תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש מעין ריצודים זה קורה רק שאני בשולחן עבודה/יוטיוב משחקים הכל תקין וזה ממש מעצבן לממש אחריות באחד מן הרכיבים?(כ.מסך/מסך) יש מה לעשות? אני אנסה לצלם את זה בווידאו זה קורה רנדומלית
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אם אני קונה חלקי מחשב באינטרנט מאתרים כמו skypc noacomp וכו האם יהיה לי איפה להתבכיין כשאחד החלקים התקלקל טרם נגמר תוקף האחריות
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי השארתי את המחשב כרגיל להורדות כשחזרתי הוא היה מכובה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו לעמים הוא מצליח לעלות את ה-XP לפעמים עושה ריסטרט באמצע לפעמים נכבה לא ברור כל העסק בכל מקרה אם הוא מצליח לעלות הוא לא מחזיק יותר מ-5 דקות בווינדוס ועושה ריסטרט ולאחר מכן נכבה זה נראה לי הספק או הזכרון יש ריח של שרוף במחשב וזה לא המעבד אני לא מצליח להבין מאיפה(הם באחריות אז אני לא רוצה לפתוח את הספק) מה נראה לכם לפני שאני הולך לחנות והם יתקעו אצלם את המחשב שבוע אם אני לא אגיד להם בדיוק מה הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני מעוניין להחליפו בכרטיס אחר. הכרטיס התקול הוא HD5850 . אני מעוניין לקנות 750TI או GTX970. (או שאולי כדאי כבר חדש מהחנות, אבל איזה דגם?) האם הספק כוח הנוכחי יספיק לאחד מהכרטיסים הנ"ל ? (צירפתי תמונה) שאר המפרט במידה ורלוונטי : E8400 GIGABYTE EP35-DS3R OCZ 4GB מסך סמסונג 22' 1680X1050
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן , אני אשמח אם תעזרו לי בבעיה, נורית ה HD עובדת קבוע, אחרי הרכבת ספק חדש, בדקתי את כל החיבורים במחשב, הכל מסודר כמו שצריך, ניסתי להפוף תחוט, ואז הנורית בכלל לא עובדת, והחזרתי בחזרה, אין שינוי הכל מחובר כמו שצריך, מעניין למה :s05: אני אשמח לעזרה שלכם , תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
Phenom II X2 550 gigabyte m85m-us2h 2giga ram משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה? חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה. אשמח לעזרה ולעצות.
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
קניתי זכרונות שאמורים להיות 3200 400 מגה הרץ. בביוס כתוב שהם רק 333 ובCPUZ כתוב שהם 166MHZ. בלוח הישן שלי היה כתוב לי שהם 400MHZ. איזה זיכרונות יש לי? נ.ב. הביוס מעודכן לגירסה החדשה ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 . המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל? ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב שהוא עמד לזרוק, עם לוח MSI G31M3 V2 התקלה של המחשב שהוא לא מגיע לפוסט על הלוח זיהיתי ארבעה קבלים נפוחים, החלפתי אותם בחדשים, חיברתי למחשב כרטיס בדיקת פוסט שיש לי והתחלתי לבדוק אותו לא חיברתי כוננים קשיחים ושום דבר חוץ מהמינימום ההכרחי בבדיקה בלי זיכרון, הכרטיס הודיע שגיאה E0 כלומר, הוא עצר בדיוק לפני בדיקת הזיכרון חיברתי זיכרון ואז קיבלתי שגיאות D5 וD4 ניסיתי להחליף זיכרון, עבד בהתחלה ועשה פוסט, אבל בהפעלה הבאה שוב אותה שגיאה החלפתי סלוט, לא עבד, איפסתי ביוס, לא עבד, ניתקתי סוללה מהביוס והפעלתי, עבד בהתחלה ואחר כך לא עבד בקיצור, אין דפוס ברור מתי הוא מגיע לפוסט, וההודעות הנפוצות שמתקבלות מהכרטיס הן אלו שציינתי קודם למישהו יש כיוון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק מסוג ALE130 (מודם USB). לא מזמן פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש. זמן מסוים הכל עבד כרגיל כמו מקודם ולאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא כותב שהוא זיהה חומרה חדשה ומבקש להתקין את המודם. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ככה - אתמול ב- 02:40 (כן כן לפנות בוקר) הוזעקתי לחבר שמחשבו הפסיק לפעול. הסימפטומים - עם ההדלקה - הכוננים נדלקים, מבצעים בדיקה עצמית אבל אין post - המסך שחור - כלום נדה... לעבודה... הוצאתי זכרון והכנסתי בחזרה - כלום (גם בניסיון 2 ו 3 כלום ניסיתי גם כרטיסים, ניתוק והוצאה מהחשמל ובסוף בלית ברירה גם את המעבד... כלום לא עזר - כל הזמן אותה תוצאה... השעה : 05:30 לפנות בוקר - אני : "כבר מאוחר ננסה מחר " הוא : "חרררר..... חרררר...... " היום 09:47 - המחשב שכב כל הלילה מפורק לחלוטין - בבוקר חוברו - זכרון, מעבד, כ.מסך, עכבר, מקלדת - המחשב מופעל - הפעם מתקבל צפצוף אחד (עדיין אין Post) והמחשב נכבה. אני : "WTF" הוא : "חררר.... חרררר....…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GEFORCE PNY GTX 680 יש לו 4 יציאות DVI-I ּDVI-I ּ HDMI ּ DISPLAY/PORT המסכים שלי היציאה שלהם VGA שאלתי: 1) היכן אני יכול לרכוש מתאמים 2) האם אני יכול להפעיל בו זמנית 4 מסכים תודה על כל פיסת מידע שיוכל לעזור BARAK
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-