB. כיצד בודקים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by PsyGhost,

Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אני צריך הערכה של צריכת חשמל של הרכיבים הבאים על קו של 12 VDC. 4 הרד דיסקים (2X SATA, 2X IDE) CDROM X 1 צורב DVD X 1

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון

8. Started by עמריקוש,

הי חברים, חדש פה. רוצה לדבר על נושא כאוב שכל אחד חווה - פעולת העתק / הדבק באמצעות מקשים אינה עובדת כראוי. לא פעם אני מבצע באמצעות המקשים פעולת העתק/הדבק ומשום מה פעולת העתק אינה פעולת כראוי ושומרת את הטקסט הישן ולא החדש שהעתקתי. לא פעם עשיתי נזק בעבודה במילוי טפסים מבלי לשים לב. חיפשתי על כך פתרונות אך לא מצאתי פתרון מוצלח. אשמח לשמוע האם משהו מצא פתרון איך לפתור בעיה זו. תודה, עמרי

9. Started by i022052,

יש לי דיסק מקסטור 80GB SATA משני. העתקה מהדיסק הזה לדיסק הראשי - עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה, עוברת חלק ומהר בצורה תקינה. מגיעה למשהו כמו 24MB לשניה (דיווח של ויסטה) לעומת זטת העתקה לדיסק הזה מהדיסק הראשי, של אותו קובץ (350MB) עומדת זמן ממושך על מהירות 0. אחרי דקות ארוכות המהירות עולה ל 100KBPS במקרה הטוב ל 200. ניסיתי לבדוק את הדיסק עם התוכנה של סייגייט ושל HDTUNE והם מדווחים שהכל תקין. את HDMM לא יצא לי להריץ. הדיסק עדיין באחריות, אבל אני רוצה מידע מדוייק שאכן מדובר בדיסק תקול. האם נראה לכם שהתופעה לעיל היא אכן אומרת בודאות שמדוסר בדיסק תקול? תודה מראש

10. Started by alex889,

אהלן, קניתי לפני יומיים HD פנימי חדש בגודל 2TB התקנתי אותו, פירמטתי אותו ל NTFS, וחילקתי אותו ל 2 מחיצות בגודל 1TB כל אחת. אני מנסה להעתיק אליו כמה עשרות ג'גה, לשם גיבוי, הוא מתחיל במהירות סבירה ומהר מאוד צונח למהירות 0 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אלכס

11. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …

12. Started by bartes,

שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by chaimm613,

שלום. יש לי כל מיני דיסקים DVD שיש בהם קבצים שהומרו בשעתו מקלטות VHS ישנות וכדומה. אני מנסה להעתיק את הדיסקים הללו למחשב אבל האיכות יוצאת ממש נמוכה, בשעתו כשהמרתי את הקבצים עשיתי את זה ברמה הכי גבוהה שיש, לא יתכן שעכשיו כשאעתיק מהדיסקים האיכות תהיה ירודה ממש ויראו ממש מטושטש. השאלה שלי היא איך ניתן להעתיק את הקבצים שבדיסקים הללו ולקבל את האיכות המקורית. אודה מאד לעזרה ממי שמבין בזה או התנסה. אגב, התוכנה nero רלוונטית לעניין?. תודה מראש

14. Started by Rami0786,

שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים יש לי וינדוס 10 מקורי שמותקן לי על כונן 110 גיגה כבר כמה שנים טובות, השטח בכונן מתחיל להיגמר ואני מעוניין להעביר את כל הוינדוס עם כל התוכנות שהותקנו על כונן C כברירת מחדש לכונן חדש. לטובת העניין הקצתי מחיצה 200 גיגה של כונן SSD NVME חדש וכמו שאמרתי אני מחפש דרך להעתיק את הכל כולל הכל לכונן החדש ושהוא יהיה כונן C מעכשיו. רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן האם כל הקבצים שאינם של וינדוס אך נמצאים בכונן C כמו למשל Program Files וכאלה יוכלו לעבור כך שלא ארגיש בהחלפה בזמן השימוש במחשב? לאחר ההחלפה אני מתכנן לפרמט את הכונן שעכשיו משמש ככונן C תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

17. Started by Tal Koper,

נוסע למס חודשים לחו"ל ולא מעוניין להשאיר המחשב הנייח לשותפים (ברמה שיש לי חומר שלא מעוניין שיחטטו +כל מיני תיבות מייל וכו ) האם כדאי לפרק הכונן והאים יתפקד לי בחול?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי דיסק 1 טרה עם מערכת הפעלה XP. אני רוצה להעתיק את המחיצה של הXP בגודל 20 גיגה לדיסק אחר שהתפנה לי בגודל 320 מגה. על הדיסק שהתפנה היתה מותקנת מערכת WIN7 . איך אפשר להעביר את הXP לדיסק 320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. התחילו לי להיות בעיות שקשורות להארד דיסק אז אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק חדש . ראיתי שאולי אפשר לעשות זאת דרך הביוס או משהו כזה בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות זאת השאלה היא איך לבצע זאת?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. איך מעתיקים קבצי דיסק ניד לדיסק זהה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. שלום, מדובר על מחשב עם מעבד INTEL I3, עם 2 GB זכרון ועליו מ"ה WIN 7 64 ביט. במחשב צורב DVD SAMSUNG *22, שלא היה בשימוש מסיבי. לאחרונה שמתי לב שהצריבה נהיית מאוד איטית (WIN מציג כ 70 KB/SEC), למשל לסרט של כ 1.4 GB יכול לקחת משהו כמו שעתיים צריבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, בעת גם העתקת קבצים ל DISK ON KEY או דיסק חיצוני דרך ה USB נהיית מאוד איטית (לעמות מה שהיה לפני כמה חודשים). איך אפשר לבדוק למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי 2 מחשבים בעלי 2 מערכות הפעלה שונות windows 10 pro ו windows 7 ואני לא יכול לוותר על תוכנות מסויימות שמותקנות עליהם ואין לי אפשרות להתקינם מחדש. שניהם על HDD. HD אחד שוקל 150G והשני 250G. אני מעוניין להעתיק כל HD למחיצה לכונן SSD חיצוני שארכוש. שאלותיי הם כדלקמן: 1. האם אפשר לעלות כל פעם את המחשב החדש דרך USB מערכת הפעלה אחרת מהמחיצה שאבחר? 2. במידה וכן, איזה כונן SSD כדאי לרכוש? 3. איך עושים את זה? תודה מראש על העזרה

23. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בעיה בנייד ובטוח שזה אחד מהבאגים האיומים שויסטה מחלקת בכל מקרה כשהדסקטופ עולה הסמן של העכבר נתקע ואי אפשר לזוז, רק עם החצים לפני שהדסקטופ עולה ,במסך הקוד הפעלה העכבר זז רגיל ולא נתקע כשאני מנסה לראות אולי קרה משהו בהגדרות במצב safe mode העכבר עובד רגיל כשאני מנסה לסדר את הגדרות העכבר וחוזר אחר כך למצב רגיל אז עדיין העכבר נתקע מה עושים?? ממה נובעת הבעיה?למרות שאני בטוח שזה הויכסטה הזה אני שונא אותו זה מדהים איך שמיקרוסופט פשוט מכריחים אותי לחזור להשתשמש בxp פרוץ (למרות שאני לא אעשה זאת חחחחחח)

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום, אני ממש צריך את הפורט הזה, בשביל לחבר מכשיר מידי למחשב. קניתי כרטיס קול זול, במיוחד בשביל שיהיה לי את הפורט הזה (הוא לא בא בכרטיס הקול שבלוח אם און בורד). ומה אני מגלה? הוא לא עובד. ב-Device Manager של הווינדוס מופיע לידו סימון קריאה צהוב (רק ליד ה-Game Port - הכרטיס קול עצמו כן עובד), וכתוב שאין מספיק משאבים להפעיל את ההתקן (כלומר יש קונפליקט בכתובת I/O שהוא משתמש בה עם התקן אחר, וכתוב לבטל התקן כלשהו כדי לפנות משאבים). הבעיה שאפילו כשביטלתי התקן אחר (כרטיס רשת PCI), עדיין יש את הבעיה. משום מה הווינדוס נעול על שימוש בכתובת I/O מספר 201 בשביל ה-Game Port, הווינדוס (Win XP) לא נותן לי לשנות את הכתובת באופן ידני, למרות שהוא טוען שהכתובת תפוסה ע"י התקן אחר. מה שעוד יות…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  25. היי אני משתמש בכרום והפייסבוק פשוט מתחרפן אני לא מצליח לעבור על פוסטים בלי שהוא עולה לי למעלה ופתאום יורד חזרה למטה בלי שאני נוגע בעכבר. ניסיתי לחפש בגוגל על הבעיה וזה לא מצא בדיוק את הדבר הזה,הפתרון שהציעו לא התאים. אשמח לעזרה תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.