תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסך MAG 796 FD2 אני מאוד מרוצה ממנו אבל אתמול קרה משהו מוזר: הוא התחיל להשמיע רעש של צפצןף ארוך(כמו אלה שלפעמים מצלצלים לנו באוזניים) אחרי שכיביתי אותו נפסק מייד הרעש... אם הדלקתי אותו מיד הרעש היה ממשיך אבל אם אני נותן לו "לנוח" חצי דקה הרעש נחלש\ נעלם (לפעמים הוא גם מתחזק שוב) למה הוא עושה רעשים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה פה אתמול נכנסתי ל BIOS והכל היה תקין. מה קרה זה המסך או כ.מסך או אולי לוח אם?? תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה כול פעם שאני יושב במחשב ומשחק או סתם באינטרנט המסך מתכבה לי והמחשב ממשיך לפעול מה עושים? ( זה קורא שעה או שעתיים אחרי שאני מדליק את המחשב.)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המסך שלי התמונה יענו מתכווצת לאורך כאילו מלעלה עד למטה זה מתכווץ לאמצע ואז יש קו לבן ולא רואים כלום.. המחשב עובד אבל לא רואים כלום... אחרי פירמוט זה יעבור?? או שיש בעיה במסך?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
"משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב המסך נדלק לשניה ונכבה. כל פעם שמנתקים את כבל החשמל או הנתונים ומחברים מחדש מופיעה תמונה תקינה לשניה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש ומסך Dell U2312HM. כל פעם שאני מפעיל מצב שינה במחשב - המסך נכנס למצב של power save mode ומכבה את עצמו. כשאני רוצה להפעיל שוב את המחשב אז לוקח המון זמן עד שהמסך מדליק עצמו בחזרה. אני חושב שה"בעיה" (אם זה בעיה בכלל) היא במסך, כי כשאני מזיז את העכבר כדי להוציא אותו ממצב שינה המחשב מתחיל לפעול כמעט מיד ורק למסך לוקח זמן. ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך ולא הצלחתי לעשות כלום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה במחשב, לפני בערך 5 דקות, גלשתי באינטרנט, ופתאום, המסך נהיה בגוון ירוק. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 9500 GT יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לךא ידעתי איפה לפרסם את זה אז שאלתי פה. עכשיו הדלקתי את המחשב והמסך שלי נהיה כהה מאד לא שום סימן מפתיע. חיברתי את המסך הישן והכל מופיע בסדר...אז ככל הנראה המסך הוא הבעיה... יש עדיין אחריות הדגם הוא BENQ FP222W מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אצין שזה לא בעיה בבהירות או משהו כי עשיתי מקסימלי ועדיין לא עזר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן.......... לאחרונה קניתי מחשב חדש: amd 3000+ 939, עם זיכרון של 1GB v-data אבל קורה לי לפעמים שהמסך נהיה כחול עם כיתוב, אני לא מצליח לקרוא כי בדיוק שניה לאחר מכן הוא עושה restart אוטומטי......... מה עושים?? התקנתי דרייברים חדשים גם של כרטיס המסך, לוח האם של abit לא זיהה בעיה עם החיווי המיוחד שלו...... אולי הזיכרון דפוק או שזהו בעצם וירוס עצבני שפשוט השאיר "עקבות"??? בבקשה עיזרו לי.......
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
טוב אז המסך כאשר אני משחק משחקים מסוימים פשוט נהיה כחול ואני לא יכול לעשות כלום, חוץ מריסט עכשיו יש לכם הצעות לפתרון (אגב עשיתי UPDATE לדריברים של כרטיס המסך) ATI RADEON 9800 P P4 3.0 פרסקוט 1K RAM אממ מה עוד? WIN XP PRO SP2 INSTALLED אגב מה שקורה לי אני חושש שזה בגלל החום יש מצב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שעה יכול להיות כמה דקות כרטיס מסך חדש בן שבועיים, אז לפני שפתחתי תאשכול חיפשתי קצת מידע באינטרנט, ניתקתי את הכבל מהספק כוח לחצתי והדלקתי 5 פעמים + לחציה ממושכת על הדלקת המחשב 15 שניות המסך גם חדש בן שבועיים - שלילת אפשרות אבק ? המחשב אחרי נקיון לפני שבועיים נקי מאבק. המפרט של המחשב שלי כול המאוורים עובדים מערכת קירור טובה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בן דוד שלי היה במחשב (הוא בן 7 אז קצת יותר מובן...) וכשחזרתי אני רואה שהמסך מרעיש (בזזזזזזזז) ומרצד (בעיקר בקצוות) כמו מטורף. כשיש רקע בהיר הרעש גובר וכשהרקע כהה הוא נחלש. מישהו יודע מה זה, איך זה נגרם, והאם יש דרך לתקן את זה...? תודה. דרך אגב, איזה חברה מובילה היום במסכים (למקרה שאני אצטרך חדש)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כאשר אני עושה פעולה כלשהיא אחרי 30 דקות המסך ניסגר וכתוב power saving mode איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-