תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך... הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה... אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך..... ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב. עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיך אני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
<blockquote>יש לי כרטיס רשת ON BOARD : Realtek RTL8168D(P)/8111D(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC בתקופה האחרונה הכרטיס מפסיק לעבוד וקופץ לי אייקון של "קישורית מוגבלת או חסרה" והנורה של הכרטיס מפסיקה לעבוד וקופץ לי הודעה של "כבל רשת מנותק". אני מכבה את המחשב, מוציא שקע מהחשמל, מדליק והכל מסתדר עד ששוב הוא מתחרפן. מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה? המון תודה!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. אני לוחץ על כפתור ההדלקה, ומיד שומע צפצוף יחיד וקצר מהמחשב, לא מהרמקולים. אז עולה המסך של הלוח אם יענו, שכתוב עליו intel וזה, ואז עוד צפצוף, ועולה המסך שטוען את הווינדוס, השחור הזה שכתוב WINDOWS XP, יש באמצע את הסמל של וינדוס ופס למטה כחול שנטען. ואחרי שהמסך הזה נגמר, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש. יש לכם רעיונות מה הבעיה? זה די דחוף! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם לכל הספקים יש גודל סטנדרטי, ככה שבוודואות ספק חדש יתאים למארז שלי. וכמו כן האם תהיה בעיה אם אני אתקין ספק 500W במחשב שהיה בו קודם 350W? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
SUP NIGGA?!? אוקיי.. יש לי צורב של NEC.. ועליו כבל IDE ארוך, ובאמצע הכבל עוד חיבור של IDE, כאילו פיצול כזה.. חיברתי ת'IDE ללוח אם למקום היחיד שנשאר, חיברתי ת'חשמל, הפעלתי ת'מחשב והוא ביקש איזה דיסק BOOT.. ומשם נתקעתי. הלכתי לביוס.. וה-NEC הופיע כ-IDE פירמרי מאסטר, ומתחת לזה היה עוד IDE פרימרי סלייב, ומתחת לזה עוד 2 שורות.. גם IDE של מסטר וסלייב אבל לא מאסטר.. [ שם הופיעו הכונן DVD והצורב הרגיל שמחבורים לי עכשיו ] נראה לי טיפה סיבכתי. . מה אני עושה מכאן? איך לחבר מה מו מי?! תודה מראש לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כאן אז אני מקווה שתוכלו לעזור בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת אחרי שאני מדליק את המחשב בערך בשלב ש WIN עולה ( אחרי שאני נכנס ליוזר שלי ולפעמים לפני) המחשב פשוט נכנס למצב של POWER SAVING ואי אפשר להחזיר אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה אתחול מחדש למחשב ואחרי אתחול מחדש למחשב זה קורה שוב ככה פעמיים או שלוש פעמים עד שהוא עולה נורמלי ואחרי שהוא עולה טוב אין שום בעיות עם המחשב חשוב לציין שאם המחשב עובד ואני עושה אתחול למחשב אז הוא עולה בלי שום בעיות הבעיה היא רק שהמחשב היה כבוי לגמרי ואז אני מדליק אותו יש לי WIN XP SP2 GEFORCE 5200 FX הורדתי גם דרייברים ל כרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
יש לי לוח אם X58A-UD3R אך שהביוס עולה (שאני לוחץ על DEL כדי לעלות אותו) הוא נתקע במסך הראשון שמופיע בביוס של גיגבייט מישהו נתקל בדבר כזה..? אך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קיבלתי קורא כרטיסים 3.5 לחיבור למארז. מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מחבר חלק כלשהו במחשב,אשמח להכוונה. אז ככה: אלו הכבלים שמחוברים אליו,כאשר אני לא ממש מבין לאן הם מתחברים. HD AUDIO,שיש לו חיבור נוסף בשם AC97. האם הוא מתחבר ב-FRONT AUDIO במקום מה שקיים עכשיו??נראה לי מוזר. שני כבלים שלכל אחד מהם יש חיבור 1394. כבל נוסף שרשום רק USB. ושני כבלים נוספים בעלי שני חיבורים,אחד בשם VCC USB1- USB1+GND והחיבור השני הוא GROUND.(כאמור,שני החיבורים נמצאים על כבל אחד, סך הכל 4 חיבורים) אם זה רלוונטי,אז הלוח הוא P35 DS4. המון תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-