תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהמחשב עולה קופצת לי הודעה לעדכן . xvid codec כיצד אני מבטל את התוכנה ? לט מצאתי אותה בהסרת תוכניות .
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם ! המחשב של אחי כבר כמה שבועות נכבה באופן קבוע בשעת מאמץ. מהסתכלות מהירה בביוס נראה שטמפרטורת הכיבוי מוגדרת על 75 מעלות צלזיוס. המחשב די נקי מאבק, אך יש לו רק מאורר מארז יחיד מקדימה (מכניס אויר). האם כדאי להתקין מאורר מאחורה\בצד שיוציא אויר ? כמו כן, מאז קניית המחשב לא החלפנו את המחשה הטרמית. לבסוף, הרצתי את LinX על הגדרות ברירת המחדל וכעבור מספר דקות המחשב נכבה ושמתי לב שבשעת הכיבוי המעבד עבר את ה-75 מעלות. האם זה מסוכן לעלות את טמפרטורת הכיבוי בביוס מעל ל-75 צלזיוס (מעבד core 2 duo E6600) מפרט מלא : Intel Core 2 Duo E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975X/G Nvidia Geforce 9800 GTX 4GB DDR2 800 MHz Enermax 500-550W (לא סגור על ההספק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD של 500 GB כשהחלוקה של הזכרון היא 50 לC והשאר בD אחרי זמן מה נגמר לי הזכרון בC (אני עומד על ג'יגה כרגע ) אבל מבדיקה על כל התיקיות בC כולל קבצי הפעלה מוסתרים נראה שצריך להיות 10 ג'יגה פנוי בכונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם שדרוג לראם: XPG 16G 3200Mhz ולספק כוח: FSP 500W 5-YEAR
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שיש לי בעיה במחשב. אני מנסה להריץ את המשחק Call of Duty Modren Warfare 2 ומתי שאני מריץ אותו המשחק נתקע לחצי שניה ואז זז נתקע עוד פעם לחצי שנייה ואז עוד פעם זז וכו'. אני לא חושב שהמחשב שלי לא יכול להריץ את המשחק כי בדקתי באתר Can you run it? וזה מראה שאני יכול להריץ. הדבר הזה קורה לי במשחקים שגם פעם עבדו לי טוב מאוד אבל עכשיו קורה להם את אותו דבר כמו שקורה למשחק הזה. נ.ב. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע פתאום (אם זה שאני גולש באינטרנט או משחק במשחק) ואז מופיע מסך כחול עם דברים שכתובים בשפת BOOT. הנה המפרט מחשב שלי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. operating System MS Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00GHz 39 °C Conroe 65nm …
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש לחלוטין: i7-4770 קירור: Artic Freezer i11 לוח אם: Gygabyte H87 HD3 בזמן גלישה רגילה באינטרנט (אתרי חדשות טיפוסיים כמו ווינט) אני שומע את המאוורר מעלה ומוריד טורים (מהירות סיבוב) כל מספר שניות שזה ממש מעצבן. כשאני מנטר את מהירות המאוורר וטמפרטורות המעבד (באמצעות התוכנה HWiNFO64) אני רואה הרבה תנודות מוזרות בטמפרטורת ליבות המעבד, ובמהירות המאוורר. ראו את התמונות הבאות (ראו ערכי מנימום ומקסימום בצד ימין) 1 כאשר שום דבר לא פועל ברקע: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_zps3cf51557.jpg 2 כאשר דפדפן האינטרנט אקפלורר 11 פתוח: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_IEOpen_zps0…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן בקר SCSI של Adaptec-AHA-2940. מחוברים אליו צורב SCSI וגם CD-Rom SCSI ובנוסף סורק של HP - כמובן SCSI. שני הכוננים הם פנימיים. לאחרונה מופיעה לי מדי פעם הודעת שגיאה ב-Event Viewer (אני עובד עם Windows XP Pro) שאומרת: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\aic78xx1. ההודעה מופיעה הרבה פעמים תוך מספר שניות. כאשר זה קורה כונני ה-CD-Rom מופיעים אך לא נגישים, רק restart פותר את הבעייה. בדקתי במספר מקומות באינטרנט והבנתי שהבעייה יכולה לנבוע מכמה אפשרויות: 1. בקר SCSI לא תקין. 2. אחד מההתקנים המחוברים לא תקין. 3. בעייה ב-termination. אפשרות מספר אחת היא הפחות נפוצה. שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לאבחן איזה התקן גורם לבעייה? 2. כיצד או איפה ניתן ללמוד כיצד…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מי מבין טוב בהגדרות של אאוטלוק 2013? צריך עזרה 1. לוח השנה בעמודת המשימות לביצוע יתן לי את הפגישות הקרובות ולא רק של אותו היום. 2. האם אפשר לצמצם את העמודה שתהיה יותר צרה. 3. האם אפשר לשנות את צבע הרקע של הלוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה ביותר במחשב בסלון. מדובר במחשב רגיל לכל דבר, רק שהוא מחובר לטלוויזיה. יש לי מקלדת ועכבר של diNovo, שעד היום עבדו תקין לגמרי. הבעיה היא שמשום מה המחשב כל הזמן מקבל קלט מהמקלדת של התו נקודה - ".". כלומר, אם אני לוחץ על תפריט start למשל, בתיבת חיפוש מתחילות לרוץ נקודות, בלי שאני נוגע במקלדת. החשד הראשון שלי היה שהבעיה במקלדת עצמה, איזה מקש תקוע, אבל גם בלי בטריות זה עדיין קורה, וגם כשחיברתי עכבר + מקלדת רגילים ישנים, וניתקתי לגמרי את המשדר BT (הוצאתי אותו מה-USB), עדיין הבעיה קיימת. כמובן שגם ניסיתי גם ריסטרט וכל הדברים הטריוויאלים. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? אולי להסיר לגמרי את ה-BT, לא מספיק רק לנתק פיזית? או שזה לא קשור? מאיפ…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הורדתי עידכון... אני לא יודע עם הוא מתאים.... וגם אץ התוכנה aflash.... ולא הצלחתי לעדכן... מבקש עזרה...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי ווינדוס, אנטי-וירוס, אקרובט, כ. מסך ואופיס וחבר שלי התקין בטעות את השפות הזרות לווינדוס עכשיו לאחר אתחול של המחשב פתאום הוא מציג לי את ההודעה הבאה : Disk boot failue' plaese insert system disk and press enter לאחר שאני מכניס את הדיסק המחשב עולה לי רגיל ואני משתמש בויינדוס ללא שום בעיה מה זה לעזאזל? הכל חדש חדש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי.. שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד.. מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל... זה יכול להיות הכרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים החלטתי לשדרג את המחשב אז קניתי 2 סלוטים של400HZ Kingston 512MB במחשב שלי היה A-data 256 X2 לוח אם asus p4s800d עכשיו לבעיה : כשאני מכניס את הזכרונות חדשים ביחד עם הישנים המחשב נדלק אבל לא מופיע כלום במסך אבל אם אני מוציא את הישנים ושם את החדשים הכל עובד .. ניסיתי את המצבים הבאים המיקום DIMM A1 B1 (זכרון חדש) , DIMM a2 b2 (זכרון ישן) = לא עובד dimm a2 b2 זכרון חדש - עובד (אבל בלי הישן) בקיצור ניסיתי את כל המצבים ובדקתי שכל הזכרונות תקינים אבל אני לא מצליח להפעיל את המחשב שיהיה לי 1.5GB זכרון אולי זה משהו שצריך להגדיר ב BIOS ? אם אתם יודעים את התשובה אנא עזרו לי בתודה מראש פליקס
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-73PVM-S2H המעבד הוא של אינטל 7200. בכל מקרה, הצלחתי להתקין את הכרטיס מסך המובנה שיש בתוך הלוח אם (GEFORCE 7100), אך את השמע לא הצלחתי להתקין וזה כותב לי הודעת שגיאה שהניסיון להתקין את השמע, נכשל. מה עושים?! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מכבה את המחשב, הנורית הירוקה ממשיכה להבהב למרות שהמחשב מכובה... מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות לי פסים על המסך,אחר כך זה נהיה גרוע יותר ויותר עד שנהיה מסך כחול ולאחר מכן הוא נדלק רק במצב בטוח ולא עושה בעיות בכלל (במצב בטוח). ניסיון איפוס דרך ההגדרות לא הצליחה וגם כרגע כשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של הווינדוס דרך usb זה לא מצליח, ההתקנה מסתיימת אבל הוא פשוט עושה ריסט וחוזר למסך ההתקנה של הווינדוס. ביצעתי כמובן התקנה נקייה אחרי מחיקה של הכוננים. את ההתקנה ניסיתי לבצע גם על hdd ישן יחסית וגם על sdd בן שנתיים בערך. פתחתי את המארז וחיזקתי חיבורים ובדקתי שהכל מחובר טוב יש לציין שבערך שבועיים לפני שהתחילו הבעיות ביצעתי נקייה של הדרייבר של הכרטיס מסך ע"פ המדריך פה https://community.amd.com/thread/180667 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאפשר לשאול על מדפסת-פקס. העניין הוא שקניתי מדפסת חדשה שאמורה לתפקד גם כפקס, והפקס מסרב לעבוד. כל החיבורם וההגדרות נבדקו כמה פעמים על ידי נציגי שתי החברות - קנון של המדפסת וסלקום של התקשורת. והן הרימו ידיים. כל אחד טוענת עכשיו שהאשמה בצד השני. אשמח לעצה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-