עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Moooshe,

במסגרת בקרת הנזקים שאחותי עשתה למחשב בזמן שלא הייתי בבית (וכמובן שאני צריך לסדר את הכל בזמן שאני כן בבית), יש לי בעיה מוזרה עם המקלדת. מדי פעם (לפעמים אחרי שעה של שימוש ולפעמים אחרי שלושה ימים), המקלדת פשוט מפסיקה להגיב. מה זאת אומרת? ברגע שלוחצים על מקש כלשהו נשמע צליל מעצבן מה-PC Speaker (אותו אחד ששומעים כשיושבים על המקלדת בטעות, לדוגמה). לפעמים ניתוק וחיבור מחדש עוזרים, לפעמים עשר ניתוקים וחיבורים מחדש עוזרים ולפעמים רק הפעלה מחדש של המחשב עוזרת. המקלדת מחוברת ב-PS/2 למחשב. מה ניסיתי עד עכשיו: להחליף מקלדת להתקין מחדש windows (עשיתי את זה בלי קשר) לאפס הגדרות ביוס אני חושש שזו בעיה בלוח האם... מישהו חושב אחרת? יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק לפני שאני קונה מקלדת USB (או מח…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by motit,

ברשותי נייד מסוג acer 1410, המקלדת אינה עובדת בנייד, חיברתי מקלדת חיצונית באמצעות ה-USB והיא עובדת, הבעיה היא שלאחר שביצעתי ריסטרט, נשמעו צפצופים במהלך עליית מערכת ההפעלה והיא החלה לעלות רק אלרח מספר דקות, כעת אחד הכפתורים במקלדת של הנייד לחוץ ובלתי ניתן להפסיקו, כשהפעלתי "לחץ" על הכפתור, התחלף הכפתור הלחוץ לאחד הכפתורים שלידו, כאמור המקלדת של הנייד אינה מגיבה, האם ניתן לנתקה ולהחליפה במקלדת החיצונית? האם ללכת למעבדת המחשבים הקרובה לביתי או שיש אפשרות להציל את כספי הדל ולנסות לפתור את הבעיה לבד? תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by -Zen,

שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by שמחה יוסקוביץ,

דחוף האם מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להמיר כמות גדולה מאוד של תמונות מ JPEG ל JPG ואם יש אפשרות לעשות את זה בפעם אחת ולא כל תמונה בנפרד

• 1 תגובה
    • 22.7k צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים סרט DVD שצולם ע"י חבר ונצרב בפורמט DVD. רציתי לדעת כיצד אני אוכל להמיר אותו לDivx על מנת לערוך אותו אצלי. תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  9. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by naveh3,

הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי דרייבר של תוכנה מסויימת, שאני מנסה להתקין, אך לא ניתן להתקין בגלל שזה עובד על 16 סיביות. איך אפשר להמיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 6847761,

שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה

14. Started by eliom,

שלום רב. חיברתי את מסך מחשב לממיר הוט על מתאם VGA TO HDMI בלי הדלקת המחשב עצמו ועל מסך המחשב אין שום תגובה ולא רואים טלויזיה השאלה האם זה אפשרי בכלל להשתמש במסך המחשב כטלויזיה ללא צורך במחשב עצמו אלא רק אם החיבור שאמרתי? אם זה אפשרי איך אני מתקן את השגיאה הנ"ל: ובמסך מחשב מוצגת לי ההודעה הזאת check signal cable analog עם מסך שחור תודה.

15. Started by ורוניקה,

האם מישהו מכיר את הפקודה airolib-ng db1 --import passwd ./1/1.lst איך אני מוצא בתוך הקובץ המומר את האשים?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by gshhar,

הורדתי סרט שהסיומת שלו היא BIN ואחד QUE. איך אני יכול להמיר אותם לקובץ אחר שאוכל לצפות בהם.?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by Kitt0s,

אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה.. הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rami_hsn,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה בערך עם הנתונים הבאים מעבד intel i5 כרטיס מסך nvidia 470gtx זיכרון 4 gb לפני כחודש בעררך המחשב החל להיכנס למצב של freeze ככה שהמסך נתקע בתמונה מסויימת ולא ניתן לעשות כלום.... אפילו לחיצה על ריסט לא מפעילה מחדש - לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי שבמארז כן מכבה את המחשב. היום המצב החמיר ---- איך שאני מדליק את המחשב הוא מוציא צפצוף יחיד ביף של שנייה בערך הוא נראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא עולה ואני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה מישהי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי מאיפה הבעיה נובעת???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by bykeking,

אתמול סתם ככה המחשב נתקע, עשיתי ריסט והוא פשוט לא עולה. (המחשב מריץ flyakiteosx) כשאני מדליק אותו זה מגיע עד לחלק שהווינדוס נטען ואז כשאני אמור לעבור למסך ההתחברות זה פשוט נהיה מסך שחור. אחרי כמה פעמים שעושים ריסט זה עולה ואז יש הודעת שגיאה לגבע הקובץ programs files\ common files\ symantec shared\ validate.dat אם אני לוחץ על להתחבר המחשב עולה לשנייה ואז אני מקבל מסך כחול. בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! בנוסף, מי שיכול להמליץ לי על תכנאי טוב באזור השרון ויכול לשלוח לי בפרטי אני אודה לו מאוד!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קיבלתי מיני עכבר אופטי ביחד עם המחשב נייד חיברתי את העכבר דרך ה USB למחשב נייד, המחשב זיהה את החיבור ורצה להתקן דרייברים אבל הוא לא מצליח, כאילו אין דרייבר מעודכן על המחשב, רשום גם על הקופסא של העכבר שאין צורך בדרייבר, וזה רק לחבר ולעבוד... אז מה בעצם הבעיה? איך אפשר לסדר את זה, העכבר הוא של silver line השם המלא זה: mini optical wheel mouse om-290 מותקנת מערכת XP pro על המחשב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by asili,

שאני מנסה להריץ את המשחק יש מן חלון שחור כזה נסגר ואני לא רואה מה רשום בו והמשחק פשוט לא עולה וזה חוזר לשולחן העבודה אני לא מבין למה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, ראשית אציין כי עברתי וחיפשתי פתרון ברשת ובפורום בפרט וזאת ללא הצלחה, המחשב שברשותי הוא: לוח אם: msi X58 pro e מעבד: i7 920 2.67 זיכרון: GB 6 כרטיס מסך: ati HD 6990 * כאשר המשחק רץ אין שום תוכנית שפועלת ברקע גם לא דפדפן. * אין מגבלה של נפח דיסק, * אין בעיה של התחממות יתר, * כל הדריברים עודכנו (כולל כרטיס מסך שעודכן מחדש לאחר הסרה של עדכון קודם) גם כאשר אני מוריד את הדרישות בהגדרת המשחק ל- LOW עדיין המשחק לא רץ וכאשר אני מזיז את העכבר מצד ימין לשמאל המסך נתקע.. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. התקנתי את המשחק קן ולינצ ותוך כמה דקות הוא יוצא לי. ורשום לי שגיאה כזאת לא יודע. שמתי קראק למה זה ככה? יש לי 8800 gt זה אמור לעבוד טוב,כי אני משחק בקריסיס ובכאל אוף דיוטי 4 אם אני לא אמור לשאול את השאלה הזאת אז אני מצטער. בבקשה אל תחסמו אותי מהפורום.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.