עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lidor_abo,

חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by lord69,

הורדתי מרינדה, ושאני עושה לו התחבר אני מקבל את זה: יש למישהו מושג מה עושים?? ואיך אני עושה שיראו במירנדה תרשימה של האיסקיו הקודם אני ממש אודה למי שיעזור!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by kalimero4,

ש לי בעיה במחשב שאני מנסה לפרמט מויסטה לXP... במחשב נייד מסוג LG RS10 המחשב לא נותן לי לפרמט ישר מויסטה לXP הבנתי שיש עם זה בעיה נפוצה וצריך להשתמש בתוכנה MHDD בקיצור צרבתי את התוכנה על דיסק היא עולה אבל זה לא מזהה לי את ההארד דיסק עדיין... ניסיתי לשנות בביוס מיליון ואחד הגדרות מהאינטרנט עדיין לא עוזר...לא מזהה הבנתי שיש בעיה עם משהו שזה מוגדר אולי SLAVE... אבל אני עדיין לא מבין מה צריך לעשות.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  4. ראשית שלום לכולם . אז ככה , ניסיתי לעשות UPDATE למערכת XP PRO בכמה מחשבים ובכל זאת הוא נכשל כל הזמן , מישהוא יודע למה , מה לעשות , אנא דחוף ביותר ...

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  5. קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אחרי מסך כחול איך אני פותח את הקבצים האלו שנוצרו

• 4 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה אני מקבל אחת לכמה דקות "בלון" עם הודעה " a network cable is unplugged" מתוך האיקון של local area connection. אחרי שבריר שניה ההודעה משתנה ל " local area connection is now connected". יש לי הרגשה שתדירות ההודעה הולכת ועולה. במקביל יש לי Lags נוראיים במשחק רשת שאני משחק. תשתית לגלישה ע"י הוט, יש לי ראוטר אדימקס קווי. התמיכה של הוט הודיעו לי שאצלם הכל בסדר וכנראה שכרטיס הרשת שלי דפוק. איך אני יכול לבדוק את זה לפני שאני קונה חדש ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by hichcock,

הפעלתי את המחשב, עבד. היה רעש מוזר מהמארז, הסתכלתי, המאוורר של המסך קירטע וכמעט ולא עבד. ישר כיביתי את המחשב (עבד איזה 5 דקות) ניתקתי מהחשמל ניקיתי את המאוורר מאבק מדליק שוב, המאוורר עובד אבל המסך לא עולה....... יש סיכוי שהלך המעבד? האחריות כבר נגמרה... החברה פשטה רגל.... יש הצעות? :-\ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום, אני במצב די מוזר ופתלוגי עם הכרטיס מסך שלי, הכל התחיל כמובן עם מסכים כחולים (MACHINE_CHECK_SOMETHIN_SOMETHIN( ברוב טיפשותי ובייאוש משווע הצצתי במארז לראות שהכל מאוורר כראוי. עכשיו אני ממש לא בטוח שזה מה שקרה אבל יתכן וגרמתי לקצר בכרטיס מסך שלי בלי כוונה עם היד או משהו לא היה סיגנל בכלל והחלפתי אותו בכרטיס זמני. מפה לשם כל הווינדוס שלי נדפק אבל זאת הקטנה שבצרותיי. המצב כרגע הוא כזה -- כשאני מדליק ת'מחשב(כשה-6800 מותקן) אני מקבל סוג מוזר של ארטיפקטים, הכל ממש ממש ממש מטושטש ושום דבר לא ברור, אחרי זה יש מין ג'יבריש כזה על המסך. אם אני לוחץ F8 ונכנס לSM אני יכול לראות מה אני עושה אבל עם צבעים פסיכודליים והרבה ארטיפקטים. חשבתי לעשות עדכון ביוס לכרטיס(אם הוא לא נצלה, אולי…

10. יש לי בעיה אצל לקוחה שאני מסדר לה את המחשב המחשב לא נידלק בהתחלה עשה רעשים חשבתי שזה בגלל הכרטיס זיכרון חיברתי אותם כמו שצריך ואחרי זה לא עשה ציפצופים אבל עדיין לא רואים מסך בדקתי את המחשב וראיתי שהקבלים שעל הלוח נפוחים אז הבאתי לה לוח 478 חדש לגמרי של ASROCK אני חיברתי את הכל כמו שצריך ועדיין אין לי מסך חשבתי שזה בגלל ההרד דיסק אבל שחיברתי את הארד דיסק למחשב אחר הוא עלה כמו מלך חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל גם הוא עבד בדקתי גם עם ספק אחר עדיין אותה תשובה המסך לא נידלק מה יכול להיות הבעיה ואפשר לציין גם בנוסף שניסיתי גם ב Onboard וגם בכרטיס מסך החיצוני שיש אין לי מושג מה הבעיה בבקשה חבר'ה יש מצב לעזרה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by chen1hazan,

שלום לעוזרים...רוצה לקנות כרטיס מסך GEFORCE GTX 1050 TI רק למטרת פורטנייט כרגע המשחק רץ על 60 FPS עובד על רמת מדיום בצורה סבירה אבל רוצה לשפר קצת רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ישפר לי את המשחק בצורה טובה יעלה לי את הFPS וישפר את האיכות??? מפרט טכני : מעבד : INTEL CORE I5 650 3.20GHZ RAM: 8GB מערכת הפעלה של 64 סיביות כרטיס מסך : MSI INVIDIA GEFORCE GTX 750 TI אשמח לעזרה אם שווה לי לקנות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  14. היי, החלפתי זיכרונות RAM במחשב והוא לא עולה. הציעו לי לעדכן גירסת ביוס. הורדתי קובץ עדכון ביוס (קובץ ROM) לדיסק און קי. העליתי את המחשב , נכנסתי לביוס, לשונית כלים, נכנסתי ל-ASUS EZ FLASH. מצד שמאל מופיעים לי כוננים: A,C,D. הדיסק און קי לא הופיע בכלל (כונן E) אי לכך, החלטתי לצרוב את הקובץ על דיסק (CD) ולהעלות את הקובץ מכונן D. אני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום. אולי למישהו יש רעיון מה עושים? תודה מראש! לוח אם ASUSTeK, P5KPL-CM

15. Started by thequestion,

שלום, קניתי ראוטר של חברת tplink מדגם TL-WR841N אני רוצה לשנות את השם של הרשת wifi והסיסמה, אבל כל פעם שאני עושה לפי ההוראות של tplink זה מפנה אותי לפאנל של הוט, ובהוראות זה נראה שזה אמור להפנות אותי לפאנל של tplink, גם כשאני מנתק את הראוטר מהכבל שמחובר להוט זה פשוט מוביל לדף לבן, מישהו יודע? אשמח לעזרה

16. מעבד e8400 מותקן על לוח אם p5q pro asus בזמן מאמץ אפילו קטן, המעבד חורק ומפיק רעש חנוק ומעצבן. לא בוצע OC בעבר. אגב, בדקתי והחלפתי כרטיס מסך, כך שהרעשים נובעים מהמעבד עצמו. בטוח לא מהמאוררים, בדקתי אחד אחד.. איך ניתן לטפל בזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by Ridn1k,

אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by weber_d,

התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by lancealot,

שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by Ofer Vardi,

מממממממממממממממממממממממ

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ComputerGod,

כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by airforce,

שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני מרכיב כרגע מחשב על לוח אם שהתיעוד עליו גרוע. כידוע, יש על לוח האם פינים שמתחברים לפנל הקדמי של המארז (כגון לחצן כוח, לחצן RESET , רמקול זמזם של המחשב). בכל המקרים הללו ניתן לחבר פיזית את הפינים של לוח האם לחוטי חשמל של המארז _בשני כיוונים_, אבל לא ברור לי מה הכיוון הנכון. אתרכז כרגע רק בשאלת החיבור בכיוון הנכון של לחצן הכוח (POWER BUTTON ) . ככל שאני יודע לחצן הכוח בסך הכל סוגר מעגל חשמלי, לכן לא ניגרם נזק אם מחברים את הפינים בכיוון הפוך (תקנו אותי אם אני טועה), אם יש בכלל הבדל בכיוון החיבור הריהו לא בשאלת הבטיחות אלא בעניינים אחרים (כמו למשל: הארכת הזמן שבו המעגל החשמלי לא מתנתק מעצמו). הייתי רוצה לדעת בצורה מדוייקת יותר מהו "כיוון החיבור הנכון". שמתי לב שבחוטים ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hardgore1,

הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.