עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פתאום היום שמתי לב שהמנורה של הדיסק הקשיח לא מפסיקה לפעול, היא כל הזמן ב100% נסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר, הדבר קורה גם מחוץ לווינדוס, גם בביוס, בכל מקום! מה זה יכול להיות?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Tomerb1,

בזמן האחרון יש לי בעיה חדשה במחשב. הוא פשוט קופא וזהו... אבל נגיד אם אני שומע מוזיקה עדיין שומעים אבל אי אפשר להפסיק אותה והוא לא מגיב כמו מת רק העכבר זז. ואז הוא קופא לגמרי. זה קורה בערך כל שעתיים- שלוש ולא קבוע. המפרט בצד. הטמפרטורות נבדקו והם בסדר, המעבד 38-42 כרטיס מסך 47-48 וכו'... לא גבוהות כ"כ. השאלה מה יכולה להיות הבעיה. אולי הזכרונות? וגם זה הגיוני שפעמיים נדפקו לי ווינדוסים שהתקנתי כל חודש בערך פתאום חסר קובץ המחשב לא עולה לאחר יום שהוא עבד פיקס. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by extra-g,

אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by ztakram,

שלום כיצד אני מבטל בביוס את כרטיס הקול? (לוח אם ג'גבייט G33) לא מצאתי את ההגדרה המתאימה בביוס האם יש בעיה להשאיר את הכרטיס המובנה בנוסף לכרטיס קול חיצוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי חבריה, לוח אם asus p4r800vm מעבד 2.6 אינטל הבעיה היא זו: 2 סלוטי הזכרון עובדים רק אם אני מתקין באחד מהם זכרון לא משנה באיזה מהם. אם אני מתקין 2 יח' זכרון בשניהם זה תוקע את מערכת ההפעלה ומעלה מסך כחול. עשיתי סריקת וירוסים-אין בעיה יש פתרון? תודה,אהוד

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי עכבר שמחובר לUSB ויש בעיה הוא פשוט קופא כל 15 שעה וצריך להפעיל את המחשב מחדש ניסיתי לחבר עכבר אחר כדי לבדוק אולי זה בעיה בעכבר זה לא עזר מישהו יודע מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by erezMASTER,

שלום, לאחרונה נקלעתי לבעיה דיי מוזרה. ברגע שאני מכניס את ה- DATA TRAVELER של KINGSTON, המחשב קולט את זה כ- USB 1.1 כאשר בעבר זה לא היה קורה. מוצגת מול עניי הודעה ליד השעון הדיגיטלי: This usb can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 Port. ניסיתי כל כניסת USB במחשב. אשמח לקבל כל תגובה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Erez360,

שלום לכולם הרצתי בדיקה על הארדיסק wd 500GB 16 עם התוכנה mhdd , אין לי את תמונת המסך כרגע , אבל איפה בדיוק יודעים אם יש שגיאות או לא? ואם קצב המהירות נמוך , לפי מה(גם שגיאות וגם קצב המהירות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. Started by holly man,

שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה נסגר עם החיבורים בלוח הזה? אחרי שנה יציאת המדפסת שלו פשוט שבקה חיים ועכשיו החיבור של הסאונד נדפק... מזל שיש לי גם יציאת אוזניות מקדימה אז אני משתמש בזה בינתיים אבל זה עדיין לא נוח ומעצבן אפשר לתקן את החיבורים האלה?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  13. האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Vaz,

קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by moshe20,

הי שאני לוחץ על העכבר פעם אחת הוא לוחץ איזה שלוש פעמים זה ממש מעצבן איך אני משנה זאת ניסית בהגדרות של הווינדוס אבל אין שם אופצייה כזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by moshe20,

לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by kobi63,

Hi, I recently started getting VPU Recover errors when playing games. It all started when I tried to play Crysis with some extreme config that was probably to much for my PC. I said OK, let's remove the driver and reinstall, it didn't work. After i got frustrated I formatted my PC and I still got the message. I tried turning ATI Overdrive off and it worked, but the problem is I want to turn it on so I can get better results from my graphics card playing games, and it wasn't like that before, I used overdrive many times before and this message didn't appear until that damn Crysis config.... What should I do? is the card damaged? my pc specs are: Processor: Intel Core 2 QUA…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מנסה להשמיש מחשב ישן (פנטיום 4, בן 4 או 5 שנים). פעם הוא עבד, עד שיום אחד הוא עבד אבל לא ראו כלום במסך ולכן שיערתי שזה כרטיס מסך דפוק ושמתי אותו בצד, למקרה שיצא לי להתקל בכרטיס מסך ישן (לא רציתי להשקיע כסף). עכשיו אני מנסה להפעיל את המחשב, ואחרי רגע הוא מפסיק לפעול. באופן מעניין, דווקא כשאין כרטיס מסך מחובר, הוא ממשיך לפעול, אבל אפילו לא מגיע ל BOOT (לא שומעים את הביפ). מכיוון שאנחנו בעידן הווב 2.0 (עד כמה שהביטוי שחוק) העליתי ליוטיוב סרטון קצר שמתאר את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל להציץ ולייעץ מה צריך לעשות: http://www.youtube.com/watch?v=EUKHsbJculQ בתודה מראש, אלון

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. בעיה - אני מדליק את המחשב הכל בסדר וזה אני מגיע לשלט הכחול ברוך הבא (xp) שולחן העבודה עולה ואחרי כמה שניות (2-3) המחשב קופא , מפסיק לזוז עושה סימן של טוען והעכבר והמקלדת והכל לא מגיב וירוס ? מה אפשר לעשות עכשיו לפרמט האם יש דרך לשנות את זה ? מישהו מכיר בכלל את התופעה? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:04:49 ד"א גם השעון בצד מפסיק לעבודפשוט ניתקע על תמונה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:06:48 אני גם מצליח להיכנס לביוס ליפני שעולה הווינדוס ועוד משהו היום שיחקתי עם הכרטיס מסך , כיאילו הוצאתי אותו וניקיתי אותו אבל זה לא ניראלי קשור[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:08:08 שמתי לב שהמאורר מיתחתיו לא עובד ממש טובעובד חלש מה לעשות :'( חידוש - המחשב עולה ועולה תמו…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by nadav1711,

המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by leapu,

שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  25. היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים