עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zehava482,

יש לי בעיה, יש לי עכבר שהוא דולק עם אור אדום כל הזמן. בזמן האחרון שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא ועכבר לא מתכבה?יש אור אדום. איך אני מכבה את העכבר עם האור האדום? זה רק קרה בזמן הארחון לפני זה העכבר היה מתכבה עם כולםםם במחשב כולם היו הולכים לישוןןןןןן... יכול להיות שיש וירוס בעכבר?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  2. Started by פניצילין,

יש לי בעיה מוזרה בגלגל העכבר כשאני מגלגל למטה כל שנייה הוא עושה לי קפיצות קטנות כלפי מעלה וזה ממש מעצבן. אני לא יודע אם לקנות חדש אם הבעיה בעכבר. מישהוא נתקל בבעיה כזו?, והאם אפשר לנסות משהוא בהגדרות. מי שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה.

3. Started by eran2,

איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Ski Farm,

שלום לכולם אני אובד עצות ואולי אתם תוכלו לעזור לי ??? יש לי מחשב ( מעבד 350MHZ - אני יודע ישן !!) אשר הוצאתי לו את הכונן הקשיח המקורי שלו ושמתי במקומו כונן קשיח ממחשב אחר שעליו כבר מותקן WIN XP מאז לאחר שהWIN עלה המקלדת והעכבר מנותרלים (סמן העכבר קיים במסך אך הזזה של העכבר לא מזיזה את הסמן), העכבר והמקלדת תקינים - הם עבדו במחשב אחר וכן כאשר הWIN עולה עוד בשלב של הBOOT המקלדת מגיבה !! אולם איך שהWIN עולה היא מנוטרלת !!. כשהייה הכונן הקשיח המקורי גם המקלדת וגם העכבר עבדו!!! האם מישהו יודע למה העכבר והמקלדת מנוטרלים כאשר הWIN XP עולה ? אשמח לעזרה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  5. שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כאן אז אני מקווה שתוכלו לעזור בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת אחרי שאני מדליק את המחשב בערך בשלב ש WIN עולה ( אחרי שאני נכנס ליוזר שלי ולפעמים לפני) המחשב פשוט נכנס למצב של POWER SAVING ואי אפשר להחזיר אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה אתחול מחדש למחשב ואחרי אתחול מחדש למחשב זה קורה שוב ככה פעמיים או שלוש פעמים עד שהוא עולה נורמלי ואחרי שהוא עולה טוב אין שום בעיות עם המחשב חשוב לציין שאם המחשב עובד ואני עושה אתחול למחשב אז הוא עולה בלי שום בעיות הבעיה היא רק שהמחשב היה כבוי לגמרי ואז אני מדליק אותו יש לי WIN XP SP2 GEFORCE 5200 FX הורדתי גם דרייברים ל כרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. Started by johny,

שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by the king2006,

מה זה אני מביין שאין מספיק חשמל שמגיע לכרטיס מסך אבל זה פעם ראשונה שצץ לי דבר כזה איך אני יכול לפתור את זה???

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by popop,

מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  9. Started by Dethmyst,

כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by DuDsAn,

אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by knovious,

שלום, קניתי מחשב חדש המכיל את לוח האם הנל, 8 ג'יגה זכרון ומעבד i7 2600k. המחשב עובד כל הזמן ללא בעיה אבל - וזה ממש מוזר- כמה פעמים בלילה קרה שהמחשב פתאום נתקע, המסך שחור, והלוח אם מצפצף. אם אני מכבה ומדליק הכל תקין. מה שמוזר זה שזה קרה כבר כמה פעמים ותמיד בלילה אף פעם לא עבדתי מול המחשב ופתאום הוא קרס ואני עובד מולו המון שעות. בנוסף, הבנתי שיש בעיה עם sleep mode ולכן כיביתי את המצב הזה ב-windows. המחשב פשוט עובר לשומר מסך שחור או שאני מכבה את הסמך. תודה מראש, לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by kantan1,

שלום כאשר אני נכנס בווינדוס 10 להגדרות=רשת ואינטרנט , לא מופיע לי האופציה "נקודה חמה ניידת", למה? ואיך עושים זאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by SS2.Vegeta,

מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by loope,

טוב, יש לי בעיה, אני מוטרד מזה שיכול להיות שהלך הכרטיס מסך. הייתי באמצע משחק Oblivion שפתאום התחילו מין תקיעות קטנות, יצאתי מהמשחק ועשיתי ריסט... מאז אין תמונה על המסך וזה נראה כאילו אין סיגנל. הכרטיס מחובר טוב, הזכרונות עובדים וגם המעבד...על הכרטיס יש Zalman VF900CU אז לא נראה לי שהוא נשרף...גם על הכרטיס עצמו אין סימנים של שריפה או עקימות או משהו אחר נראה כאילו הוא פשוט שבק. מה שעוד יותר מוזר הוא שכשאני מחבר אותו לPCIe אז הLED שמתריע על זה שהחשמל החיצוני לא מחובר דולק..אבל כשאני מדליק את המחשב לא קורה כלום...איון צפצופים אין כלום....כשאני שולף את הכרטיס מסך יש את הצפצוף הרגיל המתריע על זה שאין כרטיס מסך.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אם לא אני פשוט אארוז את המחשב וא…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by domuzy,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 עם יציאת S-VIDEO. מה שאני לא עושה ומנסה, אני לא מצליח לראות את התצוגה על מסך הטלוויזיה שלי. יש לי מעביר מ-S-VIDEO לRCA ןבטלוויזיה יש 21 פינים. הכבל טוב, החיבורים טוביםץ אני רק לא מצליח להבין את ההגדרות של הכרטיס (TWIN, MIRROR וכו'). עזרתכם המקצועית דרושה- תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  16. אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by ilf,

HD SAMSUNG SPO802N דרש אתחול ללא הודעה מוקדמת הצלחתי להציל את החומר ולאחר מכן אתחלתי ואחר יום יומים הואט שוב פעם דורש אתחול הפעלתי את התוכנה HDD Regenerator והיא מצאה פגמים ואומרת שתוקנו מה אפשר לעשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  18. טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. התקנתי windows 7 ואת הדיסק הקשיח השני הוא לא מציג כמחיצה.. אני רואה אותו במנהל ההתקנים אבל הוא כאילו לא קיים.. ד"א זה שני דיסקים קשיחים שכל אחד 320GB. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  20. אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה

21. Started by ilanb0,

אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?

22. Started by mrraz,

איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by arigo,

שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?

24. שלום כולם יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 שפועלים ב 1T כמובן אני רוצה להרחיב ל 1024, והאפשרות היחידה שלי היא עוד 2 סטיקים של 256. מה שאומר- 2T. מה יהיה ההבדל אחרי ההרחבה? ומה ההבדל בין 1024 של 1T ל 2T? יש הצעות/המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה שהתגלתה אצלי רק אתמול. ברגע שאני מעלה את המחשב לוקח לו דקות ספורות לקפוא, אם זה לאחר העלאת מערכת הפעלה ותוך כדי שימוש בה. ואם זה בדרך להעלאת מערכת ההפעלה גם ברמת מסך ראשוני או מסך של העלאת ויינדוס. בדקתי אם מדובר בזכרון - ברשותי שני סטיקים שעשיתי את כל הקומבינציות של החריצים וסטיקים - ניסיתי כל סטיק בנפרד על כל שלושת החריצים. המעבד עצמו עובד כראוי ככל הנראה לי - הסתכלתי על הטמפרטורה שלו והיא סבירה מאוד, הוא לא באוברקלוק ויש עליו מאורר אימתני. אם זה כרטיס המסך שגם עליו אני הסתכלתי על מד טמפרטורה הוא בטמפרטורה סבירה מאוד - ולפני שהמחשב נתקע אין שינוי במד טמפרטורה - המאורר עובד. בהפעלה - שהמחשב כן עולה אני רואה שהוא קורא את הכונן הקשיח ומזהה אותו כראוי- ב…

• 8 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.