תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לשאול אם לכל הספקים יש גודל סטנדרטי, ככה שבוודואות ספק חדש יתאים למארז שלי. וכמו כן האם תהיה בעיה אם אני אתקין ספק 500W במחשב שהיה בו קודם 350W? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ניקתי קצת את המאווררים ופתאום המחשב לא נדלק, הנורות של הלוח אם דולקות אך עדיין שום דבר לא נדלק חוץ מזה.\ זה קרה לי לפני כמה ימים אך אחרי כמה פעמים פתאום המחשב נדלק, אך הפעם כל מה שניסתי בנתיים, לחזק חיבורים מסוימים, לנתק את הספק וכו' לא עזר למישהו יש עוד רעיון? אני חייב את המחשב למחר!!!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 1GHZ, 512MB עד לפני מספר שבועות הוא עבד יפה. מאז הוא היה כבוי. החלטתי להתקין אותו שוב לאחר שה windows לא עלה (נראה כמו בעיית תוכנה) סיימתי בהצלחה התקנה של Vista home premium. כאשר עשיתי restart למחשב, אחרי הצפצוף הוא השמיע תקתוקים. שלפתי החוצה זכרונות כל פעם אחד אחר, הוצאתי כרטיס מסך, הוצאתי מודם-פקס, ניתקתי DVD, צורב CD, אפילו HD ו floppy. והתקתוקים ממשיכים. התקתוקים עצמם לא היו מפריעים לי אילו המחשב היה עולה, אלא שהוא עושה restart מחדש ולא עולה. א. האם מישהו נתקל בתקלה דומה? ב. האם יש אפשרות לוודא סופית שמדובר בתקלת לוח אם? ג. האם למישהו יש לוח אם לפנטיום 3?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן. (10 מגה בזב"ל/בזק) הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון. הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור. הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק …
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי יש לי צורב דיוידי של NEC 2500+ ופתאום ללא שום סיבה נראית לעין הוא חדל לקרוא דיסקים של דיוידי,וכמו כן גם לא מצליח לצרוב על מדיות של דיוידי נציין כי אין שום בעייה בדיסקים רגילים CD-R אלא רק במדיות של דיוידי לקריאה/צריבה. הניחוש שלי שזאת בעיית חומרה כזו או אחרת יש למישהו הצעות אחרות??
-
- 16 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Hi, I recently started getting VPU Recover errors when playing games. It all started when I tried to play Crysis with some extreme config that was probably to much for my PC. I said OK, let's remove the driver and reinstall, it didn't work. After i got frustrated I formatted my PC and I still got the message. I tried turning ATI Overdrive off and it worked, but the problem is I want to turn it on so I can get better results from my graphics card playing games, and it wasn't like that before, I used overdrive many times before and this message didn't appear until that damn Crysis config.... What should I do? is the card damaged? my pc specs are: Processor: Intel Core 2 QUA…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אפשר לפרמט מחשב בלי לאבד מידע מסויים? ולא לגבות ולצרוב כי אני לא יכול.... זה נייד ואין שם צורב
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק של WD בנפח 320G והיתה לי שגיאה בווינדוס כתיבה מושהית נכשלה, ניסיתי להריץ את הכלי של WD כדי לבודק שגיאות אבל הוא נתקע באמצע הרצתי Hiren's Boot Disc וניסיתי מספר כלים כולל Western Digital Diagnostics חלק מהם נתקעו לי באמצע וחלק לא עבדו בכלל. אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עולה לי... הרצתי את ההתקנה של הווינדוס כדי לעשות REPAIR והוא אומר שהו לא מזהה ווינדוס על המחיצה, הרצתי Fixboot, FixMBR, Bootcfg, ועוד אבל הם לא הצליחו לזהות או לתקן את הווינדוס בכלל. הרצתי את ההתקנה של ווינדוס והוא מראה לי שכאילו לא מוגדר למחיצה מערכת קבצים. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם מדובר על מחשב תושבת P4 478 3.0 GHZ לוח VIA SATA RAID הרדיסק 80 GB זיכרון 1 GB 400 DDR WIN XP התקלה :כל פעם מופיע אחרי הפעולה כמו,חיבור זיכרון חיצוני USB או אם עמדתי עם סמן העכבר על סל מיחזור ועשיתי קליק ימני ורוקן את סל המיחזור, או חיבור כבל הרשת והגדרת החייגן ,,,מה שקורה ברגע הפעולה מתקבל מסך כחול עם שגיאה ולא מספיקים לקרוא ואז הוא מתחיל הפעלה מחדש עם הודעה המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה מה שהספקתי לקלוט במסך הכחול הוא קוד 0X0000005 ביצעתי פירמוט מספר פעמים זה לא עוזר,,,, אחרי הפירמוט הכל עובד יפה עד השיגעון הבא כמו ברגע הכנסת זיכרון נייד USB שוב מייד מסך כחול משהו מכיר בעייה כזאת, דרך אגב זה התחיל פתאום לא הורכב שום דבר חדש בחומרה ניסיתי כרטיס זיכרון חדש…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 עם אקסיפי בדואל.. בשניהם הדרייברים מעודכנים עד היום.. עדכוני מערכת מעודכנים.. אנטיוירוס זהה נוד 32.. אין לי מושג למה יש לי מסכים כחולים בווינדוס 7 ברגע שהמחשב טיפה מתאמץ.. הכל קורס.. לאומת זאת באקספי הכל בסדר... גם אחרי הרצת prime95 בו זמנית על כל ליבה.... המחשב עדין עובד..... בווינדוס 7 איך שאני מפעיל את הבדיקה ( Blend - stress cpu and ram ) אפילו על ליבה אחת המחשב קורס במקום... המסכים הכחולים קפצו לי במשחקים בהמרת סרטים ומוזיקה... מי שהוא יודע מה הבעיה עם ווינדוס 7 יש לי עוד שתי מחשבים בבית עם ווינדוס 7 בלבד.. אחד מהם גם עם מסכים כחולים השני דווקא בסדר גמור.. יש איזה עידכון או משו שיכול לגרום לבעיה הזאת?!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על הסבלנות. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה. החיבור עבד יומיים ומשום מה הפסיק לעבוד. כשעבד החיבור, אופציה אחת ויחידה של רזולוציה היתה מתאימה, עכשיו משום מה גם היא לא עובדת . אין מסך שלא הייתי בו או רזולוציה שלא בחרתי בה. בזמן החלפת רזולוציות במחשב, הLCD מקפץ ומקבל אות מהמחשב אך לאחר מכן טוען שהוא לא תומך בפורמט הוידאו. (Unsuported video format) כרטיס המסך - GeForce 8800GT הטלויזיה - Toshiba Regza RV733 37inch הכבל הוא HDMI ל-HDMI שבצד אחד מתחבר למתאם DVI (יציאה שנייה בגי' פורס) ובצד שני לממיר אות דיגיטלי לאנלוגי - משם כבל VGA ל VGA שמתחבר לLCD. עזרתכם בבקשה, תומתום
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי. חיפשתי תשובה בפורומים ולא מצאתי אז אני פותח דיון לשאלה... נכנס לי וירוס websearch שהשתלט לי על כל הדפדפנים ומאט את המחשב , גורם לדפדפנים לקרוס וכו', לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום מדריך להסיר אותו.... א. מי יכול בבקשה לתת לי פרטים על הוירוס הזה? ב. עשיתי פורמט, ואע"פכ הוא הופיע שוב ! לא יודע איך... יכול להיות שזה בגלל שהורדתי גוגל chorme ונכנסתי למשתמש שלי, והוא שמור בהיסטוריה שם איכשהו?(הרי זה בעצם שמר את כל הנתונים שהיו לי לפני הפורמט על ה chrome)... קיצור למישהו יש מושג איך להיפתר ממנו? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם P5BE של אסוס.כבן שנה וחצי לערך.לפני כיומיים רכשתי לו דיסק קשיח חדש,אך שחיברתי אותו אחד מחיבורי הסאטא היה שבור מעט וחיברתי את חיבור כבל הנתונים (לא כבל המתח) הפוך ומאז המחשב נדלק,המאווררים פועלים אבל אין תצוגה והמסך לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח? הצילו..
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה מתאימה לפורום הזה, כי אין לי מושג מה גורם לבעיה (תוכנה/חומרה)...... אז אם זה לא שייך, תעבירו..... ולבעיה: יש לי מקלדת "מולטימדיה" (זאת עם הכפתורים של ה+- ווליום, play וכאלה), ויש עליה גם כפתורים של my documents וכו'. עכשיו, הגדרתי לה שאם אני לוחץ על my music זה יפתח לי את הצייר (סתם כי זה הכפתור שאני הכי פחות משתמש בו, ואני משתמש הרבה בצייר [להדבקה של סקירנשוטס.... ;D ]). בהתחלה זה עבד, אבל פתאום בימים האחרונים אני לוחץ על זה והצייר לא מוכן להפתח. שיניתי את זה ככה שיפתח כלמיני דברים (כולל התיקיה המקורית), וזה עובד-גם כשאני מקשר אותו לקיצורי דרך, תמונות וכו'. אבל משום מה דווקא את הצייר הוא לא מוכן לפתוח..... ד"א יש לי WIN XP SP1. למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רוב הפעמים מתי שאני מכבה תמחשב לאחר 15 שעות שהוא היה פתוח אז הוא לא נכבה לי המחשב גם אחרי 40 דקות פעם גם השארתי שיכבה והוא לא נכבה גם אחרי 5 שעות!!!!!!!!! מה הבעיה? לפי דעתי הבעיה היא בספק בגלל שיש לי ג'נרי אבל אני רוצה לדעת 100%מ שזה הספק לפי שאני קונה ספק חדש
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-