עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. היי, כאשר אני משחק בכל מיני משחקים יש רעש רקע שנשמע שהוא מסונכרן עם הפעולה של ה-HDD, וזה די נוראי ואני לא יודע איך לגרום לזה להפסיק מבלי להשתמש ביציאה אחרת (כבל קצר). בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by tomersegev,

שלום, יש לי מחשב נייח שעובד כ-5 שנים עם מסך בטכנולוגית LCD של LG. פתאום הופיע בעיה שהמסך נהיה חשוך לאחר הדלקת המחשב - כלומר רואים הכל וניתן לעבוד אבל כאילו הנמיכו את הבהירות למספר מאוד קטן. שינוי הפרמטרים בלחצני המסך לא משנה הרבה. חיברתי את המסך למחשב אחר (עם שני סוגים שונים של כבלים) ועדיין חשוך. לפעמים אחרי כמה דקות זה מסתדר מעצמו, אבל לא תמיד. בקיצור - נרה שהבעיה במסך. האם זו תופעה מוכרת במסכי LCD ? האם ניתן לתקן או פשוט לקנות חדש ? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  4. תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  5. אחרי שהמחשב שלי נתקע במשך כל השבוע ושיגע אותי, החלטתי שאני נכנס באמא שלו-לקחתי שואב אבק(מעפן אומנם) והוא לא הצליח לגרד אפילו את הקצת של הקצת. כמובן שהתעצבנתי, והדכאון של לפרק כל חלק ממש לא בעניין של יום שישי בבוקר. אחרי שנרגענו, חשבתי איך לעזאזאל כל הפריקים של המחשבים משלמים בשביל המדחס אוויר הזה? ואז ראיתי בלון. כל מה שצריך לנקות את המחשב זה בלון! נפח אותו-ושחרר את האוויר על הביפנוכו. חזור על התהליך עד שהמשחב נקי. קל ופשוט(אחרי זה צריך לאסוף את האבק מסביב אבל זה כלום). בהצלחה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא מזמן עשיתי פירמוט למחשב שלי : Dell Inspiron 15R SE לאחר הפירמוט התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים. לאחר מכן התקנתי את התוכנה Dell Webcam Central אך זה רושם שאין מצלמה מחוברת למחשב, וזה לא מזהה את המצלמה המובנית. כשאני נכנס ל device management אני לא רואה שום התקן של מצלמה ולא את הלשונית imaging devices חיפשתי באינטרנט דרייברים של מצלמת אנטרנט ולא מצאתי תודה מראש והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. קיבלתי מחשב מסוג dell inspiron n5110 ושרציתי לפרמט win7 דרך USB אותו קיבלתי שגיאה 0xc0000098 הפעולות שעשיתי עד עכשיו: 1.ניסיתי להשתמש במדריך הזה: http://www.prime-expert.com/articles/b18/fix-0xC0000098-windows-bcd-does-not-contain-valid-os-entry.php אבל ללא הצלחה, בשלב המחיקה קיבלתי הודעה שהקבצים שאותם אני מנסה למחוק לקריאה בלבד. 2.פרמטתי את המחיצה של הBOOT (זאת ששוקלת 100 מגה) בעזרת ההתקנה מהCD. 3.קיבלתי בsystem recovery options בstartup repair שיש תקלה במחיצה D (מה הקשר? היא ריקה מתוכן(קיימות מחיצה C שעליה המערכת הפעלה וD שעוד לא התקנתי עליה כלום)). אחרי שבחרתי ב"תיקון" קיבלתי הודעה שBOOT MANAGER לא קיים... 4.חזרתי חלילה על פעולה 3 ו-startup repair לא מצא הפעם שום תקלה …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא מעל לי את,הוינדוס (צירפתי סרטון) https://www.youtube.com/watch?v=a4MEvv1F0sA&feature=youtube_gdata_player מה יכולה להיות הבעיה והאם הלוח או אחד מהחלקים נהרס,אם כן מה צריך להחליף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by שי shybar 9,

חברים יקרים. לאחר פירמוט המחשב קיבלתי בדירוג המחשב 1(מביך) לאחר מבט ב במנהל ההתקנים יש לי חשד שחסרים דרייברים. שאלתי: האם ישנה תוכנה שאפשר להריץ שמזהה את החוסרים ומתקינה אותם.?כמובן חינמית.. זאת כמובן כי לא הצלחתי לזהות את שמות חברות ההתקנים. אשמח מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by swisaman,

ברשותי המפרט בצד,שמתי לב שהעליה של הוינדוס נהייתה איטית משמעותית למרות שאני על SSD(ולמרות שאני על SATA2) האם ניתן לבדוק אם אכן הבעיה היא בSSD ולפעול בהתאם?במשחקים שמותקנים על הSSD לדוגמא המהירות טעינה של המפות לא השתנתה והיא עדיין עניין של שניות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום! כבר כמה ימים שאני מפעיל את המחשב והצג נכבה ונדלק, כמה פעמים, וכתוב לי בשורת המשימות-"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". כמה פעמים קפץ לי מסך כחול, קרה גם שהמחשב נכבה אחרי זה.. ברוב המקרים התצוגה מתחרבשת, אני ראה הרבה ריבועים על המסך וכל מיני פיקסלים לא קשורים.. בלתי ניתן לעבוד עםהמחשב בצורה הזאת. ניסיתי למחוק דרייברים ולהתקין מחדש, וגם ניסיתי את הפתרון שמיקרוסופט מציעים: http://support.microsoft.com/kb/2665946/he זה לא עזר לי.. זה קורה גם בsafe mode. גם אחרי פתיחה של המחשב וניקוי אבק הבעיה ממשיכה. הדגם של הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB, נקנה ב2007 ביחד עם מחשב חדש. זה נראה כאילו הלך הכרטיס מסך? מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ZXY1,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ויש לי 4 דיסקים קשיחים ישנים SATA2 אפשר להרכיב את כול ה-4 + צורב ?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. פתאום...איני יכול לחבר את הטלפון למחשב, הכבל USB אינו מזהה, ניסיתי גם נוט 2 וגם אייפון, בבדיקה במחשבים אחרים נמצא כי הטלפונים תקינים, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ואני מזהה שיש כשל בהתקנה של ה MTP...כנראה צריך למחוק או לפרמט את הנושא הזה... יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמו שכתוב בכותרת אני כל פעם מתלבט הבעיה שלי היא כזאת 1.יותר בריא לעניים 2.יותר קל לתפעול שליטה על כמה שיותר תכנים מוצעים מהמחשב דוגמא פרט בחלק עליון ופרט בחלק תחתון רוצה שתהיה לי שליטה על כל הפרטים וזהו בכללי אני לא כל כך מתעסק עם זה פשוט בזמן האחרון זה מפריע לי כל הגדרה יש לה את היתרונות והחס.. שלה אני יודע שזה לפי טעם אבל רציתי לדעת מה אתם ממליצים\ חושבים ? עריכה*: כרגע אני על 125% וזה בסדר פשוט זה מגדיל את התוכנות בדרך כלל וזהו כמובן תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  18. הי שמתי לב שהעכבר שלי מסוג לייזר גניוס 525 יכול להדליק את המחשב ,אתמול כיביתי את המחשב בערב , לאחר זמן מה נגעתי בלחצן השמאלי של העכבר במקרה ונדהמתי לראות שהמחשב פתאום נדלק עד לשולחן עבודה , זה אפשרי כזה דבר? או שמשהו לא תקין עם העכבר? רוני

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Tzach_n,

אהלן חברים. לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי. אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר. חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד. הבאתי את המחש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי (יותר נכון, להורים שלי) בעיה משונה מאוד במחשב שהתחילה לפני כשבועיים. חלק מהאתרים פשוט מסרבים לקבל שם משתמש וסיסמה - מחזירים תשובה כאילו הפרטים שגויים, גם כשהם נכונים בוודאות. חלק מהאתרים בכלל קופאים כשמנסים להכניס בהם את הפרטים, או לא מגיבים לכפתור ה"שלח" הנמצא בעמוד הכניסה. דווקא בHWZONE אין בעיה, אבל בהרבה אתרים אחרים יש - ובכל דפדפן בו ניסיתי (גם לאחר הסרה והתקנה מחדש). פרט לכך, נראה כי האינטרנט תקין לחלוטין. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. ערב טוב לכולם, אתם ממש המוצא האחרון שלי לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אז ככה: היום קיבלתי את המחשב המפרט: windows 7 ultimate 32bit i7 3770 cooler intel 1155/1156 copper gigabyte z77M D3H Sapphire ATI 6850 GDDR5 PCI-E HDMI עכשיו ככה, ניסיתי כל אפשרות התקנתי את הדרייבר הורדתי עדכונים, הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל היא 1600X900 ויש עוד שלל רזולוציות נמוכות יותר שפשוט לא מתאימות למסך 20" של LG מדגם E2041T המצב שנוצר הוא שאני צופה בסרטים וסדרות והתמונה מתוחה על כל המסך בצורה חסרת פרופורציה, כנ"ל באתרי אינטרנט. אשמח לעזרה, פשוט לא נעים לעבוד כך על המחשב תודה וערב טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by neta3200,

המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט, 64 סיביות תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המעבד שלי הינו E8400 בעל 2ליבות של 3Ghz ופתאום המחשב מראה לי ליבה אחת שהיא 2.67GhZ למה? ממתי התקלה קיימת? שבוע. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? לא.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by amidamaruhigh,

מה קורה חברה?? אז ככה. המחשב הנייח שלי עושה לי בעיות בזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו הוא מנסה לעלות אבל בלי לתת שום תצוגה ומיד אחרי כמה שניות מיד מרסט את עצמו בהתחלה חשבתי שמדובר בהארד דיסק ניתקתי את שניהם והמחשב בכל זאת לא עלה. כרגע אין לי כיוון מה הבעיה... יכול להיות שהלוח אם שלי הלך? או שסתם הכבל חשמל שלי כבר עשה את שלו? לא קורא או עונה אני מודה מאוד במיוחד אם תשאירו דעה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. היי כבר תקופה של כמה חודשיים שעכבר עושה בעיות מוזרות מדובר על עכבר Logitech G5 בן 4+ זה התחיל קצת אחרי ששידרגתי ל Win8 (לא בטוח שהוא הגורם לבעיה) באוקטובר? בהתחלה, פעם בכמה ימים הוא פשוט הפסיק להגיב, המנורות ה DPI היו מהבהבות בסדר עוקב ורק הפעלה מחדש למחשב הייתה מסדרת את הבעיה אפילו לי ניתוק והחזרה של ה USB לאחר מכן כמעט חודש לא היה בעיות ובימים האחרונים החילה בעיה שונה תחילה הסמן של העכבר היה רועד ברדיוס של 2 ס"מ פעם בכמה שעות\ פעם ביום והיום עוד בעיה שונה, העכבר מפסיק להגיב לכמה שניות והמנורות של ה DPI מתאפסות למצב האמצעי (למרות שאני משתמש במצב האחרון)... זה קרה בערך 4-5 פעמיים ניסיתי לשחק עם הכבל של העכבר לראות אם יכול להיות שמשהו רופף שם אבל שום דבר לא קורה העכבר נשאר…

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.