תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאת וכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני יש לי כרטיס מסך של שאפיר x1900gt עכשיו אני התקנתי דרייברים וזה...אני משחק פיפ"א 2007 באמצע המסך נכבה כאילו הולך לעשות ריסט , אבל הוא לא עושה ריסט... הוא פשוט יוצא לוידואס ומביא לי את ההודעה הבאה : מה זה ??? למה זה עושה את זה??? איך אני פותר את זה ??? תודה רבה ! ! ! יום טוב
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מפרט: I5 4570 GTX770 8 RAM coolermaster haf-xm עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר , ואז התחילו Blue screens פה ושם , שעברו אחרי כמה זמן. לפני כמה זמן שחקתי במחשב שפתאום התחיל לי FPS drops וכשעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא עלה , והתחיל לעשות מלא רסטרטים לעצמו (כולל פעם אחד צפצוף אחד ואז עלה), וכשעלה רשם ל bios is corrupted והיה טעינה עד 100% שנגמרה הכל עלה כרגיל. (בכללי המחשב היה עושה לי מלא פריזים פה ושם בעיקר במשקים) מאתמול התחיל לי FPS drop בכל משחק שהוא טיפה כבד , ואחרי כמה זמן של תקיעות מקבל פריז שרק ריסטקט פותר. מה זה יכול להיות? המעלות במאמץ שבדקתי 65 מעולת הכרטיס 64-62 מעבד.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה בטאבלט פי.סי שלי שעובד על חלונות 11. כשאני מבצע חיפוש בגוגל ומקבל את התוצאות, איני יכול לדפדף בתוצאות מעבר לדף השני של התוצאות.. כל לחיצה על דפים 3 ואילך בתוצאות, משאירה אותי כל הזמן על הדף השני. מה הבעיה פה ואיך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... ברשותי נייד מדגם Acer 5738DZG (מסך תלת מימד למי שמכיר) ושקע ההטענה שלו כנראה נשרף או פשוט נדפק כי אין אפשרות להטעין את המחשב (המטען בסדר - נבדק על מחשב אחר) במשך הזמן למדתי על פירוק והרכבת חלקים למחשב וצרבתי קצת נסיון כרגע אני מחפש את השקע הטענה להזמנה מEBAY ואת ההרכבה שלו אני ידאג לעשות. הבעייה שאני לא מצליח למצוא לדגם הספציפי שלי, אולי יש דגמים אחרים שיתאימו לשלי.. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם במציאת החלק... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד הפעם עם שלוש שנות אחריות אבל כמעט שנתיים ובמאי שנה הבאה היא נגמרת, אזי אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב נייד טוב, כרגע לא. הבעיה היא הייתה גם מתחילה כשרכשתי את מחשב נייד אזי כאשר הייתי משמיע מדיה, לא משנה מאיפה אזי הייתי משמיע מדיה, גם ממחשב, תקליטור או אינטרנט הייתי שומע מין רטט, מין רעד בשמע. אזי התקשרתי לתמיכת HP ואזי הם אחרי טרטור נפשות להסיר איזושהי תוכנה מהמחשב אזי מרגע זה כל הפרעות השמע שהיו במחשב נעלמו ועד לאחרונה, אולי מאזי העדכון אבל אולי בהגדרות שמע צריך לסדר. גם כאשר אני לא משמיע דרך אוזניות שומעים עם רטט. אני אנסה גם לעבור על החוברת שוב פעם של מחשב נייד לראות אם משהו יעזור לי את הבעיה ובכלל אני אכנס לאתר תמיכה של מחשב נייד ו…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-K8NF-9 עם ביוס f4 אני רוצה להפוך אותו לf11 עשיתי בעבר את העדכון לf4 באמצעות תוכנה שהייתה עם הדרייבר והייתה מאוד פשוטה בעוד הביוס f11 בא בלי תוכנה מסודרת. אלא קובץ autoexec ועוד שני קבצים.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
להלן נתונים יבשים: מעבד E8400 2*2GB זיכרון DDR3 לוח אם MG-41 של אסוס(אם אינני טועה) וכרטיס מסך g-force 220 gt ספק כוח 450W של EZcool 2 דיסקים קשיחים של 250GB SATA2 רוב רכיבי המחשב הם בי כשנה בערך, המחשב הוא מחשב ביתי אך משמש הרבה למשחקי רשת(בעיקר יריות כדוגמת battlrield heroes) וגם הרבה משחקי תפקידים כמו dragon age או witcher לאחרונה המחשב פשוט מתחיל להיתקע ולקרטע מדובר רק כאשר אני מנסה להפעיל משחקים גם בגרפיקה מינימלית ולא בפעולות רגילות כמו מוזיקה סרטים וכדומה. המחשב נוקה מאבק היטב יש לי מאוור מעולה למעבד(יותר קר מהמקרר בבית). אשמח לעזרה ולרעיונות איך לפתור את בעיית הקרטוע המעצבנת הזאת,אין לי בעיה להחליף חלקים אם צריך ואם בזה מדובר אשמח לקבל המלצות לחלפים מתאימים. בתודה…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
והאם כדאי לקנות לא מקורי? דרשו 200 שקלים בחנות ונראה לי שזה לא עבור מקורי תודה!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... חלקים כמובן..! החלטתי לקנות גם ביג טייפון למחשב. התחלתי להרכיב את המחשב(עם עזרא מחבר שעובד כטכנאי בivory כי זה הפעם הראשונה שיוצא לי להרכיב מחשב פיזי. קיצר סיימנו להרקיב הכל חיברנו לחשמל והמחשב לא נידלק(כאילו בא להידלק וניכבה) שיארנו שהבעיה בביג טייפון אז פירנו והרכבנו מחדש והמחשב עבד. קיצר התקנתי ווינדוס והכל והיום הביאו לי עוד מאוורר 120 וכשבאתי להרכיב את המאוורר המערכת שוב לא נידלקה פיקתי את המוורר ושוב לא נידלק פירקתי חלק חלק ושוב לא נידלק. מה לעזאזת הבעיהההה?!??! אני חייייבבבבבב עזרא מלאה פה בקשהההה כל מי שיש לו מושג למה המחשב מקצר!! נ.ב הספק שלי הוא Thermaltake TR2 W0070 ATX 430W Power Supply
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-