עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by natan805,

יש לי הרבה משחקים במחשב ומיום ליום משחק אחר נוסף נתקע זה התחיל מפרובולג'ן {כדורגל} שמשחקים זה עוצר לא זז אחרי 10 שניות זה ממשיך וככה זה מתפשט לשאר המשחקים נסתי להחיליף כרטיס מסך ולא עזר נסתי פורמט ולא עזר .יש למשהו פטרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RedBlood,

במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by CTTA,

ברשותי לום אם, די ישן, מסוג GIGABYTE GA-8ST800. 1. המחשב לא נדלק כלל [אין מתח, אין תגובה]. 2. החלפתי ספק - לשווא. הסקתי שכנראה הבעיה נובעת מהלוח: 3. ניתקתי את כבל ה-12V של הלוח. 4. המחשב הגיב, והגיע מתח. ->כמובן שהמחשב עדיין לא יעבוד (זו הייתה רק בדיקה למציאת הסיבה לבעיה). רק כשכבל ה-12V מנותק, המחשב מגיב למתח. כשזה מחובר, אין שום תגובה מהמחשב. שקע הכבל נראה תקין, אין סיבה לקצר. מצ"ב תמונה בה מצויין מיקום השקע. אם אכן הבעיה היא בשקע, יש צורך בהחלפה של כל הלוח? תודה-רבה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. [כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נתקע לאחר כמה דקות ומופיעה הודעת שגיאה בקובץ igxprd32 . אמרו לי שזו כנראה בעיה בהתקנה של הדרייבר של כרטיס המסך. מישהו יודע איך עושים זאת או איך פותרים את הבעיה??? אשמח לעזרה !!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ita123,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by Yair Tz,

יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by the kon,

אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by zepled,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. Started by zepled,

שלום, קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל עם לוח -אם gigabyte ep43dsl3l הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב נכנס ל"פריז" או שאני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה. הורדתי גם דרייבר מהאתר של לידטק וגם קורית את אותה תופעה. מה הבעיה? תודה.

13. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, לאחר שפתרתי את הבעיה הקודמת (זהה) על ידי החלפת רכיבים במחשב שלי, התפניתי לבנות לאח שלי מערכת יחסית זהה. המפרט הוא כזה : PHENOM 9500 ASUS M3N78-EMH HDMI CORSAIR 2GB DHX 800MHZ 500 SEAGATE RAID EDITION GALAXY 8800 GT (אגב, מאוד מרעיש בסל"ד גבוה) התקנתי XP, הורדתי דרייברים עדכנים של NVIDIA והורדתי גם כן K-LITE CODECS. לפעמים המחשב מריץ HD טוב, לפעמים לא. מה לעזאזל עושים ? בבקשה עיזרו לי. האם החלפה למעבד אינטל 6420 (יש לי מיותר) וללוח של GIGABYTE GA-73PVM-S2H תפתור את הבעיה ? או שהאם אני צריך רק לבצע התקנות של תוכנות מסויימות ?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי דרך ה BOOT אבל אנלא מצליח......ניסיתי לשנות כמה פעמים בביוס וזה לא עובד!!!!!! הכונן לא קורא ת'דיסק...... מה צריך לעשות??? (אני רוצה לפרמט דווקא דרך ה BOOT ולא דרך ה WINDOWS)

15. Started by morx,

קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  16. Started by MrGross,

להלן המפרט: Q6600 Asus P5Q 2GB OCZ (פעמיים) Asus 8600GT צורב אסוס, ו2 דיסקים קשיחים של סיגייט. קירור goldenorb טרמלטק מארז טרמלטק Armor וספק טרמלטק TR2 430w החלקים נרכשו ב KSP. המחשב נדלק רק כאשר חיבור ה 4 פינים ללוח, מנותק. על הלוח הזה p5q יש אפשרות לחבר 4 פינים או 8 פינים. הבנתי שזה צריך לעבוד גם עם 4 בלבד. בכל אופן אשמח לאיזו תגובה בעניין, הזכרונות מתאימים ללוח למי ששואל. ברגע שמנתקים את חיבור ה4 פינים מהלוח, המחשב נדלק אבל אין BOOT או צליל POST מן הסתם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by xgamer,

שלום, יש לי מחשב מחשבים SOCKET A, ישנים, אחד מהם עבד עד לפני כמה ימים, והשני שמתי אותו בארון אחרי שמדי פעם היה קורס. המחשב הראשון משמיע צפצוף (תיייי נווווווו) הוצאתי הכל ורק לאחר שהוצאתי את המעבד הצפצוף הפסיק. לקחתי את המעבד מהלוח השני ועדיין הלוח מצפצף. החלפתי לוח, לקחתי את הלוח של המחשב מהארון עם שני המעבדים ואותה בעיה כמו המחשב הראשון. לסיכום, 2 לוחות ו 2 מעבדים ב4 קומבינציות שונות, אותה בעיה. זיכרון קיימים אצלי 3 והם לא משפיעים. כרטיס מסך גם כן, קיימים 2 והצלבתי. רעיון למה הבעיה? זה מחשב לאחי הקטן והוא משגע אותי, אין לי רצון להשקיע יותר מדי.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. מפרט מלא בפרופיל, אם זה משנה. המחשב בידיוק חזר מתיקון, ואני שוקל להודיע להם ולהחזיר שהוא חזר לא תקין, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה אומרות התקלות. 1. כשהמאוורר (TT V1) לא על מהירות גבוהה (פנציומטר), הוא עושה תקתוקים מעצבנים ומהירים. לפעמים זה מפסיק, אבל בוודאות כשאני מגביר את המהירות זה מפסיק וכשאני מחליש זה חוזר. 2. כשאני מכבה את המחשב, 2 מאווררים (אחורי ודלת, NZXT Nemesis) ממשיכים לזוז לאט (באחורי אני לא מצליח להחליט אם הוא באמת זז), ובמאוורר דלת עדיין דלוקים הלדים (גם, חלש יותר מהרגיל). גם המסך (LCD) ממשיך לפעול. ממה נובעות הבעיות, האם הבעיה השניה היא בעיה או שזה תקין, והאם זה הגיוני שהמחשב שוחרר מהמעבדה ככה? S: אני מעדיף לא לתקן כרגע - אלא להבין מה הבעיה בזמן שאני מודי…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  20. אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.

21. Started by masterohad,

עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by דידוש,

קניתי את המחשב היום עם הכרטיס winfast px9600gt של leadtek דרייברים מעודכנים 175.19 וכשאני משחק במשחקים ממזער אותם ואז מחזיר חוזר לי התמונה משובשת תראו תמונה : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by NuXeR,

שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by shahar07,

אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by saaar3,

יש לי בעיה בזמן האחרון שברגע שאני מפעיל משחק (כל משחק..) בגרפיקה ברמה מסויימת, המשחק ניתקע לאחר זמן מה שאני משחק בו. אם אני שם הגדרות מאד גבוהות זה לוקח כמה דקות ואם אני שם טיפה פחות מכבידות אז לוקח טיפה יותר זמן עד שהמשחק ניתקע. המשחק לא ממש ניתקע אלא מה שקורה זה שהמסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר, אך עדיין המשחק פועל (שומעים צליל) ואני חייב לנתק את המחשב דרך כפתור הכיבוי במחשב. (ובהפעלה מחדש המחשב והמסך פועלים כרגיל) עוד אציין שהמחשב חם מאד ברגע שהמסך נכבה.. לפי הידוע לי ברגע שבוחרים גרפיקה למשחק, אם הfps נמוך מידי אז המשחק פשוט יגיד לך לשנות הגדרות ולא יתן למחשב להגיע למצב שהוא מתחמם והמסך כבה :-\ (אני אתאר את המפרט למקרה שצריך: ליבה כפולה 3.0 ,זיכרון 2 גי'גה 667 MH,…

דיונים חדשים בפורומים