תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמתחמם פתחתי אותו כדי לנקות אבק וגילית שהאוורר של המעבד לא עובד. הוא עובד כמה שניות לאחר ההדלקה של המחשב ואחרי זה מפסיק.ניסתי לסובב אותו ידנית והוא עדיין לא עובד. נ.ב במקרה ואני צריך להחליף מאוורר אז אם אפשר תצרפו קישור מאתר שאפשר לקנות ממנו. דגם מחשב acer travelmate 2490
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כרגע עם מעכת הפעלה WIN 7 64 BIT מפרט המחשב ניתן לראות בצד בפרטי משתמש או איך שלא קוראים לזה בקיצור בתקופה האחרונ התחילו להיות לי בעיות רציניות של מסכים כחולים חוזרים ונשנים וזה קורה סתם ככהנגיד שאני משאיר את המחשב דולק זמן ממושך בלילה או סתם וזה כבר קרה לי פעמים סתם כככה באמצע עבודה איתו פעם בגלישה באינטרנט פעם באמצע פוטושופ ולפעמים הוא כיאלו עושה ריסט וחוזר לבחירת משתמש ואז מציג הודדעה "ווינדוס ביצאה יציא בלתי צפוייה" ולפעמים הוא נכבה ולא חוזר ובכל הפעמים (לפחות בפעמיים שהייתי במקום כשזה קרה) היה רששום במסך כחול: bad pool caller עשו פתחתי את קבצי הminidump שנוצרו וזה רושם לי שזה ככל הנראה מהקובץ הבא: ntoskrnl.exe מה אני יכול לעשות? האם זה יכול להיות קשו…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ניתקתי את כל הכוננים, התקנתי WIN10 על כונן SSD חדש, לאחר סיום ההתקנה כיביתי את המחשב, חיברתי את הכוננים, ועכשיו המחשב לא מזהה אותם (הוא זיהה אותם כשנכנסתי להתקנה של ווינדוס בפעם הראשונה, שכחתי לנתק את הכוננים). המלצות?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 mhz 600 והבעיה היא כזאת, כשאני לא נוגע במחשב זמן מה הוא מרסט את עצמו. הבעיה הזאת נמשכה לי כבר כמה חודשים אך מאז השבוע האחרון זה הלך ונהיה בתדירות יותר גבוהה, המחשב פשוט נכנס ללופים של ריסטרט ואתמול ניסיתי להדליק את המחשב ולא הייתה שום תגובה. איפסתי את הביוס הוצאתי את הבטרייה והחזרתי ניסיתי להדליק עם זיכרון אחד במקום שניים ושום דבר. חוץ מזה שהספק עובד ומוציא אוויר ויש שני לדים דולקים שום דבר לא זז, הספק די חדש בסביבות ה- 400 וואט. אם למישהו יש איזה פתרון אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זהו המחשב של חבר שלי. הבעיה היא שהמחשב שלו עושה בעיה בבוט, כלומר אין בוט. סימפטומים: 1. אם מוציאים את המעבד מהתושבת ומחזירים המחשב עושה בוט, אבל תוך כיבוי-שניים הבעיה חוזרת. 2. אם מזיזים את המארז קצת המחשב נתקע לגמרי. עוד משהו, בשני המקרים, גם אם אין בוט וגם אם המחשב נתקע המחשב עושה מין מנגינה מוזרה .. כמו סירנה של אזעקה. פרטי המחשב: P4 1.8 Asus P4B266C Kingston 256MB 266MHZ
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי במנהל התקנים התחילו הריסטים ומופיע סימן קריאה על אחד התקנים ואני לא יודע מה זה ואיך לסדר ניסתי לעדכן את זה מהדיסק ורגיל ולא מצליח אולי עידכו ביוס יעזור אבל אין לי מושג איך עושים http://rotter.name/User_files/nor/4769b979070106b6.jpg *נערך לקישור עקב מימדים מוגזמים.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מדוע אין לי אפשרות שגם הכונן השני יהיה במצב DMA?(מצ"ב תמונה) תודה. אשמח גם לדעת על ההבדלים בין שני המצבים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים .. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כן, נשרף לי ההרדיסק, ההוא שתכננתי שישאר להרבה זמן ולכן שמתי בו את הדברים הכי חשובים שהיו לי כגון מוזיקה (הכי חשוב), תמונות (שמאז שיש לי מצלמה דיגיטלית, הן רק על המחשב), שירים וסיפורים שכתבתי, ברוב טיפשוטי ללא גיבוי (שבעיקרון המשפט האחרון תקף לכל מה שכתבתי עד עכשיו...) ההרדיסק נורא ישן (שנתיים, שלוש בערך...) ונשרף לו צ'יפ במערכת חשמל החיצונית, אבל למרות שזה חיצוני, לא הצליחו להחליף את הלוח מהרדיסק זהה אחר (הצליחו, אבל זה לא עזר...), פה אני צריך אתכם, אני צריך מקום לשחזור מידע מהרדיסקים במוות קליני! ואני יודע שזה יקר, זה המידע היחיד שהשגתי עד עכשיו... תודה לצדיק שיעזור לי...
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבת שלום. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי 7600GT AGP וקירור למעבד BIG TYPHOON. הוצאתי את הלוח אם מכל החיבורים+מהמחשב בכדי להתקין את הביג טייפון והחזרתי ולאחר מכן התקנתי גם את ה7600 מבחינת חומרה. כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד למסך שבו צריך להכניס סיסמא לWINDOWS ונכבה. כך פעם אחר פעם,השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ??? הספק הוא ספק 400W של ANTEC סמארט פאוור. אני ממש נושא,אני אודה לכם לעזרה. תודה רבה לתותחים שנותנים פה את הנשמה תמיד בכל שאלה !
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול בערב מסך כחול עם הבעיה BAD_POOL_CALLER 0x000000c2 המסך הזה נשאר תקוע קרוב ל10 דקות בטענה שהוא: dumping physical memory וליד הטענה הזאת רצו מספרים דיי לאט. לאחר 10 דקות התייאשתי סגרתי את המסך והלכתי לישון היום בבוקר התעוררתי והמחשב היה כבוי הפעלתי אותו והוא אינו עולה! הכרטיס מסך נשמע יותר חזק כמו שהוא נשמע תמיד בהפעלת המחשב אך הוא אינו מפסיק... המסך גם אינו נדלק שום רעש אינו נשמע, שום צפצופים וכו וכך זה ממשיך גם אחרי חצי שעה ניסיתי לנתק זוג זוג של הזכרונות ניסיתי לנתק הארד דיסק הארד דיסק וזה לא עוזר הבעיה ממשיכה לקרות... בבקשה עזרה!!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה בפתרון בעיית ההארדיסק - החלפתי והבעיה נפתרה. הבעיה שבעיה אחרת צצה. אני מדליק את המחשב, והמסך לא מגיב. כלומר מתנהג כאילו המחשב כבוי. (המסך עובד, מופיע ההודעה שמופיעה בדר"כ שהמסך פתוח והמחשב לא) חשבתי שהכרטיס מסך נשרף (9800SE של הרקולס, עם קירור של ארקטיק קולינג, משהו כמו סיילנט קור) בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד (או עובד בקושי). חשוב לציין שלא אימצתי את הכרטיס והשתמשתי רק באינטרנט, למרות שאולי עדיין זו הסיבה. הקטע היותר מוזר - המסך חזר לעבוד ביום ראשון בערב, והיום (שני) הוא שוב חזר לא להגיב למחשב. כל הסימנים מראים שזה הכרטיס מסך, איך ניתן להיות בטוחים מבלי לנסות כרטיס מסך אחר? והשאלה השניה, במידה וזה הכרטיס, האם מומלץ לקנות משהו זול מאוד כי כ…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן, מעבד AMD, זכרון 512MB של DDR1. בהפעלה הראשונית הכל טוב ויפה והמחשב עובד טוב, אך ברגע שרוצים לעשות לו ריסט (זה יכול להיות הפסקת חשמל רגעית או הקשה על כפתור ristart אז הוא לא עולה יותר. בשלב ה boot הוא נתקע ועושה לעצמו שוב ושוב ריסט. שומעים את הכונן הקשיח מתכבה ונדלק שוב ושוב בזמן הזה. נתון מעניין: כשנותנים למחשב מנוחה של 10 דקות (כיבוי כללי) ומדליקים שוב, הוא עולה כמו שצריך. מה זה יכול להיות? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-