עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yotam360,

היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  2. ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים. הכרטיס קול הוא Onboard נראה לי AC97'. נא לא להעביר את ההודעה לפורום אודיו בגלל שלא עונים לי שם, כנראה כי זו בעיה טכנית.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by zohar678,

בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by yosizach,

עם אני מקשיב לשיר ועושה עוד פעולות במכה אז הסאונד מגמגם לי מדוע זה? המחשב אחריי פירמוט

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by eran2,

חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by ToyMan,

היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by matan13,

שלחתי פינג וקיבלתי תגובה של 94ms. יש גם פינג ששלחתי למקום אחר וקיבלתי זמן תגובה של מעל 100ms . איך אני יודע מתי זהו זמן סביר ומתי זהו זמן תגובה לא סביר שצריך לבדוק ? מה זה ה-TTL ? קראתי ולא הבנתי כ"כ את המשמעות תודה.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by carman6,

באופן כללי מה נמחק לאחר עידכון ביוס ומה משתנה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by kokoki,

שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 1511,

תוך כמה זמן אם בכלל הסוללה יכולה להיתרוקן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ של DELL XPS 13 חדש (נקנה ממש לפני כ3 שבועות). עד עכשיו השתמשתי בו אך ורק כשהוא במצב חיסכון בסוללה ושמתי לב שמשום מה הסוללה יורדת די מהר (הכל יחסי כן? מדובר על שימוש של לפחות 10 שעות). היום ניסיתי להשתמש במחשב במצב רגיל (לא חיסכון בסוללה) ושמתי לב שהסוללה יורדת פחות מהר משום מה. במשך 5 שעות של שימוש במצב הרגיל (מתוכם כל ה5 שעות אני שומע מוזיקה, קבצי PDF, גוגל ואפילו פינוק של 20 דקות בנטפליקס) ואני עומד על 66% סוללה, בואו נגיד שבחיסכון בסוללה שהמסך שלו נכבה מדי כמה דקות כשלא נוגעים במחשב הסוללה הייתה יורדת יותר. יש מצב זה בגלל שהמחשב כל שנייה מדליק\מכבה את המסך ופה הצריכה המוגברת בחשמל? (למרות שזה מצב חיסכון בסוללה והוא אמור ל…

12. Started by radar,

שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…

13. למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. במחשב הישן יותר של אח שלי, גם יש וינ xp, והתקנתי לו את אותם הדרייבירים שהתקנתי אצלי, ומשום מה אצלו זה עובד .. פעם אמרו לי שהבעיה כנראה בהגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שום דבר שקשור בביוס (אני לא ממש טוב בזה ~_~) אז אם תאכלו בבקשה לעזור לי, אני אודה מאד מאד מדא למי שימצא את הפיתרון ... תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by eranratzon,

שלום יש לי סורק די ישן של מוסטאק שעובד כמו שעון בכל פעולה שאני מנסה לעשות:סריקה, פקס וכו', מופיעה הודעה שנראית מהממשק של הסורק "אין מספיק זיכרון" ומיד אחריה "אין מסמך בסורק" - וכמובן יש מסמך בסורק... אמרו לי שאולי הסורק התקלקל אבל כדאי לנסות להתקין אותו על מחשב אחר. התקנתי על מחשב אחר - והסורק עובד מצויין. - מחשב סלרון ישן עם 1 ג'יגה זיכרון הסרתי את ההתקנה מהמחשב שלי והתקנתי אותו שוב מחדש- ושוב "אין מספיק זיכרון" אני לא מבין מה הבעיה- זה מחשב עם 4 גיגה זיכרון , מעבד Q6600 -מחשב מעולה מה לדעתכם קורה כאן? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. שמתי לב היום שפתאום אין לי סידי רום וצורב, כלומר הם מותקנים ומחוברים, אך המחשב לא מזהה אותם. שפתחתי את מנהל ההתקנים וניסיתי לברר את הבעיה, ראיתי שרשום לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. כיצב אני פותר את העניין הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

מה עושים?

19. Started by vxvc,

יש לי וינדאוז 98 וההסידרום לא עובד לי כל דיסק לא משנה אם צרוב או לאהסידרום קורא אני נכנס לסידרום מתקין מהו אבל באמצע פתאום מופיע מסך כחול שהסידריום עשה שגיאה ככה תמיד למרות שהחלפתי כבר סידרומים וגם כבלים IDE שום דבר לא עוזר יכול להיות שזה לא מוגדר טוב בביוס לא ידוע בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Ron555,

יש לי מחשב של אסוס rog ווינדוס 10 לא רואים את הסימן של העכבר על המסך , העכבר לא עובד וגם הפד זה מה שמופיע לי במנהל התקנים

21. Started by MDK,

אתמול פתאום היה RESTART באמצע שום דבר... בדקתי טמפ' לא נראה לי שזה חום..הרצתי SCAN למערכת בנורטון 2004 מעודכן, ולא מצא כלום יש לי הרגשה שזה וירוס שהשתילו לי כי המחשב עובד לאט יותר לאחרונה איך אני אפתור את זה? יש את הדרך הישירה שזה פורמט, שזה יהרוג עוד כמה ציפורים באותה מכה, אבל אולי יש בכל זאת דרך יותר קצרה? : תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by lalush33,

האייקונים בשולחן עבודה מתבלבלים למשל לicq יש תמונה של כתבן וכו'..אפשר עזרה תודה מראש

23. Started by snipa,

יש לי windows xp pro ושאני רוצה לגרור בשולחן העבודה סמלים ממקום אחד למקום אחר אני לא מצליח פשוט הם לא זזים מה לעשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  24. טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. winxp.p4 1.7.gforce 64mb.512mb ram. עכבר a4tech הסמן של העכבר זז לאט במשחקים מסוימים עדכנתי דריברים העלתי מהירות עכבר. לא עוזר תודות לעוזרים

• 1 תגובה
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.