תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל מאיטיות אבל ברגע שאני שם לו את התוכנה של קמסטסיה הוא קורס !!!! לגמרי !!!! פשוט לא זז הסתכלתי ב TASK MANAGER התוכנה גובה מה RAM 50 MB אבל בכל זאת !!!! המחשב תקוע זז לאט לאט כאילו זה מחשב XT עם 4 צבעים אלוהיםםםםםםםםםם !!!! דבר שני איך זה שאני מוסיף זכרון למשל מ 256 MB ל 384 ואני לא מרגיש הבדל בביצועים ? גם בכרטיס מסך מ 8 MB של ATI ל 128 MB של SIS אין הבדל !!!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ככה, כן אני יודע שהמחשב עובד על חשמל, ושחשמל מעביר זרם. אבל... במחשב החדש שלי, בניגוד למחשב הישן, שלא העביר זרמים, בכל פעם שנוגעים במסך, ואפילו הרבה פעמים כשסתם נוגעים במארז, עובר זרם מעצבן. המפרט שלי מופיע אם מישו רוצה לבדוק. זה רגיל? יש משו לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מצליח להפעיל אותו רק במצב בטוח מה שקרה היה שסגרתי שתי תוכניות שפעלו (CTRL+ALT+DEL) בWIN בגלל שהמחשב קירטע לי קצת הפעלתי מחדש את המחשב וזה מה שקרה אני לא מצליח להיתחבר לרשת (זה לא רק לאינטרנט זה כל ה שקשור לרשת) -------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי WIN 2000 אינטנט מהיר של מת"ב (012) כרטיס רשת אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה עידן אשכנזי
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים ספק אנטק 430 והיום הוא פתאום לא עובד והמחשב לא נדלק רק עם ספק אחר האם הספק הלך וצריך להחליף אותו או שיש משהוא אחר שאני יכול לעשות כי אמרו לי שהספק כמעט בלתי ניתן להריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
המישחקים עצמם עובדים יפה אבל יש תקיעות מעצבנות בדרך.. לדוגמא GENERALS המשחק עובד טוב אבל יש קפיצות קטנות מדי פעם ואני חושב שזה נגרם כתוצאה מלחץ... מה אני עושה?? יש אפשרות לסדר את זה?? מפרט מחשב : p4 1700mhz Asus P4S8X 512 DDR 266mhz driver 41.09 Geforce 4 44omx 8X 64mg maxtor 40gb 7200rpm 133ata ... מה אני יכול לעשות?? בבקשה זה חשוב אני יושב על זה יותר מידי זמן וזה מתסכל...
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
הורדתי עידכון... אני לא יודע עם הוא מתאים.... וגם אץ התוכנה aflash.... ולא הצלחתי לעדכן... מבקש עזרה...
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי במחשב נייד יציאת מיני DP ואני מחברה עם כבל למסך ביציאת DP רגילה. מידי פעם אחרי כרבע שעה שהמחשב לא עובד והמסך נכבה כשאני שב להדליק את המסך הוא נכבה ונדלק פעמיים ואז מופיעה לי הודעת שגיאה שתמונתה מצורפת פה. סוג הכבל הוא מה שבקישור הזה: http://ksp.co.il/?uin=23056 איך אני יכול לסדר את זה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, מרגע ששלחתי קובץ מסוים להדפסה המדפסת מוציאה דפים לבנים בלי סוף, ועוצרת רק כשמכבים אותה. למעשה הדפים לא בדיוק לבנים- מודפסות על חלקם 4 או 8 נקודות שחורות בטור במרווחים שווים ביניהן. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי,היתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. אם אני לוחץ על המיקלדת המחשב נתקע ולא מגיב , אם אני ממשיך ללחוץ ולא מרים את האצבע יש צפצופים כאלה והעכבר זז בפריימים מכוערים. הבעיה גם תופסת במשחקי FPS ויש לי בגלל הבעיה הזאתי דילאי מסריח במשחק.. איך אני מסדר תבעיה הזאתי?! אני לא יכול להזיז תמחשב בכלל ככה וזה נורא מעצבן..
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך Geforce 620 , וכשכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש גיליתי שנעלם לי הדרייבר של הכרטיס קול , לא יודע אם יש קשר או לא , בכל אופן ניסיתי לאתר את הדרייבר של הלוח אם שלי לפי Everest שטוען שהלוח אם שלי הוא Asus P5BW-LA אבל באתר של אסוס אני לא מוצא את הלוח אם הזה והלכתי לאיבוד בכל העניין , אשמח לעזרה , תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-