עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by heishke880,

לאחרונה נכנסתי לאתר כרטיסי ביקור. דבר אחד לא הבנתי שם. מה זה המושג "טמפלטים"? האם מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by dannygnh,

הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by robin7,

מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. אני מקבל חדש על המקום!? כי אני לא רוצה ליסוע עד לפנדה ובסוף שלא יחליפו לי אותו... פנדה עושים בעיות עם הדברים אלה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by bifi,

שלום, אני משתמש במחשב עם מג'יק קארד, בירצוני לתקן את סקטור האתחול , האם זה יפגע במג'יק קארד?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  8. לא משנה איזה דיסק, לא משנה מתי ואיזה תוכנה פועלת. המחשב פשוט נהיה איטי להחריד, עד כדי כך שהעכבר קופץ לי ממקום למקום (במקום לזוז חלק). ב-Task manager רק מעבד אחד עולה ל-100% (Hyper-Threading). מה לעשות? ניסיתי להוריד דריבר חדש, לעשות עדכון קושחה (??) לעשות Uninstall ו-Install שוב... שום דבר לא עובד...

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  9. יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  10. שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. קניתי זכרונות שאמורים להיות 3200 400 מגה הרץ. בביוס כתוב שהם רק 333 ובCPUZ כתוב שהם 166MHZ. בלוח הישן שלי היה כתוב לי שהם 400MHZ. איזה זיכרונות יש לי? נ.ב. הביוס מעודכן לגירסה החדשה ביותר. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by nissim_y,

לאחר 3 חדשי עבודה עם העכבר האופטי ( matrix), פתאם הוא מגיב לאט. לפעמים הסמן מטייל לבדו על המסך מבלי שאגע בעכבר. norton antivirus המותקן ב win-xp - לא מראה על וירוס מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  14. קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים

15. החומרה - Gigabyte GA-P55A-UD3 Enermax liberty 500W הבעיה - חיברתי את הלוח והספק, חיברתי את כל הכבלים של המארז - מנסה להדליק, לא עובד. לא נראה שהוא מקבל מתח. חשבתי שהספק דפוק. חיברתי אותו למחשב אחר - עובד. הבנתי שכנראה הלוח דפוק. לקחתי ספק אחר (משהו פשוט 300W) חיברתי - עובד! הלוח מקבל מתח. הלוח מבקש חיבור חשמלי של 8 לCPU - בספק של ה-300 חיברתי רק 4 - עבד. בספק Enermax ניסיתי גם 4 וגם 8 - לא עבד. נראה כאילו הספק והלוח לא בידיוק באותו ראש - רעיונות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי... זה לא ספק ג'נרי והוא עד היום שירת אותי בצורה מעולה במחשב אחר - שגם שם היה לוח Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by lidorx7,

אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  17. המערכת החדשה שהרכבתי לפני שבוע מופיעה בצד. כמו כן אין שום בעיות לא של טמפ' ולא של מתחים, עדיין "מעולם" לא נראה תחת המערכת החדשה שום מסך כחול וכל משחק או תוכנה או כל דרך כלשהי להעמיס על המערכת עובר בשלום כמו שצריך. עם כל הנתונים האלה מידי פעם פרקי זמן לא קבועים יכול להיות כל 5 דקות יכול להיות פעם בשעה מושמע מן צפצוף כזה קטן מהלוח האם, באותו זמן של הצפצוף המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ולא מורגש שום קפיצה או בעיה כלשהי. מה זה אמור להביע?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by sbtgn1,

לקחתי לוח אם תקין של חבר שעליו היה E2200 קניתי E5300 חדש ספק חדש וכרטיס מסך שעובד אבל אני לא רואה כלום על המסך ההשערה שאני נוטה אליה אחרי בדיקה באתר של אינטל שהביוס הנוכחי שתומך ב E2200 לא תומך ב E5300 וצריך לשדרג את הביוס הבעיה שהמחשב לא עולה האם יש דרך לשדרג ביוס כאשר הביוס לא תומך עדיין במעבד כל הצעה כולל ניסים תתקבל בברכה חוץ מלהחליף למעבד שתומך ואז לעדכן.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  19. חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by TopGhost,

בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  22. שלום. אחרי שהתקנתי WIN XP התקנתי את הדרייברים של הלוח מהדיסק שקיבלתי...אבל המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס קול... המחשב מזהה PCI DEVICE, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין שוב את הדרייבר וזה לא עזר... הלוח הוא GA-M51GM-S2G

23. Started by __MIKO__,

לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by GZA,

שאני מפעיל את call of duty Vanguard הכל עובד חלק. אבל כשאני מפעיל את ה-call of duty Modern Warzone אפילו באותו תוכנה battle כמו Vanguard המשחק על הפנים איטי מסורבל ועם מלא באגים. מישהו יודע מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by enzo,

לאחרונה המחשב נעשה איטי(וגם האינטרנט) ואף נתקע במצבים מסוימים (כמו למשל התקנה של דמואים חדשים) ואני לא יודע מה הבעיה.אני סורק כל יום את המחשב עם SPYWARE S&D עם TROJAN REMOVER עם SPYWARE DOCTOR ודואג להשאיר את הרג'יסטרי יציב עם REGISTRY MECHANIC. אני גם משתמש באנטי וירוס מקאפי החדש ופיירוול של JETICO . גם בהפעלה של המחשב כשמופיע השולחן עבודה הדיסק קשיח פועל בצורה מוגזמת ולוקח לו איזה 2 דקות "להירגע". אני לא יודע מה הבעיה המחשב נקי מהכל ועדיין איטי. אני גם שולט בתוכנות שעולות עם ההפעלה ויש שם איזה קובץ ctfmon.exe שנמצא ב-SYSTEM32 ואני לא יודע מה הוא עושה ואם להסיר אותו מהתוכניות שעולות עם הפעלת המחשב. צריך עצות נוספות ודרכים לפתור את הבעיות עוד היום......אני מחר סו…

דיונים חדשים בפורומים