תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי בעיה בגרפיקה בזמן משחקים למשל במאס אפקט 2 ו 3 הדמויות והרקע מאבדים מהטקסטורות וזה קורה לי בעוד משחקים אני לא יודע כבר מה לעשות, אני עובד עצות ניסיתי הכל, עידכוני דרייבר ורולבאק לדרייבר של כרטיס מסך, פירמוטים, התקנה של מערכת ההפעלה על כונן אחר, החלפה של כרטיס מסך לפני חודשיים היה לי כרטיס מסך של ATI 5870HD ולוח אם של MSI P67 כיום יש לי כרטיס מסך GTX570 של nvidia ומעבד i7 2600K 4GB ראם לוח אם asus p8p67 deluxe הצלחתי להעלות סירטון ליוטיוב על מה שקורה לי בדף הראשי של המשחק בלאקאופס איך שהוא עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
- 2 followers
-
-
למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב המקלדת במחשב הנייד שלי לא מחוברת פיזית כי הכבלים שלה נקרעו לי .איך מדליקים את המחשב ללא המקלדת? מחשב X541UA של אסוס
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ווינדוס 10 ויום אחד הוא כתב לי נא ללחוץ איפוס על הרשת ולחצתי ומאז המחשב לא מכיר את המושג אינטרנט ואפילו לא נותן להיכנס למסך הגדרות רשת ואינטרנט אודה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של "ים סאן" מחשבים. פנטיום 1.7 סלרון. מותקן וינדוס 98 SE באנגלית. רק עכשיו יצא לי להרכיב לו רמקולים (רגילים) כדי לשמוע שם משהו, והנה: הקול לא עובד. למה זה יכול לקרות? האם ההתקנה של הוינדוס לא טובה? האם הכרטיס לא טוב? אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי DVD של טושיבה (דגם SD-M1612), ווינדוס XP, עליו שלושה יוזרים. אני לא מצליח לקרוא תוכן של דיסקים מהיוזר שלי, אבל מיוזרים אחרים אני יכול... אם לאותו דיסק יש הפעלה אוטומטית הדיסק עובד, אבל אני עדיין לא יכול לקרוא מה שיש בתוכו, רק לראות (ולהתקין) את ההפעלה האוטומטית. עזרה בבקשה נ.ב חיפשתי דרייורים אחרים, אבל לא ממש מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס קול מסוג creative live 5.1 הבעיה שלי היא כזו ביום בהיר אחד (כן אני זוכר אותו ) הפעלתי את המחשב ואין לי קול ובלוח הבקרה הוא כלל לא הופיע ניסיתי לתת למחשב לזהות אותו לבד הוא זיהה הרצתי את הדריוורים והכל היה טוב ;D למחרת אותה בעיה רק שאני הייתי צריך להיתעקש כדי למצוא את החומרה בעצמי ושוב הרצתי את הדריוורים הכי חדשים שיש והכל עבד טוב רק שזו הפעם האחרונה בה עבד הכרטיס קול מאותו יום המחשב לא מוכן לזהות את החומרה ויהי מה :-[ וכן ניסיתי להעבירו לכל סלוט אפשרי וזה לא עזר במיוחד כרגע אין לי כרטיס קול ככה שאני לא יכול לישמוע כלום וזה מרגיז חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לעזור לי אני כבר נואש :-\ אני אמור לקבל מחר כרטיס מחבר creative 16 או משהו כ…
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחשב ישן: לוח MSI ms-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 כ.מסך ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI כל המחשב עובד (המאוורים , הHD , הכוננים). אבל המסך נשאר שחור. הבעיה לא בכ.מסך ולא במסך. - המסך עובד על מחשבים אחרים. - אני חשבתי שהבעיה היתה בכ.מסך המובנה לכן השגתי כ.מסך אחר (ל PCI) שאני יודע שעובד (וביטלתי את המובנה), וגם לא עזר. מה עוד יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהמעבד הוא הגורם? אם כן יש לי מעבד נוסף שאני יכול לבדוק (שאלה: ללוח הזה מתאים פנטיום 3 500 מ"ה?). אם לא המעבד אז מה עוד יכול לגרום לזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי זכרון חדש 512 במהירות 400 להוסיף לזכרון קיים 256 במהירות 333 המחשב מזהה רק את הזכרון בסלוט הראשון בין אם זה ה 512 או ה 256 שניהם לא עובדים ביחד האם ניתן משהו לעשות שגם ה 256 יכנס לחבילה תודה מראש אבי
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אנשים, חיפשתי פוסט דומה אבל לא מצאתי. יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח. מאתמול פתאום הוא קורס, הצבעים נמרחים לא רואים תמונה והווינדווס לא עולה. אני לא יודע מה הבעיה... מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אבל הוא מובנה ללוח, אם הוא הלך מה עושים? אפשר להחליף כ.מסך מובנה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן , אני אשמח אם תעזרו לי בבעיה, נורית ה HD עובדת קבוע, אחרי הרכבת ספק חדש, בדקתי את כל החיבורים במחשב, הכל מסודר כמו שצריך, ניסתי להפוף תחוט, ואז הנורית בכלל לא עובדת, והחזרתי בחזרה, אין שינוי הכל מחובר כמו שצריך, מעניין למה :s05: אני אשמח לעזרה שלכם , תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב, יש לי בעיה, אני מוטרד מזה שיכול להיות שהלך הכרטיס מסך. הייתי באמצע משחק Oblivion שפתאום התחילו מין תקיעות קטנות, יצאתי מהמשחק ועשיתי ריסט... מאז אין תמונה על המסך וזה נראה כאילו אין סיגנל. הכרטיס מחובר טוב, הזכרונות עובדים וגם המעבד...על הכרטיס יש Zalman VF900CU אז לא נראה לי שהוא נשרף...גם על הכרטיס עצמו אין סימנים של שריפה או עקימות או משהו אחר נראה כאילו הוא פשוט שבק. מה שעוד יותר מוזר הוא שכשאני מחבר אותו לPCIe אז הLED שמתריע על זה שהחשמל החיצוני לא מחובר דולק..אבל כשאני מדליק את המחשב לא קורה כלום...איון צפצופים אין כלום....כשאני שולף את הכרטיס מסך יש את הצפצוף הרגיל המתריע על זה שאין כרטיס מסך.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אם לא אני פשוט אארוז את המחשב וא…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-