תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום כאשר אני נכנס בווינדוס 10 להגדרות=רשת ואינטרנט , לא מופיע לי האופציה "נקודה חמה ניידת", למה? ואיך עושים זאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם אפשר לפרמט מחשב בלי לאבד מידע מסויים? ולא לגבות ולצרוב כי אני לא יכול.... זה נייד ואין שם צורב
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'( סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום.. עזרה.... :s05: וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדת…
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הוא מעבד טוב בשביל משחקים כבדים כמו קרייסיס 2 מטרו 2033 באטלפילד 3,אסינס קארד החדש... ביחד עם כרטיס HD5770 ו4 ג'יגה זיכרון ראם ומערכת הפעלה 7 הוא גם משתלם ביחס למחיר המופקע שלו? הוא עולה בסביבות ה740 עד 800 שעם מחיר כזה אפשר להוסיף עוד 200 שקל ולהביא I5 2500K עם מכפלה פתוחה לאוברקלוקים,אבל צריך להחליף לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מעבד E2180 @ 3GHz וזיכרונות של GEIL 2GB 800MHz עם תזמונים של 4-4-4-16 שעובדים במתח של 2.0v עכשיו.. הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל משחקים (כמו קאונטר סטרייק לדוגמא) פתאום מופיע מסך כחול לשנייה וישר זה עושה לי ריסטרט בהתחלה אמרתי אולי חסר קצת מתח לאחד הרכיבים במחשב למרות שזה נראה לי דיי מוזר כי סך הכל ניסיתי להפעיל משחק דיי ישן ולא נראה לי שהמשחק כזה מאמץ את המחשב בכלל אבל בכל מקרה העליתי פה ושם מתחים למעבד ולזיכרון ועוד כמה שטויות שיש שם בביוס וזה עדיין לא פותר את הבעיה.. עדיין לפעמים מופיע לי מסך כחול... ועכשיו שאני פותח את המחשב מופיעות לי 2 הודעות: Data Execution Prevention To help you protect your computer, Windows has closed this program. Name: Generic Hos…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על הסבלנות. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה. החיבור עבד יומיים ומשום מה הפסיק לעבוד. כשעבד החיבור, אופציה אחת ויחידה של רזולוציה היתה מתאימה, עכשיו משום מה גם היא לא עובדת . אין מסך שלא הייתי בו או רזולוציה שלא בחרתי בה. בזמן החלפת רזולוציות במחשב, הLCD מקפץ ומקבל אות מהמחשב אך לאחר מכן טוען שהוא לא תומך בפורמט הוידאו. (Unsuported video format) כרטיס המסך - GeForce 8800GT הטלויזיה - Toshiba Regza RV733 37inch הכבל הוא HDMI ל-HDMI שבצד אחד מתחבר למתאם DVI (יציאה שנייה בגי' פורס) ובצד שני לממיר אות דיגיטלי לאנלוגי - משם כבל VGA ל VGA שמתחבר לLCD. עזרתכם בבקשה, תומתום
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הHD חובר בהתחלה כMASTER ל-IDE1 וזוהה כשהמחשב עלה (זוהה, כלומר בDETECTING MATER DRIVE בעמ' הראון שמדליקים את המחשב). ע"י דיסקט הפעלה מA: ניסיתי להגיע לדרייבר עצמו של הHD אבל כלום לא עזר- ניסיתי את כל האותיות והוא לא נמצא. ניסיתי לפרמט מ:A אבל הוא רשם לי משהו על NTFS ו עוד 4 אותיות תוך כדי שהוא מסביר שהוא לא יכול למצוא את הדרייבר. גם צ'קדיסק, סקאן דיסק וFDISK לא עזרו- הוא פשוט לא נמצא. ללא מוצא חיברתי אותו כSLAVE לHD השני שלי (שאיתו אין בעיה) דרך IDE2. קיוויתי שדרך "המחשב שלי" הוא יזוהה ואז אוכל לעבוד עליו. כלום! הוא מזוהה דרך הDEVICE MANAGER, כלומר המחשב יודע שהוא שם, אבל אין לי גישה אליו. וגם אם תהיה לי, אני לא יודע מה לעשות כשהוא סלייב. מה עושים? איך אני יודע אם הוא NTF…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ??? מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
פתאום המאוור התחיל לעשות רעש חזק מאוד ! שמסתכלים על המאוורר רואים הכל תקין והוא לא נוגע בכלום אך כל כמה דקות הוא עושה רש אחר.., ורואים שהמהירות משתנה אני חושב שהוא טס או להפך ??? קרה למישהו ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ניקתי קצת את המאווררים ופתאום המחשב לא נדלק, הנורות של הלוח אם דולקות אך עדיין שום דבר לא נדלק חוץ מזה.\ זה קרה לי לפני כמה ימים אך אחרי כמה פעמים פתאום המחשב נדלק, אך הפעם כל מה שניסתי בנתיים, לחזק חיבורים מסוימים, לנתק את הספק וכו' לא עזר למישהו יש עוד רעיון? אני חייב את המחשב למחר!!!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-