עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LordEnlil,

היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by guylederer0,

אהלן יש לי בעיה ממש מציקה שאני לא מוצא לה פיתרון אני משתמש בלוח ASUS HERO Z87 ויש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה ... הבעיה שלי היא כשאני בTEAMSPEAK אז כשאני מדבר שומעים את כל רעשי הרקע של המחשב ( כמו דיבורים של אנשים אחרים רעשים של משחק או של סירטון וכ'ו וכ'ו ) ניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה אבל משום מה המחשב "מקליט" גם את רעשי הרקע ... ניסיתי להתעסק אין ספור פעמים בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול בנוסף בהגדרות של הווינדוס ללא הצלחה ... אשמח לעזרה ! גיא

3. Started by mikichi,

שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Predator,

התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by u_o,

היום התקנתי תכרטיס מסך פעם ראשונה אחרי כמה שעות בערך 7 באמצע משחקים המשחק נתקע לי באמצע וראיתי מסך סגול (זה קרה לפני 10 דקות) אחר כך נסיתי להפעיל שוב משחק כלשהוא וזה נתקע באמצע. מה הבעיה? פתחתי תמארז והרגשתי חום על הכרטיס למרות שיש לי קירור של זלמן והחברה של הכרטיס היא ג'יגה בייט

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. שלום, לחבר יש מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. התקנתי WIN XP PRO SP2 בצרפתית (מה לעשות..) כדי לספק גלישה באינטרנט ו-email, חיברתי אותו בכבל רשת מוצלב לראוטר שמחובר ל-ADSL. אבל אין רשת: לא מופיע לי Local Area Connection בפאנל ה-Network Connections. תחת device Manager מופיע כרטיס רשת עם מספר רכיבים, כולם מופיעים כתקינים. כאשר אני מריץ ipconfig או ipconfig /all, אני מקבל רק "Windows IP Configuration" בלי נתונים. מה עוד עלי להתקין כדי שהרשת תעבוד? (יש לציין שיש PC אחר שמחובר לאותו ראוטר וגולש בלי בעיות, וכן המחשב הנייד שלי מתחבר לרשת כאשר אני מחבר אותו עם אותו כבל רשת לאותו מודם.) תודה רבה על כל רמז :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי עכבר שמחובר לUSB ויש בעיה הוא פשוט קופא כל 15 שעה וצריך להפעיל את המחשב מחדש ניסיתי לחבר עכבר אחר כדי לבדוק אולי זה בעיה בעכבר זה לא עזר מישהו יודע מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אז ככה, כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לטעינה של הווינדוס וטוען בלי סוף, פשוט ממשיך לטעון שעות ולא נכנס לווינדוס אף פעם ניסיתי להכנס לרקוברי קונסול דרך הדיסק של הווינדוס, וזה נתקע כשהוא כותב שהוא עושה Examing להארדיסק ולא ממשיך אותו הדבר בדיוק הוא עושה כשאני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס אז הבנתי שהבעיה היא לא בווינדוס, ואני גם לא יכול להתקין אותו מחדש מה לעשות? אפשר להציל את ההארדיסק או לפחות את כונן D? אין לכם מושג כמה הוא חשוב תודה רבה נ.ב. יכול להיות שזאת בעיה כלשהי בביוס . . .

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by zone glide,

יש ברשותי מקלדת חדשה של אסוס שקניתי (מכנית), אבל המקש TAB פשוט לא עובד במקלדת הזו.. יש דרך לבדוק אם זו בעיה במקלדת או שיש לכם דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. אז כך קבלתי 4000 נקודות ב 3DMARK 2001 זה בסדר בשביל מערת שלי יש לי MotherBoard : EPoX 8KHA PLUS Duron 1200 ChainTech GeForce 2 Ti 64DDR SamSung 128 Ram DDR Mouse: Microsoft Optic עכשיו יש לי עוד בעיה בחלונות 98 אז בכל דבר שאני עושה שגורם להרד דיסק או לסידי רום לחשוב העכבר נתיקע באותו הרגע נגיד הכנסתי סידירום והוא התחיל לעבוד אז באותו הרגע העכבר ניתקע כזה לשנייה או הפעלתי איזה תוכנה וזה גרם להרד דיסק לחשוב אז גם אז העכבר כזה קצת ניתקע בקיצור בהרבה מקריעם העכבר ניתקע זה קורה גם לכם ב 98?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by asw3,

ברשותי לוח אם מסוג Motherboard Name : MSI MS-7260 הבעיה בלוח אם שהמאורר נהיה מאוד רועש ניסיתי לשים לו WD-40 וזה לא ממש עזר יש לציין שהמאורר מאוד קטן וללא המאורר המחשב נתקע האם יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי מדובר במחשב נייד HP PAVILION DV5000 עשיתי לו BOOT FROM CD, וכשאני מפעיל אותו הוא מראה לי מסך שחור עם שגיאת BIOS שאומרת: Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:01H / Port:00H Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:02H / Port:00H Press F1 For resume, Press F10 For Boot Device Selection Menu כשאני לוחץ על F1 הוא קורא את הדיסק ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: Setup did not find any HDD installed in your computer... press f3 to Quit setup כשאני לוחץ על F10 הוא עובר לBIOS ושם הכל נראה בסדר. אציין שאיפוס הגדרות הBIOS לא עוזר, שום דבר לא מחובר למחשב - לא USB ולא כלום. וההארדיסק תקין - בדקתי אותו במחשב אחר/ תודה,

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  14. קיימת אפשרות כזאת בכלל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by IAbyss131,

רשמתי פה כי לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אם זה לא המקום מצטער, קניתי חלקים למחשב חדש מאילת ורציתי לדעת אם מישהו ממכם מכיר מקום שיכל להרכיב לי אותו (בתשלום כמובן) באיזור טבריה והסביבה

16. Started by dani,

יש לי תכנה במחשב שקוראים לה StarFuck שהיא יעני נגד התכנית הגנה Starforce. בקיצור היא מבטלת את הסי די רום. עכשיו היא לא מחזירה אותו המחשב לא מזהה את הסי די רום.. מישהו יודע איך להפעיל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב עם windows xp עבדתי עליו כרגיל ואתמול פתאום לא ניתן היה לכבות אותו ניסתי לאתחל גם לא היה אפשרי כיבתי מהמתג לצערי ושקמתי בבוקר המחשב היה דלוק מה עושים נראה לי שהיתה מתיי שהו הודעה על בעיה באתחול קובץ dll מסויים

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by solysr6,

יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by realomer,

אני מחבר את הלפטופ (dv4 1120us) לLCD אך הLCD לא מזהה את המחשב והמחשב דוקא מזהה את המסך. החיבור הוא באמצעות כבל HDMI תקין.. אם למשהו כבר יש רעיון כי אני אובד עצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by spide220,

היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by abanjo,

שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.