עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by law89,

שואל בשביל מישהי שלא רשומה לפורום. הפלאפון שלה לא עובד. היא לא זוכרת את הסיסמה אבל בחשבון שלה מוגדר המספר פלאפון שלה. היא ניסתה לעשות שחזור סיסמה לפי מספר פלאפון, קיבלה קוד ואחרי זה ביקשו ממנה מג'ימייל לבחור איך לאפס כאשר היו שתי אופציות: 1. דרך חשבון מייל שהיה שייך לספק אינטרנט קודם והתיבה מזמן נסגרה 2. דרך החשבון מייל שאין לה את הסיסמה (שזה ממש מטומטם. אם אין את הסיסמה איך היא תכנס לחשבון כדי לאפס אותה?) האם יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות? יש דרך ליצור קשר עם ג'ימייל? עוד שאלה אחת, היא לקחה לכמה טכנאים את הפלאפון ואמרו לה שאין כלום על הכרטיס זכרון (ושאי אפשר לתקן את הפלאפון). היו על הכרטיס דברים חשובים (חלקם סנטימנטליים). איך יכול להיות ש…

2. היי, יש לי בעיה שכבר באמת שברתי איתה את הראש ולכן אני פונה לעזרתכם. קודם כל רקע: קיבלתי מחשב משומש ללא הארד דיסק, המחשב הוא פנטיום 4 1700 asus p4b חיברתי למחשב את ההארד דיסק שלי מהמחשב הישן שהוא רק 20ג"ב ide כמובן שאת ההארד דיסק חיברתי לprimary master וסידרתי את הbios בהתאם (גם סידרתי שיעשה ממנו boot) והנה המחשב עולה אבל לא מזהה את הכונן, הוא מזהה אותו בבדיקה שהוא מריץ אבל לא מזהה אותו ככונן. הכנסתי דיסקט הפעלה, המערכת מזהה את הכונן cd rom שלי ואת הכונן דיסקטים אבל לא את ההארד דיסק. ניסיתי עם כמה כוננים והתשובה זהה, ניסיתי גם להחליף כבל Ide ועדיין, ניסיתי אפילו להשתמש בכניסה של הslave ועדיין, זה כאילו למחשב יש משהו נגד כוננים קשיחים. ראוי לציון שהכונן עובד (אפילו ברגע זה …

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  3. שלום לכולם , המחשב שלי קורס בפתאומיות תוך כדי עבודה עליו , ניסיתי לפתור את התקלה ע"י מספר דרכים ואף אחת מהן לא עזרה ולכן אני פונה אליכם ... המפרט שלי הוא : INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בהתחלה חשבתי שמדובר אולי בהתחממות יתר של המעבד , הוא עבד עם ספארק 7+ עליו בסביבות ה 37 מעלות שזה הרבה ...למצב מנוחה ואז ראיתי שאני לא מצליח להעלות את הספארק ל 6000 סל"ד ... אז החלפתי לו מקור מתח ( מאחד הכניסות מתח של הכונני 5 אינץ' ולא מהכניסה שלו על הלוח והמצב השתפר המאוור התחיל לפעול כראוי והטמ' ירדה ל 29 מעלות במצב מנוחה . אבל גם אחרי שהורדתי את הטמפרטורה המחשב עדיין קורס , אז ניסיתי להחליף כרט…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  4. יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.

5. Started by lee.,

לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  6. Started by pini51,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את האינטרנט אקספלורר 6. למרות שאיתחלתי מחדש את המחשב האקספלורר החדש לא עלה. ברשותי תוכנת הפעלה חלונות 98 בעברית. מה יכולה ליהיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by mrraz,

איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  9. כן, נשרף לי ההרדיסק, ההוא שתכננתי שישאר להרבה זמן ולכן שמתי בו את הדברים הכי חשובים שהיו לי כגון מוזיקה (הכי חשוב), תמונות (שמאז שיש לי מצלמה דיגיטלית, הן רק על המחשב), שירים וסיפורים שכתבתי, ברוב טיפשוטי ללא גיבוי (שבעיקרון המשפט האחרון תקף לכל מה שכתבתי עד עכשיו...) ההרדיסק נורא ישן (שנתיים, שלוש בערך...) ונשרף לו צ'יפ במערכת חשמל החיצונית, אבל למרות שזה חיצוני, לא הצליחו להחליף את הלוח מהרדיסק זהה אחר (הצליחו, אבל זה לא עזר...), פה אני צריך אתכם, אני צריך מקום לשחזור מידע מהרדיסקים במוות קליני! ואני יודע שזה יקר, זה המידע היחיד שהשגתי עד עכשיו... תודה לצדיק שיעזור לי...

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by aviramgo :),

שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by morx,

שלום לכולם אני באמצע משחק בGTA על הגדרות בינויות. והמעלות של המעבד 40-50 (לא עובר את ה50 במאמץ של כמה שעות), המעלות של הכרטיס מסך בין 45-48. רק בGTA ובקרייסיס המחשב נפל ככה ואז פתאום המחשב קורס ויש BSOD ! היה לי פעמיים ורשם את הקבצים: nvlddmkm.sys ntoskrnl.exe אפשר סיבה לפחות או דרך לסדר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  12. שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by seladlev,

היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב. כמו כן כאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם ל…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by Sheva,

שלום לכולם! מחשב פתאום התחיל להפיץ מסך כחולץ זה קורא קשה המחשב עולה ונכנס לחלונות, לאחר קמה שניות מופיע מסך כחול ואז מחשב מתחובה ונדלק מחדש. מה זה יכול להיות? מפרט המחשבלוח אם: AUSU P6TD DELUXE מעבד: INTEL CORE I7 920 2.6GHZ זיכרון: MUSHKIN DDR3 12GB מערכת הפעלה: WINDOWS 7 PROFESSIONAL [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by Elad_m,

שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by NoamOpp,

אהלן, יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק בלי אינטרנט (כבל רשת מחובר למודם), ורק אחרי ריסטרט האינטרנט עולה. זה קורה לי רק במחשב הזה בדקתי את הכבל והמודם על מחשבים אחרים והכל תקין. יש פתרונות לבעיה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. Started by pssheba,

win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה

21. שמעו אנשים שאני מפעיל את המחשב שלי אני שומע ציפצופים מהמחשב .... פתחתי את המארז של המחשב ואני רואה זה מהארד דיסק.. ושאני מפעיל את המחשב הווינדוס לא עולה .. רשום לי משהו כזה.. DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER בבקשה תעזרו לי....

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by johny,

שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  23. היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  24. יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by hexspeed,

שלום לכולם. ברשותי צורב Aopen 2040. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם חלק מהמדיות של MCD. מדובר במדיות של 700MB X40. ישנן פעמים שאני מתחיל לצרוב בעזרת ה- NERO, ולאחר מספר שניות כשהוא מנסה להתחיל בתהליך הצריבה, הוא מפסיק ונותן את הודעת השגיאה הבאה: "medium speed error". מה שמוזר הוא שזה קורה רק בחלק מהמדיות מהחבילה ולא בכולן. מה שעוד יותר מוזר הוא שאם מתעקשים מספיק, אפשר אחרי מספר נסיונות, לפעמים, לצרוב על אותה מדיה בעיתית.... בקיצור, מישהו נתקל בהודעת שגיאה הזו? יש למישהו מושג מה היא אומרת? (זה לא מופיע ב-HELP של NERO) מה גורם לתקלה? NERO? המדיה עצמה? הצורב? יש לי את קובץ ה-LOG של הצריבה הכושלת, הוא יכול לעזור? אשמח לקבל פתרון לבעייה יש לי עוד איזה 150 מדיות כאלה ??? …

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים