תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אממ כמו בכותרת , מחקתי איזה שהוא קובץ וורד או אקסל אני לא זוכר ואני צריך לשחזר אותו , איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה כי ניסיתי תוכנות ונתקלתי בבעית סיראלים וכאלה. יש לי ווינדוס 7 אמרו לי שיש איזה שהיא אופציה להחזיר את הקובץ דרך איזה שהיא פעולה במחשב בלי תוכנות . אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. אני לוחץ על כפתור ההדלקה, ומיד שומע צפצוף יחיד וקצר מהמחשב, לא מהרמקולים. אז עולה המסך של הלוח אם יענו, שכתוב עליו intel וזה, ואז עוד צפצוף, ועולה המסך שטוען את הווינדוס, השחור הזה שכתוב WINDOWS XP, יש באמצע את הסמל של וינדוס ופס למטה כחול שנטען. ואחרי שהמסך הזה נגמר, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש. יש לכם רעיונות מה הבעיה? זה די דחוף! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אתמול כשבאתי לכבות את המחשב שמתי לב שכשאני עושה התחל >>כיבוי>>כיבוי.. וOK הוא פשוט לא מבצע את זה. לא כשאני לוחץ ניתוק ולא כשאני לוחץ ריסטרט. הוא ממשיך כאילו לא עשיתי כלום. סרקתי בסימנטק אנטי וירוס קופרייט 8 מעודכן. סרקתי ADAWARE SPYWARE איחוי.. וכדומה. כלום. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שהיה בו 500 GB היו לי במחשב כמה בעיות שהייתי צריך לתת לטכנאי שיתקן לי אחרי שהוחזר לי המחשב גיליתי שיש לי רק 91 GB החלטתי תעשות פירמוט ולאחד את כל המחיצות אחרי שעשיתי את זה גיליתי שיש לי רק 111 GB גם בDISK MANAGER לא מצאתי שום פיטרון מה אפשר תעשות?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לאתמול המסך עבד רגיל הלכתי לישון בבוקר אני מנסה להדליק את המסך לא נידלק . ניסיתי לבדוק אם זה מהכבל החלפתי כבלים לא נידלק ,ולפעמים שאני מחבר לחשמל אני רואה שהנורה של המסך נדלקת פעם אחת ומתכבה ,שלוחצים להדליק את המסך לא נידלק ולא כלום. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיית חומרה, אבל אני לא בטוח. מידי פעם בזמן עבודה עם המחשב אני שומע שה HD נכבה ונדלק מיד לאחר מכן (אותו רעש מהHD כמו שעושים reset). כאשר זה קורה כמובן שהמחשב קופא, לרוב הוא מתאושש אבל לפעמים הוא מרסט את עצמו. איך אני יודע אם הHD עושה בעיות או שאולי זו בעיית תוכנה (windows משתגע או משהו שכזה) הבעיה התחילה לפני כשבועיים - מאז אני מגבה את כל הדברים על HD חצוני אבל כמובן שזה לא לעניין. יש איזה רעיון מה לבדוק, או לפחות איך להתחיל?
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לפני שבועיים +-, המחשב שלי והמסכים (שניים, של LG) החליטו שהם ברוגז. לסירוגין כשאני מדליק את המחשב הם מסרבים להגיב, המחשב עולה בצורה תקינה לחלוטין ומגיב לקלט מהמקלדת והעכבר, אבל המסכים נשארים במצב סטנד-ביי, ולא מראים שום תמונה. כל פעם אני מנסה לחבר מסך אחד, או להפוך את החיבורים שלהם, מכבה ומדליק את שניהם לסירוגין, אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שנראה כאפקטיבי הוא פשוט לעשות מיליארד ריסטרטים עד שפתאום המחשב עולה והמסכים מגיבים. אבל כשזה קורה, מדי פעם המחשב מאט ואז מחשיך לכמה רגעים, חוזר, ואני מקבל הודעה של "הדרייברים של כרטיס המסך שלך כשלו והיו צריכים להידלק מחדש". אני כבר אבוד עצות, המחשב בדיוק אחרי פירמוט (עשיתי אותו לפני פחות מחודש), עשיתי סריקות וירוסים בכמה תוכנות שונ…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך RTX 3070 , לאחר עדכון הדרייבר החדש 522.25 https://hwzone.co.il/main-computers/תוספת-של-עד-24-אחוז-לביצועים-ללא-עלות-מנה/ הרזולוציה הופכת להיות גדולה ללא אפשרות שינוי. הנכונה היא : 1440X2560 165Ghz , והיא יורדת ל 1280X768 מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד של לנובו, ויש משהו שמעט מוזר לי, אני משתמש בו בעיקר לעבודה (עריכת וידאו ופוסט פרודקשן) והוא עושה את העבודה מושלם. לאחרונה ניסיתי קצת לשחק בו (FAR CRY 5) ויש קטע לא מובן, בפעמים הראשונות הוא הרעיש נורא! ממש רעש חזק של המאווררים ברמה שאשתי לא יכלה לראות סרט במחשב אחר 7 מטרים ממני.. לאחר מכן, יום אחרי, באותו משחק כלום. שקט כמו דג. ומאז יש פעמים שהוא מרעיש נורא ופעמים שהוא שקט דממה. אותו משחק אותן משימות. גם באפטר אפקט לפעמים הוא מעט מרעיש אבל ברמה נסבלת ביותר ולעיתים נדירות יחסית. מה עוד ששם זה הגיוני כי לפעמים בעבודה מרובת אפקטים הוא מתאמץ יותר. אבל במשחק מה יכול להיות? שאלה שניה, הא…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מעבד E2180 @ 3GHz וזיכרונות של GEIL 2GB 800MHz עם תזמונים של 4-4-4-16 שעובדים במתח של 2.0v עכשיו.. הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל משחקים (כמו קאונטר סטרייק לדוגמא) פתאום מופיע מסך כחול לשנייה וישר זה עושה לי ריסטרט בהתחלה אמרתי אולי חסר קצת מתח לאחד הרכיבים במחשב למרות שזה נראה לי דיי מוזר כי סך הכל ניסיתי להפעיל משחק דיי ישן ולא נראה לי שהמשחק כזה מאמץ את המחשב בכלל אבל בכל מקרה העליתי פה ושם מתחים למעבד ולזיכרון ועוד כמה שטויות שיש שם בביוס וזה עדיין לא פותר את הבעיה.. עדיין לפעמים מופיע לי מסך כחול... ועכשיו שאני פותח את המחשב מופיעות לי 2 הודעות: Data Execution Prevention To help you protect your computer, Windows has closed this program. Name: Generic Hos…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום פתאום אני אני רואה הודעה Windows 8 coudnt loaded becuase kernel file is missing משהו כזה אז אמרתי אני אעשה פירמוט גם מופיע אותה הודעה נסיתי להתקין דיסק קשיח גם אותה הודעה בסוף התקנתי את ההארד דיסק על מחשב אחר והווינדוס עלה בלי בעיה . זה כאילו הלוח אם נתקע על ההודעה הזו יש דרך לאפס את הלוח? I7 950 x58 ud3r gigabyte תודה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-