תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מעבד E4600 שאמור לעבוד בתדר 2.4, אבל תוכנות מוניטורינג מציגות תדר קטן פי 2. לא עשיתי OC ולא נגעתי בשום הגדרות בביוס. האם התדר תקין? לפי מה שהבנתי, 2 הליבות צריכות לעבוד ב-2.4 ולא שסכום התדרים יהיה 2.4... מצורפת תמונה מ-OCCT. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
סלרון 1.7 פנטיום 4 פשוט החליט למות . בהתחלה קפא בניגון סרטים אתמול כיום קפא שוב באמצע עבודה וזהו מאז לא רוצה להידלק . זה לא ספק כי יש חשמל נורות דולקות שומע מאוורר של ספק מסתובב . לגבי הלוח אני גם לא בטוח שהלך הלוח כי יש לו חשמל . כאשר אני מדליק המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (AGP רגיל מחובר לחשמל של הלוח לא חיצונית או משהו ...) אין צפצופים אין כלום , מדליקים והמסך פשוט מהבהב . ניסיתי כמובן להוציא בטריית ביוס לאיפוס לנתק הכל כולל הכל !!! מה שכן שמתי לב ברגע שהוא שווק חיים שפתחתי אותו (שהמחשב דלוק) ראיתי שמאוורר המעבד לא פעל . יכול להיות נשרף המעבד ? למרות שלא שמעתי כבר 10 שנים על מעבד שנישרף ? ניסיתי בלי קירור עם מאוורר ישירות על המעבד ל"בינתיים" דקה שתיים רק כדי ל…
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שאני כותב את זה בפורם הנכון.. הכי מתאים שמצאתי פה..וגם אולי זה קשור היום התחילה לי בעייה מוזרה.. המחשב עושה מעצמו רסטרט כל פרק זמן.. זה יכול להיות כל חמש דקות.. מקסימום כל חצי שעה.. מה זה יכול להיות? בעייה בחומרה או שזה סוג של וירוס? מה ניתו לעשות בנידון?? פתחתי את המחשב.. כל המאווררים פועלים בצורה תקינה..
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד ניסיונות...של ריסטרט או כיבוי והפעלה הווינדאוז כן עולה והכל רגיל... העליתי את הביוס ושמה הבוט נראה תקין ניסיתי גם לסמן להעלות את הדיסק ...של הווינדאוז וזה לא נותן לי את המסך של להקיש בשביל העלאת הדיסק... אלא שוב מגיע להבהוב של הסמן---- גם ניסיתי ללחוץ F8 ושום דבר... ניסיתי גם לחבר הארד דיסק אחר ואותו הדבר.... מישהו יכול לעזור לי .?? תודה רבה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 11:35:08 טוב הצלחתי לסדר לבד...........תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי,כשאני מדליק את המחשב שלי אז בתהליך הפוסט אני צריך ללחוץ F1 בשביל שהמחשב יעלה..... איך אפשר לבטל את האפשרות הזאתי?(חיפשתי בתפריתי הביוס ולא מצאתי איפה לבטל את זה...) הנה הדגם של הלוח אם שלי: Motherboard Name: Sapphire KM266PMSA תודה.
-
- 21 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 0023:0041ae64. Command Line : "D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe" Exception handler called in Main Thread. Error occurred at 8/25/2008 03:32:00. D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Master Systems. 4 processor(s), type 586. 4094 MBytes physical memory. Read from location 0000000c caused an access violation. Registers: EAX=00000000 CS=0023 EIP=0041ae64 EFLGS=00010206 EBX=0341d8d4 SS=002b ESP=0017fabc EBP=1a639008 ECX=0017fbbc DS=002b ESI=00000000 FS=0053 EDX=00000000 ES=002b EDI=1fc8c034 GS=002b By…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, המגיב האחרון !_Nike_! הציע להעביר את הנושא לפורום הזה - אשמח אם למישהו יש רעיונות נוספים לאלה שהוצעו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356796.0 תוכנת FURMARK היא תוכנה לאבחון ובדיקה של כרטיסים גראפיים http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/index.php#techdata מדובר במחשב חדש לחלוטין עם רכיבי חומרה טובים "למדי" תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבועיים מחשב חדש מאתר TMS וכאשר אני מנסה להתקין את ה- XP בשלב של אישור הרשיון של מייקרוסופט ע"י לחיצה על F8 לא גורמת להמשך ההתקנה. האם המחשב שקניתי אינו תקין (Sonata III 500) ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים שידרגתי את הזיכרון מ512MB DDR ל 2GB DDR2, בנוסף שידרגתי את הלוח אם ללוח של gigabyte צ'יפסט G33. השארתי את המעבד intel pentium 4. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש את ההבדל שאמור לבוא בעקבות הוספת הזכרון. התיקיות עדיין נפתחות באותה האיטיות, חלק מהתכניות הקלות נפתחות קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא ההבדל שציפיתי לו!!!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי ויסטה הום פרימיום 32 bit 4 ג'גיה ddr2 מחשב חדש לגמרי מה שקורה שאני מעלה מערכת הפעלה הוא עובד מצוין ואז נתקע בלי יכולת לעשות כלום רק לכבות אותו ולתת לו לנוח איזה שעה עד שעוד פעם הוא עולה הורדתי תוכנה שבודקת את החום של המעבד והמאורר והוא מראה שהכול בסדר למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן הדלקתי את המחשב ועלה עשן מהדיסק הקשיח , מאז הוא אינו מזהה אותו , הדיסק נלקח למעבדה ונאמר לי שהמידע ישנו אבל הם לא יכולים להחזירו , שיש מעבדות שמתעסקות עם זה. יש לי כולה איזה 3 ג'יגה של תמונות , שזהו המידע היחיד שברצוני לשחזר , מישהו אולי מכיר מעבדות שמבצעות את העבודה , אולי למישהו יש המלצה למעבדה מסויימת ? , תודה .
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אבל לא חדש לעולם מחשבים הבעיה שלי נורה מוזרה הרכבתי מחשב לבד (המחשב שלי) ומהדקה הראשונה הוא לא מוכן להיתחבות!!! היו אצלי מלא תכנאים ואנשים שמבינים וכולם לא ידעו מה להגיד אל התקלה הזו אנשים אני פשות לא יודע מה אוד אפשר לעשות ואני פונה אליכם מתוך יאוש אמוק מפרת המחשב q 6600 2.4 ghz g0 m.b intel dq 35 jo 2gb ocz 667 mhz 2gb super talent 667mhz leadteq 8800 gts 640 mb wd 200 gb seagate 500 gb
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-