עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dj_horse,

יש לי נייד של טושיבה(בניידים אף אחד לא עזר,אולי אתם תדעו) מדי פעם המסך נדלק ונכבה,ומופיעה שגיאה של הכרטיס מסך, לי אמרו שזה בגלל WINDOWS 7, ומיקרוסופט צריכה לסדר את זה,אבל שום דבר לא קורה. מישהו יכול לעזור לי לאתר את התקלה ולמצוא פתרון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Tal14,

שלום, יש לי מסך לא מוכר והוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק) המסך נקרא- Colortac LM17A אני חשוב שצריך דרייברים למסך תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

4. כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by IlanF,

המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב ואת המסך, אז המחשב נדלק אבל המסך לא, היה כתוב NO SIGNAL ואז נורית המסך נהייתה בצבע כתום והמסך היה שחור,בזמן שהמחשב דולק לחצתי כמה פעמים על כפתור הPOWER של המסך אבל עדיין המסך לא נדלק. שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי בחזרה אז המסך נתן תמונה כמו תמיד. יש לי כרטיס מסך אונבורד ואין לי אפשרות לנסות עם כרטיס מסך אחר כי הלוח אם שלי מדגם MSI 945GZM3 יש לו יציאת PCI EXPRESS LITE X4 שזה אומר שהוא תומך רק בכרטיסי מסך ישנים מאוד של MSI. המסך מחשב הוא מסך LCD. יש למישהו מושג למה זה קורה? המסך מחשב עדיין באחריות ככה שנראה לכם שזה סיבה מספיק טובה בשביל לקחת אותו לבדיקה? יש לציין שזה פעם שלישית שזה קורה לי. אני לחוץ בגלל שאני מוכר את המסך הזה והיום צריך לבוא מישה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המסך מחשב שלי פתאום נהיה שחור אבל עדיין רואים משהו ניסיתי לעשות auto adjust וגם ניסיתי להעלות את הבהירות אבל עדיין לא הסתדר! מה לעשות? לקחת למעבדת אלקטרוניקה? אני עכשיו מחובר למסך טלויזיה. ואני משתמש בVGA למסך מחשב אם זה קשור. המסך נשרף?

• 5 תגובות
    • 9.3k צפיות
  10. זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מידי פעם המסך של המחשב פשוט נהיה שחור כתוב עליו digital power saving mode ואז נהיה שחור כאילו הוא במצב שינה, רק שאי אפשר לעשות כלום כדי שהוא יצא מזה חוץ מריסטרט ולפעמים גם זה לא עובד. החלפתי כבל hdmi וניסיתי לחבר למסך טלויזיה והתופעה עדיין קיימת. המחשב אצלי 3 שנים אם זה אומר משהו. אשמח לעזרה אם מישהו יודע למה זה יכול לקרות ומה כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by zitasky,

המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה

13. Started by Lyoko,

אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eranir,

לפני מספר חודשים חיברתי סוף סוף מסך שלישי לכרטיס המסך שלי (HD5770), מה שהוביל לצורך לחבר את המסך העיקרי (Dell U2711) ליציאת ה-DP. בניסיונותי לגרום ל-eyefinity לעבוד, עדכנתי את כל הדרייברים והתוכנות התומכות של ATI/AMD. מאז העדכון, מספר פעמים בשעה (במרווחים שאינם קבועים) המסך מחשיך לכשתי שניות ומיד חוזר לנורמל. לא מדובר בכיבוי ואין "קפיצות", אלא כאילו האות שהמסך מקבל מהמחשב הוא של מסך שחור לחלוטין. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. Started by Funkyzord,

המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by NightElf,

שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל של OverClocking ואיפוס הביוס החלה אצלי תקלה מוזרה. לאחר זמן מה של עבודה המסך מפסיק לעבוד ולפעמים רואים אות בטלויזיה. אבל, לאחר זמן מה אין תגובה. וכן, אחרי איתחול זה גם קורה, מיד לאחר האתחול המסך מחשיך והנורית נדלקת (לא רואים אפילו את מסך הביוס) אבל, שומעים את הצליל שהווינדווס עולה. הכרטיס מסך שלי הוא ASUS Radeon 4870. כל שאר המפרט נשאר... שלחתי את הכרטיס מסך ל-KSP והם בדקו אותו והוא תקין. הטמ"פ שלו היא סביב 55 מעלותץ אני מבקש רק מאנשים שיודעים על מה הם מדברים להגיב, תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by tronado,

בן דוד שלי ניתק את הכבל של הספק לפני שמהחשב היה מכובה ועכשדיו המסך מציג על הגדרות הכי נמוכות ואי אפשר לשנות אותם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. שלום, המסך התחיל להציג נקודות וקווים, והמצב החריף כשגם חלקים נעלמים בצורה מאוד דינאמית. חיברתי את המסך למחשב אחר ועבד תקין, לכן הנחתי שהבעיה הינה בכרטיס המסך. מצ"ב המפרט (מקווה שזה מספיק). האם זה באמת כרטיס המסך? אם כן,מה האפשרויות העומדות בפני? המחשב הוא משני והשימוש (כשכבר משתמשים) בו הוא לתוכנות גרפיות (CS 5).אני לא מעוניין להחליף מחשב אלא אם אין ברירה (הוא מצליח לסחוב את התוכנות עם קצת קושי...) תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by stam101,

קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עברתי דירה לא מזמן וזאת פעם ראשונה שאני מחבר את הכל ולפני זה רציתי לנקות את המחשב מאבק. אתמול בלילה פתחתי את המחשב כדי לנקות ועזרו לי פה בפורום לגבי איזה כבל שהתנתק והכל סבבה, היום בבוקר קמתי כדי לחבר את הכל לחשמל עם המסך ולראות שהכל עובד פיקס אבל יש בעיה. המחשב עובד, המסך עובד אבל אני לא רואה כלום על המסך רק שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל על הלוח אם יש נורות אחת מהן דולקת בצבע אדום והשנייה בירוק, עכשיו אני לא זוכר אם זה היה פעם. יכול להיות שזה קשור לזה? על הדיסק של הדרייבר שלי כתוב לוח אם Intel Desktop Boards DQ45CB and DQ45EK

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by User_Name,

יש לי בעיה גדולה :-\ . המסך מרצד כל הזמן!!! את הבעיה בעבודה ב windows פתרתי על ידי שינוי תדר ריענון, אבל המסך ממשיך לרצד לפני שהווינדוס עולה והלוגו של פנטיום 4 מופיע! גם בחלק מהמשחקים והתוכנות זה קורא לי! (Dungeon Siege, 3D Mark2001se) מה שאני אוהב בNEVERWINTER NIGHTS, זה שאפשר לסדר שם בהגדרות את תדר הרענון במשחק. אולי יש איזו דרך בביוס כדי לסדר את תופעת המסך המרצד? תודה. :'(

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nils,

שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת (מאוד) שהמסך שלי מרצד כשהוא מוזן מהאל-פסק. מבחינת הגדרות כ. מסך וכו' הכל מכוון על קצב רענון מקסימלי. מישהו עוד נתקל בתופעה שכזו ??? (האל-פסק הוא של גמאטרוניק, בהספק 2KvA) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by AntiFacebook,

שלום, בזמן שאני מריץ משחק, אחרי מספר לא רב של דקות, המסך הופך לשחור. כרטיס המסך ממשיך לעבוד - האורות דלוקים והמאווררים מסתובבים, אבל המסך לא מקבל סיגנל. כמו כן, הסאונד לא נפסק, כך שנראה שהמחשב ממשיך לפעול. מה זה יכול להיות? האם יש תוכנה שיכולה לעזור לאתר את הבעיה? מפרט: intel 7700k msi suprim x 3080 Ti Asus TUF Z270 MARK 2 Arctic Cooling Freezer 13 CO Fractal Design Define S Black Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Corsair cx750F

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.