עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RayZ,

יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  2. שלום, יש לי מסך CHIMEI CMV 221D וכרטיס מסך 3DConnect X1900XT 512MB. כאשר אני מתקין את VISTA, היא מאפשרת בהגרות למסך להגיע לרזולוציה של 1024X768 בלבד. גם לאחר התקנת הדרייברים העדכניים של ATI, זה לא משתנה. רק אחרי שחיברתי במקביל מסך אחר (LG L1732P), ויסטה זיהתה אותו ונתנה לי לטפס עד לרזולוציה נייטיב שלו (1280x1024), ואחרי שניתקתי אותו, יכולתי להעלות את ה- CHIMEI לנייטיב שלו (1680x1050). שני המסכים מחוברים ב- DVI. יציאת הטלויזיה עובדת נהדר במקביל לחיבור המסך, וחוצמזה המסך עובד נפלא. השאלה שלי היא ממה זה נובע, וכיצד ניתן להתמודד עם התקלה בלי חיבור של מסך אחר (שלאו דווקא יהיה לי במקרים הבאים).

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by natan_a,

יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by hgecmn,

שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by lossing_control,

כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by y10,

יש לי בעיה המחשב עולה לי בסדר גמור אך שאני בא להכנס לתקיות המחשב נתקע ל-5-10 שניות ואז עושה את הפעולה שאני רוצה לעשות בתקייה יש לי מעבד פנטיום 4 2000

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by shedox,

יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. הכרטיס מסך שהזמנתי הוא ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? כשהמחשב הגיע הביתה בדקתי תכרטיס מסך והיה כתוב : x1950 series וגם ראתי שכתוב במהירות שעון 702mhz ממקום 1400 אז השאלה שלי האם שמו לי תכרטיס הנכון?

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  9. 0x0000007b (0x80786b50,0xc0000034 המחשב עולה, אבל רק לאחר שבוחרים בתיקון של הוינדוס, הוינדוס מחפש מה לתקן, לא מוצא כלום ונותן לי להפעיל את המחשב כרגיל. התקיעה מתרחשת כש4 העיגולים של הסמל של וינדוס מסתובבים, והמסך הכחול עצמו מוצג לפחות משניה. אשמח לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Mind_Reflection,

לפני שבוע פירסמתי הודעה על ה Asus A7s333 קרעתי לו את הצורה נתתי סקירה מאד גרועה עליו בכל מקרה החלפתי את מה שהיה ולקחתי ASUS A7v8x-x מסתבר שאותם בעיות שהיו לי ב s333 יש לי גם בזה. אני ינמק המחשב נתקע אחרי כמה דקות של שימוש שהוא עובד עם 133 BUS (המעבד מקורר היטב) 43 מעלות אני לא יודע מה לעשות בדקתי את המעבד במחשב השני שלי שהוא ECS k7s5a והמעבד עובד מצויין על באס 133 בדקתי שם גם את הזיכרון וגם הם עובדים מצויין. אז למה ב אסוסים למניהם זה לא עובד. חשבתי שיכול להיות שזאת בעיה בספק. 300 W הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by jfkk,

http://hwzone.co.il/community/threads/536067-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A6%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA אתמול הגבתי לנושא אנני מוצא את ההודעה המקורית

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  14. שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  15. שלום לכולם , אני מקווה שזה הפורום הנכון , אם לא אז בבקשה תעבירו לפורום הנכון , יש לי את הלוח הנ"ל של GIGABYTE , כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור הקדמי אני שומע את ההארד דיסק , זאת אומרת כל פעם שההארד דיסק קורא\כותב יש מן כזה צרצור חלש ומציק ביותר. מישהו יודע איך אני נפתר מהצרצור הזה? תודה רבה על העזרה! נ.ב. אני לא חושב שזה קשור אבל המארז שלי הוא של GIGABYTE מדגם Poseidon . ושוב תודה

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by אריאל58,

שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  17. בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח... אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by Yamabushi,

בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by elixvx,

פרמטתי עכשו את המחשב הישן שלי P4 שיש בוא המון בעיות עכש הפרמוט עבר בהצלחה והכל בסדר כשעלה הווינדוס 7 רציתי להתקין לו עברית ובשביל זה הייתי צריך להתחבר לאינטרנט אז חיברתי את הכב ל אינטרנט למקום שלו המחשב פשוט קפא לגמרי (העכבר הכול) זה כבר קרא לי גם בXP אבל רק כשהייתי מחר USB בקיצור כיביתי אותו והדלקתי מחדש ושעלה הווינדוס הוא נתן ליאת ההודעה הזאת שהווינדוס לא נכבה בהצלחה וזה נותן לי או לעלות או רגיל או "לתקו" משהו כזה בקיצור לא משנה מה אני בוחר זה נותן לי את המסך הכחול הבא ופשוט נתקע שם: מה זה אומר? עזרה בבקשה =/

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by CybeR_CoM,

ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by The-Fox,

הבעיה היא די מוזרה אני חייב לציין בכל חיי לא ראיתי כזאת. מה שקורה זה המחשב מתחיל לעבוד כרגיל ואז אחרי מספר דקות או מספר שניות הוא נתקע, בלי התראות ובלי כלום. בנוסף, לפעמים כשמאתחילם את המחשב אז הוא לא עולה בכלל והמסך אפילו לא נדלק, ובדרך כלל זה מלווה בזה שהמאורר לא מתחיל לעבוד (מוזר ביותר). הכל התחיל באיזה יום שישי כשחזרתי מהצבא, ראיתי שהמחשב אפילו לא עובד חיפשתי ומצאתי סימני שריפה על החיבור של ה ATX. חשבתי שאו הספק הלך או הלוח, ניסתי ספק אחר וגם לא עבד, וגם ניסתי את הספק שלי במחשב אחר וזה עבד מצוין. אני חושב שהבעיה בלוח, אבל שלחתי אותו לפנדה והם החזירו לי אותו אז כנראה שהלוח בסדר (אני עוד צריך לברר את זה). אז לסיכום הבעיה יכולה להיות או במעבד, או בלוח - הזיכרון וה…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  22. Started by oshri-d,

שלום רב, אז ככה, התקנתי לוח אם משומש של אסוס למחשב פנטיום 3 שבדיסק הקשיח שלו מותקנת מערכת הפעלה XP בגלל בעיות של "קפאון" המחשב כל הזמן, ללוח הקודם היה צי'ספט של VIA וללוח החדש שהתקנתי יש ציספט של ITI, לאחר שהתקנתי את הלוח החדש עלה רק ההרצה של הזיכרון והזיהוי של החומרה הקיימת (דיסק קשיח, צורב וכדומה) ולאחר מכן בלי הודעה כלשהי על תקלה, המחשב נתקע, לפני השלב של העלאת ה-XP! לציין כי ניתנת לי האפשרות להגיע לBIOS ולשוטט שם בלי שהמחשב ייתקע. דיברתי עם טכנאי מחשבים שמסר לי כי בגלל שהציפסט של הלוח שונה במערכת הפעלה של הXP נוצרת בעייה עם החומרה החדשה, מה שצריך לעשות זה להכנס למנהל ההתקנים עם הלוח הישן ולשנות את התקן ה-IDE לסטנדרט ואז להתקין את הלוח החדש, העניין הוא שאין לי אפשרות…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by יאסו אברהם,

אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה

24. Started by Dimer,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש A64 3200 DFI LAN PARTY NF4U GTO2 דיסק קשיח של SEAGATE, 160GB,SATA צורב DVD של NEC 3550 הזיכרונות ששמתי במחשב הם שני מודולים של DDR333 כי אין לי עדיין זיכרונות אחרים. הזיכרונות הללו עבדו מצויין על מערכת AXP2500. עשיתי לדיסק הקשיח התקנה עם DISKWIZARD של SEAGATE. אחרי שסיימתי עם זה וניסיתי להכנס ל-HARD DISK INFORMATION המחשב נתקע, עשיתי RESTART וניסיתי עוד פעם ושוב פעם נתקע. ניסיתי עוד פעם והפעם זה הצליח..... כשאני מנסה להתקין את החלונות על המחשב ההקנה נתקעת מייד אחרי שהחלונות מטעינים את כל הדרייברים ואחרי שאני מטעין את הדרייברים של בקר SATA/RAID. זה מגיע לשלב בו צריך לבחור האם לעשות התקנה, REPAIR או לצאת , אני לוחץ על ENTER להתקנה ואז הוא…

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by itsik1231995,

יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )

• 7 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים