תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום אלמוני, קיבלתי מהעבודה מחשב Dell מסדרת 5400 וישר שמתי לב שהגוונים האדומים הם לא "חזקים" מספיק. כל האייקונים מן היום יום שאני רגיל אליהם כגון Google Chrome - עם אדום מוזר. עדכנתי את כל הדרייברים ע"י SupportAssist של Dell. יש לי כרטיס מסך משולב של אינטל + אחד של Radeon שגם לו עדכנתי את הדרייבר. עדיין לא מצליח לגרום לצבעים של האדום להיות תקינים. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לאחי כבר מלא זמן מחשב נייד דל לא תקין (לא יודע למה) , פירמטתי אותו והתקנתי חלונות XP SP3 , במהלך ההתקנה קיבלתי BSOD אני חושד בזיכרונות 2X2 שאולי אחד לא תקין.. אני מקבל : STOP : 0x000000F4 (0X00000003 , 0X8A3BC020,0X8A3BC194,0X805D2970) I אשמח לעזרה במציאת גורם התקלה..
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס כבר הרבה פעמים לאתרים הבאים: KSP.co.il walla.co.il pandas.co.il והם פשוט מסרבים לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששיניתי את ההגדרות של המודם לראוטר PPPOE... יש לי ECI BFOCUS 270 PR (ADSL וIE 6
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כמה ימים חוויתי BSOD. אחרי ריסוט המחשב עלה ולאחר כמה דק הוא קפא לגמרי, ניסיתי לתת לו זמן אבל אחרי רבע שעה ריסטתי שוב. היה לי כמה ימים של שקט והיום שוב קיבלתי BSOD. כמה פרטים טכניים: אני עובד על המפרט כבר כמה שנים טובות ללא בעיות: Core i7 920 @3.8GHz 2GB G.Skill 1600MHZ 8-8-8-24 X3 X58A-UD7 AMD Radeon HD5970 Samsung SSD 840 EVO ועוד 2 כוננים קשיחים (אחד של טרה והשני של חצי טרה) אני רץ על Windows 10 מאז שהוא יצא. לא התקנתי לאחרונה שום דרייבר או משהו בסגנון. הרצתי Memtest ונראה שהזכרונות שלי תקינים. הBSOD הראשון היה: kernel_security_check_failure (0x139 הBSOD השני היה: attempted_execute_of_noexecute_memory (0xfc למישהו יש רעיון איך לבודד את הבעיה? בתודה מראש,…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלור שלי לא נפתח, אני לוחץ על הקישור והוא חושב שניה אבל שום חלון לא נפתח. אני לוחץ על ווינדוס אפדייט וככה גולש לאתרים זה ממש מיאש. עשית סריקת ספיוור וסריקת ווירוסים גם במצב בטוח וזה לא מוצא כלום. פתרון?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם אאוטלוק 2010 שבגלל וירוסים לא רצה לעלות יותר אז עשיתי פירמוט ולפני הפרמוט גיביתי את קובץ הPST שהוא 15 גיגה בערך בהצלחה גיבוי מתוך תיקיית האאוטלוק אופיס.. אז לאחר הפירמוט התקנתי מחדש את אופיס 2010 ואני עושה ייבוא אבל הוא עוצר אותי בשגיאה: cannot expand the folder. errors have been detedted in the file c:\user\desktop\outlook.pst
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מדוע אין לי אפשרות שגם הכונן השני יהיה במצב DMA?(מצ"ב תמונה) תודה. אשמח גם לדעת על ההבדלים בין שני המצבים הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים .. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי שני מחשבים אתמול אבל הופתעתי מכמה דברים: במחשב הראשון: abit NF7 AXP 2500+ 400MHz 512 DDR 120GB sigeit brakuda 7200 RPM GF5700LE 120 MB Inno3d Sony CD-rom RW (crt250e) 52x32x52x אז ככה, כשהמחשב עולה כתוב שמהירות הזכרונות היא 333. כששאלתי את הטכנאי של המקום ממנו רכשתי את המחשב למה הם לא ב400 מה"ץ הוא אמר לי שהם חייבים להיות מסונכרנים עם המעבד. אז השאלה הראשונה היא כזאת: 1. האם הוא צודק ונדפקתי (והוא יצא חרא שהוא לא אמר לי מלכתחילה כי אז הייתי קונה 333). 2. אם הוא לא צודק האם אני יכול לשנות את המהירות שלהם בביוס ל400? שאלה שניה: כשאני מריץ בהפעלה את כלי האבחון של DirectX (את dxdiag) אז כתוב לי על המעבד ככה: AthalonXP 2500+, MMX, 3Dnow, 1.8GHz. מה זה אומר? שהמעבד פועל …
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אני באמצע משחק בGTA על הגדרות בינויות. והמעלות של המעבד 40-50 (לא עובר את ה50 במאמץ של כמה שעות), המעלות של הכרטיס מסך בין 45-48. רק בGTA ובקרייסיס המחשב נפל ככה ואז פתאום המחשב קורס ויש BSOD ! היה לי פעמיים ורשם את הקבצים: nvlddmkm.sys ntoskrnl.exe אפשר סיבה לפחות או דרך לסדר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי 3 מערכות הפעלה, XP, חלונות 7 עברי וחלונות 7 אנגלי. לאחרונה, בעקבות הפסקת חשמל פתאומית, השתבשו שתי התקנות החלונות 7. הצלחתי להתקין מחדש את המערכת העברית, אך זו האנגלית, אינה עולה. כשאני מפעיל את המחשב באמצעות כונן ה-DVD וכדיסק ההפעלה של חלונות 7 בתוכו, מופיעה ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert the windows installation disk and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next" 3, Click "Repair your computer" ... Status: 0xc0000017 Info: An unexpected error has occurred. כשאני מבצע את ההוראה, התופעה חוזרת. כשאני מקיש על ה"המשך", מופיעה אפ…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מצליח להפעיל אותו רק במצב בטוח מה שקרה היה שסגרתי שתי תוכניות שפעלו (CTRL+ALT+DEL) בWIN בגלל שהמחשב קירטע לי קצת הפעלתי מחדש את המחשב וזה מה שקרה אני לא מצליח להיתחבר לרשת (זה לא רק לאינטרנט זה כל ה שקשור לרשת) -------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי WIN 2000 אינטנט מהיר של מת"ב (012) כרטיס רשת אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה עידן אשכנזי
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-