תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מחשב שאמור להיות תותח, ואחרי תקופה ארוכה שהוא איטי התקנתי ויסטה מחדש, ועדיין הוא איטי, הוא לא עולה מעל 10% אפילו בפתיחה של RAR או בעבודה עם תוכנת עריכת וידאו. לכן אני מעריך שיש בעית חומרה, או הגדרות ביוס לא נכונות או ...ביצעתי BELARC כדי שאוכל להראות לכם את כל הפרטים. אשמח לעזרה ועצות ואפילו לשלם עבור עזרה שתוציא אותי מהאטיות הזו. הגדרתי בביוס את הזכרון 800 מגהרץ. שמתי לב שכתוב שהוא עובד עם מכפיל 9. והזכרונות מוגדרים 4 5 4 15 (מקווה שבמקומות הנכונים בביוס - בראשונים מלמעלה) אלפי תודות מראש!!! חגי הנה ההגדרות של בלרק: Operating System System Model Windows Vista Ultimate (build 6000) No details available Processor a Main Circuit Board b 2.40 gigahertz Intel…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני פשוט מדליק את המחשב הנייד, המחשב עובד,אבל המסך לא. כאילו,רואים שהמחשב עובד.. אבל המסך חשוך :-\ פתרונות?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את ה-windows מחדש, ומאז משחקים עולים אצלי באיטיות מחרידה, אין שנייה שהתמונה לא נתקעת, והורדתי את האיכות תמונה והרזולוציה אבל זה כמעט לא שינה. לא חשבתי שמשחקים יכולים להתקע בצורה כזאת תחת radeon 9000. ואל תחשבו ששכחתי להתקין את הדרייבר.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בגלל שיש לי בעיה בכרטיס מסך נוכחי אני צריך לשלוח אותו והוא יעדר מס' ימים. לכן אני צריך לשים איזה משהו ישן במקומו. יש לי ATI rage 3D ואת הS3. את הRAGE אני לא יכול לחבר כי בחוברת של הלוח אם טוענים שכרטיסי AGP2X ישרפו את הלוח ולכן ... צריך לנסות את השני. הצלחתי פעם אחת להכנס איתו לווינדואז אבל הכל נראה מזוויע אז ניסיתי להעלות את רמת הצבעים ובאותו רגע התמונה לא השתנתה יותר. מאז כל פעם שאני מפעיל XP הכרטיס ממשיך להציג את תיקון השגיאות למרות שנשמעים כבר הקולות של הווינדואז. מה עלי לעשות? יש איזה דרייבר מיוחד בשבילו או הגדרה? הברירה היחידה שלי לבינתיים היא להתקין WIN98? :'(
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שאלה למומחים אפשר להעביר דיסק הפעלה (מערכת וינדוס 10) ממחשב אחד למחשב אחר בעלי מפרט קצת שונה ? האם פשוט להחליף וזהו והמערכת תבצע עדכון לרכיבים באופן אוטומטי ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (מבלי שעשיתי לפני זה איזה פעולה מיוחדת - לא עדכנתי ביוס ולא כלום ...) ואיך שהוא נדלק קיבלתי את ההודעה הבאה : Scanning BIOS Image in Hard drive ............ בפעמים הראשונות אחרי ריסטרט - הנקודות המשיכו בלי סוף ( נתתי לזה לרוץ בהתחלה כמה שעות - אני מניח שהוא חיפש איזה גיבוי לביוס שכנראה לא קיים) ואחרי פעמיים אני מקבל את אותה ההודעה רק עם 3 נקודות. ניסיתי כבר להוציא את הבטריה מהלוח אם ל10-15 דקות ,שום דבר לא השתנה. הדגם של הלוח אם : GA-81848P(-P) יש עוד משהו שאני יכול לנסות ? :s05: תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך אני מעדכן את זה ?? עוד שאלה .. איך אני מעדכן ביוס לכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הי! אני משתמשת בWindows 7 professional. כשאני מנסה להתחבר לנקודת וויפיי (נקודה חמה מהטלפון הנייד) הוא לא מתחבר. לעומת זאת, חיבר ישיר של נטסטיק, כן מתחבר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
ברשותי המפרט הבא: מארז וספק של compucase - 6a19 (הספק הוא Hec 300W) כרטיס מסך nvidia 7300GT לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד: amd am2 5600x2 דיסק קשיח 250 ג"ב - sata2 צורב dvd כרטיס טלוויזיה התופעה עם המחשב היא שמידי פעם הוא לא עולה: אני מדליק אותו, מתבצעים בדיקות של ה- bios וממש רגע לפני קבלת התפריט של בחירת מערכת ההפעלה הרצויה (חלונות/לינוקס) המחשב מאתחל את עצמו וחוזרים לשלב ה- bios. שמתי לב שהכונן הקשיח מחובר עם מחבר דמוי sata לספק כח. החלפתי וחיברתי אותו למחבר מולקס שמקורו בצמה אחרת ויש שיפור רב (התופעה חוזרת על עצמה - אבל רק אחת ל- 20 פעם...). שאלות: 1. האם כדאי לחבר את הכונן הקשיח לשני מקורות מתח? (גם מולקס וגם מחבר הספק בצורת sata) - קראתי בזמנו שאסור לבצע חיבו…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
Slot PCI שלי לא עובד איך מתקנים אותו? כל כרטיס שאני מכניס ל HARDWER המחשב פשוט לא מזהה. בדקתי וזה בגלל הSlot PCI איך מתקנים את זה ? זה פתאום הפסיק לעבוד... :-[
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת " שהמסנג'ר לא מתחבר אחרי איפוס ביוס" מס השגיא 80048820 , בבקשה חברה תעזרו ליייי ניסיתי את הקטע הזה אם לכוון את השעון ואת נתאריך לנכונים... יש אולי עוד איזה משהו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי במשחק שנקרא FIFA ובאמצע הופיע מסך כחול, זה קרה לי פעם ראשונה.. לאחר שהמסך הופיע ניסיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לפעול עד שניתקתי את החשמל ולאחר שהחזרתי הכל היה בסדר בינתיים.. היה כתוב MEMORY או משהו בסגנון.. לכל בעלי התוכנה לניתוח המסכים, תוכלו לנתח לי את הקובץ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.f2h.co.il%2Fhf78tvuhkwh&h=hAQFEgTkG תודה.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-