תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, באמצע הצפנה של BITLOCKER על כונן נייד חיצוני בנפח 2TB המחשב כבה כשהפעלתי מחדש הכונן מראה שכאילו הוצפן אבל כשאני מכניס לו את הסיסמא הוא מיד נעלם מהמחשב
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי סוף סוף לעשות דיסק בוט לתוכנה עשיתי ריסט ונתתי לה לרוץ 12 שעות כשחזרתי לא ראיתי שום תקלה מה שמוזר לי קצת כי כשהרצתי תוכנת בדיקות אחרת (RST) היא כן מצאה תקלות בזכרונות יכול להיות שהmemtest שאני משתמש בה עכשיו (3.4) לא מזהה את הזכרונות שיש לי (DDR3)?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם עשייה של מחיצה נוספת להרד דיסק מאטה את המחשב כי לחבר שלי היה את הוירוס אז קודם אמרתי לו שאני העשה לו מחיצה נוספת עם Partition Magic ואז הוא יוכל לגבות את המידע שלו למיקרה שווירוס יתקיף את המחשב שלו ויפרמט לו את ההרד דיסק. ואחרי זה שמתי את הפאצ' והוא אומר שהמחשב מזה איטי. מקווה שתעזרו דניאל נורמן
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי גוף קירור למעבד + מאורר. אולי יש קשר ואולי לא, אבל אחרי שקיבלתי את המחשב בחזרה, שמתי לב שהתחילו רעשים כאלה , אתם בטח מכירים אותם, פעם שהיתה בעיית זיכרון והכבדנו על המחשב אז אם הפעלת קובץ סאונד מסויים או הרצת משחק, אז הסאונד נשמע כמשובש ואיטי. מה שמוזר זה שלמשל במשחקים ליתר דיוק משחקים כמו company of heroes או world in conflict , הפתיח עם כל הפרסומות נשמע רעוע ואחרי זה במהלך המשחק זה מסתדר. החמו?ר הוא שאם אני במצב של multi tasking אז כבר זה מתחיל להציק והכל איטי והסאונד הוא כאילו מצב משקף של העומס על המחשב. מעבד: P4 3.0 presscot זיכרון: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 8800GTS 320 MB שני הארדיסקים 80 ג'יגה WD אחד sata אחד IDE. זיכרון וירטואלי: 2.3 ג'יגה (היה 1.5 …
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
0x0000007b (0x80786b50,0xc0000034 המחשב עולה, אבל רק לאחר שבוחרים בתיקון של הוינדוס, הוינדוס מחפש מה לתקן, לא מוצא כלום ונותן לי להפעיל את המחשב כרגיל. התקיעה מתרחשת כש4 העיגולים של הסמל של וינדוס מסתובבים, והמסך הכחול עצמו מוצג לפחות משניה. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה שלי מתחילה כבר למעלה משנה הכל התחיל כשאני מדליק את המחשב והווינדוס מגיע לשולחן עבודה הוא נתקע לכמה דקות בהתחלה התעלמתי מזה ואז זה גם הגיע לבעיה במשחקי רשת ששם המשחק היה נתקע ל10 שניות בערך ואז חשבתי כבר אולי זה בעיה בכרטיס רשת היה לי (3COM) אז קניתי אחד וחדש וזה עדין אותו דבר בדיוק אז פירמטתי את המחשב וזה עדין לא הסתדר! כמה שבועות אחרי זה קניתי מחשב חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבד חדש לוח אם חדש זיכרון וכרטיס מסך דיסק קשיח לא! ואז שוב פירמטתי וזה עדין לא הסתדר!!!!! עשיתי לפני כמה ימים גם איחוי דיסק וזה לא עזר בדקתי וירוסים,ספי וואר וזה לא עוזרררררררררררר שום דבר אני שומר על המחשב שלי נקי ואני לא מבין מה פה הבעיה תודה ענקית למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. המערכת שלי win 7 ultiamte 64 bit ולפני איזה שבוע המערכת הודיעה לי שהמחשב לא genuine והופיע לי פתאום מסך שחור ברקע שולחן העבודה. הבנתי שיש קובץ שמורידים והוא מתקן את זה, אבל אני די מסתבך עם העניין.. אשמח לעזרה תודה והמשך יום טןב.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מתאם בלוטוס למחשב ככה שיעבוד עם אוזניות בלוטוס. האם יש הבדל מהותי בין 4.0 ו5.0. והאם בלוטוס של אסוס שווה או יש משהו יותר טוב? Asus Bluetooth 4.0 USB USB-BT400 תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. קניתי את המשחק ghost recon breakpoint בחנות הדיגיטלית של UBISOFT. לאחר שהורדתי את הלאנצ'ר שלהם וביצעתי LOG IN מתקבלת השגיאה הבאה, וכמובן כשאני לוחץ DOWNLOAD בדף של המשחק כלום לא מתחיל: האם זו קריסה של הלאנצ'ר שלהם בגלל שיש השבוע משחקים בחינם? אודה למי שיגיב אם מופיע לו ERROR כזה. עריכה: הבהרה: הלאנצ'ר עצמו עובד עם כל הפונקצונאליות שבו, רק שאי אפשר להוריד משחקים ויש את ההועדה המסומנת. נכנסתי לדף פתרות הבעיות שלהם, אין לי תוכנות שמתנגשות עם הלאנ'צר, ביטלתי את הFIREWALL והANTIVIRUS של WIN10, ועדיין לא זז כלום. יש בדף העזרה שלהם בתור אפשרות לעזרה הגדרות של פורטים, עניינים שאין לי הבנה בהם, הגם שלא שיניתי כלו…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
Phenom II X2 550 gigabyte m85m-us2h 2giga ram משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה? חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה. אשמח לעזרה ולעצות.
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד HP pavilion בן כמה שנים. בעת האיתחול ויסטה מפסיקה לפעול באמצע מסך הטעינה, עוברת למסך שחור ואין שינוי. היישומים "תיקון האיתחול" ו"שיחזור המערכת לנקודה קודמת" לא פתרו את הבעיה. מצב בטוח (safe mode) גם הוא לא עולה - נתקע בעת טעינת crcdisk.sys. פרטי הטעות לפי הודעת השגיאה בתיקון האיתחול: StartupRepairV2 AutoFailover 6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 6 917518 xfe0 xfe0 0 2 WrpRepair 2 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 תודה מראש על כל עזרה שתינתן!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, יש לי ABIT NF7S אודיג'י הראשון מגבר של סוני STR-DB840 החברה במחלקת התמיכה של קריאייטיב עזרו לי להגדיר נכון את הכרטיס והחיבורים והכל. כרגע מחובר אנלוגית 5.1 והכל נפלא ושומעים מצויין. הבעיה היא במוזיקה שמנוגנת ישירות מהמחשב - הסאב וופר לא משמיע שום קול. בסרטים מהמחשב (Divx וסרטים מקוריים מהחנות) - הסאב עובד במשחקי 5.1 ופרו לוג'יק - הסאב עובד במוזיקה שמתנגנת מהקומפקט דיסק שלי - הסאב עובד מצוין ב 2.1. כשאני משתמש בווינאמפ או או משהו דומה למוזיקה - הוא לא עובד. למישהו יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-