עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NIRAN,

קניתי ספק חדש משו פצצה של TT 480W ואני לא יודע לאן מחברים את החיבור הזה לחיבור הזה יש ראש חום עם 3 חורים ו 2 כבלים אחד שחור ואחד צהוב מחוברים ל 2 החורים של הראש ובאמצע יש חור בלי כבל: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture25.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture26.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture27.jpg והנה עוד כבל שאני לא יודע לאן לחבר זה כבל של מאוורר X-BLOWER של TT והוא אמור להתחבר ללוח אם איפה שהו יש לו ראש לבן ב'ז עם שלוש חורים ורק כבל אחד צהוב מחובר אליו בצד: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture28.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture29.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture30.jpg ___________…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by udi80,

יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570

3. כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  4. רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות

5. אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by gshhar,

הורדתי סרט שהסיומת שלו היא BIN ואחד QUE. איך אני יכול להמיר אותם לקובץ אחר שאוכל לצפות בהם.?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  7. אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by urich,

יש לי לוח GA-K8NF-9 עם ביוס f4 אני רוצה להפוך אותו לf11 עשיתי בעבר את העדכון לf4 באמצעות תוכנה שהייתה עם הדרייבר והייתה מאוד פשוטה בעוד הביוס f11 בא בלי תוכנה מסודרת. אלא קובץ autoexec ועוד שני קבצים.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  9. טוב אז ככה אני כרגע עם מעכת הפעלה WIN 7 64 BIT מפרט המחשב ניתן לראות בצד בפרטי משתמש או איך שלא קוראים לזה בקיצור בתקופה האחרונ התחילו להיות לי בעיות רציניות של מסכים כחולים חוזרים ונשנים וזה קורה סתם ככהנגיד שאני משאיר את המחשב דולק זמן ממושך בלילה או סתם וזה כבר קרה לי פעמים סתם כככה באמצע עבודה איתו פעם בגלישה באינטרנט פעם באמצע פוטושופ ולפעמים הוא כיאלו עושה ריסט וחוזר לבחירת משתמש ואז מציג הודדעה "ווינדוס ביצאה יציא בלתי צפוייה" ולפעמים הוא נכבה ולא חוזר ובכל הפעמים (לפחות בפעמיים שהייתי במקום כשזה קרה) היה רששום במסך כחול: bad pool caller עשו פתחתי את קבצי הminidump שנוצרו וזה רושם לי שזה ככל הנראה מהקובץ הבא: ntoskrnl.exe מה אני יכול לעשות? האם זה יכול להיות קשו…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by TheGame,

שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by TNTx2,

שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  12. כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1

13. Started by BIG M,

כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום הגיעו לי עם לוח האם EPOX 8KDA3+ החלקים שבתמונה ואין לי מושג מה הם ומה עושים איתם וכיצד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by AliasName555,

קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  16. אחרי שפירמטתי במנהל התקנים התחילו הריסטים ומופיע סימן קריאה על אחד התקנים ואני לא יודע מה זה ואיך לסדר ניסתי לעדכן את זה מהדיסק ורגיל ולא מצליח אולי עידכו ביוס יעזור אבל אין לי מושג איך עושים http://rotter.name/User_files/nor/4769b979070106b6.jpg *נערך לקישור עקב מימדים מוגזמים.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  17. היי שלום לכולם יש לי הרדיסק 2.5 אינטש חיבור USB ללא חשמל. ההרדיסק לא מגיב כשאני מחבר אותו למחשב , הנורה נדלקת אבל ההרדיסק לא מגיב. יש לי שם מידע חשוב !! איך ניתן להוציא את המידע!!! כמו כן כמובן שניסיתי כבל אחר ומחשב אחר אך ללא הצלחה תודה על העזרה יוסי

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by num lock,

אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?

19. Started by SandSt0rm,

לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  20. אהלן חברה, מה עניינים ? יש לי בעיה... יש לי מסך טלויזיה שהוא HD ready ומסך מחשב fullhd אני מעוניין לעשות duplicate (ששתי המסכים יראו אותו דבר) אך משום מה אני לא יכול לעשות שלכל מסך תהיה הרזולוציה המתאימה. האם יש אפשרות לשנות את זה מבלי לעשות extended (שם זה אפשרי) ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  22. ככה, כן אני יודע שהמחשב עובד על חשמל, ושחשמל מעביר זרם. אבל... במחשב החדש שלי, בניגוד למחשב הישן, שלא העביר זרמים, בכל פעם שנוגעים במסך, ואפילו הרבה פעמים כשסתם נוגעים במארז, עובר זרם מעצבן. המפרט שלי מופיע אם מישו רוצה לבדוק. זה רגיל? יש משו לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MB והוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככה אבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחולים אבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים? וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by slowly but surely,

מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…

25. שלום חברים. קניתי את המשחק ghost recon breakpoint בחנות הדיגיטלית של UBISOFT. לאחר שהורדתי את הלאנצ'ר שלהם וביצעתי LOG IN מתקבלת השגיאה הבאה, וכמובן כשאני לוחץ DOWNLOAD בדף של המשחק כלום לא מתחיל: האם זו קריסה של הלאנצ'ר שלהם בגלל שיש השבוע משחקים בחינם? אודה למי שיגיב אם מופיע לו ERROR כזה. עריכה: הבהרה: הלאנצ'ר עצמו עובד עם כל הפונקצונאליות שבו, רק שאי אפשר להוריד משחקים ויש את ההועדה המסומנת. נכנסתי לדף פתרות הבעיות שלהם, אין לי תוכנות שמתנגשות עם הלאנ'צר, ביטלתי את הFIREWALL והANTIVIRUS של WIN10, ועדיין לא זז כלום. יש בדף העזרה שלהם בתור אפשרות לעזרה הגדרות של פורטים, עניינים שאין לי הבנה בהם, הגם שלא שיניתי כלו…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים