תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח בו קבצי שירים (MP3 ו WMA) הוא פשוט קורס.. כמו התמונה וגם הדפדפן אותו דבר מתי שאני מנסה לפתוח איזה שהוא סרטון ב Internet Explorer ניסיתי למחוק את המדיה ופלייר ולהתקין מחדש וזה לא עוזר.. אפילו מחקתי פלאגינס לא נחוצים וזה עדיין עושה את הבעייה הזאת במקום הלבן רשום: Windows Media Player has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זהו המחשב של חבר שלי. הבעיה היא שהמחשב שלו עושה בעיה בבוט, כלומר אין בוט. סימפטומים: 1. אם מוציאים את המעבד מהתושבת ומחזירים המחשב עושה בוט, אבל תוך כיבוי-שניים הבעיה חוזרת. 2. אם מזיזים את המארז קצת המחשב נתקע לגמרי. עוד משהו, בשני המקרים, גם אם אין בוט וגם אם המחשב נתקע המחשב עושה מין מנגינה מוזרה .. כמו סירנה של אזעקה. פרטי המחשב: P4 1.8 Asus P4B266C Kingston 256MB 266MHZ
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
פתאום קפץ לי מסך כחול בויסטה 64 אחרי שעשית דיבאג זה מה שהיה כתוב הרצתי בדיקה מקיפה על הזיכרונות של 6 שעות ולא נימצא שום בעיה האם באמת הבעיה היתה בזיכרונות או שזה משו אחר?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הבעיה היא: "יש לי בעיה בצריבה יש לי צורב יאמאה 44X24X44 IDE WINXP פנטיום 3 500 כאשר אני צורב בנרו הבאפר יורד לאפס והצריבה נפסקת ואז הבאפר מתמלא שוב והצריבה ממשיכה ולכן במקום לצרוב ב3 דק CD שלם אני צורב ב 6 דק וזה לא היה כך לפני חודש בערך אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה לעוזרים וחג שמח לכולם."
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חיבור PC VIDEO רגיל כזה,עבד לי עכשיו מעולה,לא שונה שום הגדרות ולא כלום,אני עושה detect במסכים אך ללא הצלחה... למישהו יש רעיון? ניתקתי,חיברתי,עשיתי ריסט למחשב,ניסיתי לחבר לחיבור אחר בכרטיס מסך אך ללא הצלחה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שהזמנתי הוא ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? כשהמחשב הגיע הביתה בדקתי תכרטיס מסך והיה כתוב : x1950 series וגם ראתי שכתוב במהירות שעון 702mhz ממקום 1400 אז השאלה שלי האם שמו לי תכרטיס הנכון?
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני פשוט לא מסתדרת עם הווינדוס של 2010 .... וגם לא באלי להתרגל אליו.... וניסיתי את ClassicShellSetup_4_3_1 וזה רק משנה את המראה החיצוני... בחנות מחשבים אמרו לי שהווינדוס של 2007 כבר לא אפשרי להתקנה, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
סוף שבוע נעים לכולם אתמול בצהריים אחרי הפסקת חשמל אני לא מצליח להגיע לקבצים שלי במכשיר nas promise ns4600 כשנכנסתי לניהול אני רק מקבל שיש שגיאה במערכת הקבצים ויש להריץ את הבדיקה שלהם (הרצתי כמה פעמים) יש לי בפנים 4 דיסקים בRAID 5 והמערך והדיסקים תקינים , בבדיקה ליצור VOLUME נוסף אני רואה שיש לי 0 מקום כלומר לדעתי זה אומר שכל הקבצים שלי שם האם למישהוא יש רעיון נוסף ???
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
ממ.. קניתי את הmx300 והעכבר עובד מצויין אבל הגלגלת במשחקים לא עובדת אני לא מצליח לגלגל בין הנשקים זה משגע אותי אני חייב שמישהו יגיד לי את הבעיה ד'א זה מה שהיה רשום בכתבה שקראתי: Oh, yes. Games. Run MouseWare by itself (without using the abovementioned Tweak UI workaround) and there's a good chance that you won't be able to use any recent Logitech mouse's extra buttons, or even its scroll wheel, in games אז מה הקטע? מה לעשות? הדרייברים משפרים את העכבר אבל אני חושב שבגלל הדרייברים הגלגלת לא עובד עכשיו בכתבה הציעו על קובץ game_whl או משהו כזה אז הורדתי והתקנתי ולא עזר
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אנשים , אתמול הכל עבד טוב היום שחזרתי מבית הספר אח שלי התאום הדליק את המחשב והופה! מה קרה? אחרי שהוא עושה את הבדיקות(scandisk) לפני שהוא נכנס לוינדוס הוא מראה לאיזה חצי שניה הודעה כחולה שממנה הספקתי לראות רק "psycal Memory" או משהו דומה , ואז בחצי שניה הזאתי מכבה את ההרדיסק וזהו. זה ממשיך וממשיך והבעיה לא נראה לי תיפתר על ידי פירמוט. זה לא ההארדיסק. ניסיתי להחליף סלוטים של זיכרונות לקנפג את הביוס ניסיתי זכרונות לבד ובקיצור כמעט הכל (אפילו לנתק את הפלופי ואת הCDROM) אפילו להכניס ולהוציא כרטיס מסך! שום דבר! עזרה בבקשה! אין לי אפילו גרוש להשקיע אנשים זה מאוד דחוף עזרו לי בבקשה כבר ניסיתי הכל!
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בעקבות סקטור פגום ושגיאה כלשהו, נעלמו לי הכוננים מהדיסק. איך אני מבצע סריקת סקטורים בלי ליצור כונן חדש שבטח ידרוס לי את כל הקבצים? תוכנת הדיאגנוזה של מקסטור לא מזהה שיש לי כונן לבדיקה (לא מזהה כונני SATA). וינדוס כן מזהה שיש כונן (חומרה). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לי אתמול מחשב חדש.. עם כרטיס מסך 9800GT. ושאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: מה זה באמת אומר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום התכנה שלי (Foxit pdf creator) הודיעה לי שאני במסלול של שבועיים שתמו היום. החלופה החינמית של foxit - 150 מגה גודל קובץ. איפה הימים שהיית צריך רק פותח קבצים קל משקל? היש אחד כזה בנמצא?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ,היו לי דפים וכרטסיות פתוחות בגוגל כרום ! נשמרו במשך זמן ממושך (בהגדרות היה מסומן המשך מאיפה שהפסקתי )היום פתחתי איזה קישור עם לוגו של גוגל ופתעום אין זכר לדפים והכרטסיות שלי ! (הקישור היה כנראה אמור להפתח עם כול הכרטסיות וכל הדפים , אבל הוא נפתח לבד וכך הלכו לי כל הדפים והכרטסיות !יש לי את ההיסטוריה ,אבל לחזור לכל הכרטסיות שהיו לי פתוחות זה בלתי אפשרי ,אני לא יודע כמה זמן הן היו פתוחות !בבקשה עזרו לי עם הצרה הזו (היום היה לי יום רע וזה עוד אחד מהדברים הרעים שקרו לי )תודה חשוב לי לציין יש לי חשבון ג'מייל על שמי , והיום התנתקתי מהחשבון שלי והתחברתי לשל אמא שלי.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום מחשב HP ישן חיברתי כרטיס מסך GEFORCE GT 710 מראה תקלה nvidia Output - המחבר עבור התקן זה נמצא במחבר HDMI אני משתמש ב AUX *תקלה ידוע בHP אבל דרך הפתרון שמוצג בתמיכה הטכנית של HP לא עוזר. ???
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-