עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KoDkOd,

שלום,לאחורנה רכשתי מחשב חדש וזה המפרט amd 5600 GA-MA69GM-S2H kingston 2G 800 Seagate 360G מערכת הפעלה ויסטה בהתחלה הכל רץ כמו שצריך,לאחר כמה זמן מתקל מסך כחול,שמודיע על בעית חומרה,ואז ריסטרט ככה זה חוזר על עצמו,לפעמים רק בעלת הוסיטה עצמה זה קורה ולפעמים רק שמבצעים פעולה כלשהי.. טמפ' בסדר,ההגדרות בביוס בסדר,הזיכרון הוחלף פעם אחת מחשש שהוא פגרום.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. שלום לכולם אז יש לי מחשב שהמפרט שלו : p9300 500gig 32mb 4gig ram 800hz hd3870X2 EX-38 DS4 את המשחקים הוא מריץ על HIGE בלחץץץץץ (יש לי 19 אינץ שזה כלום לכרטיס מסך הזה) וב3DMARK 2006 התוצאה היא 6500 שזה בושה ..... מה לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by UrielZ,

יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב כאילו הוא מכובה...רק שאני עושה ריסט למחשב הוא מגיב ...למה זה קורה..?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. אני בודק בשביל מישהו מחשב שפתאום לא נדלק לו. הנורת HDD זוהרת במלוא תפארתה האדומה, המאווררים זזים אבל אין צפצוף של הביוס כמו שיש בדרך כלל. כמו כן המסך לא מציג תמונה. הצעות?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס הזה אתמול עכשיו חיברתי אותו למחשב פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים שנתנו בדיסק עכשיו התקנתי את המשחק COD 4 סתם ליראות איך הוא ופתאום זה קופץ לי: התקנתי עוד משחק ליראות אם זה בעיה רק שם אבל לא עוד פעם קפץ לי הדבר המוזר הזה הוא לא נותן להכנס למשחק אחר כך ניסתי להוריד דרייברים חדשים ושאני מנסה להתקין אותם הוא לא נותן קופצת ההודעה הזאת: חברה אני לא יודע מה לעשו עד שקניתי כרטיס חדש כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. לוח intel 946/945 GZIS (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. ... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by CRYSMAN,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס הכל עבד בסדר עד שהורדתי תוכנה IDM ואז הוא התחיל לעשות לי ריסטים לבד כל כמה דקות עכשיו לפני זה היו מחוברים שתי הארדיסקים והוא עשה ריסטים עם מסך כחול עכשיו הוא עושה רגיל פירמטתי את המחשב כבר 5 פעמים בערך [כי כל פעם זה] מאתמול עכשיו משהו שאני חושב חשוב להגיד שהתקנתי את הדרייברים של הלוח והכרטיס מסך הופיע לי החלון ש"רסאות של ווינדוס הוחלפו אנא הכנס דיסק בשביל לשחזר אותם ..." ד"א לוח אם פ43 ד"א 2 [חח] עכשיו המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי דרייברים ובינתיים הוא לא עשה שום ריסטרט תודה !

11. אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…

12. Started by jabbahutt,

שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by liormor,

שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…

16. Started by yrnkrn,

המקלדת עובדת תקין כמעט כל הזמן. פעם ביום-יומיים-שלושה המקלדת מפסיקה להגיב בכלל ואז צריך להוציא אותה מחיבור ה USB ולהחזיר והיא חוזרת לעבודה. התקלה לרוב במצב מסך מכובה אבל לא רק פעם השארתי את המחשב לשתי דקות וכשחזרתי הייתה תקלה. אולי מעניין שהתקלה תמיד שאני לא יושב ליד המחשב... עכבר USB Microsoft Laser Mouse 6000 שמחובר למחשב לא עושה שום בעיות. פרטי המחשב: מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC כרטיס מסך GeForce 8500 GT ניסיתי את העצה בפורום פה "הקלק הקלקה כפולה על כל USB Root Hub. בחר ב-Power Management והורד את הסימון מ-Allow the computer to turn off this device to save power. " אבל זה לא שינה כלום. ניסיתי להעביר את המקלדת בין כמה פורטים USB וגם זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by CTTA,

עשיתי מעשה טיפשי, ופירקתי את ה-AGP סלוט מלוח האם (חשבתי לתומי שאפשר יהיה להחזיר אותו). כל זאת עשיתי בגלל שהסלוט עצמו היה רעוע במקצת, וכרטיס המסך לא קיבל מתח. מה עושים? אני חייב להחליף לוח אם? האם קיים בעולם מתאם PCI ל-AGP? או שאולי אני אקנה כרטיס מסך PCI נחמד וזול? (המחשב, בעיקרו, לשימוש אינטרנט). תודה. 1. מצ"ב תמונה של הסלוט המפורק. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by matizami,

במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  19. מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מהיכן זה? האם בעייה כזו ידועה ?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by chen1234,

חבר שלי מנסה להוציא את הסוללה כדי השביוס יתאפס והוא לא מצליח והוא פוחד שאם הוא ימשוך חזק משהו ישבר. איך מוציאים את הסוללה בדרך בטוחה? נ.ב יש לו לוח אם גיגהבייט אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by hedva,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שבגללה המחשב הוחזר לחנות. אמרו לי שב 15 דקות אתם תמצאו את הפתרון. הבעיה היא שלפעמים המחשף לא נכבה עד הסוף, או שלא עולה אחרי הפעלה מחדש, או שלפעמים לא עולה בהדלקה רגילה. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W בחנות טוענים שיש בעיית תאימות כי הרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו מעבד, זכרונות ושום דבר לא עוזר. גם החלפת לוח לא עוזרת והם מחזירים לספק שני לוחות. האם הפתרון של לעבור ללוח GA-MA78GM-S2H , שבעצם פותר את הבעיה הוא הפתרון הנכון …

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by shoomil,

אני מדליק את המחשב והמסך לא מראה לי את העלייה של הווינדוס .. הכל עובד טוב עם המסך הוא מראה לי תמונה רק כשהוא מגיע אל ברוך הבא לווינדוס נהיית תמונה.. מסך דק.. אני רוצה לפרמט ואי אפשר לפרמט ככה =\

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. הכל התחיל לפני חודש וחצי בערך כשהמחשב הפסיק לעבוד אחרי שהוא היה עושה ריסטים לפעמים (בעיקר בגלל החום והמאווררים הדפוקים) אחרי שקניתי מאוורר חדש למעבד הוא הצליח לעבוד אבל עם כמה בעיות: 1. ארטיפקטים 2. למסך הבוט (הכוונה לזה של החברת לוח אם וכאלה) לוקח המון זמן לעבור (חצי דקה-דקה) 3. יכול להיות שמסך הבוט נשאר והלוח אם נותן צפצוף קטן על כל לחיצה על כפתור במקלדת 4. אם עוברים את כל זה, מגיעים למסך ה safe mode של הוינדוס - אם מנסים SAFE MODE הוא מתחיל לטעון את הקבצים אבל נתקע באחד הקבצים (giveio) אם מנסים START WINDOWS NORMALLY הוא נתקע ישר במסך עם הבאר התקדמות... שלחתי אז את הכרטיס מסך (לארטיפקטים). מסתבר שהוא לא באחריות אבל גם החנות אמרה לי שהוא תקול. היום סוף סוף החלפתי את הכר…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by rafiba52,

שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים