תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול, אז אם הפוסט לא מתאים לפורום אנא העבירו אותו לא מזמן קניתי מחשב חדש ומסך: ASUS MW221C שהמליצו עליו בפורום לאחרונה ישנה תופעה שחוזרת על עצמה בעניין המסך. לאחר כ-20 דקות מתחילת הפעלת המחשב, המסך עובר לרקע שחור ואני עדיין שומע קולות ברקע של מוזיקה מהרמקולים או המשך של משחק יש לציין שהמסך ממשיך לעבוד אך ברקע שחור לא משנה באיזו אפליקציה אני משתמש. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וברגע שהדלקתי אותו שוב, ראיתי את הווינדוס לכשנייה ואז הוא שוב נכבה. חשבתי בתחילה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולכן חיברתי את המסך למחשב הישן שלי והתופעה חזרה על עצמה מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעייה :'( ???
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז CM 690 ושאני מחבר את המיקרופון בחיבור הקדמי הוא לא עובד. שאני מחבר אותו ללוח מאחורה הוא עובד. לחיבור של הקול מקדימה יש שני חיבורים,HD AUDIO וAC97. ניסיתי לחבר את שניהם ללוח ועדיין לא עבד. אגב,איזה מהם אני צריך לחבר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מיקרופון כדי לדבר במחשב והוא לא עובד אצלי המחשב מזהה לי את זה אבל לא שומעים כלום עם המיקרופון ובמחשב אחר זה כן למה זה?
-
- 1 תגובה
- 9.5k צפיות
-
-
היי בזמן שימוש במחשב הנייח פתאום הוא כבה מסרב להדלק שוב. להלן הפעולות שבצעתי: - נתקתי את הכבל מהPSU לחצתי על הPOWER ובכדי לשחרר מתח שנשאר במערכת,וזה לא עבד. - נתקתי את כבלי החשמל מהמעבד,ניסיתי להדליק שוב ולא עבד - נתתי לו "לנוח" שעה ניסיתי שוב ולא תפס. מפה כבר אין לי רעיונות,ואין לי ספק לבדוק זאת.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אחרי שנישרף לי עוד מחשב ישן פנטיום 3 800 מה"צ עברתי למחשב עוד יותר ישן פנטיום 3 500 זה מחשב מותג של חברת קומפק דגם 100P מגיע אם כרטיס קול ימאהה שמשום מה עושה לי בעיות ועושה רעשים שאני שם מוזיקה סרטים או כל דבר אחר... מדובר בכרטיס קול ימאהה DS1X עם הלוח... ומערכת הפעלה XP
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היה לי כונן קשיח SATA שהתקלקל וקיבלתי אחד חדש מהחברה חיברתי אותו למחשב אך הביוס לא זיהה אותו, בשדה שהיה אמור להיות רשום השדה היה ריק ניסיתי להוציא את הסוללה ולאפס את הביוס ללא הצלחה, ניסיתי גם להחליף את הכבל SATA גם ללא הצלחה. וניסיתי גם שהביוס יזהה אותו אוטומטית. בביוס מוגדר שיזהה את SATA כIDE ואכן הוא מזהה את כניסות הSATA כIDE אך לא מזהה את הכונן עצמו. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הלוח שלי GB gap35Ds3l והפנאל הקדמי של המארז compucase 6a19 או משהו כזה, לא מזוהים בויסטה מסיבה לא מובנת. התקנת כל דרייבר אפשרי, מהאתר של ג'יגבייט, פרמטתי, התקנתי מהדיסק, ושוב מהאתר, פרמטתי והתקנתי רק מהאתר, ושום דבר לא גורם למחשב לזהות את הפנאל הקדמי, למרות שאת יציאות הUSB הוא כן מזהה. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני צריך לעשות? אני לא יודע איפה הבעיה אבל הנחתי שהחומרה לא תואמת לויסטה אז בגלל זה פרסמתי כאן, אם זו בעיית תוכנה אשמח אם תעבירו לפורום המתאים, וסליחה.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום..לאחר כזמן לא מוגדר בפעילות עם המחשב לפתע מוצגת ההודעה הבאה מיד לאחריה האינטרנט נופל החייגן לא מגיב ורק הפעלה מחשב פותרת את הבעיה.. לשירות הטכני של האינטרנט אין פתרון בשבילי ולדעתי הם צודקים משום שהבעיה היא במחשב.. *המחשב נקי מרוגלות ווירוסים. *המודם מחובר בכבל רשת (טוב מusb). תודה. amd sempron le-1200 1 giga 667 ddr2 geforce 6100
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי להחליף משחה לכרטיס מסך שלי. הוצאתי אותו, ניקיתי ת'משחה, החלפתי לחדשה, הכל טוב ויפה... אבל מה, אחרי שהחזרת ת'כרטיס הדלקתי את המחשב, המחשב עשה פוסט, ואחרי טעינת הוינדוס פתאום מסך שחור. ניסית להדליק מחדש כמה פעמים אבל כלום לא עוזר, המחשב נדלק אך הפעם בלי פוסט בכלל, בלי שום מסך ושום צפצוף. חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הבאתי כרטיס מסך של חבר (8500gt) אבל גם איתו זה אותו הסיפור... ליתר ביטחון לקחתי את הכרטיס מסך לחנות שממנה הוא נקנה והם אמרו לי שהוא בסדר גמור. אז ההיגיון שלי אומר שכנראה שהוצאתי/החזרתי את הכרטיס מהלוח אם פגעתי בלוח פיזית וכתוצאה מכך הוא הלך לעולמו... יש מצב שזה לא הלוח אם? להזכירכם המחשב נדלק (כולל הכרטיס מסך) אך אין פוסט אין מסך ואין שום צפצוף..…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אתמול קניתי מאורר 120 מ"מ של AC עם תמיכה בPWM. כשחיברתי אותו ללוח אם לחיבור 4 פין של הSYS FAN הוא פשוט לא עבד. אולם, שחיברתי אות לחיבור 4 פין של הCPU FAN משום מה הוא עבד. יש לי תקלה בלוח אם? או שזה משהו אחר? (לגבי מפרט נא לראות בצד ימין)
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אוורסט אולטימייט, ובדקתי טמפ'. צירפתי תמונה של מה שאני רואה בsidebar. יש לי מעבד 4 ליבות Q9450, ויסטה 64, 4 גיגה זכרון. אני לא מבין מה ההבדל בין מה שהוא רושם עבור CPU, לבין מה שהוא רושם עבור כל 4 הCPU האחרים. עבור CPU הוא רושם 34 מעלות. עבור האחרים כמעט כפול. מה הקובע? הרי יש לי 4 מעבדים, אז מה זה המעבד הבודד שהוא רושם? זה לא יכול להיות ממוצע של הטמפ'... האם להתחיל לדאוג? אנא הסבירו.... תודה! רועי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי לפני כמה שבועות קיבלתי המלצה להחליף את הספק, אבל חוץ מהידיעה האישית שעכשיו המחשב מקבל את התמיכה החשמלית הראויה לו, לא השתנה דבר... אז הסיפור בקצרה הוא שיש לי מחשב עם המפרט הבא שאמור להריץ ללא בעיה תלת מימד ופוטושופ כבדים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS אבל הוא זוחל ונתקע וקורס... - האם כדאי לי לשלוח למעבדה ע"מ שיעשו בדיקה מקפה לתיפקודי הרכיבים? אם כן, יש למישהו המלצות? - האם יש תוכנות מקצועיות לזיהוי בעיית החומרה (כבר בדקתי עם 3DMARK ולא נמצאה בעייה מיוחדת...) לינק לת'רד: http://hwzone.co.il/comm…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי וירוסים ב SAFE MODE ולא נמצא, הרצתי SPYBOT ולא מצא בעיה. ראיתי שנרשם בכלי מערכת, שגיאה ממקור service control manager 'the npkcrypt service failed' שחזרתי מ"ה ולא נפתרה הבעיה. איך ניתן לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בHD פתאום אני מדליק את המחשב והמערכת לא עולה והוא עושה רעשים. ניסיתי להשים אותו על SLAVE ולהפעיל אותו במערכת תקינה והמערכת בכלל לא זיהתה את הHD עכשיו בלי שום קשר לחבר שלי היית בעיה בHD באחד הPARTITIONים והצלחתי בעזרת תוכנה מסויימת לשחזר את כל המידע! (110GB) הבעיה בHD הזה שהמערכת בכלל לא מזהה אותו ובגלל זה אני לא יכול לשחזר (ע"י כל מיני תוכנות). האם למישהו יש פתרון?! נ.ב- מעבדה כלשהיא אמרה שאפשרי לשחזר רק שזה יעלה 4,000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא לא נפתח נורמלי ופשוט נתקע על מסך מוזר כזה תמונה להמחשה: המחשב כולו באחריות וחדש אז אם זאת בעיית חומרה תגידו
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום, הדלקתי פעם ראשונה לכחצי שעה, אחרי זה כיביתי אותו, וכשבאתי להדליק שוב המסך לא נדלק ונורית הHDD לא הופיעה. (מחובר לחשמל) (פעם ראשונה היה אור במסך, אך הוא היה שחור, פעם שניה הוא הנדלק והוציא חלון דיאגנוסטיקס, שנתקע אחרי הודעה של משהו בזכרון עם מספר ארוך לא עובד, ולאר מכן לא עלה שוב.) עשיתי ריסט כמה פעמים ושום דבר לא השתנה. ניסיתי להדליק רק עם כבל חשמל וללא סוללה, וגם נשאר אותו הדבר. יש משהו שאני יכול לעשות לבד או ישר לחנות? עדכון: אחרי מנוחה של כרבע שעה, הוא נדלק כרגיל ונראה שעובד בסדר. עשיתי לו כיבוי, ושוב הדלקתי, וגם עלה. יש מצב שהוא התחמם יותר מדי? יש לו אולי הגנה נגד התחממות שהוא מכבה את עצמו מעל טמפ. כלשהי? ועדכון אחרון הוא עבד כ20 דקות, ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-