תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת " שהמסנג'ר לא מתחבר אחרי איפוס ביוס" מס השגיא 80048820 , בבקשה חברה תעזרו ליייי ניסיתי את הקטע הזה אם לכוון את השעון ואת נתאריך לנכונים... יש אולי עוד איזה משהו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה טובה שאני יעשה איתה boot וישנה את סיסמת האדמין או ימחוק אותה,אין אפשרות להיכנס לווינדוס!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? הרכיבים חדשים cpu-amd athlon 3000 am2 לוח am2nf6g-vsta אין לי כרטיס מסך(אני רוצה לעבוד עם המובנה) האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעלות עם כרטיס מסך מובנה? או שהבעיה היא בספק שיש לי שהוא 300w ואין לו את היציאה של ה 4 פינים רק את ה 20 פינים
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רוב הפעמים מתי שאני מכבה תמחשב לאחר 15 שעות שהוא היה פתוח אז הוא לא נכבה לי המחשב גם אחרי 40 דקות פעם גם השארתי שיכבה והוא לא נכבה גם אחרי 5 שעות!!!!!!!!! מה הבעיה? לפי דעתי הבעיה היא בספק בגלל שיש לי ג'נרי אבל אני רוצה לדעת 100%מ שזה הספק לפי שאני קונה ספק חדש
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם P5BE של אסוס.כבן שנה וחצי לערך.לפני כיומיים רכשתי לו דיסק קשיח חדש,אך שחיברתי אותו אחד מחיבורי הסאטא היה שבור מעט וחיברתי את חיבור כבל הנתונים (לא כבל המתח) הפוך ומאז המחשב נדלק,המאווררים פועלים אבל אין תצוגה והמסך לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח? הצילו..
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחוברים אצלי במחשב שני כוננים קשיחים פיזיים כשכל אחד מהם מחולק ל2 . פתאום לאחר הדלקת המחשב, win מזהה רק כונן אחד (:c) במקום ה4 שהיו (שני הכוננים הפיזיים מזוהים ע"י הביוס בזמן האיתחול). מה עושים? לא הייתי מוכן לזה (כמובן...) וישנו חומר לא מגובה על שני הכוננים :'( לא ידוע לי על בעייה פיזית בכוננים וגם לא היו בעיות או סימנים מקדימים... יש פתרון לבעייה ? חיים
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לפני כיומיים התחילה אצלי בעיה, בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור עם כל מיני כתוביות באנגלית. למעשה זה המסך הראשון לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. בכדי שמערכת ההפעלה תעלה אני חייב ללחוץ על כפתור ה F1 במקלדת, פעולה שלא הייתי צריך לעשות אותה עד כה. ניסתי לעשות שיחזור מערכת אך הדבר לא הועיל. אם אני לוחץ על כפתור ה ESC אז אני מגיע למסך סגול, עם כל מיני כתוביות באנגלית. מה עלי לעשות בכדי לפתור בעיה מטרידה זאת? אני משתמש בחלונות XP.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי חברים יש לי gtx 1660super i7-4770 8gbram ddr 3 asustek h81m-e כשקניתי את הכרטיס אז הוא הריץ לי את csgo ב200fps אבל תמיד היה דרופים כאלה משהו באמת לא שחיק לאחר מכן התקנתי את המשחק call of duty warzone והוא רץ לי על low במצב סבבה לאחר מכן ראיתי שיש לי על המעבד 70אחוז ניצול ועשיתי פירמוט למחשב הכל עבד חלק במשך יומיים בלבד נעלמו הדרופים בcsgo והfps קפץ ל300 כנל גם warzone אחריי יומיים חזרו הקפיצות בfps שאלתי פה כמה אנשים חלק אמרו לי שאולי זה הראם חלש מידיי אמרו לי לנסות במחשב אחר ואם זה גם ככה אז אולי לשלוח את הכרטיס מסך למעבדה. למישהו יש רעיון לגבי זה?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מדובר במחשב שלא עלה עקב תיקיית EFI שנעלמה מהכונן שממנו עולה הבוט אחרי עדכון כלשהו. לא רציתי להתקין וינדוס מחדש אז אילתרתי ולקחתי תיקיית EFI מדיסק התקנת וינדוס 10, העתקתי אותו לכונן הבוט של המחשב וערכתי את קובץ ה-BCD שיטען את הוינדוס מהדיסק קשיח. זה עובד מצוין הבעיה שבאלתור הזה איבדתי את הבוט של הריקובורי של הוינדוס ואולי עוד כמה דברים. איך אפשר למצוא/ליצור תיקיית EFI של windows boot manager לוינדוס 10? תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי, יש לי ABIT NF7S אודיג'י הראשון מגבר של סוני STR-DB840 החברה במחלקת התמיכה של קריאייטיב עזרו לי להגדיר נכון את הכרטיס והחיבורים והכל. כרגע מחובר אנלוגית 5.1 והכל נפלא ושומעים מצויין. הבעיה היא במוזיקה שמנוגנת ישירות מהמחשב - הסאב וופר לא משמיע שום קול. בסרטים מהמחשב (Divx וסרטים מקוריים מהחנות) - הסאב עובד במשחקי 5.1 ופרו לוג'יק - הסאב עובד במוזיקה שמתנגנת מהקומפקט דיסק שלי - הסאב עובד מצוין ב 2.1. כשאני משתמש בווינאמפ או או משהו דומה למוזיקה - הוא לא עובד. למישהו יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי בהתחלה (FLOPPY DISK(S) FAIL (40 והנורה של הכונן דיסקטים תמיד דולקת יש מצב הלך לי הכונן של הדיסקטים או כבל DATA נדפק ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
somebody can help me wih that?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-