תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי לכולם! המסך שלי רץ בין Digital, Analog, HDMI ופשוט לא קולט את המחשב. זה התחיל לפני כחודשיים אבל תמיד סודר על ידי ריסט, הוצאה מהחשמל והחזרה, ניתוק והחזרה של זכרונות וכרטיס מסך. המסך הוא Samsung T240 והכרטיס מסך הוא Radeon 4870. במחשב אחר הכל פיקס, אז אני חושב שזה המחשב וכנראה הכרטיס מסך? איך אפשר לדעת בוודאות מה זה? לסדר? להחליף? תודה.
-
- 32 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ברגע זה חזרתי מהחנות עם מחשב חדש עם מפרט מפלצתי, חיברתי אותו להכל, כולל המסך (שעבד מעולה אתמול, עם המחשב הקודם), הדלקתי, ו... המסך נותן לי אות של No Signal. המחשב נדלק בסדר גמור, והכל עולה כרגיל, אם לסמוך על הצלילים שבוקעים מהרמקולים, אבל אין שום תמונה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. לפני שנתיים הרכבתי מחשב פשוט. הוא לא היה בשימוש בשנה האחרונה והיה במצב הפקרותי. ניסיתי לחבר את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך. בהתחלה ניסיתי כשהכרטיס מסך היה מחובר. כשזה לא עבד ניתקתי וניסיתי בחיבור המובנה בלוח האם. ההשארה שלי היא שהלוח אם כבר לא בין המתפקדים. זה נכון או שיש אופציה אחרת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אחי הגדול העביר את המחשב לחדר אחר, אחרי ההעברה, כשחיברנו את כל הכבלים מחדש, כולל הכבל של המסך, המחשב נדלק ואני גם יודע שהווינדוס בגלל הרעשים מהרמקולים, אבל המסך עצמו נשאר עם הודעת NO SIGNAL. ניסיתי לחבר את אותו מסך למחשב השני שיש לי בבית, והוא עבד, ניסיתי לחבר מסך אחר לאותו מחשב לא טוב, וגם הוא לא עבד, סימן שהבעיה היא במחשב עצמו. יש לציין שהכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח אם. בכל מקרה חיזקתי את כל החיבורים וזה לא עזר, הוצאתי את כל כרטיסי הPCI וגם זה לא עזר. אפילו חיברתי איזה כרטיס מסך ישן באחד מחריצי הPCI וניסיתי לחבר אליו את המסך וזה לא עבד. ניסיתי גם לנתק את ההארד דיסק והסידירום וכונן הדיסקטים, גם זה לא הניב שום תוצאות ואפילו צפצופים לא היו. הפעם היחידה שהמחשב צפצף …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לפני מספר חודשים המחשב התחיל להשתגע לי, יש לי אותו כבר 4 שנים בערך.. המחשב היה עושה ריסטרט כשהייתי משחק (אחרי הרבה זמן), או שהמסך היה פשוט קופא. באחד הפעמים שהוא עשה ריסטרט, והמחשב עשה צפצוף של שנייה והמסך לא נדלק - המסך הראה כאילו הוא מחפש סימן עם לעבוד על "דיגיטל" או "אנאלוגי". ככה זה היה כל פעם שניסיתי להדליק את המחשב: מסך שחור, צפצוף של שנייה (נשמע כאילו הצפצוף נקטע באמצע אבל ממשיך רצוף), וחיפוש סימן על המסך. האם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי כרטיס 7950 OC, יש לי במערכת כונן SSD ולכן ביטלתי אפשרויות SLEEP והייברניט. כן מוגדר שלאחר 20 דקות ללא שימוש המסך עובר למצב STANDBY. הבעיה היא שלאחר זמן זה, וכאשר המסך בסטנדט ביי (נורית כתומה - מסך DELL), אי אפשר לחזור למחשב.. כלומר אני לוחץ על המקלדת או מזיז את העכבר, המחשב ממילא דולק ויש לי נוריות POWER ורעש מאווררים, אבל אין INPUT למסך.. צריך עזרה איך ניתן לפתור את הבעיה. ב - BIOS אני מוגדר על מצב S3. ERP support Disabled ניסיתי המון דברים.. שינוי הגדרות BIOS, שינוי הגדרות POWER Management, חזרה להגדרות ברירת מחדל, הסרת כל מיני תוכנות שנאמר בחיפושים שלי שעשוי לעזור.. ללא הצלחה. האם יכול להיות שזו בעיה ספציפית בכרטיס מסך? מבחינת דרייברים לאחר התקנת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כשהמסך במצב המתנה - אור צהוב , ואני רוצה להפעיל אותו אז הוא עושה זמזומים נמוכים , לפעמים רצופים ולפעמים קטועים , וצריך לשבת לידו איזה 10 דק' וללחוץ ולחקות וללחוץ עד שבמקרה הוא נדלק . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת (אם אפשר)? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כך : אני משאיר את המחשב של דלוק כל השבוע {חוץ משבת} רק בתקופה האחרונה כשאני רוצה "להדליק" את המסך הוא נדלק לכמה שניות תוך כדי ההוא נשאר בצבע שחור , העכבר לא מגיב וגם המקלדת עד היום בכל "הדלקה" של המסך אני צריך לעשות ריסט אגב למחשב לא קורה שום דבר הוא ממשיך לעבוד רגיל מה הבעיה שם יש למשהוא מושג ?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח חדש של גיגהבייט - DQ6, כרטיס מסך של גיגהבייט X1600, זכרונות twinmos 667, מסך VP191 של Viewsonic. המסך מחובר VGA (עוד לא בדקתי אם הבעיה מתרחשת כשאני מחבר אותו עם DVI) המחשב עובד סבבה, אבל כל אתחול חם של המחשב - כמו אחרי ביוס או מתוך וינדוס, המסך לא מקבל סיגנל, נשאר כבוי. רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב המסך נדלק שוב. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המחשב מוציא שלושה צפצופים לא רציפים, הם נשמעים כך: http://www.f2h.co.il/349634 קובץ AMR בן 9 שניות שהקלטתי. אם ההקלטה לא מובנת, הצלילים נשמעים כך: צליל אחד...חצי שנייה שקט...ואז שתי צפצופים אחד אחרי השני. ושוב ושוב כמובן. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 4 ולאחרונה הוא לא נדלק. המסך לא נדלק וגם הנורית שמראה שהמחשב "חושב" לא מגיבה בכלל. בנוסף כשאני מדליק את המחשב קורה לי שהמאווררים מסתובבים לשנייה/כמה שניות ואז המחשב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מתחיל לרוץ אבל בסופו של דבר המסך לא נדלק. גם כשאני מרסט את המחשב יש את אותה הבעיה- המחשב נדלק ונכבה כל שנייה למשך חצי דקה+- ואז נדלק בסופו של דבר אבל המסך לא עובד והמסך רושם "no signal". נ.ב- הדיסק קשיח נבדק על מחשב אחר והוא עובד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא באחריות ובאייבורי רוצים רק על הבדיקה 120 ש"ח... תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן אך היה באחסנה לאורך תקופה של שנה בערך. לפני האחסנה הוא עבד כרגיל, אולם שהפעלתי אותו לאחר האיחסון הוא נדלק לי אולם המסך לא נדלק. המסך תקין והוא עובד לי במחשב אחר שקיים אצלי. כמו כן, חשבתי שאולי הבעיה בכרטיס המסך לכן החלפתי בין הכרטיס מסך שהיה במחשב הלא תקין לכרטיס מסך תקין ושעובד במחשב אחר, ועדיין המסך לא נדלק לי בעת הפעלת המחשב. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שגורמת למסך לא להידלק עם הפעלת המחשב?! אשמח לעזרה בעניין, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב הוא משמיע כמה ציפצופים ואז מעלה את מערכת ההפעלה,אבל המסך לא נידלק. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים ניקיתי את המאווררים במחקשב(את כולם כולל של הכרטיס מסך ושל ה"אינטל") ואז חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב. הכל נדלק ועובד חוצ מהמסך שלא נדלק ופתאום נשמעים כמה צפצופים. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך(GF 4 MX 440) וצדקתי. ניסיתי עם כרטיס מסך ישן שהיה לי בבית והמסך נדלק. מה קרה? מה הבעיה? תודה רבה וצום קל.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, התקנתי קירור למעבד (Scythe Ninja Plus Rev B אם זה עקרוני), ולאחר התקנת הקירור המסך מחשב לא נדלק פשוט, אבל המחשב נדלק וכל המאווררים והכל עובד. גם העכבר לא נדלק. צריך לציין שאחרי שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את המחשב, הוא כיבה את עצמו לאחר כמה שניות והדליק את עצמו מחדש, ואז נשאר דלוק. וזה קרה פעמיים (אחרי שניתקתי הכל וחיברתי שוב). מה יכולה להיות בעיה ?! תודה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-